Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

Ετοιμάζει βαλίτσες η Χούντα Σαμαρά: Καλπάζει η Χρυσή Αυγή, καταρρέουν ψοφοδεξιά και κλεφτοΠασόκ


Ηχηρό χαστούκι στην καταρρέουσα μνημονιακή Χούντα και στο κίβδηλο επικοινωνιακό "success story" Σαμαρά έδωσε σήμερα η δημοσκόπηση της Palmos Analysis.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της εν λόγω εταιρείας δημοσκοπήσεων (η οποία διάκειται σταθερά εχθρικά προς την Χρυσή Αυγή) στην πρόθεση ψήφου ενόψει εθνικών εκλογών τα κόμματα λαμβάνουν:...

Εκλογές, ΕΝ.Φ.Ι.Α. και «αντιρατσιστικό» έφεραν την ψυχική, σωματική και πολιτική κατάρρευση Σαμαρά

Πώς η Χρυσή Αυγή θα εξέλθει ενισχυμένη από την δοκιμασία της παράνομης πολιτικής δίωξης

του Ηλία Κασιδιάρη

Τις τελευταίες ημέρες ο ελληνικός λαός, δηλαδή η πλειοψηφία των φτωχοποιημένων συμπολιτών μας και όχι οι νταβατζήδες πλουτοκράτες που στηρίζουν το αμαρτωλό καθεστώς, πνίγεται από την αγχόνη των μνημονιακών μέτρων. Το τελικό χτύπημα δόθηκε με τον περίφημο φόρο ακινήτων, με τον οποίον επετεύχθη ένα λογιστικό... θαύμα. Ο κάτοικος της Εκάλης με την πολυτελή βιλάρα και την πισινάρα εξομοιώθηκε φορολογικά με τον δυστυχή ροδακινοπαραγωγό της Πέλλας που καταστράφηκε ολοκληρωτικά από το ρωσικό εμπάργκο. Σε όλη την επικράτεια έχει αρχίσει να ξεσπά ένα κύμα θυμού και αντίδρασης απέναντι στην ανθελληνική πολιτική του σαμαριστάν. Η εικόνα αυτή έχει καταγραφεί στις μυστικές μετρήσεις που διεξάγει το Μαξίμου και έχει προκαλέσει για μία ακόμη φορά «σοκ και δέος» (για να μην ξεχνάμε την περιβόητη ομολογία Μπαλτάκου).

«Σοκ και δέος» στο costa navarino

Ο Σαμαράς φαίνεται πως εγκαταλείπει οριστικά τον μάταιο στίβο της κυβερνητικής πολιτικής και σαλπάρει για άλλες πολιτείες. Ήδη δήλωσε απών από τις εξελίξεις λόγω... ισχιαλγίας (το γνωστό παραμύθι όσων έπαιρναν μαϊμού αναρρωτική στον Στρατό). Οι κακές γλώσσες λένε πως...

Διαλύεται το παραμύθι της “εγκληματικής οργάνωσης”: Ελεύθερος ο Συναγωνιστής Μάκης Μπαρέκας!


Είναι πια φανερό σε όλους ότι η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής θα καταπέσει σύντομα με πάταγο είτε φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων ή όχι.

Σήμερα το συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτή την προσφυγή του Συναγωνιστή Μάκη Μπαρέκα κατά της απορριφθείσας αίτησης αποφυλάκισης του και τον άφησε ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ και την απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιά είχε προφυλακιστεί τον Απρίλιο του 2014 ύστερα από...

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΝΕΡΙΤ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

eyaggelatos

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαπλοκή παντού. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Πολιτικές κι όχι μόνο αντιδράσεις έχει πυροδοτήσει η επίσκεψη του Νίκου Ευαγγελάτου στην Αγία Παρασκευή και η συνάντησή του με Μακρυδημήτρη και Μορώνη.
Κάποιοι λένε πως για την ένταξη Ευαγγελάτου στη ΝΕΡΙΤ ρωτήθηκε κι ο Αντώνης Σαμαράςο οποίος και συναίνεσε στο ενδεχόμενο συνεργασίας του τηλεπαρουσιαστή με την «κρατική τηλεόραση».
«Πήγα στη Αγία Παρασκευή για να κάνω μια πρώτη συζήτηση με τους αρμόδιους» δήλωσε στο newpost ο Νίκος Ευαγγελάτος επισημαίνοντας: «Αυτό που.....

Συμβαίνει τώρα: Με εκατοντάδες ΜΑΤ πραγματοποιείται η ορκωμοσία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων - ΒΙΝΤΕΟ

Με την συνήθη του τακτική ο Καμίνης και την αστυνομική φύλαξη εκατοντάδων αστυνομικών από την Χούντα Σαμαρά πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε πριν λίγο στον χώρο της ορκωμοσίας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φρουρούμενος από δέκα και πλέον αστυνομικούς.


Ο παράνομα προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Είπαμε να...

Ορκωμοσίες Περιφερειακών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο, Κρήτη και Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Περιφέρεια Αττικής
Την Τετάρτη 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των έξι περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική».

Οι Συναγωνιστές, περιφερειακοί σύμβουλοι τιμώντας τα....

