Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2012

Στα σχολεία της Τουρκίας απαγορεύεται κάθε αναφορά στον χριστιανισμό!!


Στα τουρκικά σχολεία φέτος θα διδάσκονται μόνο οι αρχές του Ισλάμ καθώς αποφασίστηκε η απαγόρευση κάθε αναφοράς στον χριστιανισμό και τον ιουδαϊσμό, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Μιλιέτ.

Ενδεικτικό της μεγάλης στροφής της Τουρκίας προς ένα εθνικιστικό Ισλαμισμό, είναι και το γεγονός ότι τα περίφημα «İmam Hatip», δηλαδή τα αυστηρώς ισλαμικά κατηχητικά Λύκεια, έχουν παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια μια εντυπωσιακή αύξηση, όπως γράφει ο συγγραφέας Ν. Χειλαδάκης.

Ενδεικτικό είναι επίσης πως....

Πιθανή εκπομπή της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα κανάλια με τα οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις το Εθνικιστικό Κίνημα είναι το Extra3 το Kontra και το Blue Sky

Σε διαπραγματεύσεις με ιδιοκτήτες καναλιών βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Συζητάει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, έχει εκφράσει την επιθυμία να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον εκπρόσωπο του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Ν. Μιχαλολιάκος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Θέλουμε να....

Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ και ταυτόχρονα άκρως ανησυχητικό: "Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη"

Δείτε το βίντεο και συγκρατήστε αυτή τη φράση που είπε ένας από τους μουσουλμάνους στο ντοκιμαντέρ...."Μόλις η πλειοψηφία του τόπου είναι μουσουλμανική, θα αλλάξει και το Σύνταγμα της χώρας. Γιατί....ο νόμος του Αλλάχ είναι σημαντικότερος από την Δημοκρατία"..

Μας απειλεί ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας...Ο Δένδιας όμως κυνηγά τα "ταγματα εφόδου"

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 1:40

και τώρα δείτε και ένα βίντεο με Θ.Κατσανέβα να κάνει αναφορά σε αυτό το υποκείμενο και να τον χαρακτηρίζει "πράκτορα της τουρκίας"...

Ράπισμα στην προπαγάνδα ΜΜΕ και συτήματος...Η Χρυσή Αυγή πρώτη στην άσκηση αντιπολίτευσης

Στην εκπομπή του extra3, "αποκαλυπτικό δελτίο" φιλοξενήθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση της ομάδας του καθηγητή ΠΑΝΑ με αφορμή την συμπλήρωση 100 ημερών από την ανάληψη καθηκόντων της κυβέρνησης του τρίο στούτζες.

Το ερώτημα ήταν το εξής:
"Στην διάρκεια των 100 ημερών που έχουν περάσει από την έναρξη της συγκυβέρνησης Σαμαρά ποιο κόμμα πιστεύετε πως κάνει αντιπολίτευση;"

Και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Αφιέρωμα σε έναν Μεγάλο Έλληνα: Ιωάννης Συκουτρής

Οπαδοί της LAZIO: "Salutate la magna Grecia=υποκλιθείτε στη μεγάλη ΕΛΛΑΔΑ''!! Βίντεο!!

Φωτογραφία από το Ολύμπικο έδρα της LAZIO
Συγκεκριμένα...

Μπα ψέμα θα είναι....Γύφτοι οι δράστες της δολοφονίας της 80χρονης στο Γέρακα..


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 79χρονης ημεδαπής, η οποία διαπράχθηκε στις 21/22-8-2012, στην ισόγεια μονοκατοικία της, στην συμβολή των οδών Χίου και Γαργηττού στο Γέρακα.
Δράστες είναι....

6Η ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΚΟΛΩΝΟΥ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ... 5 ΕΥΡΩ! Ε ΡΕ ΚΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ"!!!

Η 6η Αντιρατσιστική Γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» ανοίγει τις πύλες της το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτέμβρη και θα είναι για πρώτη χρονιά διήμερη.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της, η γιορτή αυτή, αποτελεί μια ξεχωριστή συνάντηση συνύπαρξης και αλληλεγγύης, αντίστασης και κοινού αγώνα ντόπιων και μεταναστών, απέναντι στον ρατσισμό, τις φασιστικές επιθέσεις και τη μνημονιακή εξαθλίωση της ζωής μας. Με συζητήσεις, συναυλίες, προβολές, δρώμενα, εκθέσεις φωτογραφίας, αφίσας και βιβλίου, παιδότοπο, μπαρ και γεύσεις από τον κόσμο.

Με τη συμμετοχή δεκάδων μεταναστευτικών και προσφυγικών οργανώσεων, σωματείων εργαζομένων, κινήσεων δικαιωμάτων, λαϊκών συνελεύσεων και τοπικών πρωτοβουλιών.

Το πρόγραμμα του διημέρου

Δύο νέες δημοσκοπήσεις: Σταθερά τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με συνεχείς τάσεις ανόδου!


Δύο νέες δημοσκοπήσεις: Σταθερά τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με συνεχείς τάσεις ανόδου!

Μαζεμένες έρχονται οι δημοσκοπήσεις-χαστούκια για το πολιτικό κατεστημένο. Δύο, λοιπόν, δημοσκοπήσεις είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, η μία της εταιρείας Rass για την καινούργια εβδομαδιαία εφημερίδα «Παραπολιτική», που κυκλοφορεί αύριο το πρώτο της φύλλο και η δεύτερη για της εταιρείας Metron Analysis για την εφημερίδα «Επενδυτής». Και στις δύο δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά ΤΡΙΤΟ κόμμα, με συνεχείς ανοδικές τάσεις.