Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2015

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Τουρκική στρατιωτική άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Καστελόριζο


ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Τουρκική στρατιωτική άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Καστελόριζο

Προ ολίγων ημερών, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, με ερώτησή του προς το ΥΠΕΘΑ και το ΥΠΕΞ, ερωτούσε περί των προθέσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με ΝΟΤΑΜ που είχε εκδώσει η Τουρκία, δεσμεύοντας περιοχές του Αιγαίου για στρατιωτικές ασκήσεις, θέτοντας σε ευθεία αμφισβήτηση την Εθνική μας Κυριαρχία.
Εν τέλει η ερώτηση του Συναγωνιστή απαντήθηκε με τον πλέον προδοτικό και απαράδεκτο τρόπο. Αντιγράφουμε σχετικώς το ρεπορτάζ του «Έθνους»:

«Με «ανώνυμες» διαρροές επιχειρήθηκε χθες να....

Δυνάμεις των ΜΑΤ ανέλαβαν την περιφρούρηση της πορείας των μνημονιακών Συριζαίων - "Όξω ρε! Αίσχος! Ναι σε όλα, ξεφτίλες!" φώναζαν οι πολίτες! ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωί συνομιλούν με τρομοκράτες και το βράδυ τους προστατεύουν τα ΜΑΤ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το μπλοκ του Σύριζα στην πορεία για το «ηρωικό Πολυτεχνείο». Δεκάδες πρώην σύντροφοί τους και απλοί διαδηλωτές τους έστησαν καρτέρι, τους γιούχαραν ανελέητα, ενώ αρκετοί πέταξαν καφέδες και νερά.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι οι "σύντροφοι" του Σύριζα είχαν προνοήσει και πήραν μαζί τους δυνάμεις των ΜΑΤ για να περιφρουρήσουν το μπλοκ τους. Τζάμπα έχουν ολόκληρο Τόσκα στο υπουργείο Προ-Πο;

Βέβαια οι δυνάμεις των ΜΑΤ δεν στάθηκαν αρκετές για να προστατεύσουν τους Συριζαίους από την οργή των πρώην συντρόφων τους και στο τέλος της πορείας έπεσαν και μερικές ψιλές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες...

Τώρα ζωντανά η ανανεωμένη εκπομπή του Ηλία Κασιδιάρη!

Λόγω της υψηλής θεαματικότητας υπάρχουν προβλήματα στο streaming

Συντονιστείτε στην πλήρως ανανεωμένη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής.
Με νέο σκηνικό, προβολή βίντεο και παρεμβάσεις τηλεθεατών!

Η Χρυσή Αυγή αποκτά πραγματικά την δική της τηλεόραση!

Πατήστε για να δείτε...

Ν. Μιχαλολιάκος: Οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε στην Βουλή για τα νέα μνημονιακά μέτρα, την εθνικά καταστροφική πολιτική και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Δείτε το βίντεο...

Τον βλέπουν στη Βουλή και τρέμουν... Κασιδιάρης στη Βουλή προς ΣΥΡΙΖΑ:"Βρωμιάρηδες, τουρκολάγνοι ΣΥΡΙΖΑιοι και ψευτοπατριώτες των Αν.Ελ..." ΒΙΝΤΕΟ

Απολαυστικός Ηλίας Κασιδιάρης....

Οδροστρωτήρας Παναγιώταρος: "ΣΥΡΙΖΑιοι Τουρκόδουλοι που ξεπουλάτε την Ελλάδα και στραγγαλίζετε τους Έλληνες" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Ο Κασιδιάρης επιστρέφει... Σήμερα στις 20:30 συντονιζόμαστε...



Με νέο σκηνικό, θεματολογία, προβολή βίντεο για σχολιασμό και τηλεφωνικές παρεμβάσεις τηλεθεατών επιστρέφει σήμερα στις 23:00 η πολιτική εκπομπή του Λαϊκού Συνδέσμου με τον Ηλία Κασιδιάρη και καλεσμένους βουλευτές και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ στην....

