Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 18, 2015

Και 4 λεπτά αρκούν... Η Χρυσή Αυγή στον ΑΝΤ1 σε 4 λεπτά συντρίβει το σύστημα και στέλνει το μήνυμα στους Έλληνες: "Είμαστε Εδώ και θα Νικήσουμε για την Ελλάδα..Γυρίστε την πλάτη στους κλέφτες"- ΒΙΝΤΕΟ

Την παρέμβαση από τη μεριά της Χρυσής Αυγής κάνει ο Κώστας Αλεξανδράκης, υποψήφιος βουλευτής του Εθνικιστικού Κινήματος στο Υπόλοιπο Αττικής,..

Δείτε το βίντεο..

Υπηρέτης της Νέα Τάξης Πραγμάτων και ο Τσίπρας: "Θα θεσπίσουμε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες για κάθε πολίτη με όλα τους τα στοιχεία...!!" - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικό βίντεο με τον Τσίπρα να ανακοινώνει το μεγαλύτερο "όνειρο" των παγκόσμιων Δυναστών όπως περιγράφεται στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.. Η αριθμοποίηση των ανθρώπων, συνεχίζοντας ως άξιο τέκνο των παγκόσμιων εξουσιαστών ότι δεν κατάφερε να τελειώσει ο Jeffrey το 2011, λόγω της Αντίστασης των Ορθόδοξων  Ελλήνων πατριωτών

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο δούλος της Νέας Τάξης:
 "Θα θεσπίσουμε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες για κάθε πολίτη ξεχωριστά..."

Δείτε - Ακούστε - Σκεφτείτε...

Και οι "δεξιές" εφημερίδες (Realnews - Δημοκρατία) εγκαταλείπουν τον Σαμαρά και ασχολούνται με τους υπουργούς του Τσίπρα!!!

Γράφει ο Αινείας

Πάνω στην απελπισία του ο Σαμαράς προσπαθεί με μπαράζ συνεντεύξεων και παρεμβάσεων τις τελευταίες ημέρες να περισώσει ότι μπορεί από την εκλογική συντριβή που έρχεται στις 25 Ιανουαρίου.

Την παραπάνω εκδοχή ενστερνίζονται πια και όλες οι "δεξιές" εφημερίδες που στήριξαν και στηρίζουν - μέχρι και σήμερα τουλάχιστον - την ψοφοδεξιά του Σαμαρά.
Πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί που τα σημερινά Κυριακάτικα πρωτοσέλιδά τους, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές εμφανίζουν τίτλους που αναφέρονται στους...

Εφημερίδα πρώην Αντιδημάρχου Πειραιά: "Η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά στον Πειραιά..."

Ο Πειραιάς (Α' και Β΄) αποτελούν το 5% του εκλογικού σώματος ολόκληρης της Ελλάδος.! Αυτομάτως σημαίνει ότι καθορίζουν αρκετά και το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική αύξησε τόσο τη διαφορά του και τελικά επηρέασε και το τελικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές ήταν η τεράστια διαφορά που είχε από τη ΝΔ στον Πειραιά.
Αντιστοίχως και η Χρυσή Αυγή που συγκέντρωσε εντυπωσιακά ποσοστά στις γειτονιές της Β' Πειραιώς, ισοπεδώνοντας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ.

Σε αυτές τις εκλογές ο Πειραιάς και πάλι θα είναι κομβικής σημασίας για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος και αναζητώντας πληροφορίες εκ των έσω στο "μεγάλο λιμάνι" ανατρέξαμε στην ιστοσελίδα - εφημερίδα piraeuspress, την οποία και διευθύνει ο πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά - επί Μιχαλολιάκου - Σ. Ευσταθόπουλος, πρώην Γενικός Διευθυντής της DPG Media Group (Newsbomb.gr κτλ) και βασικός συνεργάτης πια του Κουρτάκη - Μαρινάκη..

Κοινώς ο συγκεκριμένος κύριος δεν μπορεί να γράφει τίποτα μη ωφέλιμο για τη ΝΔ και αν....

ΝΕΡΙΤ: "Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα..." - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Το βίντεο είναι απόσπασμα από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου της ΝΕΡΙΤ όπου παρουσιάζεται απόσπασμα από δημοσκόπηση της εφημερίδας "Επένδυση" και σχολιάζεται από τους παρουσιαστές και τους δημοσκόπους.

Το πόσο ψέμα είναι η δημοσκόπηση και πόσο κίβδηλα είναι τα ποσοστά που δείχνουν στα ΜΜΕ φανερώνεται από την αντίδραση της παρουσιάστριας όταν αναρωτιέται με εμφανές το άγχος και  στρες:
"Είναι πραγματικό το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ή υπάρχει κρυφή ψήφος...;!"

Στο επόμενο δευτερόλεπτο παίρνει την απάντηση που....

Ντόρα: "Φυσικά και θα συγκυβερνήσουμε με το ΣΥΡΙΖΑ" - Αυτούς θα ψηφίσες "δεξιέ";!


