Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2014

Ένας χρόνος φεύγει - ένας χρόνος έρχεται! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ένας χρόνος φεύγει - ένας χρόνος έρχεται! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
«Του μέλλοντος οι μέρες στέκονται εμπροστά μας σα μια σειρά κεράκια αναμμένα...» Κ. Καβάφης
Ο χρόνος που πέρασε ήταν για τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής ένας χρόνος γεμάτος σκλη­ρές πολιτικές μάχες, νίκες, κατα­κτήσεις, μα και σκληρές δοκιμασί­ες. Μέσα στην Βουλή ακούστηκε λόγος αληθινός, καταγγέλθηκαν ευθέως οι πλάνοι δημαγωγοί, οι έμποροι των ελπίδων ενός ολόκλη­ρου λαού. Πληρώσαμε και πληρώ­νουμε ακριβώς το τίμημα της ΑΛΗ­ΘΕΙΑΣ, μίας αλήθειας όπου σαν λόγχη τάραξε τον βάλτο της σαπί­λας. Μίας αλήθειας, την οποία θε­ώρησαν ύβρη, θράσος, αλαζονεία απέναντι στην αμαρτωλή εξουσία τους.
Τρόμαξαν σε....

Δεν θα το πιστεύετε με.. τίποτα!!! "Τούρκος" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται με τη σημαία της "ανεξάρητης Θράκης" (ΞΑΝΑ)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ πολιτική δύναμη που κατήγγειλε αυτά τα ανθελληνικά σκουλήκια εντός του Κοινοβουλίου ήταν ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Και τότε τα βοθροκάναλα και τα ΜΜΕ των νταβατζήδων βάλθηκαν να κάνουν τον κόσμο να... αγανακτήσει για τον "τρόπο που μίλησαν" οι Χρυσαυγίτες βουλευτές και ΟΧΙ για το γεγονός της καταγγελίας...

  Η φωτογραφία είναι από επίσκεψή του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, βουλευτής Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο “Σύλλογο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης” και τον “Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Φοχτβάγκεν”.
(Όλες οι... παράνομες λέσχες δηλαδή που το ξεφτυλισμένο ελλαδικό κράτος δεν τολμά να κλείσει...)


Οι σημαίες και τα λάβαρα της .....

Το "ΒΗΜΑ" σε ρόλο εντολέα των... τρομοκρατών: "Σταματήστε τις επιθέσεις γιατί τελικά καλό κάνετε στη Χρυσή Αυγή"


Βήμα: η τρομοκρατία είναι κακή, μόνον επειδή δυναμώνει τη Χρυσή Αυγή

Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στην οικία του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, μια εκ των φανατικά μνημονιακών, καθεστωτικών εφημερίδων καταπιάνεται με την τρομοκρατία στην Ελλάδα, την οποία χαρακτηρίζει «ανιστόρητο ελληνικό τρομοκρατικό φαινόμενο».
Στόχος του δημοσιεύματος να «μαλώσει» τους μαρξιστές τρομοκράτες, εντούτοις προχωρά σε διαπιστώσεις οι οποίες καταδεικνύουν πως το πραγματικό πρόβλημα του Καθεστώτος δεν είναι αυτή καθ' αυτή η τρομοκρατική δράση αλλά το γεγονός πως αυτή ενισχύει την ανάδυση των «συντηρητικών» αντανακλαστικών της κοινωνίας και αυξάνει την επιρροή της Χρυσής Αυγής.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, το «Βήμα» ψέγει τους .....

Ο Χρήστος Παππάς σε μια συνέντευξη - φωτιά: "Ενάντια στο βόθρο τους αντιπαρατάσσουμε την καθαρότητα του Αγώνα μας για αυτό και ο Λαός είναι μαζί μας"

Ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής «περνάει γενεές δεκατέσσερις» όσους ευθύνονται για την κατάντια της χώρας

- Κ. Παππά, έχω μια απορία που μου δημιουργήθηκε από τις πρώτες ώρες των συλλήψεων στελεχών της Χρυσής Αυγής. Η αστυνομία ισχυριζόταν ότι υπήρχε ένταλμα και κρυβόσασταν, ενώ εσείς δίνατε εκείνη την ώρα συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό λέγοντας ότι δεν σας αναζητούν. Είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως για εσάς ή όχι;

Κύριε Σπίνο, όπως γνωρίζετε και είδε και το πανελλήνιο, προσήλθα μόνος μου στη ΓΑΔΑ κάποιες ώρες μετά την αιφνιδιαστική σύλληψη του Αρχηγού και των άλλων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Εάν ήθελα να διαφύγω, εάν είχα κάτι να φοβηθώ, θα το είχα κάνει, θα είχα διαφύγει. Και όπως και εσείς είπατε, έδωσα συνέντευξη σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό, και είχα και αιτήματα από άλλους. Επομένως οι ισχυρισμοί, βάσει των οποίων βρίσκομαι προφυλακισμένος, είναι εντελώς προσχηματικοί και ψευδείς.
Εξάλλου έχουμε και την......

