Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2010

Κόπηκε από αντιπεριφερειάρχης ο Φασούλας

Δέχεται εισηγήσεις από πρώην δημοτικούς του συμβούλους να κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος 


Ανακοίνωσε πριν από λίγο τους αντιπεριφερείαρχες του ο Σγουρός και στα ονόματα δεν περιλαμβάνεται αυτό του πρώην Δημάρχου Πειραιά.
Είχε προηγηθεί...

Έστησαν απίστευτη απάτη στο Facebook! Η ιστορία της Ελμίνας..!!


Γιατρός, δικηγόρος, συγγραφέας και ραδιοφωνικός σταθμός στο παιχνίδι της απάτης που αποκάλυψε χθες το newsbomb με δόλωμα ένα ανύπαρκτο νεαρό κορίτσι, που υποτίθεται ότι έπασχε από καρκίνο σέρνοντας στο παιχνίδι 14.000 χρήστες του facebook.


Σύμφωνα με τα στοιχεία...

Επίπεδο...



Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας βουλευτής;

Το 4ο Ράιχ και οι Nasi-emens βράβευσαν τον δωσίλογο

Ποιοι και γιατί βράβευσαν τον Παπανδρέου;
Βραβεύτηκε από τους Γερμανούς ο δωσίλογος, ο οποίος χρεοκόπησε τους Έλληνες, για να μην χάσουν τα κέρδη τους οι Γερμανοί και οι όπου γης τοκογλύφοι. Επειδή μάλιστα αρέσει στην Ιστορία να κάνει "πλάκα" και να "ειρωνεύεται" τους αφελείς, οι οποίοι δεν την σέβονται και δεν την "συμβουλεύονται", το βραβείο, το οποίο του δόθηκε, είναι ό,τι ακριβώς μπορεί ν’ "αντιπροσωπεύει" έναν Παπανδρέου. Του δόθηκε το βραβείο Quadriga "The Power of Veracity". Έδωσαν το βραβείο της "Δύναμης της Ειλικρίνειας" σε έναν δειλό μαμάκια, ο οποίος εξελίσσεται στον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης.
Σ’ αυτόν, ο οποίος έλεγε ότι …

Αμερικανός φυσικός:"Η μεγαλύτερη επιστημονική απάτη της ιστορίας η υπερ-θέρμανση του πλανήτη"

Σχετικά: Howard Lewis resigns from American Physical Society  
"US physics professor: 'Global warming is the greatest and most successful pseudoscientific fraud I have seen in my long life"
 O διακεκριμένος Αμερικανός καθηγητής φυσικής Harold Lewis, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, παραιτήθηκε από την ένωση αμερικανών φυσικών APS (American Physical Society) καταγγέλλοντάς την ότι εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα αλλά και κατηγορώντας τα μέλη της για χρηματισμό, για τη συντήρηση όπως λεει της μεγαλύτερης επιστημονικής απάτης αυτής της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Ο Αμερικανός καθηγητής στην οργισμένη και λάβρα επιστολή παραίτησής του προς το πρόεδρο της APS ο  Lewis αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:
«Για λόγους που...

Η κυβέρνηση και τα εξαπτέρυγα της μας λένε να μην ελπίζουμε; Θα υπακούσουμε;

«Μας έλεγαν θα νικήσετε, όταν υποταχθείτε,
Υποταχθήκαμε και βρήκαμε τη στάχτη…»
Γιώργος Σεφέρης
Τούτες  τις δύσκολες ώρες που περνάμε, με τους συνταξιούχους να τα βγάζουν πέρα με  το ζόρι, τους νέους να βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργίας, τους επαγγελματίες να τους σφίγγει όλο  και περισσότερο η θηλιά των τραπεζών  και την απογοήτευση να έχει ρίξει βαρύ το πέπλο της, θα περίμενε κάποιος από τους ταγούς,  πνευματικούς και πολιτικούς,  μια αμυδρά ελπίδα.  Ένα φώς αισιοδοξίας ό,τι υπάρχει μέλλον.
Και όχι να μας λένε να μην ελπίζουμε.
Και τι ακούμε αντ’ αυτού;
Ότι είμαστε μια διαφθαρμένη χώρα.
Λυπούμαι, αλλά είναι άλλο πράγμα να υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς σε  μια χώρα και  άλλο να είναι διαφθαρμένη η χώρα.
Αυτή η ..

