Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

Κυβέρνηση Τσίρκο : Τρεις υπουργοί ΔΕΝ έχουν υπογράψει το Μεσοπρόθεσμο !!

Γιατί άραγε ο Λοβέρδος, ο Παπουτσής και ο Δρούτσας δεν έχουν υπογράψει το κατατεθέν στη Βουλή Σχέδιο νόμου Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 ;;

Ποιός είπε ότι δεν υπάρχει οικονομική λύση για το πρόβλημα της Ελλάδας;

 "Αν αξιοποιηθούν οι περιοχές νότια της Κρήτης, τα ευρήματα στη Δυτική Ελλάδα, το Καστελόριζο και η λεκάνη του Ηροδότου, που εκτείνεται μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου, τότε καλύπτεται η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης για 50 χρόνια» 

Α. Ζεληλίδης, Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της κρίσης, προκύπτουν διάφορα αδιέξοδα. Συνεχώς, ακούμε για μονόδρομους και λύσεις μοναδικές που αν δεν υλοποιηθούν, η χώρα θα χρεοκοπήσει, θα γυρίσει πενήντα χρόνια πίσω, θα συμβούν διάφορα… κοσμογονικά γεγονότα.
Όμως, όλες οι λύσεις που ακούγονται από τα κόμματα της Βουλής, φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν πείθουν τον κόσμο. Ο Έλληνας πολίτης έχει μείνει με την εντύπωση ότι δεν υπάρχει λύση στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας.
Λύση υπάρχει και είναι ξεκάθαρη. Προσέξτε…
Κομμένη απ’ όλα τα κραταιά Μέσα Ενημέρωσης, αν και έχει συνεχή άνοδο και αποδοχή στην κοινωνία, η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι τα αποδεδειγμένα τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ελλάδας, όχι απλά μπορούν να λύσουν τα σύγχρονα οικονομικά προβλήματα του κράτους, αλλά και να του χαρίσουν περίοπτη θέση στη διεθνή οικονομική και στρατηγική σκακιέρα.
Η λύση αυτή είναι «κομμένη» από παντού. Όχι όμως από το «Καλημέρα Αρκαδία». Διαβάστε αναλυτικά, όσα κάποιοι δεν θέλουν ποτέ να μάθετε…

Άλλη μια φορά σήμερα πρέπει να βουλιάξουν οι πλατείες

Για τέταρτη συνεχόμενη Κυριακή η πλατείες όλης της χώρας και κυρίως η πλατεία Συντάγματος πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτες.
Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση του λαού σε κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα ζητήματα που καίνε την κοινωνία μας. Προσπάθησαν να καπελώσουν, να υποβαθμίσουν, να γελοιοποιήσουν και πρόσφατα να προβοκάρουν τον κόσμο που αντιδρά.
Δεν κατάφεραν τίποτα! 
Ούτε καν οι...

Η ΛΕΞΙΣ «ΗΡΩΣ»

«Η λέξις ήρως έχει ευρυτάτην σημασίαν και εις τα πρώτα μνημεία του ελληνικού λόγου, τα ομηρικά έπη, και σήμερον. Επειδή δε όχι μόνον δεν διετήρησεν η λέξις αύτη το αυτό πλάτος της σημασίας της εις πάσας τας εποχάς, αλλά και η ηρωολατρεία κατά τους ιστορικούς (και μάλιστα τους της πρώτης ακμής) χρόνους της αρχαίας Ελλάδος απετέλει το ουσιωδέστερον κεφάλαιον της θρησκείας των αρχαίων Ελλήνων, η ανεύρεσις της πρώτης σημασίας της λέξεως και η σημασιολογική έπειτα εξέλιξις αυτής απησχόλησε πολύ τους ερμηνευτάς των αρχαίων μύθων.
Αι οδοί τα οποίας ηκολούθησαν οι ερευνηταί ούτοι είναι κυρίως δύο, η της ετυμολογίας της λέξεως ήρως και η της σημασίας αυτής εις τα αρχαία ελληνικά κείμενα κατά την χρονολογικήν σειράν των. Η ετυμολογική όμως πορεία δεν...

Τραγικά μικρός πολιτικός ο Γιώργος Παπανδρέου για το μέγεθος της κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα!


Ρε παιδιά, μήπως ο άνθρωπος νομίζει οτι η Ελλάδα είναι η 54η πολιτεία των ΗΠΑ και ο ίδιος είναι κυβερνήτης και όχι πρωθυπουργός ανεξάρτητου κράτους που ανήκει στην Ευρωπαική Ένωση;
Διότι σήμερα στη βουλή, ακούγαμε έναν άνθρωπο που λες και έχει...

Η προδοσία συνεχίζεται: Δήμαρχος «βαφτίζει» τουρκικό το Πανεπιστήμιο Αιγαίου!

