Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2010

Πορεία χωρίς ελπίδα

 Γράφει ο Γιώργος Δελαστικ

Ζοφερό το παρόν, ακόμη πιο σκοτεινό διαγράφεται το μέλλον. Ο κόσμος που γνωρίσαμε καταρρέει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Τα κοινωνικά συμβόλαια σκίζονται με πρωτοβουλία των ισχυρών. Οι αδύναμοι οδηγούνται αγεληδόν προς τον κοινωνικό Καιάδα. Η όποια συνεργασία κρατών υπήρχε στο πλαίσιο της ΕΕ εξαφανίζεται σταδιακά. Αντικαθίσταται από σχέσεις επιβολής και υποτέλειας. Οι διακηρύξεις περί ευρωπαϊκής ενοποίησης μεταλλάσσονται σε καθορισμό κανόνων περί «συντεταγμένης χρεοκοπίας» κρατών. Δεν πρόλαβε να κλείσει χρόνο από τότε που τέθηκε σε ισχύ η Συνθήκη της Λισσαβόνας και την αλλάζουν για να την προσαρμόσουν στις διαθέσεις των κερδοσκόπων, των τραπεζών και των «spreads».
Οχι στο ευρωομόλογο, διακηρύσσει η Γερμανίδα καγκελάριος. Αρνείται έτσι...

33 όροι της Τρόικας για την 4η δόση

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η κρίση του χρέους στην Ευρωζώνη και οι πρωταγωνιστές

Το ΒΗΜΑ

'Παίρνει πόδι' η Βόζεμπεργκ...

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο Αντώνης το έχει πάρει απόφαση και μαζί του συμφωνεί και το επιτελείο του.
Η Βόζενμπεργκ δεν μπορεί να διαχειριστεί το χαρτοφυλάκιο της Παιδείας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι κομβικής σημασίας, για τις αλλαγές που έρχονται στην εκπαίδευση, από την κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ., και οφείλει η Νέα Δημοκρατία και ο υπεύθυνος της στον συγκεκριμένο τομέα να έχει δυναμικές και γρήγορες παρεμβάσεις.
Μέσω της αποπομπής της Βόζενμπεργκ σαφές μήνυμα δίνεται και στον...

Τα νέα κόλπα του νεοφιλελεύθερου σοσιαλιστικού ΠαΣοΚ

Έχουν αφήσει απλήρωτους 1.500 εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αυτά που ζούμε με την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πιστεύω ότι δεν τα έχουμε ζήσει ποτέ σε αυτή την χώρα.
Το νέο κόλπο του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ: ...

Μας έρχονται σήμερα δεκάδες mail από εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ(θυγατρική του ΟΣΕ )για να...

Τι προφήτευε ο Χάρρυ Κλυν το 1983...Απίστευτο. Και άλλες μεγάλες ρήσεις

Τα έλεγε ο τεράστιος ΧΑΡΡΥ!!! αλλά ποιος τον άκουγε... τον παίρναν για πλάκα, ο Δάσκαλος όμως στα σοβαρά τα έλεγε.

Διαβάστε μερικά πολύ πετυχημένα στο twitter του (πρόσφατα) και στο τέλος, τι έλεγε το... 1983 στην παράσταση "ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"!!!

Μη χάσετε το τέλος, έχει σημασία!!! προσέχτε το...
Ξεκινάμε.

-Aν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πως ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν κι αυτοί απατεώνες.

-Tι να πεις για τους Έλληνες... Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες για να πιουν στιγμιαίο καφέ!

-Aκρίβεια σου λέει μετά... Έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο θα ξεχάσουμε πως να καταπίνουμε!

- Mε δύο ρολόγια στο χέρι, ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι ώρα είναι.

-Όσο πιο φτηνός είναι ο πολιτικός, τόσο....

Υποκριτικά δάκρυα για αφελείς...Οι Έλληνες "ρατσιστές" και ο 'περιούσιος', εβραϊκός λαός.