Ξεκούμπωσε 56 σουτιέν σε ένα λεπτό

Καλά ο τύπος δεν έχει το θεό του. Πρόλαβε και ξεκούμπωσε 56 σουτιέν σε ένα λεπτό κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες! Μετα βίας 10 με 15 να ξεκουμπώσεις και αυτό...

Με αυτό που είπε ο Γκιουλέκας κέρδισε πολύ κόσμο!


Ή έχει πολύ καλούς συμβούλους ο Υποψήφιος Δήμαρχος ή εκεί στου Γκιουλέκα κάνουνε πολύ καλή δουλειά. Αυτό που εξήγγειλε ο επικεφαλής της "Ομάδας Δημιουργίας" θα δώσει

Ο πιο πιστός υπάλληλος του Μητσοτακέϊκου λέει...

Το ακούσαμε και αυτό...

Δεν υπάρχει ιδεολογική καθαρότητα στη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά είπε πριν λίγο ο τηλε- πρόεδρος (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο).

Καθαρότητα είχαμε το 90(ασχολίαστο)!!!

Καθίστε λίγο,

"Είναι πατέρας. Έχει κόρη"

Ίδιο το ρεπορτάζ και του ALTER για το θέμα του Μητσοτάκη και τις δήλωσεις για τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Κώστα Καραμανλή.

Δυσφορία σε μεγάλη μερίδα στελεχών και σενάρια περί προσπάθειας αποδόμησης του ηγετικού προφίλ του αρχηγού της ΝΔ.

Τις καλύτερες ατάκες τις είπε ο Τράγκας
"Βγάλτε τον στα δελτία κάθε μερά.. Τι τον βρίζετε. Αφήστε τον να..

Υποχθόνιος ο Μητσοτάκης

Η Σπυράκη έδωσε το ρεπορτάζ σωστά..

Οι βουλευτές της ΝΔ, ακόμα και αυτοί που είναι φίλα προσκείμενοι ή έστω ουδέτεροι στο Μητσοτακέϊκο, παίρνουν αποστάσεις και βλέπουν πως υπήρχε σαφές κίνητρο.

Αφενός να..

Η οικονομία στο προσκήνιο

Ξεκάθαρο πια πως τα ΜΜΕ θα έχουν πρώτο θέμα την οικονομία και τη βελτίωση της.
Οι επαίνοι από τους οίκους αξιολόγησης και οι επενδύσεις των funds σε ελληνικά ομόλογα, όταν τα ίδια κεφάλαια πριν περίπου 3 μήνες επένδυαν στην πτώχευση της οικονομίας μας, θα μονοπωλούν τα δελτία.

Θετικά μηνύματα που...

Βραχεία κεφαλή Τατούλη... Τίποτα δεν έχει κριθεί στην Πελοπόννησο

Πλησιάζει ο Δράκος τον Τατούλη..
Στο 3,7% η διαφορά
Όλα θα κριθούν στη συσπείρωση των κομαμτικών ψηφοφόρων
Η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι κοντά στο 22%

Τα αποτελέσματα σίγουρα δεν ευχαριστούν την Ιπποκρατούς αλλά δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Ρηγίλλης που θεωρούσε ότι μετά την περιοδεία Σαμαρά ο Δράκος θα έπαιρνε κεφάλι στις δημοσκοπήσεις.

Ο Τατούλης...

Ο Γιώργος Δελαστίκ για την οικονομία

Σύμπτωση; Δε νομίζω...

Στην πρώτη σειρά των επισήμων καθόταν την περασμένη Δευτέρα στον Πολυχώρο της Νομαρχίας στα Καμίνια, όπου έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του Μίχα, ο...

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β': "Μας ετοιμάζουν κάτι χειρότερο από το σχέδιο Ανάν" !

Σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης του blog μας με αποσπάσματα συνέντευξης του Aρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β' στο περιοδικό "Επίκαιρα", ο αρχιεπίσκοπος μίλησε και για το σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού. Το απόσπασμα της συνέντευξης που μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα έχει όπως παρακάτω:

Eρώτηση
:Βλέπετε να εκκολάπτεται ένα νέο Σχέδιο Ανάν;
Απάντηση: Νομίζω ότι...

