Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2012

Ιωάννης Συκουτρής: Ο Ηρωϊκός άνθρωπος

"Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο......

Βραβεία και εύσημα από Πέρες και Νετανιάχου, που «καταφέραμε και σταματήσαμε την παράνομη μετανάστευση»

Στο Ισραήλ πραγματοποιήθηκε τελετή - η οποία περιελάμβανε παράδοση βραβείων και άλλων συγχαρητηρίων – που σηματοδοτούσε την διακοπή της μη-εβραϊκής μετανάστευσης στο Ισραήλ.
Η τελετή, την οποία παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες και ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Πέρες στην Ιερουσαλήμ. Η τελετή υποτίθεται έγινε για να......

"Τελείωνει" ο δούρειος Ίππος του πατριωτισμού με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση...(βλέπε Καμμένος)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχαμε με φίλους είχαμε προβλέψει τη διάλυση του κομματιδίου μετά το 2013, όταν θα καλούνταν οι "καμμένοι" να διαλέξουν μεταξύ της....κομμουνιστικής Αριστεράς και της Εθνικής Αντίστασης...

Δείτε βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η αποκάλυψη για το τι πραγματικά συνέβει:

2 βίντεο που αποδεικνύουν τι...κάνουν οι αναρχοαριστεροί μόλις βλέπουν Εθνικιστές...

Μια του αναρχοκομμουνιστή τραμπούκου, δυο του αναρχοκομμουνιστή τραμπούκου, τρεις και η κακή του μέρα, το Σάββατο στην Κομοτηνή. Τα γεγονότα λίγο ή πολύ γνωστά. Τα αναφέρουμε εν τάχει για όσους δεν τα παρακολούθησαν. Η Χρυσή Αυγή είχε εγκαίνια των γραφείων της, ο γνωστός περιφερόμενος θίασος των αριστεριστών του ΣΥΡΙΖΑ –με την απαραίτητη συνοδεία της αστυνομίας- πλησίασε σε απόσταση αναπνοής για να τρομοκρατήσει και γιατί όχι να προβεί και σε καταστροφές αν αυτό ήταν εφικτό, αλλά επειδή και οι προκλήσεις έχουν τα όριά τους, η ομάδα περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής δεν ανέχτηκε την τρομοκρατία και τρομοκράτησε αυτή τους τρομοκράτες! Έπεσε ένα καλό κυνηγητό (σας βεβαιώ, οι περισσότεροι σύντροφοι είναι σε μεγάλη… φόρμα και τρέχουν σα λαγοί, αλλά όσο να’ ναι υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν… προπόνηση, αφήστε δε που είναι και αδέξιοι και συχνά παραπατάνε…) και κάπου εκεί το «τσάκισμα του φασισμού» έληξε… άδοξα.
Αναπόφευκτο, λοιπόν, το… κλάμα από την επίσημη ιστοσελίδα του (Τ) ΣΥΡΙΖΑ:

Νατα μας... Κάνει πίσω τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ..Εντελώς ξαφνικά δεν θέλει την λίστα Λαγκάρντ...

Κάποιοι μιλούν για υποκριτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ενώ μέχρι σήμερα ζητούσε να έρθει στην Βουλή η λίστα Λαγκάρντ τώρα λέει να εξεταστεί πρώτα από ελεγκτικούς μηχανισμούς. Κατηγορηματικά αντίθετος στο να αξιοποιηθεί η λίστα Λαγκάρντ από την Επιτροπή «Πόθεν Έσχες» της Βουλής, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης. 

«Δεν θα συμπράξουμε σε μια παρωδία. ....

Άρθρο Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Η ώρα των Ελλήνων έρχεται!

Μέσα σε μια χώρα, η οποία ακόμη κατ' ευφημισμόν αποκαλείται Ελλάς, το μοναδικό πρόβλημα, το οποίο απασχολεί την «νομενκλατούρα» αυτού του τόπου, μία «νομενκλατούρα» αποτελούμενη από πιστούς υπηρέτες του χρεοκοπημένου λιμπεραλισμού και του ιστορικά αποτυχημένου μαρξισμού, το μέγα τους πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η συνεχής άνοδός της! Περιφρονώντας δε με τρόπο απόλυτο το λαϊκό αίσθημα, δεν διστάζουν δημόσια να αποκαλούν αυτούς, οι οποίοι στέκονται με γενναιότητα και παρρησία στο πλευρό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών άλλοτε σαν ηλίθιους, άλλοτε σαν… αμόρφωτους και άλλοτε σαν εγκληματίες. Φαίνεται πως η γνώμη του λαού είναι για αυτούς αποδεκτή μόνον όποτε και όταν τους είναι αρεστή.
Προσπαθούν οι.....