Διαβάζουμε τελευταία πολλά και διάφορα. Τα πιο πολλά αναδημοσιεύονται (ενδεχομένως), χωρίς ο διαχειριστής (υπεύθυνος ύλης)  να τα πολυψάχνει επιμελώς και σε βάθος ή έστω να μπορέσει να δει πίσω από το "μπερντέ", εάν κάπου ή που καταλήγουν... όλα αυτά .
Κάποιοι "μπροστάρηδες", υποτίθεται προοδευτικοί (ή κατ΄επίφαση "αριστεριστές") στον κοινό αγώνα "κατά του ρατσισμού", δεν διστάζουν να παραβιάζουν, παράνομα ή έστω παράτυπα, προσωπικά δεδομένα πολιτών, χωρίς απαραίτητα ή κατ΄ανάγκη, να αποσκοπούν άμεσα ή έμμεσα σε  ίδιον όφελος.
Άραγε γιατί να προβαίνουν σε αυτό το κυνήγι μαγισσών;
Σε μια τέτοια διαδικτυακή περιήγηση διάβασα μία ανάρτηση (16-12-2010 11:35 πμ) : 

Δικαστική αθώωση των μελών της "Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας"
Βλέπω το σύνδεσμο και τρελαίνομαι...

Συνελήφθησαν bloggers μετά από μήνυση του αρχηγού ΓΕΣ

Συνελήφθησαν πριν μερικές ώρες δύο bloggers που φέρονται να εκβίαζαν τον αρχηγό ΓΕΣ και την κόρη του.

Το απίστευτο είναι πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες είναι μια γυναίκα, κόρη μεγαλοστελέχους της ΕΛ.Α.Σ. και ένας άνδρας απόστρατος.

Το "Πρώτο Θέμα" έχει καλό ρεπορτάζ για...

Και νέα διεθνής κλιμάκωση της τουρκικής προπαγάνδας για τη Θράκη

Συνεχίζουν να προκαλούν τα εξωνημένα όργανα της Τουρκίας, κατηγορώντας διεθνώς την Ελλάδα για παραβίαση των δικαιωμάτων των…Τούρκων της Δυτικής Θράκης!
    Νέο κρούσμα απύθμενου θράσους είχαμε πριν από λίγες μέρες από τα μίσθαρνα όργανα του νέο-οθωμανισμού, που συνεχίζουν να εγκαλούν τη χώρα μας για (απίστευτο κι όμως αληθινό) έλλειμμα δημοκρατίας και παραβιάσεις των…τουρκικών δικαιωμάτων στη Θράκη! Δράστης τη φορά αυτή η αυτοαποκαλούμενη «Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» με ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία φτάνει στο σημείο να επικαλείται μέχρι και τη…Συνθήκη της Λωζάνης, την οποία υποτίθεται ότι η Ελλάδα παραβιάζει. Εδώ όμως βέβαια δεν μιλούμε απλώς για θράσος, αλλά για....

Δεν φτάνει που 'έφαγε' τα λεφτά του κοσμάκη....

...απειλεί και ο γιόκας του Ψωμιάδη ότι 'θα τα πούμε με αυτούς που έβριζαν τον πατέρα μου'.

Για κάτσε ρε μαγκάκι...
Ωραία τα λες από το Λονδίνο.
Δεν έρχεσαι και στην Ελλάδα, να χτυπήσεις καμμία πόρτα από τους ανθρώπους που λήστεψε το λαμόγιο ο μπαμπάκας σου;
Πάρε την porsche sου, φόρα το καλό σου κοστούμι (Armani κατά προτίμηση) και πήγαινε μια βόλτα από Αγιούς Αναργύρους, Περιστέρι, Μαρούσι να δούμε "τι θα πεις" με τους οικογενειάρχεις που 'κλαίνε' την περιουσία τους...

Βουτυρομπεμπέ...

