Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014

3 ημέρες πριν τη μεγάλη παρέλαση των Εθνικιστών στο Μελιγαλά ο Κασιδιάρης σε ακόμη μια εκπομπή δίνει το σύνθημα: "Ο Αγώνας συνεχίζεται ενάντια στους προδότες"

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Ηλία Κασιδιάρη που και μέσα από τα κελιά της Τιμής δίνει πίστη στο λαό να συνεχίσει τον Αγώνα...

Η απελπισία του σάπιου συστήματος με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος.

Αυτό που έχουν πάθει οι κάθε λογής και κατηγορίας καθεστωτικοί με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, είναι άνευ προηγουμένου στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας. Ότι κι αν κάνουν για να την… εξαφανίσουν –κατά τις εντολές των υπερατλαντικών τους κυρίων- έχει το αντίθετο αποτέλεσμα! Τι συνωμοσία σιωπής έχουν δοκιμάσει, τι διώξεις και φυλακίσεις, τι δολοφονίες (των Ηρώων μας, Φουντούλη και Καπελώνη) από κόκκινα παρακρατικά σκυλιά, τι απειλές προς τους ψηφοφόρους, τι… καλοπιάσματα από τους διάφορους Μπαλτάκους, τίποτα δεν πιάνει!

Και τώρα πλέον το ομολογούν όλοι! Για παράδειγμα, στο «Έθνος» του Big Boss Μπόμπολα, έδωσε συνέντευξη ο συστημικός και αριστεροκουλτουριάρης καθηγητής Κοινωνιολογίας και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και ο δημοσιογράφος που συνεντευξιάστηκε μαζί του, τον ρωτάει εμφανώς απελπισμένος (και ομολογώντας την συνεχή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, η οποία προφανώς φαίνεται από τις κρυφές δημοσκοπήσεις, στις οποίες έχει πρόσβαση…): 

Ο Κουκούτσης βάλλει κατά των καθεστωτικών από το βήμα της βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κύρωση συμβάσεων μεταξύ Ελλάδας και πετρελαϊκών εταιρειών για παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

Ο Εθνικιστής βουλευτής τόνισε πως δυστυχώς σήμερα η Ελλάδα κυβερνάται από τους "Μπόμπολες" που διασπείρουν με ευκολία την λάσπη τους κατά  ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Όταν ενημέρωσαν τον Κικίλια πως επικρατεί ένα κλίμα τρομοκρατίας απάντησε πως...

Αποκάλυψη Defencenet.gr: Νέα ντοκουμέντα φωτιά για την δολοφονία Φύσσα - Ήταν μόνοι τους στο συμβάν - Καταρρέει το κατηγορητήριο, τέλος η «εγκληματική οργάνωση»!

Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες του εγκλήματος.

Στοιχεία που δίνουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα σε ότι αφορά το πώς διαπράχθηκε η δολοφονία και αν ήταν αποτέλεσμα συμπλοκής δύο αντίπαλων ομάδων ή επρόκειτο για μεμονωμένη συμπλοκή θύτη και θύματος. Ως προς την ουσία της πράξης δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα στυγνό έγκλημα, ένα κλασικό μαχαίρωμα, όπου ο ένας από τους δύο συμπλεκόμενους οπλοφορούσε και έκανε χρήση του όπλου του απέναντι στον αντίπαλό του που σαφώς αιφνιδιάστηκε, δέχθηκε τις μαχαιριές και ξεψύχησε.

Ως προς την πολιτική διάσταση της υπόθεσης (μην ξεχνάμε ότι για την δολοφονία αυτή συντάχθηκε ολόκληρο κατηγορητήριο και αυτή την στιγμή βρίσκονται στην φυλακή το σύνολο των ηγετικών στελεχών του τρίτου ελληνικού πολιτικού κόμματος, του Λαϊκού Συνδέσμου), όσα στοιχεία έχουν απομείνει, δίνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα για την συμπλοκή και εν τέλει την διάπραξη του εγκλήματος.

Και λέμε «όσα στοιχεία έχουν απομείνει» γιατί υποτίθεται ότι το τηλεοπτικό υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων ... «σβήστηκε», γιατί «άργησε να το ζητήσει η αντιτρομοκρατική» και επίσης «χάθηκε» μεγάλο μέρος των διαλόγων της ΔΙΑΣ λόγω... «τεχνικού προβλήματος», όπως η ίδια η ΕΛΑΣ αναφέρει.

Από τα στοιχεία που έχουν απομείνει και περιέχονται στην δικογραφία, παραθέτουμε, ορισμένα αποσπάσματα (και ηχητικά) από τους επίμαχους διαλόγους:
Η πρώτη επικοινωνία της Ομάδας ΔΙΑΣ με το Κέντρο γίνεται...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MISTER TSIPRA ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;

tsiprasmonti__article
Γράφει ο Αντίοχος.
Πανηγυρίζει το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή συνάντηση του mister Tsipra με τον Πάπα της Ρώμης, λες και έπιασε τον Πάπα από τα… , ενώ η ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος παραθέτει δηλώσεις του Πάπα, πασχίζοντας να αποδείξει ότι είναι «προοδευτικός», έστω και… ολίγον. Ιδού ο πανηγυρικός:
«Η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο έχει μια ιδιαίτερη πολιτική σημασία τόσο για τη ριζοσπαστική αριστερά , όσο και για την ίδια την Ελλάδα. Το γεγονός ότι.....

