Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2011

"ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ":ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΕΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου επρόκειτο να προβληθεί από την ΕΤ-1 μία επανάληψη της εκπομπής ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, η οποία αναφερόταν στον ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας κατά την Τουρκοκρατία και την Ελληνική Επανάσταση. Η εκπομπή αυτή θα απαντούσε κατά κάποιο τρόπο σε όσα προπαγανδιστικά και αντιεκκλησιαστικά ελέχθησαν τον τελευταίο καιρό από ιδιωτικούς και κρατικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για την ίδια ιστορική περίοδο. Ξαφνικά, τρεις ημέρες πριν από την προβολή της εκπομπής, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να διακόψει οριστικά και αμετάκλητα την προβολή της δημοφιλούς εκπομπής ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ. Φαίνεται ότι...

Χωρίς προΰπαρξη έθνους επανάσταση δεν γίνεται


του Σαράντου Ι. Καργάκου
Ένα «ΕΑΜΙΚΟ» τραγούδι, αναφερόμενο στην «έρμη πατρίδα», έλεγε το περίφημο: «Βαριά θλιμμένη προδομένη, από δειλούς προδότες γιους σου». Η Ελλάς, στα 190 χρόνια που υφίσταται ως κράτος, προδόθηκε και πληγώθηκε πολλές φορές. Όχι μόνο από φίλους και συμμάχους, αλλά και από τα ίδια τα παιδιά της. Δυστυχώς, ο Εφιαλτισμός και ο Νενεκισμός είναι μέσα στα γονίδια μας. Ομοίως κι ο ταγματασφαλιτισμός.
ΚΑΠΟΙΟΙ ιστορικοί -προγενέστεροι εμού- ονόμασαν την Επανάσταση του 1821 «προδομένη Επανάσταση». Αλλά η Επανάσταση -παρά την ύπαρξη και τότε πολλών προδοτών- προδίδεται στον παρόντα καιρό. Αρχικά ασπμαντοποιήθηκε η διδασκαλία της στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Ακολούθως ήλθε η...

Συγκέντρωση 'αλληλεγγύης' στο fimotro έξω από το MEGA


ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ;

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...
Κάρφωνε τον Χριστόφια η έμπιστη του Γιώργου

Ορατό στους πάντες πλέον είναι το ότι οι εξωτερικές υποθέσεις της χώρας εξελίσσονται από το κακό στο χειρότερο.

Ανύπαρκτο σχέδιο βαλκανικής πολιτικής, τραγική κατάσταση στη Θράκη, με ασύδοτους τους ανθρώπους της Άγκυρας να ασκούν εκεί «πολιτικές» συνδιοίκησης, κατάσταση ταπεινωτική για την...

Με ΄σκυμμένα' κεφάλια στο MEGA

Ρε... σηκώστε τα κεφαλάκια σας... 
Δεν έχετε απεναντι ούτε τον ΓΑΠ, ούτε τον Πεταλωτή

Οι προβληματικές λύσεις προκαλούν μεγαλύτερα προβλήματα....



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Είναι κάτι λιγότερο από ένα χρόνο όταν ο Υπουργός Οικονομικών έδινε δύο σαφέστατες διαβεβαιώσεις….Η πρώτη αφορούσε το περιορισμό του ελλείμματος και η δεύτερη ήταν η έξοδος στις...... Αγορές μέσα στο 2011….
Το έλλειμμα βάσει πληροφοριών θα ξεπερνάει για το 2010 το 10%,(θα ανακοινωθεί επισήμως τη Πέμπτη από τη Εurostat) και μετά το τριπλό χαστούκι της Μοοdys
που προηγήθηκε ,ο Υπουργός των Οικονομικών ανέβαλλε την έξοδο στις Αγορές για το 2012… Το πρόγραμμα έχει καταρρεύσει και η χώρα μοιάζει...

Έκκρυθμη η κατάσταση σε ΧΥΤΑ Φυλής και Κερατέας

Βγήκαν πιστόλια στο ΧΥΤΑ Φυλής από αθίγγανους που ζητούσαν εκδίκηση για το θάνατο ενός 'δικού' τους αλλά ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα με την ψυχραιμία που έδειξαν οι εργαζόμενοι.

Στην Κερατέα πάλι συνεχίζονται οι συγκρούσεις ομάδων ΜΑΤ και κατοίκων και σήμερα, με κάψιμο κάδων, σπάσιμο αυτοκινήτων και πετροπόλεμο.

Αν...

Έχει ο Νίκος Μαστοράκης blog..;

Και όμως μετά από μικρή αναζήτηση πέσαμε πάνω στο http://einaimast.blogspot.com/ που από τη φωτογραφία του διαχειριστή και την 'τοποθέτησή' του, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ο Νίκος Μαστοράκης..