της Ράνιας Καρατζαφέρη
Σάλο έχει προκαλέσει η απίστευτη πρόκληση του Δημάρχου Αρριανών Ροδόπης, Μεμέτ Χαλίλ να… «βαφτίσει» το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πανεπιστήμιο Σμύρνης Τουρκίας!
Στη σχετική απόφασή του, που αποκαλύπτει το newsbomb.gr, αναφέρει πως προσλαμβάνεται ως ειδικός συνεργάτης του, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, «ο Μολλά Αλή Ραμαδάν, πτυχιούχος του τμήματος Δημοσιογραφίας της Σχολής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Σμύρνη Τουρκίας)»!
Τι σκοπιμότητα έχει άραγε η απόφαση αυτή του τοπικού άρχοντα να «χαρίσει» το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στους Τούρκους, με την έγκριση μάλιστα και του αρμόδιου κρατικού εκπροσώπου, που προφανώς προσυπέγραψε την απόφαση αυτή;
Μιλώντας στο newsbomb.gr ο πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, καθηγητής Κοινωνιολογίας, Βασίλης Φίλιας τόνισε:

Τέτοιους "φωτισμένους" ιεράρχες, με τα λάβαρά τους να έχουμε και δεν φοβόμαστε τίποτε

Το Τέλος της Αυταπάτης – Οι Βασικοί Άξονες της Αντίδρασης.

Στην κρίσιμη περίοδο που ζούμε καθώς ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίας αμφιταλαντεύεται για το πώς θα αντιδράσει στον μνημονιακό όλεθρο, είναι απαραίτητο να ξεδιαλύνουμε το τοπίο σχετικά με τις πολλές αυταπάτες που περιρρέουν στην ατμόσφαιρα.
Αυταπάτη Νο1. Η κρίση δε θα αγγίξει εμένα. Εγώ θα τη γλιτώσω. Γιατί να αντιδράσω; Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν το 2014 θα έχουμε άνω των 400δις euro χρέος. Τα τοκοχρεολύσια θα έχουν...

Το χρονικό των χρεοκοπιών του ελληνικού κράτους και η κρίση σήμερα

Του Δημήτρη Καζάκη (με την επιμέλεια της Ελένης)

Η πρώτη μας χρεοκοπία, γνήσια χρεοκοπία σαν ελληνικό κράτος, συνέβη στα 1827. Η πρώτη πράξη που έκανε ο κυβερνήτης τότε ήταν να δηλώσει αδυναμία πληρωμής των λεγόμενων “δανείων ανεξαρτησίας” που ούτε δάνεια ήταν, ούτε για την ανεξαρτησία της χώρας δόθηκαν και το πρωτόκολλο του Λονδίνου το 1830 που συνέταξαν οι μεγάλες δυνάμεις, ερήμην φυσικά των Ελλήνων, προσδιόριζε με το άρθρο 6 ότι οι μεγάλες δυνάμεις επειδή ακριβώς τους χρωστάνε οι Έλληνες μπορούν να μπαίνουν όποτε γουστάρουν στη χώρα και να κάνουν ότι γουστάρουν σ’ αυτή τη χώρα.

Η δεύτερη χρεοκοπία έσκασε στα 1843. Εκεί έγινε και η εξέγερση της....

Μίλτο αυτό είναι ασυγχώρητο...

Καλά να σου φάνε τη γκόμενα...Να το δεχθείς
Αν ήταν κάποιος της κοινωνικής σου τάξης, τότε θα το "κατάπινες" πιο εύκολα..
Αλλά να στην φάει ο "Ο σκύλος, ο μάυρος, ο ταμ, ταμ ταμ"..
Ε, αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα... Όσες γκαζόζες και πιείς...εμ, εννοούμε Perrier (που ταιριάζουν σε κάποιον σαν εσένα)
Δεν γίνεται "Ο έτσι και αλλιώς, αλλιώτικα, Πασαλιμανιώτικα" να σου παίρνει το "μπιμπελό" μέσα από τα χέρια...
Πως θα πας στη Rich για καφέ σήμερα; Με τι μούτρα;

Σ.σ.
Το όνομα "Μίλτο" αποτελεί αποκύημα της φαντασίας μας ;)

Καλά ρε Μίλτο, σου έφαγαν την γκόμενα; Εσένα του super τεκνό;

Μιλτιάδη είσαι καλά;

Μη στεναχωριέσαι..."Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια", όχι τόσο μεγάλα,αλλά εξίσου ζουμερά....

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS

Η Αλεξανδρούπολη  "τίμησε" κατάλληλα το Σάββατο τους αθλητές των special olympics. 
Αυτη τη θέα αντίκρυσαν οι αθλητές. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Τα σκουπίδια είχαν την τιμητική τους, στην πόλη που φιλοξενεί τους αθλητές. Δυστυχώς είμαστε ανίκανοι. Και δεν ντρεπόμαστε καθόλου για την ανικανότητά μας να κάνουμε κάτι σωστά. Δείτε λοιπόν από...

Ένα δημοσίευμα που τα λέει όλα