Τον πήρε το “Ποτάμι” τον Σαμαρά: Καταρρέει ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

Τελικώς δεν ντράπηκε, ώστε να παραιτηθεί από την θέση του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο Νίκος Μαραντζίδης και αποφάσισε να ξανακάνει δημοσκόπηση. Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω δημοσκόπος και παράλληλα ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος Θεοδωράκη, προεκλογικά παρουσίαζε το εν λόγω κόμμα στο 15% (!) με φανερούς προπαγανδιστικούς και πολιτικούς σκοπούς. Εν τέλει το εν λόγω απόκομμα με όλο αυτό το «σπρώξιμο» από τους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης πήρε κάτω από τα μισά, ρεζιλεύοντας ολόκληρο το Πανεπιστήμιο και το επιστημονικό έργο που εκεί επιτελείται.
Στην καινούργια του δημοσκόπηση, ο Μαραντζίδης, λέει κάποιες αλήθειες όπως ....

Κικίλας - Ψινάκης σε.....στιγμές χαλάρωσης!

"Τα σπάει" ο Υπουργός...
Αυτή είναι η επωδός που ακολουθεί τη selfie του Ψινάκη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.


Το πιο γελοίο άραγε είναι.....

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη: Μετά τις δημοσκοπήσεις και την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου ήρθε νέα... «χρυσαυγιάδα»


Μετά τις δημοσκοπήσεις και την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου ήρθε νέα... «χρυσαυγιάδα»

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη για την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
  • Τα ποσοστά μας προκαλούν παροξυσμό σε κυβέρνηση και νταβατζήδες
  • Βράζουν τα υπόγεια του Μαξίμου: τρέχει σαν τρελός πίσω από τους δημοσκόπους ο Σταμάτης
  • Σαμαράς και Μπομπολαίοι στάζουν μέλι για τους διαγραμμένους της Χρυσής Αυγής: Μόνο αυτοί τους έμειναν!
Πριν από δύο εβδομάδες αναφερθήκαμε στην άνοδο της Χρυσής Αυγής που είναι αδύνατο να ανακοπεί παρά τις πρωτοφανείς διώξεις, τις παράνομες φυλακίσεις, την κατάργηση της χρηματοδότησης και τα λοιπά εις βάρος μας εγκλήματα. Παρ’ ότι η μισή κοινοβουλευτική μας ομάδα είναι έγκλειστη στον Κορυδαλλό και η υπόλοιπη σε κατ’ οίκον περιορισμό ή με.....

Γέμισε ο Πειραιάς με εθνικιστικά σε σύνθηματα σε όλους τους τοίχους!

Κατά τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν δράση με απόλυτη επιτυχία στον Πειραιά. Τοίχοι κοντά σε δεκαπέντε γυμνάσια και Λύκεια στην πόλη του μεγάλου λιμανιού γέμισαν με Εθνικιστικά συνθήματα κατόπιν εξόρμησης νέων ανθρώπων που νιώθουν το καθήκον να μεταφέρουν την φωνή της αλήθειας με κάθε κόστος. Έχουμε τονίσει στο παρελθόν πως το Μέτωπο Νεολαίας βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα μαθητή και το αποδεικνύουμε εμπράκτως και οι Αγώνες μας είναι καρποφόροι. Μέρα με την μέρα ανάμεσα στις τάξεις μας αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός νέων ανθρώπων και δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μέλλον μας ανήκει. Η Ελληνική νεολαία δυστυχώς για κάποιους έχει αρχίσει παρεκκλίνει από την άθλια κατεύθυνση που της υποδεικνύουν.  
 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:
 

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ)!

kleftes
Γράφει ο Αντίοχος.

Ε, λοιπόν, λεφτά υπάρχουν στην πανάθλια μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν! Όχι βέβαια για τους ανέργους και τα φτωχαδάκια (τους «ξεδοντιάρηδες», όπως περιφρονητικά τους αποκαλεί ο Γάλλος σοσιαλιστής πρόεδρας…), αλλά για τα κόμματα του σάπιου κατεστημένου.
Έτσι, συνολικά εννέα πολιτικά κόμματα θα λάβουν τη β’ δόση της κρατικής επιχορήγησης συνολικού ύψους 2,712 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με ....

Λορέντζος Μαβίλης: "Πατρίδα"

Μάννα μου Ελλάδα, τι δεν είσαι τώρα
Σαν πρώτα ορθή, ψηλή στεφανωμένη
Με δάφνες, τι δεν είσαι με τα δώρα
Της αθάνατης Νίκης στολισμένη;

Αχ! πότε θάρθη, πότε θάρθη η ώρα
Να ματαστράψει η όψη σου η σβημένη
Και την....