Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 04, 2015

Νέα εκπομπή του Ηλία Κασιδιάρη..."Στη φυλακή οι Εθνικιστές και έξω οι δολοφόνοι βρεφών "ρομά" και οι έμποροι ναρκωτικών"

Δείτε την εκπομπή...

Συριζαίος Κοροβέσης: Η αποτυχία του Σύριζα θα σημάνει άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία και εξαφάνιση της Αριστεράς σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από τόσους και τόσους Έλληνες και ξένους, πολιτικούς, δημοσιογράφους, αναλυτές κ.λπ. και ο συριζαίος πρώην βουλευτής Περικλής Κοροβέσης κάνει τη… γνωστή πρόβλεψη για το μέλλον της χώρας, στην περίπτωση αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Ευρωκράτες και χρέος».

Έτσι, μετά από μια σκληρή κριτική για την επικείμενη μνημονιακή συμφωνία, καταλήγει ως εξής:   
«Αν δεν βρεθεί μια εναλλακτική αριστερή λύση...

Σαν ήρωες του Όργουελ - Του Ηλία Κασιδιάρη

Πογκρόμ κατά του δημοσίου λόγου και της ελεύθερης σκέψης στη Μνημονιακή Ελλάδα του 2015

Στο περίφημο και προφητικό μυθιστόρημα, «1984», του ακροαριστερού, αντισταλινικού και πρωτοπόρου συγγραφέα Τζορτζ Όργουελ, παρουσιάζεται ένας κόσμος απόλυτης παρακμής και καταπίεσης, όπου αδικήματα σκέψης τιμωρούνται με θάνατο. Ο δημιουργός, με αυτόν τον αλληγορικό τρόπο, υψώνει φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκληματική σταλινική εξουσία, που εκείνη τη δεκαετία είχε ήδη καταρρίψει το μύθο του κομμουνισμού και είχε υποδουλώσει με φριχτό τρόπο Έθνη και εκατομμύρια ανθρώπους. Τη θέση του «πατερούλη» Στάλιν, στο μυθιστόρημα, έχει πάρει ο Μεγάλος Αδελφός και ως οφθαλμός που τα πάνθ' ορά συντρίβει κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας. Δεν είναι τυχαίο πως στην μετακαπιταλιστική εποχή της παγκοσμιοποίησης...

"Πρώτη φορά Αριστερά": Αναπληρωτής Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 80.000 ευρώ στο Εξωτερικό ενώ....συνεχίζεται η διαπραγμάτευση!!!

 Μέγα πολιτικό ζήτημα προκύπτει σήμερα από 2 γεγονότα για την "ηθική" της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της νομιμοποίησής της ως προς την συνέχιση της εξουσίας της.

Αρχικά η εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" προβαίνει σε μια συνταρακτική, ως προς τη σημειολογία του θέματος, αποκάλυψη σχετικά με Αναπληρωτή Υπουργό της Κυβέρνησης που έβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό (80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο).
Το θέμα αποκτά τεράστια σημασία αφενός γιατί το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει ενεργό ρόλο στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και αφετέρου γιατί η συναλλαγή ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και εν μέσω φημών περί Grexit και αναφορές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί "πατριωτικού καθήκοντος των Ελλήνων να πληρώνουν φόρους και να διατηρήσουν τις καταθέσεις στην Ελλάδα".

Να θυμίσουμε εδώ ότι ,....

Ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώπιον των ευθυνών του


Ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώπιον των ευθυνών του

«Δεν νοείται κράτος Δικαίου χωρίς τον σπουδαιότερο κυρωτικό μηχανισμό της Αρχής της νομιμότητας, που είναι η Δικαιοσύνη. Και δεν νοείται Δικαιοσύνη, χωρίς την, κατά το Σύνταγμα, ανεξαρτησία της» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος, προ ολίγων ημερών, εκπροσώπους της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, οι απόψεις του για τη Δικαιοσύνη είναι διαχρονικώς γνωστές, υπό την προγενέστερη ιδιότητά του, προσθέτοντας ότι παραμένουν οι ίδιες και σήμερα, καθότι ενισχυμένες κατά την άσκηση των καθηκόντων του ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ....

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ… ΓΚΕΙ ΜΠΑΡ, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

ερωτιματικο
Νέοι καιροί, νέα ήθη, πρώτη φορά αριστερά (με ολίγη από ελαφροδεξιά…)! Γνωστός υπουργός της συγκυβέρνησης, με ιστορικό όνομα και… περίεργη φωνή, που το όνομά του ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες (και δικαίως – αλλά… δε σας λέμε γιατί), εθεάθη μέρα μεσημέρι (και ώρα 14:00, της 30ης Απριλίου) σε γνωστότατο «γκέι-μπαρ» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στην οδό Αιόλου. Χωρίς να...

Έτοιμος να μπει στο Μαξίμου ο Θεοδωράκης για να επιτελέσει τον ρόλο του ως μαξιλαράκι του Τσίπρα και υποχείριο των νταβατζήδων


Έτοιμος να μπει στο Μαξίμου ο Θεοδωράκης για να επιτελέσει τον ρόλο του ως μαξιλαράκι του Τσίπρα και υποχείριο των νταβατζήδων

Εξόχως αποκαλυπτικός ο «βηματοδότης» αναφορικά με τον ρόλο που θα κληθεί αναπόφευκτα να διαδραματίσει ο Στ. Θεοδωράκης και το κόμμα του, όταν ο Τσίπρας και οι δανειστές το απαιτήσουν.
Σύμφωνα λοιπόν με το «βηματοδότη», ο Τσίπρας είχε δεσμευτεί έναντι των ευρωπαίων δανειστών να συμπεριλάβει τον Θεοδωράκη και το Ποτάμι στο κυβερνητικό σχηματισμό, δίχως όμως να προσδιοριστεί χρονικά ο «γάμος». Η συνεργασία με τον Καμμένο φέρεται να υπήρξε το σημείο τριβής, συνεργασία η οποία συνέβαλε στην άρνηση του Στ. Θεοδωράκη να εισέλθει στο κυβερνητικό σχήμα.
«Όπως, φέρ' ειπείν, ότι ο Αλ. Τσίπρας τούς έλεγε προεκλογικά πως θα σχηματίσει κυβέρνηση με....

