Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 07, 2011

Κόμματα και δημοσιογράφοι: οι συνυπεύθυνοι της απάτης.

Του Αντώνη Αποστόλου
Αγαπητέ Όψιμε , επαναστάτη Δημοσιογράφε.
Θα σου μιλήσω με ειλικρίνεια και όχι με προσποιητή ευγένεια.
Πριν μιλήσω για την πολιτική , η εντύπωσή μου για τους δημοσιογράφους είναι ότι είναι πιόνια των εργοδοτών τους με μεγάλη συνενοχή στη διαπλοκή και στο έγκλημα χρεοκοπίας της χώρας .
Η δικαιολογία ότι όλοι οι δημοσιογράφοι δεν είναι ίδιοι δεν ευσταθεί γιατί η πλειοψηφία στον κλάδο είναι όπως περιγράφουμε ανωτέρω και επομένως αυτοί που...

Ο νέος ύμνος του ΠΑΣΟΚ


Αδέρφια, δύσκολα τα πράγματα για το κίνημα. Κι ο Ανδριόπουλος, κι ο Μίκης, αν θυμάμαι καλά αλλά κι η κόρη του μεγάλου Μάνου Λοΐζου τους έριξαν απαγορευτικό, οπότε τι θα παίζουν τώρα στις εκδηλώσεις που δεν κάνουν; Τίποτα, αφού κρύβονται.
Κάποια στιγμή όμως θα έχουμε εκλογές. Θα πρέπει να βγουν σαν τα σαλιγκάρια κι οι εκλογές δεν είναι μνημόσυνο.
Στο μουγκό δεν γίνεται, ούτε με Θωμά Μπακαλάκο. Τί θυμήθηκα, ε; Τόσο παλιός είμαι. Και πόσες φορές να το παίξουν το cd με την Κάρμινα Μπουράνα; «Πηδάει» και κάνει πια χρατς χρουτς, σαν πλάκα γραμμοφώνου, από κείνα τα ρεμπέτικα χωρίς μπουζούκι που πρωτοηχογραφήθηκαν στο Αμέρικα με κάτι μαντολίνα.
Νομίζω λοιπόν πως μπορώ να κάνω μια σεμνή πρόταση. Μια πρόταση που θα τιμήσει γενιές αντιστασιακών χασικλήδων και πρεζάκηδων, που κυνηγήθηκαν από την επάρατο κεντρο-δεξιά και δικαιώνονται τώρα από το ψηλό παιδί από την Μινεσότα. Ένα τραγούδι που θα...

Η είδηση του μήνα από τον Χατζηνικολάου...!

Το αποκλειστικό που θα κάνει πάταγο και είναι σίγουρα η είδηση της χρονιάς, το έδωσε πριν λίγο ο γνωστός και εγκυρότατος δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου από το twitter του:

Τούρκοι Δεν Ξεχνώ: Τάσος Ισαάκ, Σολωμού Σολωμού: ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Τάσος Ισαάκ
Ο Τάσος Ισαάκ στην προσπάθεια του να βοηθήσει έναν άλλο Ελληνοκύπριο, τον οποίο κτυπούσαν οι Τούρκοι, δέχτηκε επίθεση και έπεσε στο χώμα. Γύρω του μαζεύτηκαν και άλλοι λυσσασμένοι Τούρκοι και άρχισαν να τον κτυπούν αλύπητα με πέτρες και ρόπαλα, ενώ μέλη της Ειρηνευτικής Δύναμης παρακολουθούσαν αμέτοχοι.
Μετά από λίγο ο ήρωας Τάσος Ισαάκ άφηνε την τελευταία του πνοή λίγα μέτρα μακριά από την αγαπημένη του Αμμόχωστο..
Καθοδηγητής της άνανδρης δολοφονίας του ήταν ο αρχηγός του παραρτήματος των Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμενα, Μεχμέτ Αρσλάν.
Το άψυχο κορμί του Ισαάκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παραλιμνίου. Η κηδεία του ορίστηκε να γίνει μετά από τρεις μέρες..
Ο Τάσος Ισαάκ άφησε πίσω του σύζυγο, γονείς και αδελφές. Η γυναίκα του ήταν έγκυος και....