Σύλληψη ενός ακόμη αλβανού δολοφόνου

Ακόμη ένα στυγερό έγκλημα με θύμα Έλληνα εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ  όπου και σε αυτή την περίπτωση εμπλέκεται αλλοδαπός και πιο ειδικά αλβανός. Πιο συγκεκριμένα  στις 7 Δεκεμβρίου άνδρες της ΕΛ.ΑΣ του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής συνέλαβαν ένα 23 αλβανό κατά τη διάρκεια επιστροφής του στην Ελλάδα!
Ο 23χρονος μαζί με....

Επίθεση αναρχοαριστερών και λαθρομεταναστών σε αστυνομικούς της ομάδος ΔΙΑΣ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Στο ίδιο έργο, της ασύδοτης ασυλίας και βιας των αναρχικών, θεατές γίναμε πριν από λίγο, όταν έξω από την ΑΣΟΕΕ, ομάδα της ομάδος ΔΙΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή, δέχθηκε επίθεση από τους γνωστούς - αγνώστους με πέτρες, ξύλα και αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η κίνηση στην οδό πατησίων.

Με τους κουκουλοφόρους συμπορεύτηκαν για ακόμη μια φορά οι λαθρομετανάστες της περιοχής πέριξ της ΑΣΟΕΕ, που.....

ΕΚΤΚΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Παρακρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βάρδα Ηλείας


Παρακρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βάρδα Ηλείας

Αναρχικοί και παρακρατικοί έδρασαν πάλι εναντίον της Χρυσής Αυγής.

 Σήμερα τα ξημερώματα "γνωστοί - άγνωστοι" έσπασαν την.....

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Αλβανοί...Προωθείται ψήφισμα για το «Τσάμικο ζήτημα»

Δύο βουλευτές του τσάμικου κόμματος PDIU (Shpetim Idrizi και Dashamir Tahiri) θα υποβάλουν επίσημα την Δευτέρα στην Αλβανική Βουλή, ψήφισμα για την επίλυση του "ζητήματος των Τσάμηδων" αναφέρει η ιστοσελίδα borioipirotika.blogspot.gr .
Το ψήφισμα περιλαμβάνει 13 σημεία, τα οποία, όπως υπογραμμίζει το PDIU συντάχθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών, την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και της νομοθεσίας.

Το PDIU τονίζει ότι.....

20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ - ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ...



10 Δεκεμβρίου 1992... Μισό εκατομμύριο και πλέον Έλληνες, συγκεντρώνονται στο.....

ΧΑΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑ ΥΛΙΚΟΥ 2,5 ΔΙΣ.$! Σε Αίγυπτο - Ρουμανία καταλήγουν τα Μ1Α1 Abrams, ΤΟΜΠ κλπ. που προσφέρουν οι ΗΠΑ

Κίνδυνος να χαθεί  για την Ελλάδα η αμερικανική προσφορά των 200 αρμάτων μάχης M1A1 Abrams καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η αμερικανική κυβέρνηση προτίθεται να παραδώσει τα καλύτερα από αυτά τα άρματα πουέχει πρεοεπιλέξει η επιτροπή του Ελληνικού Στρατού, στην Αίγυπτο.,

Συνολικά 200 μεταχειρισμένα άρματα μάχης M1A1 από αυτά που έδιναν στην Ελλάδα καταλήγουν στην Αίγυπτο, ενώ στην συγκεκριμένη προσφορά αυτή αναμένεται να προστεθεί και μία τουλάχιστον Μοίρα αεροσκαφών F-16C.
Η κίνηση αυτή της....

Τρόμος στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους: "Σταματήστε με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή"

Δείτε το βίντεο:

(πραγματικά απολαμβάνουμε που οι σαλτιμπάγκοι της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού καλούν σε απομόνωση τη Χρυσή Αυγή με κάθε τρόπο, γνωρίζοντας ότι τα αυτά τα λόγια τους είναι και το "κύκνειο" άσμα τους στο επερχόμενο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ)

Η πονηρή σιγή των media στις multi culti κοινωνίες: Οι «Ολλανδοί» δολοφόνοι που ήταν Μαροκινοί και οι «Βρετανοί» δολοφόνοι που ήταν Πακιστανοί

 Η είδηση για την δολοφονία του 41χρονου βοηθού διαιτητή στην Ολλανδία από «τρεις νεαρούς παίκτες» - που για ένα οφσάιντ, τον κτύπησαν τόσο πολύ, (μπροστά μάλιστα στον γιό του που ήταν στο γήπεδο), ώστε πέθανε μετά από λίγη ώρα -  ιδού όπως παρουσιάστηκε από τα εγχώρια μέσα μαζικής παραπληροφόρησης ενημέρωσης: