Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2012

Ανακοίνωση κατοίκων των Αθηνών του κέντρου προς ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες

Μετά από την απροκάλυπτη συμπαράσταση στην παρανομία που μαστίζει την πόλη, που εκφράζεται μέσα από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, εμείς οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας, ακομμάτιστοι, αλλά ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε βαθιά θιγόμενοι και για τον λόγο αυτό χρωστάμε επιτέλους μία απάντηση σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα δουλεύουν για την καταστροφή της πόλης και της χώρας κρυμμένοι  πίσω από ένα δήθεν «αριστερό» προσωπείο «ανθρωπισμού» και «αλληλεγγύης».

Η Αριστερά κατάφερε να γίνει το καλύτερο δεκανίκι του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης κάνοντας έναν....

Ν.Μιχαλολιάκος: "Θέλουν να μας αφελληνίσουν...Λογαριάζουν όμως χωρίς την καρδιά του Έλληνα"

Από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Η παρουσία της Χρυσής Αυγής σε αυτήν εδώ την αίθουσα της Γερουσίας στο Κοινοβούλιο είναι η πρώτη και αποτελεί το γεγονός αυτό ασφαλώς δυσάρεστη έκπληξη για όσους έχουν "δημοκρατικές" (ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ) και "προοδευτικές" ευαισθησίες.

Τους υποσχόμαστε κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον, καθώς το Κίνημα μας ανεβαίνει συνεχώς.

Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να.....

Το έγκλημα της Πάρου και οι «αριστεροί» ψάλτες του νεοταξικού ιδεολογικού καθεστώτος του ανθρωπισμού


Βιασμός
Αποτρόπαιες πράξεις σαν και αυτές της κτηνώδους κακοποίησης και σεξουαλικής ασέλγειας εναντίον μικρών κοριτσιών αποτελούν το φρενοβλαβές αποτύπωμα ενός σάπιου καθεστώτος, αχαλίνωτης μοχθηρίας: Του σημερινού νεοταξικού φασισμού… Μια από τις συνιστώσες αυτής της φασιστικής μοχθηρίας της Νέας Τάξης (της πλανητικής ιμπεριαλιστικής κακουργίας) είναι και τα «ανοικτά σύνορα» στο ΕΓΚΛΗΜΑ, τα «ανοικτά σύνορα» στις ΕΙΣΒΟΛΕΣ των λαθρομεταναστευτικών, αγελαίων στρατών, συνακόλουθα στις αλλοδαπές ΕΙΣΒΟΛΕΣ των ποικίλων και πολυπλόκαμων μαφιών και συμμοριών της κτηνώδους εξαθλίωσης… Τα «ανοικτά σύνορα» σε τέτοιες ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ εξαθλιωμένων και πεινασμένων δούλων, λαθραίων υποζυγίων του κεφαλαίου και των μηχανισμών του, ΔΕΝ τινάζουν απλώς στον αέρα κάθε κοινωνική, πολιτική και πολιτισμική κατάκτηση των κοινωνιών, ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ, απλώς, τους....

Βροντερό παρών στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκων στη Θράκη μας από τη Χρυσή Αυγή


Δυναμική παρουσία στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκων

Δυναμική και μαζική ήταν η παρουσία του Κινήματός μας στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα 06.08.2012, στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής με  την συμμετοχή πολλών φορέων και πολιτών από όλη την Θράκη, ενάντια στην μετατροπή των Αστυνομικών Σχολών σε κέντρα κράτησης λαθρο-εποίκων. Πιο συγκεκριμένα, μεγάλο πλήθος συναγωνιστών και συναγωνιστριών, ως επί το πλείστον από την Τ.Ο Ροδόπης αλλά και από άλλες τοπικές οργανώσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ένωσαν τις αγωνιστικές τους φωνές με εκατοντάδες άλλους πολίτες, πατριωτικές ενώσεις, δεκάδες άλλους κοινωνικούς φορείς αλλά και την Εκκλησία, αντιδρώντας έτσι όλοι μαζί ενωμένοι στην απαράδεκτη και άκρως προκλητική απόφαση της τροϊκανής κυβέρνησης για μεταφορά μεγάλου όγκου λαθρομεταναστών από την Αθήνα στις κλειστές, λόγω θέρους, Σχολές της Αστυνομίας σε Κομοτηνή και Ξάνθη.
Στο Συλλαλητήριο μίλησε .....

Ο δημοσιογράφος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί καταγγέλλει περίεργα γεγονότα στο Α/Τ Σύρου..."Έδειχναν υπερβολική ευαισθησία για τον Πακιστανό"…!!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα χθες στη Σύρο με πρωταγωνιστές τους ντόπιους σερίφηδες.
 
Αντί να δείξουν το πρόσωπο του Κτήνους από το Πακιστάν στη κοινή γνώμη, όπως σωστά έκαναν ακόμη και με επιχειρηματίες για οικονομικές παραβάσεις-Γιαννίκος, Κουρής, Γαβαλάς κλπ-του φόρεσαν κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Κόντρα ακόμη και στην υπόσχεση του Δένδια κατεβάσει τις κουκούλες!
Και σαν να μην έφτανε αυτό οι....