ΕΔΩ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ: Η ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ… ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

vouleutines1
Την εποχή του σημιτικού εκσυγχρονισμού, τα δελτία ειδήσεων άρχιζαν με το νέο CD του Ρουβά, συνέχιζαν με «παράξενες» ειδήσεις απ’ όλον τον κόσμο (π.χ. άνθρωπος δάγκωσε σκύλο…) και με το επικείμενο «μεγάλο ντέρμπι» και τελείωναν με το… βρακί που –όλως τυχαίως- έπεσε της τάδε μοντέλας και φάνηκε ο απαυτός της… Πρόκειται για μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή, να ασχολείται ο κοσμάκης με σαχλαμάρες, για να ξεχνά τα προβλήματά του και να δοξάζει την… κυβέρνηση. Από τότε, έχουν περάσει χρόνια, αλλά τίποτα δεν άλλαξε…
Μια συνταρακτική και ανεπανάληπτη είδηση, λοιπόν, «παίζει» από χθες σ’ όλα τα.....

Periodista: "3η Πολιτική Δύναμη η Χρυσή Αυγή... Κατρακυλά η ΝΔ"

Όσο γνωστόν ο Αύγουστος είναι μήνας "χωρίς ειδήσεις" και άρα... χωρίς δημοσκοπήσεις. Το πολυτιμότερο εργαλείο που έχει στα χέρια του καθεστώς για να χειραγωγεί και να στρέφει την κοινή γνώμη, σε αγαστή σύμπνοια με τα ΜΜΕ, προς την πολιτική κατεύθυνση που θέλει...

Λίγο πριν από την ΔΕΘ, όταν και επίσημα ουσιαστικά (επανα)ξεκινούν τα πολιτικά δρώμενα της Χώρας οι εταιρείας, μετά από πρόσκληση των κομμάτων μετρούν το δημοσκοπικό εκτόπισμα των κομμάτων για να ξέρουν και που θα στρέψουν το βάρος τους στη συνέχεια..

Έτσι από ότι φαίνεται παρά τη.....

ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ’ ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ’ ΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ceb4ceb9ceb1cf80cebbcebfcebaceb7
Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν κρατιούνται με τίποτα οι ολιγάρχες («νταβατζήδες»), που θέλουν «αντιρατσιστικό» εδώ και τώρα, μήπως και μ’ αυτόν τον τρόπο καταπολεμηθεί η Χρυσή Αυγή και πέσουν τα ποσοστά της. Έτσι, μετά τον κήρυκα του Μνημονίου Ψυχάρη του «Βήματος», και ο κήρυκας του Μνημονίου Αλαφούζος, βροντοφωνάζει ότι «αντιρατσιστικό να’ ναι κι ότι να’ ναι». Ιδού το σχετικό κύριο άρθρο της «Καθημερινής» του λαχανοφυλλάδας:  
«Οι κήρυκες του μίσους
Ο διάλογος για το αν είναι απαραίτητος και λογικός ο αντιρατσιστικός νόμος είναι θεμιτός και αναγκαίος. Η ελληνική κοινωνία, όμως, πρέπει να σταθεί, ανεξάρτητα από....

Μυστικό ραντεβού Σαμαρά με Σιωνιστή επιχειρηματία


Μυστικό ραντεβού Σαμαρά με Σιωνιστή επιχειρηματία

Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"

Οι μεγάλες αγάπες δύσκολα κρύβονται» λέει ο θυμόσοφος λαός μας, παραταύτα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μπόρεσε να κρατήσει μακριά από τα μάτια της δημοσιότητας την νέα συνάντηση που είχε με τoν πρόεδρο της ισραηλιτικής εταιρείας YOZMA, Yigal Erlich. Πρόκειται για ένα όμιλο που θεωρείται από τους κορυφαίους παγκοσμίως στον χώρο των παγκοσμίων αμυντικών και πληροφοριακών συστημάτων κι εσχάτως έχει δραστηριοποιηθεί στους τομείς της ύδρευσης, της ενέργειας, του τουρισμού (διεκδίκησε το Ελληνικό).
O κ. Erlich ήταν από .....

Η Ανάγκη, ο Φόβος, το Δωρικό Ιδεώδες και Εμείς!


Η Ανάγκη, ο Φόβος, το Δωρικό Ιδεώδες και Εμείς!

Η Θεά Ανάγκη κατείχε σημαντικότατη θέση στην αντίληψη των αρχαίων ημών προγόνων όπως παρατηρούμε σε αποφθέγματα λαμπρών Ελλήνων όπως ο Πιττακός και ο Θαλής ο Μιλήσιος. Στον πρώτο, αποδίδεται η αρχαία ρήση «Ανάγκα ουδέ Θεοί μάχονται» ( Εναντίον της Ανάγκης ούτε και οι Θεοί μπορούν να δώσουν μάχη) και στο δεύτερο «Δεινής Ανάγκης ουδέν ισχυρότερον» (Τίποτα ισχυρότερο από την Ανάγκη). Επιπροσθέτως, ο Αριστοτέλης δίνει τον εξής σημαντικό ορισμό για την έννοια της Ανάγκης: «Ανάγκη είναι αρχή κινούσα ή η εμποδίζουσα την πράξη που προέρχεται από την ελεύθερη βούληση και τη σκέψη».
Παρατηρούμε λοιπόν, την δύναμη και το κύρος που προσέδιδαν οι Αρχαίοι Έλληνες στην Θεά Ανάγκη. Θα μπορούσαμε να πούμε, βάσει του ορισμού του Αριστοτέλη, ότι....