Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016

ΒΡΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ»! ΕΔΩΣΕ ΦΑΙ ΣΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ…

Ένα 16χρονο «προσφυγάκι» βγήκε στη γύρα στο Πολύκαστρο Κιλκίς και κάποια στιγμή βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού. Βγήκε η νοικοκυρά, Ελληνίδα ετών 35 και προφανώς «αλληλέγγυα» (υπό την ευρεία έννοια…), ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος μεταξύ τους στην… διεθνή γλώσσα (με νοήματα) και η γυναίκα κατάλαβε ότι το «προσφυγάκι» ζητούσε...

Πανικός στον Περισσό από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

«Φλύκταινες» έβγαλαν οι χρυσοκάνθαροι γραφειοκράτες του Περισσού από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου για το ασφαλιστικό. Ενδεικτικό του πόσο πείραξαν το κόμμα της προδοσίας οι αλήθειες του Αρχηγού είναι το σχετικό άρθρο που φιλοξένησαν στην ερυθρή φυλλάδα τους, το οποίο και σας παραθέτουμε, προ του οποιουδήποτε σχολιασμού:

«Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Αντικομμουνισμός με κάθε αφορμή
Ολίγον «θυματοποίηση», αντικομμουνισμός με το τσουβάλι και ανέξοδος «αντιμνημονιακός» λόγος συνέθεσαν την παρέμβαση του Ν. Μιχαλολιάκου χτες.

Για μια ακόμα φορά, ο αρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής υμνολόγησε τον δικτάτορα Μεταξά, ισχυριζόμενος ότι αυτός εγκαθίδρυσε το κοινωνικό κράτος και ότι το 8ωρο,...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΜΕΝΙΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ»!

Γράφει ο Αντίοχος

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της νουδούλας, απηύθυνε ερώτηση στους… μισούς υπουργούς της συγκυβέρνησης (Οικονομίας, Οικονομικών, Εσωτερικών, κ.λπ.), με θέμα τις «καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία, στις επιχειρήσεις και τον τομέα των μεταφορών από τη συνεχιζόμενη κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη».

Η ερώτηση αρχίζει με την… αναμενόμενη επισήμανση των κυβερνητικών ευθυνών, συνεχίζεται με κοινότυπες διαπιστώσεις του τύπου «πρόκειται για μια πρωτοφανή ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο σε άλλη προηγμένη ευρωπαϊκή χώρα» και με τις (γνωστές, γνωστότατες…) επιπτώσεις του αποκλεισμού και όταν φτάνουν στο «δια ταύτα», οι βουλευτάδες της νουδούλας ερωτούν τα εξής:...

"Κομμουνιστής" ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

katrougalos
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο κομμουνισμός....ηλίθιε!
 
Το… εγκώμιο του νέου Μνημονίου και του… κόφτη (που έβαλαν οι κομμουνιστές –και οι συνοδοιπόροι τους- στη ζωή μας…) έπλεξε ο σύντροφος Κατρούγκαλος (εκ της… λεβεντογέννας ΚΝΕ προερχόμενος).
Έτσι, αφού δήλωσε «περήφανος» για το ασφαλιστικό όλεθρο που επέβαλλε στους εργαζομένους, γιατί είναι «κοινωνικά δίκαιο» (!!!) και «οι εννιά στους δέκα θα είναι κερδισμένοι» (!!!), βάφτισε… «αναπροσαρμογή» τις μειώσεις που θα φέρει ο «κόφτης» σε μισθούς και συντάξεις: «Ο ‘‘κόφτης’’ δεν....

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

xrysaygitises-02

 
Η γυναίκα σαν προσωπικότητα είναι ιδιαίτερα παρεξηγημένη στην σημερινή εποχή που ζούμε μέσα από τα » πρότυπα » που της επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δικαίως! Της έχουν αλλάξει μορφή, οντότητα, φύλο και αναλόγως συμφερόντων της καταναλωτικής κοινωνίας και προτύπων.
Η γυναίκα όμως που περνά την πόρτα της Χρυσής Αυγής ξέρει που να σταθεί, που κατευθύνεται και τι επιδιώκει! Πάνω από όλα γνωρίζει που βρίσκεται! Παίρνει δύναμη από τους άνδρες Συναγωνιστές της και μάχεται για τα Ιδανικά της, την Ηθική της, την Πίστη για την Πατρίδα της και την Οικογένεια της.
Δεν ντρέπεται για...