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ «Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ»;

panousis
Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» (στο κανάλι Star), ο λαλίστατος τον τελευταίο καιρό Πανούσης είπε κάτι φοβερό: «»Η Εφημερίδα των Συντακτών» έχει συμβόλαιο θανάτου με εμένα»!
Η δε φυλλάδα των Ιών, των εγκαλεί ως εξής: «Είναι μια ανείπωτη συκοφαντία και φράση με σοβαρότατες συνέπειες για την οποία ο Γ. Πανούσης πρέπει να δώσει αμέσως εξηγήσεις.
Επειδή πρόκειται για....

Στην Κύπρο ετοιμάζεται Εθνικιστική Επανάσταση...Εκατοντάδες έφηβοι με εθνικιστικά λάβαρα εναντίον του Ψευδοκράτους ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

12268989_519180088258938_1809857373_o_fd746.jpgΣύσσωμοι για ακόμα μια χρονιά η μαθητιώσα νεολαία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Πάφου (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδίκασε την ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Δεκάδες μαθητές με πλήρη πειθαρχία και με τις σημαίες του έθνους αναπεπταμένες ψηλά και περήφανα, έδωσαν το βροντερό παρών τους στους δρόμους της Πάφου. Με στεντόρεια φωνή που ακούστηκε από άκρη σε άκρη, έστειλαν το μήνυμα ότι οι Έλληνες μαθητές όχι μόνο δεν ξεχνούν άλλα αγωνίζονται και αντιστέκονται σε όλα τα ανθελληνικά σχέδια.
Ακολουθώντας την ψυχή του 'Βαγορή' που τους καλεί να πάρουν μια ανηφοριά, έτσι και οι νέοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δηλώνουν έτοιμοι για μάχη μέχρι εσχάτων για μια Κύπρο ελεύθερη και Ελληνική.
Η πορεία κατέληξε μπροστά στον....

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ… Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ «ΑΦΘΑΡΤΟ ΤΖΙΤΖΙ».

athanasiou-voridis
Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τον… Mykonian Μακοβορίδη, άλλος ένας πρωταγωνιστής της διαβόητης παράγκας που έστησε τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, βγήκε δημοσίως υπέρ του… «άφθαρτου Τζίτζι». Πρόκειται για τον έχοντα αναλάβει το νομικό «έργο» της παράγκας (με την εξεύρεση των «καταλλήλων» δικαστικών για την επιθυμητή για το μεγάλο αφεντικό διεκπεραίωση της υπόθεσης, έστω και με προστατευόμενους ψευδομάρτυρες και ιστορίες για… σφαγές αμνοεριφίων), Χαράλαμπο Αθανασίου (πιο γνωστό ως «Μπάμπη»), ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εγώ θα στηρίξω τον Απόστολο Τζιτζικώστα, γιατί ο....

Μέγιστος Γιάννης Λαγός μιλά για την τρομοκρατία, τα νέα μνημονιακά μέτρα του Σύριζα και τις αγροτικές κινητοποιήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κατά την περιοδεία του στον νομό Αργολίδας προέβη σε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ σχετικά με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, τα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ, τις κινητοποιήσεις των αγροτών και την δημιουργία της νέας συνδικαλιστικής κίνησης της Χρυσής Αυγής, υπό τη μορφή αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου.

Δείτε το βίντεο...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ: Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2.886.684 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί διαβάζοντας τον τίτλο να μην πιστεύετε στα μάτια σας, αλλά η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή! Εκτός από την Ελλάδα, λοιπόν, και η Κύπρος θα υποχρεωθεί από την Ε.Ε. να καταβάλει συνολικά 2.886.684,40 ευρώ, για να στηρίξει την… Τουρκία (!!!) στο «προσφυγικό» ζήτημα.

Αυτό προκύπτει από έγγραφο της Κομισιόν, το οποίο καθορίζει τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλει κάθε κράτος-μέλος της Ε.Ε., για να συγκεντρωθεί το ποσόν των...