Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 06, 2014

Ο Κασιδιάρης ξεφτιλίζει τον ψεύτη Δένδια στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Γελοιοποιήθηκε για άλλη μια φορά ο Δένδιας. Υποστήριξε ότι δεν έχει πέσει μολότοφ εδώ και 18 μήνες! Ο Κασιδιάρης απέδειξε με ντοκουμέντα το αντίθετο, ξεφτιλίζοντας τον φίλο των μασόνων. Προσπάθησε ο θλιβερός Μαρκογιαννάκης να τον διακόψει, αλλά μάταια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Κασιδιάρης με καλεσμένους τους Γκλέτσο και Μισιάκα

O Ηλίας Κασιδιάρης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Γιώργος Μισιάκας σχολιάζουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Κυβέρνηση ψευτών και απατεώνων - Ξεφτιλίστηκε με ντοκουμέντα ο Δένδιας στη Βουλή
  • Αμερικάνοι και σιωνιστές αγωνιούν για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά
  • Ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ Πουλικόγιαννης γρονθοκοπεί άνδρα των ΜΑΤ και γίνεται καπνός
  • Παρουσιάσεις των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της Νίκης σε όλη την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Ομολογία ήττας από Καμίνη: «Όλοι μαζί εναντίον της Χρυσής Αυγής στον Β΄ γύρο» ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τρόμος στο MEGA για το ενδεχόμενο μεγαλειώδους νίκης της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα. Ούτε ο Καμίνης δεν πιστεύει τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις.

Τρανή ομολογία της εισόδου στον δεύτερο γύρο του Ηλία Κασιδιάρη αποτελούν τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο απερχόμενος δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης.

Ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος που γνώρισε ποτέ η πρωτεύουσα μιλώντας στην τηλεοπτική ναυαρχίδα της μνημονιακής συγκυβέρνησης δήλωσε ότι «Αν υπάρχει υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον δεύτερο γύρο,...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΝΕΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ KAI ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τη στιγμή που τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου καταρρέουν, η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται, εγκαινιάζοντας νέα γραφεία σε όλη την επικράτεια.

Κόντρα στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργεί η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, τα μισθωμένα παπαγαλάκια της και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Αντιθέτως, τραβάει μπρος και...

Συμφωνήθηκε η διχοτόμηση της Ουκρανίας: Άλλη μία νίκη του Πούτιν στην γεωπολιτική σκακιέρα


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας όπου διαφαίνεται μία συμβιβαστική λύση στα πλαίσια της διχοτόμησης της χώρας, ώστε να εξυπηρετηθούν αμφότερα τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων που ενεπλάκησαν στην περιοχή.
Σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις άνθρωποι πολύ βαθιά μέσα στις δεξαμενές σκέψεως που ορίζουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και της Ρωσίας, «μίλησαν» για τα γεγονότα στην Ουκρανία, όπου φάνηκε μία συμφωνία επί της αρχής της διχοτομήσεως, με τις λεπτομέρειες μόνο να απομένουν προς συζήτηση.
Ο λόγος για......

Τα γκούλαγκ θα ήταν μια λύση για να αντιμετωπίσει η συγκυβέρνηση τους Εθνικιστές

Τα γκούλαγκ θα ήταν μια λύση για να αντιμετωπίσει η συγκυβέρνηση τους Εθνικιστές
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Πυκνώνουν οι φωνές κατά της συνταγματικής εκτροπής που μεθοδεύει η Χούντα του Μνημονίου για να θέσει εκτός μάχης το Εθνικιστικό Κίνημα. Πλέον αντιλαμβάνονται ακόμα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ότι όλα γίνονται για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
Ο Αλέξανδρος Βέλλιος στην στήλη «Αντι-Ρήσεις» της εφημερίδος ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (σελ. 22) στηλιτεύει τον πολιτικό διωγμό που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση κατά των Εθνικιστών, αλλά εμμέσως και το πόρισμα των ανακριτριών που χαρακτηρίζει ως «μέλη εγκληματικής οργάνωσης» περίπου όποιον περνάει από τα γραφεία μας:
«Θα ήταν προτιμότερο ίσως η κυβέρνηση να παρέκαμπτε τη δικαιοσύνη αντί να την εκθέτει: Ας έριχνε στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με ....