Οι χρονιές- σταθμοί της εκτροχιασμού του Δημοσίου Χρέους στην Ελλάδα

 Ο πίνακας δείχνει τη διαχρονική αύξηση του Δημοσίου Χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ.
Με μια μικρή ματιά γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το το Δημόσιο Χρέος εκτινάχθηκε την περίοδο διακυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρεου κατά την 8ετία 81-89, την τριετία του Αποστάτη 90-93, αλλά και την χρονική περίοδο 2008-2009.

Ας την κρατήσει και στο αρχείο της η...

Είχε διακοσμήσει το εξοχικό του με ...αρχαίες μαρμάρινες μπάλες (φωτογραφίες)

http://aetoshal.blogspot.com/


Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος 65χρονου αλλά και του 35χρονου γιου του για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων
Και οι δύο εντοπίστηκαν στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής όπου στον αύλειο χώρο της κατοικίας του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαρμάρινα τμήματα επιμήλων, ρόδακα και κοσμήτη, ένα (1) τμήμα με εγχάρακτες γραμμές, ένα (1) πλαστικό μαρμάρινο χέρι με σφαίρα κι ένα (1) τμήμα λιθανάγλυφου. Επίσης,

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ

http://tourkikanea.wordpress.com/
Εφ. Μπιρλίκ 8-10-2010

Tην περασμένη περίοδο ο ¨ανεξάρτητος συνδυασμός για την ισότητα στον δήμο Ξάνθης¨ που είχε ιδρυθεί υπό την προεδρία του συγχωρεμένου του Χουσνού Σερνταρζάντε μετά από σειρά από συγκεντρώσεις διαβούλευσης, έκανε την τελευταία στις 6 Οκτωβρίου.
Στην συγκέντρωση αποφασίστηκε ο συνδυασμός για την Ισότητα να συνεχίσει υπό την προεδρία του Χουσεΐν Αχμέτογλου. Ανακοινώθηκε πως ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη έδωσε ως υποψηφίους στον ανεξάρτητο συνδυασμό την γραμματέα του Γκιουρχάν Ομέρογλου και την γυναίκα του.  
Ο Χουσεΐν Αχμέτογλου στην ομιλία του, είπε πως έγινε υποψήφιος για να..

Φουντώνει ο πόλεµος του γρήγορου Ιντερνετ

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ «νέας γενιάς», που υπόσχονται ταχύτητες σύνδεσης στο Ιντερνετ υπερδιπλάσιες από τις σηµερινές, µεταφέρεται πλέον ο πόλεµος µεταξύ των τηλεπικοινωνικών παρόχων.

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε χτες επισήµως ότι προχωρεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην ανάπτυξη ενός νέου δικτύου Πρόσβασης Νέας Γενιάς (Νew Generation Αccess - ΝGΑ), το οποίο θα παρέχει στους τελικούς χρήστες γρήγορο Ιντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων µε βελτιωµένα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση µε σήµερα.

Την ίδια στιγµή,

Το βίντεο που δεν χορταίνει να βλέπει ο Αποστάτης και η κόρη του

Μυστική(;) επίσκεψη Διαμαντοπούλου στο Σαν Φρανσίσκο...

Από το http://teachers-limnou.blogspot.com/

Στο Σαν Φρανσίσκο βρέθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. Η Υπουργός κατά την παραμονή της εκεί διέμεινε στο ξενοδοχείο Fairmont, όπου έδωσε και τη συνέντευξη τύπου (φωτό). Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του ιστολογίου η Υπουργός θα έχει συναντήσεις με στελέχη επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας στη Silicon Valley.
Εντύπωση προκαλεί..

Μετά το Βατοπέδιο, η Torcaso εμπλέκεται και στη Siemens. Τι σχέση έχει ο Τσοχατζόπουλος;

Ενα έγγραφο - βόμβα συνδέει την εξωχώρια εταιρεία που θεωρείται ύποπτη για «πλυντήριο» πολιτικού χρήματος, την TORCASO, και με τα μαύρα ταμεία της Siemens, πέραν της εμπλοκής της σε αγοραπωλησίες ακινήτων με τη Μονή Βατοπεδίου.