Η χρονιά που φεύγει έχει πρωταγωνιστές τους Εθνικιστές και τη στάμπα της Χρυσής Αυγής....Όσο και να πονάει κάποιους...



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ευχόμαστε ολόψυχα και το 2014 να είναι μια χρονιά που η Ελληνική Εθνικιστική Αναγέννηση να αποτελεί το πρελούδιο του Εθνικιστικού σεισμού των Εθνών της Ευρώπης με τα λάβαρα των Ελλήνων πρωτοπόρα στον Αγώνα της Απελευθέρωσης από το "σιωνιστή δυνάστη"
 
Αναμφίβολα και χωρίς καμιά δόση υπερβολής η χρονιά που φεύγει αποτελεί σταθμό και καμπή για την ιστορική συνέχεια όχι μόνο του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα αλλά και για την ιστορία της ίδιας της Πατρίδας μας με τους Έλληνες Εθνικιστές να διαμορφώνουν και να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις και στα γεγονότα.
Ναι, είδαμε απίστευτα και πρωτόγνωρα πράγματα. Είδαμε την Χρυσή Αυγή να εκτινάζεται με ταχύτητα προς το μέλλον και αντιστρόφως ανάλογα με την αντίδραση και την πορεία του συστήματος που θα τολμήσουμε να πούμε ότι ήταν «λογικό» να αντιδράσει με τον τρόπο που αντέδρασε δημιουργώντας νέες συνθήκες και δεδομένα που οπωσδήποτε συντάσσουν αυτές τις στιγμές τις επόμενες γραμμές της ιστορίας μας.
Αναμφίβολα οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας δεν είναι άλλοι από....

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 2014;

1507044_253138994851050_1934116991_n
Το φως στο τούνελ που υπόσχεται ο πρωθυπουργός; Το πρωτογενές πλεόνασμα που «μετράει» ο Στουρνάρας; Την…ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού των δομών του Δημοσίου, για τον οποίο σκλη­ρά εργάζεται ο Μητσοτάκης; Τη μετατροπή της Ελλάδας σε «Σουηδία» του Νότου στον τομέα της υγείας, για την οποία παλεύει ο Γεωργιάδης; Τον δίκαιο και εποικοδομητικό τρόπο με τον οποίο θα μοιράσει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ ο Χατζηδάκης; Την είσοδο του ελληνικού συστή­ματος παιδείας στον εικοστό πρώτο αιώνα, για το οποίο μόχθησε ο Αρβανιτόπουλος; Τη μετα­τροπή της ΝΕΡΙΤ σε CNN, σύμφωνα με το όρα­μα των Κεδίκογλου και Καψή;
Τι να περιμένει κανείς το 2014; Την......

Σε πείσμα όλων εμείς θα συνεχίσουμε τις..."καλές ειδήσεις"! Το "ξύλο της αρκούδας" έφαγε τις ημέρες των εορτών βουλευτής της ΝΔ...


anagnostopoulos

 Την Πέμπτη το βράδυ περίπου στις 20:00 επί της οδού Λεβίδου στην περιοχή της Κηφισιάς ο νέο-ορκισθείς βουλευτής της γαλάζιας παράταξης (σ.σ. ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Παύλος Σιούφας επικαλούμενος λόγους υγείας παραιτήθηκε και τη θέση του την κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών, Γιώργος Αναγνωστόπουλος) κατά αδιαμφισβήτητες πληροφορίες του makeleio.gr  «πιάστηκε στα χέρια» με διερχόμενο οδηγό.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του διαπληκτίστηκε με έναν άλλον οδηγό – κάτοικο Μελισσίων-  με αποτελεσμα η....

"Με το δεξί" το 2014...Καταρρέι το ΠΑΣΟΚ ακόμη και εκεί που.. ανδρώθηκε.. Η ισχυρότερη Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη βάζει λουκέτο..