Σ.Σ.
Το ρεπορτάζ από το "Πρώτο Θέμα"

Βίντεο για...γερά στομάχια

Ιερά Σύνοδος: "Η Ελλάδα είναι χώρα υπό κατοχή"

Ηχηρό ράπισμα στα άνομα σχέδια όσων ευθύνονται για το κατάντημα της Ελλάδος, απευθύνουν μέσα από το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου "Προς το Λαό" τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Καταγγέλλοντας του ηγέτες της χώρας επισημαίνουν, ότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι διότι υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας στους κυρίαρχους δανειστές μας, αλλά και ότι προστάτευσαν τα συμφέροντα του λαού.
Επίσης τα μέλη της Ιεραρχίας δεν παραλείπουν να καταγγείλουν τους...

Πάλι π@π@ριες του Χατζηνικολάου θα διαβάσετε;

Πείτε μας ότι το πιστέψατε;!

Ότι αγοράσατε την εφημερίδα του Χατζηνικολάου θεωρώντας ότι έχει δηλώσεις - κεραυνούς κατά του ΓΑΠ από μερίδα βουλευτών του Πα.Σο.Κ.;

Τα κλασσικά και τετριμμένα της νεο-δημοσιογραφικής παθογένειας παρουσιάζει.
"Πρέπει να ακούσουμε τη φωνή του λαού"
"Δεν αντέχει άλλα μέτρα ο κόσμος"
"Οι υπουργοί δεν μας συμβουλεύονται" και άλλα τέτοια...

Πιο ενδιαφέρον έχει αυτό το θέμα..

Ποιοί είπαμε είναι ρατσιστές; Οι Εβραίοι; Α, πα πα, μη λέτε τέτοια γιατί θα σας πουν 'αντισημίτες'...

Πενήντα Ορθόδοξοι Ραβίνοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι δημόσιοι υπάλληλοι, εξέδωσαν διάταγμα που απαγορεύει την ενοικίαση ή πώληση ακινήτων σε μη-Εβραίους

Παραθέτουν έναν αριθμό θρησκευτικών προηγούμενων συμπεριλαμβανομένου του φόβου της επιμειξίας που προφανώς θ’ ακολουθήσει τη....

Ποιοι ήταν στο Πολυτεχνείο και ποιοι το αντάλλαξαν με αξιώματα... Β' Μέρος

Οι περισσότεροι από τους αναφερόμενους είτε διώχθηκαν και δραπέτευσαν, είτε στρατεύθηκαν υποχρεωτικώς και βιαίως, είτε φυλακίστηκαν, είτε βασανίστηκαν, είτε έπαθαν κάποια από αυτά ή ακόμη και όλα τα ανωτέρω στη σειρά. Επίσης οι περισσότεροι συμμετείχαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και στις καταλήψεις της Νομικής ή σε ένα από τα γεγονότα αυτά. Σημειώνουμε ακόμη ότι και όσοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους τα πρώτα δύο - τρία χρόνια της μεταπολίτευσης, ασχολήθηκαν ενεργά με τον φοιτητικό συνδικαλισμό με κύριο στόχο την αποχουντοποίηση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και την τιμωρία των υπαιτίων στις δίκες που ακολούθησαν.

Αγγελοπούλου Κική - Αγγελική (Νομική Αθήνας), Αντι-ΕΦΕΕ και ΠΣΚ, δημοσιογράφος πολιτικού ρεπορτάζ.

Αθανασίου Δημήτρης (Πολυτεχνική Πάτρας), ΠΣΚ και ΚΝΕ πριν από....

Η επιστροφή των Ελλήνων στις...ρίζες τους

Με μεγάλη χαρά διαβάσαμε το ρεπορτάζ του οικονομικού ενθέτου της εφημερίδας VETO στο οποίο καταγράφεται η αύξηση του ποσοστού των Ελλήνων που στρέφονται ξανά στη Γεωργία και την εκμετάλλευση της αγροτικής γης.

Ο πρώην βουλευτής Δράμας, Σαραφόπουλος, με τον οποίο έχουμε την τιμή να είμαστε και φίλοι, καθώς διατηρεί ένα από τα πιο αξιόλογα blog, με συν'έντευξή του στην εφημερίδα συνηγορεί στην προσπάθεια που γίνεται να 'αποδαιμονοποιηθεί' η αγροτική εργασία.