Ομολογία από τα «Νέα»: Οι αμερικανοί αγωνιούν για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά


Ομολογία από τα «Νέα»: Οι αμερικανοί αγωνιούν για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Στα σημερινά «Νέα» υπάρχει ένα σχόλιο υπό τον τίτλο «Το εβραϊκό λόμπι στον Βενιζέλο», το οποίο λέει τα εξής:

«Περί τα δέκα και πλέον άτομα μου λένε ότι αριθμούσε η αποστολή της American Jewish Committee (AJC) που πέρασε χθες το κατώφλι του νεοκλασικού της Βασιλίσσης Σοφίας. Ανάμεσα σε αυτούς, ο γνωστός επικεφαλής της σημαντικής οργάνωσης του αμερικανοεβραϊκού λόμπι Ντέιβιντ Χάρις, καθώς και ο λομπίστας της ελληνικής ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες Άντι Μανάτος.
Μου λένε ότι......

Πόσες ακόμη μαϊμού δημοσκοπήσεις να αντέξουμε ακόμη;! Δημοσκόπηση του... Ευαγγελάτου στέλνει το 'ποτάμι' στην Ευρωβουλή!


Τα χαλκεία του Μαξίμου με δημοσκόπηση-μαϊμού στέλνουν “το ποτάμι” στην Ευρωβουλή

Τις ύστατες προσπάθειες να περιορίσουν το αναπόφευκτο Βατερλώ της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά καταβάλλουν οι απατεώνες της συγκυβέρνησης και οι εξ' αυτών ποικιλοτρόπως εξαρτώμενοι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι: με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις οι οποίες στοχεύουν στην διαμόρφωση συσχετισμών πολιτικών δυνάμεων οι οποίες δεν ανταποκρίνονται ούτε κατ' ελάχιστο στην πραγματικότητα.
Ποιος εχέφρων άνθρωπος μπορεί να πειστεί πως η κομματική συμμορία της Συγγρού, η οποία συγκυβερνά με το μιζοΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, καταλαμβάνει σήμερα ένα ποσοστό της τάξεως του 20%; Αρκεί να ρωτήσει κανείς, το οποιοδήποτε στέλεχος τοπικής οργάνωσης της ΝΔ για να κατανοήσει την.....

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ !! ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΟ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ"!!

641-1


 
ΜΙΛΑΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ…: ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ… ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ “ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ” ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ “ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΤΟ 1974… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ;
 
ΝΕΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ»: ΘΑ....

Μια ομιλία - καταπέλτης του Ηλία Κασιδιάρη που αφήνει "άφωνους" τους προδότες της Βουλής: "Είστε όλοι μασώνοι και υποτακτικοί με... τραβεστί απόψεις"

Πραγματικά απολαυστική ομιλία....

Από αυτές που θα ακούγονται για πολλά χρόνια ακόμη στο Κοινοβούλιο γιατί η Χρυσή Αυγή ήρθε και θα φέρει την Αναγέννηση του Έθνους...

Δείτε το βίντεο...

Ο Βενιζέλος διαψεύδει τις μαϊμού δημοσκοπήσεις: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής εντέλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Μια συνέντευξη Τύπου - κόλαφο για τον ίδιο παραχώρησε σήμερα ο Βαγγέλης Βενιζέλος, θέλοντας να δικαιολογήσει την τραγική του διπλωματική αστοχία, αφού νομιμοποίησε την προσωρινή κυβέρνηση της Ουκρανίας που στηρίζεται από τους αμερικανούς. Το γεγονός βέβαια ότι η δοτή κυβέρνηση στελεχώνεται από νεοναζιστές ουδόλως ενόχλησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από την στιγμή που η νέα κυβέρνηση εξυπηρετεί άριστα τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης όμως ο Βενιζέλος προχώρησε σε δύο οδυνηρές γι΄ αυτόν παραδοχές.

1) Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε πως...