Υποσυνείδητα σατανιστικά μηνύματα σε τραγούδια γνωστού στιχουργού-συνθέτη;

Μα τόσο περίεργες "συμπτώσεις" σε τέτοια συχνότητα;
Μήπως τελικά δεν είμαστε όλοι συνωμοσιολόγοι;
Διαβάστε και προβληματιστείτε...

Πλάτων και Δημοκρατία....!!!

«Η γαρ άγαν ελευθερία έοικεν ουκ εις άλλο τι ή εις άγαν δουλείαν μεταβάλλειν και ιδιώτη και πόλει.
Εικός, γαρ. Εικότως τοίνυν, είπον, ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας, εξ οίμαι της ακροτάτης ελευθερίας δουλεία πλείστη τε και αγριωτάτη».
«Γιατί η χωρίς μέτρο ελευθερία δεν οδηγεί καθώς φαίνεται σε καμμιά άλλη μεταβολή παρά στην χωρίς μέτρο δουλεία και για τον πολίτη και για την πόλη.
Διότι αυτό είναι φυσικό. Φυσικό είναι λοιπόν, είπα, και η...

Zbigniew Kazimierz Brzezinski: Ένας εκ των ηθικών αυτουργών της επερχόμενης Νέα Τάξης Πραγμάτων

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ !!!!!
Ο Πόρτα – Πόρτα εκμεταλλεύτηκε τις διατάξεις της αποποινικοποίησης και περιγράφει το… Μέλλον!
(τα Ελληνικά, στο τέλος του άρθρου)
Zbigniew Kazimierz Brzezinski
http://www.trilateral.org/go.cfm?do=Page.View&pid=32


  • David Rockefeller: Founder of the Commission; Chairman of the Chase Manhattan Bank board from 1969 to 1981; Chairman of the Council on Foreign Relations from 1970 to 1985, now honorary Chairman; a life member of the Bilderberg Group.
  • Presidents George H.W. Bush, Jimmy Carter, and Bill Clinton
  • Dick Cheney,

Όχι δεν είναι δυνατόν.. Θα είναι μια "τυχαία" σύμπτωση πάλι...!! Νεκροί οι ήρωες πεζοναύτες που σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν;

Διαβάστε ποιοι ήταν οι 20 και πλέον από τους 31 νεκρούς πεζοναύτες που σκοτώθηκαν σήμερα στην πτώση ελικοπτέρου στο Αφγανισταν:

"Ένας νυν και ένας πρώην αμερικανός επίσημος είπε ότι στους νεκρούς περιλαμβάνονται πάνω από 20 πεζοναύτες (Navy SEALs) της μονάδας SEAL Team Six... της μονάδας δηλ. που έφερε εις πέρας την αποστολή στο Πακιστάν και σκότωσε τον bin Laden"!!!

Δεν το λέω εγώ... το λέει το Associated Press εδώ: http://hosted.ap.org

UPDATE:

ΟΙ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



                                                Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

            Το Σεπτέμβριο του 1994 ο Χένρυ Κίσινγκερ σε ομιλία του κατά την βράβευσή του, από προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, μεταξύ των άλλων είπε για την Ελλάδα:
«Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως να συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε την γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για τη πολιτική των ΗΠΑ».
Ποιος είναι όμως ο Χένρυ Κίσινγκερ; Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο στην παγκόσμια διπλωματική σκηνή. Διατέλεσε υπουργός Εξωτερικών της υπερδύναμης από το 1973 έως το 1977 και κατηγορήθηκε από όλο τον Ελληνισμό ως ο....