Καταρρέει, υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων και ετοιμάζεται να βάλει “λουκέτο” η μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, η άλλοτε πανίσχυρη Τ.Ο. Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης, που κάποτε αριθμούσε μέχρι και 16.000 μέλη.
Η εν λόγω Τοπική Οργάνωση δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί ούτε στα βασικά έξοδα (ενοίκιο, ηλεκτρικό κλπ) και η απόφαση για το “κλείσιμό” της έχει παρθεί εδώ και καιρό από τη συντονιστική της. Ωστόσο, στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αντέδρασαν στην απόφαση για “λουκέτο” έχουν ζητήσει να δοθεί η τελική έγκριση από την Ολομέλεια.
Έτσι,  από τις Κεντρικές και Νότιες Συνοικίες συγκαλείται έκτακτη ολομέλεια στις 8 Ιανουαρίου 2014, στις 18:30 το βράδυ,  η οποία εκτός από....

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής σε όλους τους Έλληνες...


Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου

Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες από τις φυλακές Κορυδαλλού που βρίσκομαι από την παράνομη χούντα της κλεπτοκρατίας. Το 2014 θα είναι μια νικηφόρα χρονιά για τους Έλληνες εθνικιστές. Θα συνεχίσουμε με περισσότερους αγώνες, με ατσαλένια πίστη και δύναμη στον ιερό σκοπό μας.

Δε μας λυγίζει τίποτα! Είμαι πολύ περήφανος που....

Ο Πούτιν έφτυσε τον ξενόδουλο Σαμαρά


Ο Πούτιν έφτυσε τον ξενόδουλο Σαμαρά

Απίστευτο «φτύσιμο» του Προέδρου της Ρωσίας Πούτιν απέναντι στον Σαμαρά αποτελεί το γεγονός ότι η Ελλάδα απουσιάζει σταθερά τις τελευταίες ημέρες από τις επίσημες ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, τόσο για τους διεθνείς ηγέτες που έλαβαν πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον Πούτιν, όσο και για τις χώρες εκείνες που έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ρωσία. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Κρεμλίνο δημοσιοποίησε πρωτοχρονιάτικες ευχές του Βλαντιμίρ Πούτιν σε 32 εν ενεργεία ηγέτες χωρών και οργανισμών και σε 5 πρώην ηγέτες, αλλά ο Σαμαράς δεν βρίσκεται στον κατάλογο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση Σαμαρά καθυστέρησε σημαντικά στην υποβολή συλλυπητηρίων στην Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα, τα οποία δεν έγιναν σε επίπεδο αρχηγού Κράτους! Ας μην απορεί, λοιπόν, κανείς γι αυτή την στάση του Πούτιν, ο οποίος βλέπει ότι.....

Ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής


Τις τελευταίες ημέρες η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση επιπέδου ηλεκτρονικού πολέμου. Στόχος των χάκερς και κυρίως αυτών που τους πληρώνουν είναι να φιμωθεί η φωνή της Αλήθειας και της Αντίστασης, η φωνή της Χρυσής Αυγής.
Δυστυχώς, γι΄ αυτούς και ευτυχώς για όλους εμάς οι Συναγωνιστές που ασχολούνται με την διαχείριση και την ασφάλεια της ιστοσελίδας επαγρυπνούν και απαντούν σε όλες τις επιθέσεις, κρατώντας την φωνή της Χρυσής Αυγής δυνατή στο μόνο ελεύθερο - ακόμα- μέσο, το διαδίκτυο. Παρακάτω ακολουθεί μια τεχνική ανάλυση και ένα ιστορικό των ηλεκτρονικών επιθέσεων στην ιστοσελίδα μας.
Η πρώτη επίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα xryshaygh.com ήταν την περίοδο των εκλογών, αυτή η επίθεση ήταν μια.....

Για το 2014....Ευχόμαστε Αγώνα ενάντια στην παρακμή και το χάος τους...

Γκρίζες μητροπόλεις και σοκάκια σκοτεινά. Ατμόσφαιρα αποπνικτική, που αποπνέει τη σήψη και την παρακμή. Αυτή είναι η εικόνα της σύγχρονης, εθνομηδενιστικής κοινωνίας. Χημικές χρωματικές συνθέσεις και τερατουργήματα που αποκαλούνται «τέχνη» από τους διαμορφωτές του χάους, ανάμεσα στις πλείστες υποκριτικές προσπάθειες συγκάλυψης του σύγχρονου ξεπεσμού. Όλα για την διάσωση της «αισθητικής» των τσιμεντένιων κλουβιών. Αυτών των κελιών της ανθρώπινης ψυχής, που κάθε μέρα αγωνιά να γλιτώσει από την βεβήλωση και την καταστροφή της. Ψυχές φυλακισμένες. Μια ξεκάθαρη απόπειρα πολτοποίησης του ανθρώπου, ώστε να χωρέσει ευκολότερα και χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση στο πολυπολιτισμικό κουτί τους. Η νεότητα, το πιο αγνό και ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας, έρμαιο στο βωμό της αλλοτρίωσης και του εκφυλισμού. Βυθισμένη στην.....