15 πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ απαιτούν την παραίτηση Σαμαρά... Αυτοί ξέρουν!


15 πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ απαιτούν την παραίτηση Σαμαρά... Αυτοί ξέρουν!

Και επισήμως, πλέον, επιβεβαιώθηκε η κίνηση πρώην Βουλευτών της ΝΔ να ζητήσουν ουσιαστικά την παραίτηση του Σαμαρά και την εκλογή νέας ηγεσία, δια μέσω της διεξαγωγής ενός Συνεδρίου του κόμματος. Με ανοιχτή τους επιστολή, 15 πρώην Βουλευτές και στελέχη της ΝΔ (συγκεκριμένα οι Βλαχογιάννης Ηλίας, Βογιατζής Παύλος, Καρυπίδης Αναστάσιος, Κόλλιας Κωνσταντίνος, Κοντογιάννης Γιώργος, Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, Κουτσούμπας Ανδρέας, Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Κωνσταντόπουλος Γιώργος, Νταβλούρος Αθανάσιος, Παπασιώζος Κωνσταντίνος και Πατριανάκου Φεβρωνία) ζητούν την διεξαγωγή Συνεδρίου.
Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: «Ενός Συνεδρίου ανοικτού, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς. Επιβάλλεται και πρέπει να γίνει μια νέα δυναμική επανεκκίνηση και.....

Οι αναρχικοί μας προέκυψαν.... "ρουβίτσες"!

Γράφει ο Αινείας

Συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε στη Νεα Σμύρνη με βασικό..."εκτελεστή" - καλλιτέχνη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, το Σάκη Ρουβά που ερμήνευσε δημιουργίες του πρώην μέλους της ΕΟΝ, Μ. Θεοδωράκη.

Όπως ήταν αναμένο, πλήθος κόσμου συνέρευσε να ακούσει τον Ρουβά, με κυρίαρχη την όμαδα από τις.... λεγόμενες "ρουβίτσες".
Ανάμεσα στις "ρουβίτσες" όμως ήταν και ορισμένοι...

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

kas-evelpidon__article

Λεβέντης ο Ηλίας Κασιδιάρης! Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Η φυλακή δεν τον  λύγισε δεν του χάλασε το χαρακτήρα και την καλή του διάθεση. Όταν ένας άνθρωπος μιλά και χαμογελά δείχνει την καλοσύνη της ψυχής του. Τον προφυλάκισαν για το χαρακτήρα του, είπαν. Κρίμα κι άδικο να φυλακίζουν τους καλούς ανθρώπους. Όμως ακόμη κι έτσι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν χάνει το χαμόγελό του. Και δίνει μαθήματα αξιοπρέπειας και εθνικού πατριωτισμού με....

Βαγενά (ΣΥΡΙΖΑ) και Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ) ξεκατινιάζονται στο MEGA αλλά συμφωνούν ότι και οι δύο είναι... "λαμόγια" - ΒΙΝΤΕΟ

Τι το ήθελε και η "Ελένη Λουκά" του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Βαγενά, να ανοίξει το στόμα της σε εκπομπή του Mega που ήταν προσκεκλημένη και να χαρακτηρίσει τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ως "λαμόγια".. Βρέθηκε στο πάνελ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λ. Γρηγοράκος και κυριολεκτικά την...έθαψε. Δεν αρνήθηκε φυσικά τον χαρακτηρισμό (αυτό έλειπε κιόλας) αλλά λόγω του γεγονότος ότι η νυν ΣΥΡΙΖΑια βουλευτής ήταν παλιότερα "συντρόφισσά" του ήξερε αρκετά για το... παρελθόν της.
Και έτσι την στόλισε κανονικότατα.
Λέγοντας της "Γνωριζόμαστε από παλιά.. Που θα τολμήσεις εσύ να πεις για λαμόγια, όταν πήγαινες από.....

Όταν εν ονόματι του “αντιρατσισμού” αλλάζουν την ελληνική γλώσσα…


Όταν εν ονόματι του “αντιρατσισμού” αλλάζουν την ελληνική γλώσσα…

Το λεξικό Μπαμπινιώτη και η λέξη λαθρομετανάστες

Όλα τα “πολιτικώς ορθά” ΜΜΕ, τόσο εφημερίδες, όσο και τηλεοπτικοί σταθμοί, έχουν διαγράψει από το λεξιλόγιό τους την λέξη λαθρομετανάστες, τονίζοντας ότι αυτή είναι… ρατσιστική! Πρώτη έδωσε το σύνθημα αυτό η υπουργός μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλόπουλου κι ακολούθησε και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μέσα στην αίθουσα του κοινοβούλιου είπε ότι η έκφραση αυτή είναι “ρατσιστική”… Μάλιστα, όλοι τους αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί προτείνουν να χρησιμοποιείται η λέξη “παράτυποι μετανάστες” ή “πρόσφυγες”. Η μεθόδευση αυτή θυμίζει απόλυτα πρακτικές ολοκληρωτικού κράτους και αστυνομία φρονήματος!
Εις άπαντησιν όλων αυτών σας παραθέτουμε απόσπασμα από.....