Μιλάει για...

Κανέλλη: Μια κομμουνίστρια από την... Εκάλη

Η κυρία Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη, 56 ετών, δεν είναι μια συνηθισμένη κομμουνίστρια, βουλευτής του ΚΚΕ. Διαθέτει σπίτι στην Εκάλη, 200 τ.μ. (το οποίο, όπως δηλώνει, μόλις τον Σεπτέμβριο ξεχρέωσε), πισίνα προκάτ 8Χ4 μ., βάρκα 5 μέτρων από πλαστικό, οδηγεί ένα Smart (το βουλευτικό Lexus το έχει μόνιμα παρκαρισμένο στο γκαράζ), καπνίζει αρειμανίως και είναι, κατά δήλωσή της επίσης, «συνειδητή χριστιανή ορθόδοξη». Πάντοτε φοράει στο στήθος έναν σταυρό. Τη βουλευτική αποζημίωσή της δεν τη διαθέτει ολόκληρη στο ΚΚΕ, όπως οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος, και προσπαθεί, όπως σημειώνει, τόσα χρόνια «να βαδίσω σε κόκκινο δρόμο,αλλά δεν σημαίνει ότι έφτασα ακόμα».

Γεννημένη στην Καλλιθέα, σε μια....

Χωρίς κανέναν έλεγχο η "ΑΣΠΙΣ" τα τελευταία 15 χρόνια

 Η εκκόλαψη του φαινομένου Ψωμιάδη υπήρξε αποτέλεσμα μιας μακράς πορείας που διήρκεσε πάνω από μια δεκαετία. Η φούσκα του Ομίλου «Ασπίς» δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί χωρίς την εκκωφαντική απουσία της πολιτείας, ο εποπτικός ρόλος της οποίας υπήρξε πλημμελής και σε αρκετές περιπτώσεις ανύπαρκτος.
Το έλλειμμα εποπτείας ακουμπά όλες τις δημόσιες αρχές που ευθύνονται για τον έλεγχο των χρηματοπιστωτικών δραστηριοτήτων, όπως η Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εταιρειών του υπουργείου Ανάπτυξης, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Τράπεζα της Ελλάδος, η Εφορία ακόμη και η Νομαρχία Αθηνών. Σε κάθε περίπτωση....

Όχι στη ζούγκλα

H ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ εξαιρετικά δύσκολη. Ολοι το αντιλαμβανόμαστε. Λίγοι είναι αυτοί που ζουν ακόμη στο σύννεφο... αλλά κι αυτοί θα ξυπνήσουν. Διαμαρτυρόμαστε, κατακρίνουμε επιλογές, χρησιμοποιούμε όμως την πένα μας (ποιητική αδεία, καθώς όλοι πλέον γράφουν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές) για να στηλιτεύσουμε πολιτικές. Ολα αυτά στο πλαίσιο μιας δημοκρατικά συντεταγμένης Πολιτείας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι συνήθειες της Νεολιθικής εποχής και αυτής του Χαλκού στην περιοχή μας έχουν πλέον ξεπερασθεί. Διότι για να θυμηθούμε το νόμο της ζούγκλας στον ελλαδικό χώρο, ίσως πρέπει να επιστρέψουμε στην Πλειστόκαινο εποχή.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ αν τελικά....

Υποκρισία και φαρισαϊσμός

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου



Το αίμα έχει δύο τιμές: Το καθεστωτικό αίμα είναι πανάκριβο ενώ το λαϊκό δεν αξίζει τίποτα.

Όταν τα ΜΑΤ σπάνε τα κεφάλια των διαδηλωτών κανένας δεν εξεγείρεται…
Τώρα που οι διαδηλωτές σπάσανε το κεφάλι ενός μανδαρίνου του καθεστώτος όλες οι «σειρήνες» του καθεστώτος και τα πολύχρωμα ιερατεία του κραυγάζουν υστερικά και χύνουν ποταμούς ηθικών δακρύων…

Τι ανυπόφορη υποκρισία και φαρισαϊσμός!!!
Ο ελληνικός λαός....