Ελληνική νεολαία στις επάλξεις: 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας - Σάββατο 14/5 19:00 - Άλσος Χωροφυλακής, Λεωφ. Μεσογείων 100


13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας - Σάββατο 14/5 19:00 - Άλσος Χωροφυλακής, Λεωφ. Μεσογείων 100

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  • Καλωσόρισμα από το Μέτωπο Νεολαίας
  • Χαιρετισμοί βουλευτών Λαϊκού Συνδέσμου
  • Θεματική συζήτηση με τα μέλη της Νεολαίας
  • Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
  • Τηλεοπτικές προβολές: Ημερολόγιο Δράσεων 2015-16
  • Εθνικιστικό Δελτίο Ειδήσεων
  • Συναυλία Εθνικιστικού Ροκ με το συγκρότημα "Αίτιον Τιμής - Cause of Honor"

Θα λειτουργεί επίσης εθνικιστικό βιβλιοπωλείο με όλα τα είδη της Χρυσής Αυγής, εκθέσεις πατριωτικής αφίσας και εθνικιστικής μουσικής και χώροι υποδοχής νέων μελών.
Η Ελληνική Νεολαία μάχεται στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα
Η Ελληνική Νεολαία είναι η αιχμή του δόρατος ενάντια στα σχέδια αφελληνισμού της Πατρίδας μας
Η Ελληνική Νεολαία είναι το μέλλον και η ελπίδα μας, είναι η δύναμη της εθνικής μας αντίστασης
Στις 14 Μαΐου η Ελληνική Νεολαία γιορτάζει και όλοι οι Έλληνες καλούνται να δώσουν το παρόν στο πλευρό της.
Η προσέλευση του κοινού ξεκινά στις 18.00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 

Γεμίζει η Ελλάδα HotSpot - 4 νέα στη Θεσσαλονίκη

kentro-filojenias-700x400
Τέσσερις ακόμη «χώροι φιλοξενίας προσφύγων» πρόκειται να δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, προανήγγειλε ο κομμουνιστής Κυρίτσης, εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για το λεγόμενο «Προσφυγικό», μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Προχωράμε στην ενοικίαση τεσσάρων ακόμη βιομηχανικών – εμπορικών χώρων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία προσφύγων».
Ο κομμουνιστής προσέθεσε πως....

Ν. Μιχαλολιάκος στο Crash: "Πίστη και Έμπνευση από την Πατρίδα. Οι Λαθρομετανάστες θα κάνουν καταναγκαστικά έργα..."


Ήταν ένα ηλιό­λουστο από­γευμα Δευτέρας, όταν ανηφόρισα τη Μεσογεί­ων για να φτάσω έξω από το κτίριο με τα κόκκινα λά­βαρα και τους μαιάνδρους. Ήταν τα γραφεία της Χρυσής Αυ­γής και το ραντεβού ήταν στις πέντε ακρι­βώς. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα σφίξιμο στο στομάχι, που επιδεινώθηκε όταν έφτασα σε μια μεταλλική είσοδο, χωρίς παράθυρα, χωρίς περιττές προθήκες και άνοιξε σχεδόν αυτόματα. Με περίμεναν! Βρέθηκα σε ένα μικρό χολ. στη μικρή στε­νάχωρη είσοδο του κτιρίου (πολυκατοικία), με χαμηλό φωτισμό. Τέσσερις μαυροντυμένοι νεαροί, γύρω στα τριάντα, με κοίταζαν επίμο­να. Ήταν φανερό ότι τα χαμόγελα ήταν περιτ­τά. Είπα την ιδιότητά μου και ότι είχα ραντε­βού με τον... Μεγάλο. Έπρεπε να το τσεκά­ρουν, να γίνουν τα....

ΠΑΡΤΕ ΝΑ’ ΧΕΤΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

tromaktiko1193
Ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πως θα γίνεται από τούδε και στο εξής η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας (εφάπαξ ή με τον μήνα…), το νέο χαράτσι στα καύσιμα είναι ήδη νομοθετημένο και αφορά όλους όσους έχουν αυτοκίνητο – δηλαδή το 99% των Ελλήνων. Και είναι και… κοινωνικά δίκαιο, αφού όλοι θα το πληρώσουν, φτωχοί και πλούσιοι!  
Έτσι από την 1η Ιουνίου αυξάνονται τρεις φόροι:
1. Ο ειδικός φόρος  κατανάλωσης στο....

H Σαουδική Αραβία που χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές ενίσχυσε την προεκλογική εκστρατεία του Νετανιάχου στο Ισραήλ


H Σαουδική Αραβία που χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές ενίσχυσε την προεκλογική εκστρατεία του Νετανιάχου στο Ισραήλ

Στην ιστοσελίδα μας πολλάκις έχουμε αναφερθεί στις φανερές και κρυφές σχέσεις της σουνιτικής-βαχαμπιστικής Σαουδικής Αραβίας με το ιουδαϊκό κράτος του Ισραήλ.
Οι Σαουδάραβες και οι Ισραηλινοί συνεργάστηκαν και εξακολουθούν να συνεργάζονται στενά για να αποσταθεροποιήσουν την Συρία μέσω των κανιβάλων του Ισλαμικού Κράτους που είναι δημιούργημα του Ριάντ και της Ουάσιγκτον, ενώ μανιωδώς ενισχύουν αιρετικές ισλαμικές αντιθέσεις και εμφυλίους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Χρησιμοποιούν την γνωστή ανά τους αιώνες τακτική του «διαίρει και βασίλευε», η οποία αποσκοπεί στην διατήρηση της εξουσίας της σαουδαραβικής βασιλικής οικογένειας και στην προσπάθεια κυριαρχίας του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή. Ταυτόχρονα και τα δυο κράτη πνέουν τα μένεα εναντίον της σχετικά πρόσφατης συμφωνίας για τα πυρηνικά του Ιράν, διότι απομακρύνεται η....