Η θεματολογία πάντως του ιστολογίου είναι για 'κλάματα'..
Ένας αχταρμάς ειδήσεων που ξεκινάνε από τη Τζούλια και τα ευτρέπελα του Hollywood και φτάνουν στην τιμή της βενζίνης, στον πόλεμο της Λιβύης και τα γιαούρτια στους πολιτικούς.


Ποιός πρώην Υπουργός της ΝΔ βρίσκεται σε διαρκής διακοπές στη... Γαλλία

Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από όλους τους πολιτικούς το "savoir vivre"

Νέα επιτυχία ΓΑΠ: Ο οίκος Standard & Poor΄s μας υποβάθμισε 2 θέσεις

Από το καλό στο καλύτερο πάει η οικονομία επί ΓΑΠ - ΠΑΠ...
Φανταστείτε νε μην είχαμε και την 'αναγνώριση των προσπαθειών' μας από τους Ομπάμα και Μέρκελ..

Ο οίκος ο οίκος Standard & Poor΄s μας υποβάθμισε σήμερα 2 θέσεις: Σε "BB-", από "ΒΒ+".
Καπαληκτικά νέα εν όψει...

Ξανά 'χαμός' στο διαδίκτυο... Ο Παναγιωτόπουλος 'πυροβολεί' και το fimotro απαντά με...γιαούρτια

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ FIMOTRO ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ MEGA

"ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ Ή ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ"!
Διαβάσαμε σήμερα με έκπληξη τα όσα έγραψε ο Χρ. Παναγιωτόπουλος για το Fimotro και την αγωγή που κατέθεσε αυτός και οι δημοσιογράφοι του Μεγάλου Καναλιού. Επειδή εμείς γράφουμε πολύ πιο λιτά θα του τα εξηγήσουμε εν συντομία:
1. Οι δημοσιογραφικές περγαμηνές αποκτούνται με...
την σκληρή δουλειά και με τα πανεπιστημιακά πτυχία. Δεν αποκτούνται κύριε Παναγιωτόπουλε με την σπέκουλα προς τις ιδιοκτησίες των ΜΜΕ. Ούτε φυσικά με την υπονόμευση του προκατόχου σας για να πάρετε την θέση του, φοβούμενος από την ανασφάλειά σας τώρα την επιστροφή του.
2. Απόδειξη της Ελληνικής παρακμής είναι ο τρόπος που το κανάλι σας στηρίζει σε βαθμό εμετικό την εκάστοτε εξουσία και όχι η ανωνυμία στη bloggoσφαιρα, θέμα το οποίο έχει λυθεί παγκοσμίως από τις αρχές της δεκαετίας του '90.
3. Ο δημοσιογράφος στον οποίο καταθέσατε αγωγή, δεν κρύβετε πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας, διότι πολύ απλά από ΜΜΕ στα οποία εργάζεται σας έχει ασκήσει κατ΄ επανάληψη κριτική με πολύ σκληρούς αλλά πολιτικούς χαρακτηρισμούς για την στάση του Μεγάλου Καναλιού.
4. Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος αναφέρεται στην "κουκούλα του υβριστή". Δεν αναφέρεται όμως στην "κουκούλα του κινητού". Σε αυτήν δηλαδή που τηλεφωνούσε σε διευθυντές ΜΜΕ στα οποία εργάζονται bloggers δημοσιογράφοι ώστε να μην του ασκούν κριτική.
5. Ο διευθυντής του Mega αναφέρεται στα "ανώνυμα χτυπήματα", δεν γράφει ούτε μια λέξη όμως για το ότι ποτέ δεν έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία εμείς θα δημοσιεύαμε ευχαρίστως.
6. Και τέλος κύριε Παναγιωτόπουλε, φυσικά και δεν είμαστε όλοι οι δημοσιογράφοι οι ίδιοι. Εμείς, κύριε Παναγιωτόπουλε κυκλοφορούμε ελεύθερα παντού, δεν κρυβόμαστε στα λαγούμια της δημοσιογραφίας και δεν κινδυνεύουμε να μας λιντσάρουν ή να φάμε γιαούρτια όπως θα μπορούσε να συμβεί με μερικούς... άλλους!...
Fimotro

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ.GR

Ο Θέμος επιτίθεται στου 'παπαγάλους' του MEGA

Στον Θέμο θα κάνουν άραγε 'μήνυση' οι τηλεαστέρες του MEGA ή θα το καταπιούν 'αμάσητο' τον 'εκβιασμό';


Η Ουγγαρία, έδιωξε το ΔΝΤ, ξεπέρασε την κρίση και “βγαίνει” στις διεθνείς αγορές

Η OYΓΓAPIA «διδάχθηκε» από την κρίση, την οποία αντιμετώπισε με επιτυχία σχετικά γρήγορα.