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο...Όποιος δεν έχει Facebook είναι ύποπτος!!!!

Από τον "ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ"

Σχ. ΚΟ: Σκούρα τα πράγματα για τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ που δεν έχει Facebook...
Το Facebook έχει γίνει μια τόσο μεγάλη δύναμη στη σύγχρονη κοινωνία που όλο και περισσότεροι εργοδότες, και μάλιστα ορισμένοι ψυχολόγοι, πιστεύουν ότι οι άνθρωποι που δεν είναι σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης είναι «ύποπτοι».
Το γερμανικό περιοδικό Der Taggspiegel προχώρησε τόσο πολύ ώστε να επισημάνει ότι ο υπεύθυνος της σφαγής σε κινηματογράφο του Κολοράντο, Τζέιμς Χολμς και ο Νορβηγός μαζικός δολοφόνος Άντερς Μπρέιβικ έχουν κοινό το ότι δεν είχαν προφίλ στο Facebook!
Σε ένα πιο απτό επίπεδο, το Forbes.com αναφέρει ότι....

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!

Ένα κείμενο που πρέπει να διαβάσουν με προσοχή όλοι οι συνέλληνες:
 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!
«ἐν τῷ κόσμῳ θλῖψιν ἕξετε· ἀλλὰ θαρσεῖτε, ἐγὼ νενίκηκα τὸν κόσμον».
Ρωτήσανε τόν Γέροντα Παΐσιο, γιατί κάποιοι πού συναντοῦν δυσκολίες αὐτοκτονοῦν. Καί ὁ Γέροντας ἀπάντησε, ὅτι.....

Απίστευτη αποκάλυψη για το λαθρο-κτήνος της Πάρου...Ζιγκολό πισωγλέντηδων και κοσμικών κυριών;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στη φυλακή είναι βέβαιο ότι θα έχει την ευκαιρία για....νέα καριέρα!

Δεν είναι τελικά όπως προσπάθησαν να τα παρουσιάσουν τα πράγματα ο ...μασκοφόρος εκδικητής της Πάρου.
Κατά απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας....

Συριακή εισβολή στην ... Ελλάδα: Ομάδες προσφύγων εξαπολύει στα σύνορα η ΜΙΤ


Συριακή "εισβολή" αναμένεται τις επόμνες ημέρες στην Ελλάδα, καθώς τρεις ομάδες Σύρων προσφύγων, βασικά αφνατικών ισλαμιστών, έχουν εντοπιστεί ως τώρα να κατευθύνονται προς τον Έβρο μέσω Τουρκίας, με τη βοήθεια των τουρκικών αρχών.
Συνολικά υπολογίζονται σε 800-1000 άτομα, τα οποία έχουν ως πρώτο στόχο να "σφυγμομετρήσουν" την ελληνική αντίδραση και πίσω τους ετοιμάζεται ένας μικρός "στρατός" προσφύγων 15-20.000 Σύρων οι οποίοι για την ώρα στοιβάζονται στα τουρκικά προσφυγικά στρατόπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες....

Πιστό "σκυλάκι" στα κελεύσματα του Σιωνισμού ο Βενιζέλος δήλωσε ότι η μοναδική λύση είναι η Παγκόσμια διακυβέρνηση

Εξερχόμενος από το ξενοδοχείο που πήγε να συναντήσει τον εβραίο Πέρες, ο Β. Βενιζέλος προέβει σε δηλώσεις πολύ....κατατοπιστικές!
Αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του Πέρες, μιλώντας για την εμπειρία του σε κοινωνικό - πολιτικά θέματα και την "σοφία" του στην αντίληψη των γεγονότων, μας μετέφερε και την άποψη που σχημάτισε συνομιλώντας μαςζί του για το μέλλον της οικονομικής κρίσης.

"ο κ. Πέρες αντιλαμβάνεται πάρα πολύ καλά ότι η ανακύκλωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσα από μεγάλες θεσμικές και πολιτικές αλλαγές. Μέσα από ένα νέο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης, οικονομικής και πολιτικής."

Αντιλαμβάνεστε τι είπε ο.....Τούρκογλου(το πραγματικό επίθετο του Βενιζέλου);

Μετά τους ενοχλέι που τους αποκαλούμε "ΖΩΑ" και "ΠΙΘΗΚΟΥΣ"...Βεβήλωσαν Εκκλησία στην κατεχόμενη Κύπρο οι μογγόλοι, κάνοντάς την....τουαλέτα

Ένα ιστορικό μνημείο της μεσαιωνικής περιόδου, η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στην εντός των τειχών περιοχή της κατεχόμενης Αμμοχώστου χρησιμοποιείται ως υποδοχέας ακαθαρσιών, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Χαβαντίς».

Η εφημερίδα γράφει ότι .....