Ντόρα: θα κινηθούμε σε λογική συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, κι αν αλλάξει θέσεις, θα συγκυβερνήσουμε κιόλας!

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από τις εκλογές του 2012, η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τους ψηφοφόρους, ότι ψηφίζοντας την ΝΔ παίρνουν μαζί… δώρο το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Και αμέσως μετά τις εκλογές, δικαιώθηκε!
Τώρα, εν έτει 2015, ποιο είναι το… δώρο που θα πάρει όποιος ψηφίσει το καταρρέων κόμμα της ψοφοδεξιάς; Τη «λογική της συνεννόησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί –αν παραστεί ανάγκη- να οδηγήσει μέχρι και σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Ποιος τα λέει αυτά; Η Ντόρα, σε συνέντευξή της στη φυλλάδα των Ιών!
«Στην περίπτωση που βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ποια θα πρέπει να είναι η στάση της Ν.Δ.;», ρωτά ο δημοσιογράφος. «Εάν οι πολίτες αποφασίσουν να δώσουν εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν πρόκειται να.....

Τα μηνύματα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του Ι. Λαγού και του Ν. Κούζηλου στην παρουσίαση των υποψηφίων Α' και Β' Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ

Μια αίθουσα που φάνηκε πολύ μικρή...
Μήνυμα του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου...

Iefimerida.gr: "Τρίτο κόμμα καθαρά η Χρυσή Αυγή στις μυστικές δημοσκοπήσεις..Χάνει κατά κράτος η ΝΔ"

Γράφει ο Αινείας

Ξεκινούν σιγά, σιγά όλα τα ΜΜΕ, λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης να αποκαλύπτουν στο λαό την πραγματικότητα σχετικά με την εκλογική δύναμη των κομμάτων, καθώς οι νωπές μνήμες από τα ψέματα θα οδηγούσαν στον πλήρη ευτελισμό τους από τους αναγνώστες.

Ιδιαίτερη αξία ωστόσο θα έχουν οι πληροφορίες που επικαλούνται τα site και οι δημοσιογράφοι ή τα ΜΜΕ, που γνωρίζουν από εσωτερική πληροφόρηση τα δημοσκοπικά ευρήματα των ερευνών εταιρειών και κομμάτων.

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Μόσχοβας, που υπήρξε ένας από τους δημοσιογράφους που έχει γράψει "χιλιόμετρα" στο γλειψ..., εννοώ στο πολιτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφεί στο site iefimerida.gr (διευθυντής ο πρώην επικεφαλής του "Πρώτου Θέματος", Χ. Ράπτης με σημαντικές διασυνδέσεις σε MEGA - Τράπεζα Πειραιώς - ΝΔ κτλ) και φανερώνει ένα μικρό... preview από αυτά που θα ζήσουμε την επόμενη Κυριακή.

Τη ΝΔ να καταρρέει, ο ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται κατά πολύ και η Χρυσή Αυγή να....

Συνέντευξη πάθους και ορμής του Χρήστου Παππά: "Απευθύνω Προσκλητήριο Αγώνα για τη Λευτεριά της Πατρίδος από κλέφτες και προδότες"

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά και συγκρατήστε τα λόγια του..

"Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής έριξε τη χούντα Σαμαρά και θα συνεχιστεί μέχρι τη Λευτεριά της Πατρίδος..."

Ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος "περιούσιος" τοκογλύφος (Rothchild) ομολογεί για τον Τσίπρα: "ΕΝΑ GREXIT ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ "

rothchild11_0
Γράφει ο Αντίοχος

Ολοκληρωμένη ανάλυση για τις συνέπειες ενός Grexit (εθελουσία ή αναγκαστική εγκατάλειψη της Ευρωζώνης από την Ελλάδα) στην παγκόσμια οικονομία, παρουσίασε η Rothchild (ο πιο παλιός τοκογλυφικός «οίκος» της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου), εξηγώντας ταυτοχρόνως τους λόγους που το καθιστούν… αδύνατο.
Ιδού οι φοβερές και τρομερές συνέπειες όπως τις περιγράφουν οι… αρχαιότεροι των διεθνών τοκογλύφων:
«Το πρώτο πράγμα που δεν πρέπει να συγχέουμε, είναι η...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

XRYSH-AYGH
Γράφει ο Νίκος Κωνσταντίνου

Με εκβιασμούς, φόβο ή ακόμα και ψεύτικες ελπίδες, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να διασώσουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν. Καλλιεργούν την πόλωση και την τρομοκρατία στους Έλληνες ώστε να τους πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Δυστυχώς όμως για κείνους και ευτυχώς για τον Ελληνισμό, σήμερα υπάρχει ένα πραγματικά ασυμβίβαστο Κίνημα με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι δεν λυγίζουν μπροστά στην αμαρτωλή τους εξουσία.
Υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΩΝΗ που είναι και η μεγάλη ελπίδα Αντίστασης σε τοκογλύφους και μπολσεβίκους.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: Μαυρίστε τον εθνομηδενισμό της αριστεράς. Μαυρίστε τις.....