Και τώρα έλαβε προληπτικά μέτρα, με τη δημιουργία του Ταμείου Ασφάλειας, ώστε εάν η κρίση τής ξαναχτυπήσει την πόρτα, να μην επηρεάσει την αναπτυξιακή πορεία της. Ή να βγει από αυτή με το λιγότερο αναπτυξιακό κόστος.

Oπως δηλώνει ο πρέσβης της Ουγγαρίας...

Νέο βίντεο από τη διαδήλωση ενάντια στην "Κάρτα του Πολίτη"

Σε τράπεζες του Μαιάμι μετέφεραν την αρπαχτή τους τα νεόπλουτα ρεμάλια του συστήματος Πασόκ.

Σε τράπεζες του Μαιάμι, έχουν τις καταθέσεις τους πολλά από τα σεσημασμένα νεόπλουτα τσογλάνια της πασοκικής αρπαχτής, ειδικά τα ρεμάλια που κινούνται στο χώρο του "lifestyle".

Κι ενώ ο Παπακωνσταντίνου αναθέτει στον Καπελέρη από τη Σάντα Μπάρμπαρα να κυνηγήσει τους φοροφυγάδες, οι τύποι εδώ και χρόνια έχουν αρπάξει τη μπάζα από το Χρηματιστήριο-όπου κατάφεραν να βάλουν τα σαπάκια, πολυδανεισμένες εταιρείες τους και να λεληλατήσουν τον τζογαδόρο μακάκα επενδυτή-και πουλάνε τρελίτσα στην Ελλάδα.

Τον δρόμο για τις αμερικανικές τράπεζες άνοιξε σύμφωνα με πληροφορίες...

" Η ιδιωτική ασφάλιση(Ζωής και Υγείας) έχει λαμπρό μέλλον....στην Ελλάδα "

"Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες" έκλεψαν και τρώνε  τα αποθεματικά των Ταμείων μας. 
Αν  δεν αντιδράσουμε τώρα, θα κλάψουμε πικρά, εμείς και τα παιδιά μας....   

" Η ιδιωτική ασφάλιση(Ζωής και Υγείας) έχει λαμπρό μέλλον...." στη χώρα των "αραχτών λωτοφάγων"....μετά την αποδόμηση της Κοινωνικής Ασφάλισης  από του Λοβέρδους τους Κουτρουμάνηδες τις Κατσέληδες....την Κυβέρνηση....τους εξωνημένους συνδικαλιστές, κλπ.  
Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης...

Οι Τούρκοι μετά το Καστελόριζο, αμφισβητούν και την Ζουράφα ή Λαδοξέρα

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο κατήγγειλε παρενόχληση τουρκικών αλιευτικών ανατολικά της βραχονησίδας που βρίσκεται κοντά στη Σαμοθράκη αμφισβητώντας την ελληνική κυριαρχία.
Μετά το Καστελόριζο η Τουρκία επαναφέρει τις διεκδικήσεις της για την άλλη άκρη του «τόξου» των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα, τη βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδοξέρα, 6 μίλια βορειοανατολικά της Σαμοθράκης.
Αμφισβητώντας την ελληνική κυριαρχία στη Ζουράφα, η Τουρκία κατήγγειλε…

Νέα ένταση στην Κερατέα - Κλειστοί με μπάζα οι δρόμοι που οδηγούν στο Λαύριο


'https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgz5_RjKD8y0-Q-DkNoPZSJkXpZmpX2j-c8ZP2cGfYhW7WHqJECoK3vBZWgYehpaW64_Yto6OQvByacWhGv2g1JM5Nk-Ba-8tqIjKgfTmVFpc-6W8LkH1apqjrHc5adpD44kx3pDZ5_tlo/s1600/keratea1-425x288.jpgΕνταση επικρατεί στην Κερατέα όπου, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι άδειασαν και άλλα φορτηγά με μπάζα κλείνοντας όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Λαύριο.

Συγκεκριμένα,

Θέλει να το παίξει...Βελουχιώτης, ο Άρης

Νέες εσωκομματικές τρίβες αναμένονται τις προσεχείς ημέρες στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Σπηλιωτόπουλος φαίνεται ότι αναλαμβάνει ρόλο.. Βελουχιώτη στο εσωτερικό της ΝΔ, προκειμένου να συσπειρώσει τους 'κομμένους' υπερασπιστές του μεσσαίου χώρου.
Ανάμεσα σε αυτούς, οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Χατζηδάκης αλλά και ο Ιωαννίδης.

Η συνταγή είναι παλιά..
Ευθεία αμφισβήτηση δεν πρόκειται να υπάρξει αλλά..