Η TORCASO έγινε αρχικά γνωστή το 2009 από την πρώτη εξεταστική για την υπόθεση του Βατοπεδίου. Ακολούθως οδήγησε σε ακίνητα του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και τώρα ετέθη στο στόχαστρο και για συναλλαγές με τη Siemens.
Το έγγραφο αυτό,

Η "ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ"

Ζουν και βασιλεύουν... εν μέσω οικονομικής ύφεσης οι λαθρέμποροι καυσίμων στερώντας κάθε χρόνο από το Δημόσιο 500 εκατ. ευρώ. Παίζουν... με την ασφάλεια, την τσέπη και την υγεία των καταναλωτών, ενώ οδηγούν στο λουκέτο υγιείς και σύννομες επιχειρήσεις του κλάδου. Τη χαώδη κατάσταση στην αγορά των πετρελαιοειδών με την ανεξέλεγκτη παράνομη διακίνηση βενζίνης και ντίζελ, την πειρατεία και τη νοθεία περιέγραψε χθες η διοίκηση του ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια» εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ κατά των κυβερνήσεων για τη μη αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου: «Γιατί...

Η αλ Σαλεχ στον συνδυασμό του Ψαριανού

Η 'ακτιβίστρια', προβοκατόρισσα, κατέληξε τελικά στην απόφαση να κατέλθει στον πολιτικό στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον συνδυασμό του Ψαριανού.

Υπάρχει...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκύρηξε την οικογένεια του

Για το υπό ίδρυση κόμμα της αδερφής του Ντόρα Μητσοτάκη
" Δεν πρόκειται να ακολουθήσω την αδερφή στο νέο εγχείρημά της. Εγώ αγωνίζομαι για τη ΝΔ που ενώνει και δε χωρίζει"

Για τον πατέρα του

Η απάντηση του Πρώτου Θέματος στην επιστολή Μπακογιάννη

Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει ξανά σήμερα τα ηχητικά αποσπάσματα και τους… απολαυστικούς διαλόγους που περιέχονται στη δικογραφία του «συνδικάτου του εγκλήματος», και στα οποία ο αρχιγκάνγκστερ Τρομπούκης μιλάει με επιφανή στελέχη του γραφείου της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και εμπλέκει και τον ίδιο τον Κωστή Μπακογιάννη. Τυχαίο; Δε νομίζουμε.

Οσον αφορά την υπόθεση της Siemens, κ. Μπακογιάννη, ούτε... ζευγάρι να ήταν η οικογένειά σας με τον κ. Χριστοφοράκο! Τόσες συναντήσεις, τόσα δώρα, τόσες συσκευές… Και αυτό τυχαίο; Δε νομίζουμε!


Οι πρώτες δραματικές συνομιλίες

Για πρώτη φορά..

Για πρώτη φορά έχουμε πολιτική σύγκρουση ουσίας!
Εδώ και πολλά χρόνια…
Κι ίσως είναι η πρώτη φορά που η αντιπολίτευση κάνει τρία πράγματα:
- Πρώτον, αναδεικνύει τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής, δεν λαϊκίζει απλώς...
- Δεύτερον,

Έρχεται....

Η δημοσκόπηση για την περιφέρεια Πελοποννήσου σε λίγο μόνο εδώ...

"Αντάρτικο" από τους πανεπιστημιακούς

«Ανταρσία» οργανώνουν οι πανεπιστημιακοί καθηγητές την ώρα που η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου ταξιδεύει στηSilicon Valley της Καλιφόρνιας για να «μεταφέρει τεχνογνωσία» στη χώρα μας. Η Ομοσπονδία των καθηγητών ΑΕΙ (ΠΟΣΔΕΠ) εξέδωσε χθες ψήφισμα σχετικά με τις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση, οριοθετώντας τις «κόκκινες ζώνες» που δεν πρέπει να αγγίξει η κυβέρνηση καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε δυναμικές αντιδράσεις. Πρόκειται για τα θέματα των διοικήσεων των ΑΕΙ, τις οποίες οι πανεπιστημιακοί θέλουν να εκλέγουν εσωτερικά, της διαχείρισης της έρευνας και των κονδυλίων της και των μηχανισμών χρηματοδότησής τους.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Παιδείας και υπεύθυνος για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης κ. Ι.Πανάρετος όχι μόνο δεν...

