Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 16, 2012

Πώς ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ βγάζουν αύριο τον νικητή των εκλογών!


Μόλις 16 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην πλέον αμφίρροπη εκλογική αναμέτρηση μετά την Μεταπολίτευση, κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει με ασφάλεια την τελική έκβαση της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης λόγω συνολικής μετακίνησης ψηφοφόρων σχεδόν απ'όλα τα κόμματα σε όλα τα άλλα.
Γνωστός αναλυτής μεγάλης εταιρείας δημοσκοπήσεων έλεγε στο defencenet.gr σχετικά: "Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά από πλευράς πρόθεσης ψήφου. Παλαιοί κομμουνιστές ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, νεοδημοκράτες του 2009 ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚοι της 6ης Μαΐου, τη ΝΔ. Που να βγάλεις άκρη; Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που δεν λέει τι θα ψηφίσει, ενώ το καταλαβαίνουμε από τις απαντήσεις του σε άλλα ερωτήματα ότι έχει αποφασίσει απλά δεν το δηλώνει"!
Όπως έχουμε σημειώσει και σε προγενέστερο σημείωμα, οι κρυφές δημοσκοπήσεις που διεξάγουν οι εταιρείες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής δημοσιεύει σε μετάφραση το φυλλάδιο που κυκλοφορεί στην Ξάνθη με τα σήματα του ΣΥΡΙΖΑ και αδυνατεί να πιστέψει ότι όλο αυτό το πακέτο των αιτημάτων που ικανοποιούνται και αποτελούν εδώ και δεκαετίες αντικείμενο συζητήσεων με την άλλη πλευρά, έρχεται ένα κόμμα να το ικανοποιήσει από την επόμενη μέρα της εκλογής του. Η μειονότητα και το τουρκικό προξενείο φυσικά τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση αν όλα αυτά συμβούν.
Το έντυπο κυκλοφορεί σε καταστήματα και δημόσιους χώρους στην Ξάνθη και την ορεινή και πεδινή περιοχή και φυσικά επηρεάζει ουσιαστικά δημιουργώντας από μόνο του ένα ρεύμα …μεταστροφής. Η εφημερίδα γράφει ότι «Κάποιοι θα μας τρελάνουν. Καλή η μειονότητα αλλά δεν θα πρέπει να χαθεί και η πλειονότητα που αν διαβάσει τι υπόσχονται στο άλλο μισό του θρακικού πληθυσμού και τι σημαίνει όλη αυτή η ακατάσχετη παροχολογία, θα φρίξουν».
Αναδημοσιεύουμε ορισμένα από τα αιτήματα που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ικανοποιήσει:

Επιστολή αναγνώστη στο blog μας.."Νιώθω υπερήφανος που ψήφισα και ψηφίζω Χρυσή Αυγή.."

Ναι ρε Ξανά και Ξανά ψήφο στην Χρυσή Αυγή!
 
Είμαι ένας άνθρωπος βαθιά πολιτικοποιημένος νέος  αλλά χωρίς εμπάθειες.Προέρχομαι από τα σπλάχνα της νέας Δημοκρατίας(ΜΑΚΙ),τηςπαράταξης και όχι του κόμματος.Θεωρούσα μέχρι πρότινος πως το κόμμα μου  έβαζε την πατρίδα  πάνω από όλα και για αυτό την στήριζα. Περίμενα την απαλλαγή από ότι σάπιο έφτασε την χώρα ως εδώ αλλά μάλλον έκανα λάθος. Αντί για αυτό αντίκρυζα ένα συνοθύλευμα από θείτσες,γραβατάκηδες και  γόνους . Ένας εσμός  απλών διεκπεραιωτών που ντρέπεται για τις ιδέες του. Και η νεολαία απλοί κλακαδόροι,γλάστρες στο πλάνο για τα δελτία των 8. Πουθενά δεν παραγώταν πολιτικός λόγος παρά ενοχικά σύνδρομα και κόμπλεξισμοί.
Το Μάιο σας στήριξα βουβά  θεωρώντας την απόφαση μου κάτι ριζοσπαστικό. Κάτι που έχει την δυνατότητα να...

Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Λίγες ώρες πριν δώσουμε ακόμα μία μεγάλη μάχη, η οποία θα είναι κι αυτή νικηφόρα και πιθανότατα θριαμβευτική, ας αναλογιστούμε όλα αυτά που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και την προοπτική του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος για την Πατρίδα. Πριν ορμήξουμε με Πίστη και αυταπάρνηση στον πεδίο του πολιτικού στίβου, ας κάνουμε τον σταυρό μας να γεμίσει η ψυχή μας από τα Ιδανικά και τα κελεύσματα των ηρώων προγόνων μας και να δώσουμε τον τίμιο αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους κι από όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται την Πατρίδα μας.
Για μας τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής ίσως το αποτέλεσμα να μην έχει σημασία παρά μόνο η μάχη για.....

Η ακραία χαλκευμένη πολιτική των ΜΜΕ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και του εκλογικού αποτελέσματος που συντάραξε ολόκληρη την Ευρώπη, σπέρνοντας τον φόβο στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα των κερδοσκόπων-τοκογλύφων που προσπαθούν να μετατρέψουν σε προτεκτοράτο τους την πατρίδα μας,

Τα υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, Ελληνικά ΜΜΕ της προπαγάνδας και της....

Προσοχή..ΔΕΝ βάζουμε σταυρό προτίμησης στο ψηφοδέλτιο γιατί θα ακυρωθεί..

Λόγω του γεγονότος ότι οι εκλογές γίνονται με λίστα...

ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ....
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΧΑΜΕΝΟ

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...;



Τα δύο τελευταία χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσεως, ενεφανίσθησαν διάφοροι πολιτικοί, δημοσιογράφοι-«ερευνητές» και άλλοι… «ειδήμονες» κι άρχισαν να ομιλούν με ύφος περισπούδαστο για τον πλούτο που κρύβει μέσα της η ευλογημένη ελληνική γη, σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.τ.λ. Ποια είναι η αλήθεια, την οποία κρύβουν επιμελώς οι έμμισθοι παπαγάλοι του συστήματος της «δημοκρατίας»-ξενοκρατίας; Το ελληνικόν κράτος εγνώριζε για την ύπαρξιν των πετρελαίων από τα προπολεμικά χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα,

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κρατάνε χρόνια οι οικογενειακές σχέσεις Καμμένου-κομμουνιστικής αριστεράς

Τα γνωστά ανατολικογερμανικά αυτοκίνητα, Trabant και Wartburg, εξάγονταν όπως βλέπετε παρακάτω από την κρατική Λαϊκή (άλλη λέξη για το "κομμουνιστική") Υπηρεσία εξωτερικού εμπορίου "Μηχανές Μεταφορών Εισαγωγές-Εξαγωγές" (Transportmaschinen Export-Import - Volkseigener Aussenhandelsbetrieb - DDR - Berlin) με έδρα το Βερολίνο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανία, γνωστότερης ως κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας.

Αποκλειστικός εισαγωγέας τους στην Ελλάδα, τη δεκαετία του 70, ήταν ο...

ΣΥΡΙΖΑ: Πριν ψηφίσεις...Δες το!