Το σχέδιο σωτηρίας του Κουρή για το ΑΛΤΕΡ

''Θα επιζήσει το ALTER'' υποστηρίζει η πλευρά του Γιώργου Κουρή, ξεδιπλώνοντας το σχέδιο σωτηρίας του τηλεοπτικού σταθμού.Οπως τόνισε, μιλώντας στην ''iefimerida'' στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου, το σχέδιο προβλέπει: Την κάλυψη του 48%  των μετοχών θα καλυφθεί από τις...

Με τέτοια στελέχη η Ντόρα σίγουρα θα... κυβερνήσει

Σας λέει κάτι το όνομα Γιώργος Βασιλείου..
Η Ντόρα τον προορίζει σε κυβέρνηση συνεργασίας για νέο Υπουργό Προ.Πο.

Δείτε γιατί;

3 ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΔΙΝΕΙ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ...

Σε ποιό site να αναφέρεται άραγε ο ποιητής;
Από το fimotro

ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΒΡΕΩΝ
2+1 πρόσωπα καρφώνει το ΠΑΣΟΚ για το site που κατά καιρούς με το... αζημίωτο έχει αναλάβει εργολαβία ύβρεων κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, υπουργών του ΠΑΣΟΚ και εφημερίδων. Ο ένας είναι ο Γ.Χ. μένει στην περιοχή της Ηλιούπολης είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και στην Ιπποκράτους τον δίνουν ως τον άνθρωπο που διαχειρίζεται site... Ανάμεσα στους συνδιαχειριστές οι...

Και που να σφίξουν και οι ζέστες... Καρατζαφέρη.

Σα πολύ παρέα δεν κάνει ο Καρατζαφέρης- κορίός με τις μυστικές υπηρεσίες;(όλων των χωρών...)

Λέτε αυτές να του έμαθαν τα... κόλπα του ρουφιάνου;

Αμ, το άλλο...;
Τρέχει στην Αμερικάνικη Πρεσβεία να πει τα μαντάτα της άφιξης του στην Πρωθυπουργία.

Την ευχή τους θέλει;

Μήνυμα αγάπης από οπαδό του μνημονίου και της “νέας διακυβέρνησης”

"Τι φοβήθηκε ο... λαοφιλής Καμίνης και μετακόμισε στη χλιδή του ξενοδοχείου Imperial";

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» δεν συμμετείχε και θεωρεί παράνομη και παράτυπη την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ξενοδοχείο IMPERIAL HOTEL και συγκεκριμένα στην αίθουσα LOS ANGELES.
Συνεδρίαση η οποία μάλιστα έγινε κάτω από αυστηρά αστυνομικά μέτρα. 
Τι έχουν να φοβηθούν αλήθεια οι «λαοφιλείς» εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες;
 Καταγγέλλουμε επίσης ότι ελάβαμε την ειδοποίηση για την συνεδρίαση του Δ.Σ.  σε… ξενοδοχείο(!) 15 λεπτά πριν αυτό αρχίσει! Η όλη ιστορία θυμίζει....

Εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ στο Λαζόπουλο;

Έντονη είναι η φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες, πως εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ θα βρεθούν την Τρίτη στο "Τσαντίρι" του Λαζόπουλου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στο κανάλι τους αλλα και για το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι περισσότερο από 4 και πλέον μήνες.

Δεν γνωρίζουμε αν ευσταθεί αλλά σίγουρα...

Βαράνε 'κανόνια' διαφημιστικές λόγω ΑΛΤΕΡ;

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δύο από τις σημαντικότερες εταιρείας media shop ετοιμάζονται να 'βαρέσουν' κανόνι λόγω του διαφαινόμενου τερματισμού της λειτουργίας του ΑΛΤΕΡ.
Μια από αυτές φέρεται να έχει προαγοράσει διαφημιστικό χρόνο από το κανάλι, 1 και πλέον εκ. ευρώ και ήδη χάνει σημαντικά έσοδα από τους διαφημιζόμενούς της.
Η δεύτερη που είναι μικρότερη σε 'κύκλο εργασιών' έχει την...

Εχθροπάθεια…

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού


Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτόν τον ύποπτο νεολογισμό;

Καθημερινά γίνεται πολύς λόγος για τον νέο νόμο Καστανίδη, ο οποίος αφορά την ποινικοποίηση ακόμα και της έκφρασης των Ελλήνων πολιτών, όταν αυτή στρέφεται εναντίον των ξένων. Ανάμεσα στα πολλά, τα οποία έχουν ακουστεί, είναι και ο νεολογισμός "εχθροπάθεια". Άποψή μας είναι —και την καταθέτουμε στο κείμενο αυτό — ότι αυτός ο νέος νομικός όρος είναι πολύ επικίνδυνος.
Ας γνωρίζει ο αναγνώστης ότι...

Ποιός φταίει;

Ποιος φταίει;

Τραγούδι 20ετίας με πολύ επίκαιρο περιεχόμενο