Τσίπρας: Δεκανίκι του Πα.Σο.Κ η Δημοκρατική Αριστερά.. Δικό του κόμμα ετοιμάζει ο Αλαβάνος. Συγκυβέρνηση Πα.Σο.Κ.- Καρατζαφέρη- Ντόρας- Αριστεράς αν πάμε σε εθνικές εκλογές

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τσίπρας στον Real FM και στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Για την ευρύτερη Αριστερά
-Η Αριστερά έχει διασπαστει. Αλλά σήμερα με αυτή την κυβέρνση, με αυτά τα μετρά και μέσα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με 'χαμένους' συντρόφους. Από τις παρυφές της Δεξιάς μέχρι τον σκληρό πυρήνα των οπαδών του Πα.Σο.Κ..
- Το 'κακό' πέρασε για την Αριστερά. Από αυτή τη στιγμή είμαστε σε τροχιά ανόδου.

Για Αλαβάνο- Κουβέλη
- Οι φιλοδοξίες δεν κρύβονται. Ο ένας...

Σημάδια αποσύνθεσης στην κυβέρνηση

Σημάδια απορρύθμισης εμφανίζει η κυβέρνηση περίπου έναν μήνα μετά τον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου, όπου ο κ. Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την ομάδα σχεδιασμού υπό τον κ. Ι. Ραγκούση. Η ομάδα αυτή, η οποία ξεκίνησε θεαματικά τις συνεδριάσεις της, ανέλαβε έναν άτυπο ρόλο συντονισμού των υπουργών, μόνο χθες όμως άνοιξαν ταυτοχρόνως διάφορα θέματα, από τις δηλώσεις Γιούνκερ ως τις τριβές μεταξύ υπουργών και το σίριαλ Φασούλα, χωρίς κανέναν συντονισμό και χωρίς η κυβέρνηση να δείξει τα απαραίτητα αντανακλαστικά για να αντιμετωπίσει την κατάσταση ή για να μετατοπίσει την ατζέντα. Το κλίμα είναι κακό τόσο...

3 ακόμη χρόνια για το εφάπαξ

Ακόμη και 3 χρόνια θα απαιτούνται εφεξής για να καταβληθεί η εφάπαξ αποζημίωση από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπάλληλων (ΤΠΔΥ), σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει καταρτίσει η διοίκηση του Ταμείου. Ετσι, για όσους παραλαμβάνεται η πράξη συνταξιοδότησης από το ΤΠΔΥ (από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τον Σεπτέμβριο), η ημερομηνία διεκπεραίωσης θα είναι το δεύτερο τρίμηνο του 2013! Η κατάσταση με το εφάπαξ στο Δημόσιο είναι τραγική και δεκάδες δημόσιοι υπάλληλοι καθημερινά πολιορκούν τα γραφεία του ΤΠΔΥ (Σταδίου 31) και πιέζουν (χωρίς αποτέλεσμα) για γρήγορη καταβολή της εφάπαξ αποζημίωσης. Ως γνωστόν...

Έπεσε στο λάκκο με τα φίδια

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ. Η κυβέρνηση έπεσε στο λάκκο με τα φίδια που είχε σκάψει μόνη της. Το αποκλειστικό χθεσινό πρώτο θέμα της εφημερίδας μας δημιούργησε αίσθηση. Στις κυβερνητικές τάξεις προκλήθηκε πανικός με συνέπεια να καταβληθούν τεράστιες προσπάθειες για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Μέχρι και παπαγαλάκια έπιασαν δουλειά για να παραπληροφορήσουν το λαό και να συνεχίσουν τo χαβά τους ότι δήθεν πίσω από τις κουβέντες αυτές περί «διαφθοράς» στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Γιούνκερ κρυβόταν ο Κώστας Καραμανλής.


ΚΙ ΗΡΘΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ,

Μπορούμε να πούμε ξανά "Μολών Λαβέ";

Γράφει η Ιδεοπηγή
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τους τριακοσίους όχι του Λεωνίδα αλλά τους πολιτικάντηδες της σημερινής βουλής. «Καμία σχέση» που λέει η νεολαία.
Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που υπό την σημερινή πολιτική ηγεσία θα συστρατευόταν στην αντιμετώπιση ξένης επιβουλής;
Ισχύει η ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»;
Θα μπορούσε σήμερα να ειπωθεί ξανά το «μολών λαβέ» του Λεωνίδα, το «όχι» του 40;
Την απάντηση...

Μας στήσανε καρτέρι

Ένα βραδάκι βρε παιδιά μας στήσανε καρτέρι
 και μας  κυκλώσανε μαζί με τον Καρατζαφέρη.

Κάποιος μπαμπέσης ο άτιμος,