Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 25, 2015

Αρθρογράφος των FT στην "Εφημερίδα των Συντακτών": "Το νέο μνημόνιο που θα υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ θα γιγαντώσει τη Χρυσή Αυγή"

Συνέντευξη στην "Εφημερίδα των Συντακτών" έδωσε ένας εκ των κορυφαίων αρθρογράφων των Financial Times, Βόλφγκανγκ Μουνχάου, και οι ερωτήσεις, όπως αναμενόταν, περιστράφηκαν γύρω από το "ελληνικό θέμα".
Το πιο "πικάντικο" σημείο ωστόσο της συνέντευξης δεν ήταν το τι θα γίνει τελικά με το χρέος της Ελλάδος, αλλά η άποψή του για τη..... Χρυσή Αυγή.

Όπως είχαν υποστηρίξει, προ ημερών, σε κεντρικό τους άρθρο οι FT, για το γεγονός ότι "αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται η Χρυσή Αυγή στην εξουσία", στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο κος. Μουνχάου, προχωρώντας τη συζήτηση ένα βήμα πιο πέρα.

Είπε λοιπόν ότι....

Καταχαρούμενη η κυρά Τασία: Θα της δώσουν και κονδύλια για να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες


Καταχαρούμενη η κυρά Τασία: Θα της δώσουν και κονδύλια για να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες

Γράψαμε χθες για την αποτυχία της συγκυβέρνησης να στρέψει το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον στην πραγματική διάσταση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, το οποίο προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Έλληνες βιώνουν μία πρωτοφανή κατάσταση, με τις γειτονιές τους να υποβαθμίζονται και με την εγκληματικότητα να σημειώνει συνεχώς ραγδαία άνοδο. Η κυβέρνηση στην Σύνοδο Κορυφής για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης πήγε ανήμπορη, λόγω ιδεοληψίας, να εκπροσωπήσει τα προβλήματα των Ελλήνων.
Εν τέλει η Σύνοδος Κορυφής, απαρτιζόμενη από τις κυβερνήσεις του Ευρωπαϊκού Νότου, που εκπροσωπούν ίδια συμφέροντα και όχι των πολιτών τους, και από τις κυβερνήσεις του Βορρά, οι οποίες θέλουν τα κύματα της λαθρομετανάστευσης να μην φτάνουν στην πόρτα τους, αποφάσισαν την αύξηση της.....

Μια εικόνα - Χίλιες λέξεις! Αυτά έλεγε ο Σύριζα για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου

Ως γνωστόν, ο ΣΥΡΙΖΑ μαζεύει χρήμα (για να πληρώσει τους διεθνείς τοκογλύφους…) από τους ΟΤΑ, τα Πανεπιστήμια, τα Νοσοκομεία και τα λοιπά με μια… τρισκατάρατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Σας παραθέτουμε, λοιπόν, μια «εικόνα» από δηλώσεις επιφανών συριζαίων όταν έκαναν χρήση του ίδιου επαίσχυντου τρόπου οι… πρώτοι διδάξαντες Σαμαροβενιζέλοι, για να δείτε την ξεφτίλα τους!

Διαβάστε τι έγραφαν πριν τις εκλογές και θα φρίξετε...

ΒΗΜΑ: "Τελείωσε η... ΝΔ. Οι ψηφοφόροι της έχουν μετακινηθεί στη Χρυσή Αυγή"

Άρθρο - ράπισμα στον Σαμαρά φιλοξενεί "Το ΒΗΜΑ", συντάκτης του οποίου είναι ο βασικός ρεπόρτερ της εφημερίδας για θέματα της "δεξιάς", με το οποίο προδικάζεται μέλλον τόσο του Σαμαρά, όσο και της "δεξίας" στην Ελλάδα.

Η εφημερίδα αφού απαριθμεί τα λάθη και τα στρατηγικά αδιέξοδα της ΝΔ του Σαμαρά που την έχουν οδηγήσει σε τέλμα, ομολογεί ότι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας έχουν μετακινηθεί σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, με κυρίαρχο αυτό της Χρυσής Αυγής, και παγιώνονται σε αυτούς λόγω ιδεολογικών αδιεξόδων του Σαμαρά.

"Είναι ξεκάθαρο από τα στοιχεία που υπάρχουν ότι ο πυρήνας των ψηφοφόρων που συγκροτούσαν την άλλοτε πλατιά λαϊκή συμμαχία της ΝΔ διασκορπίστηκε στους…πολιτικούς ανέμους
 Μετακινήθηκε, εκλογικά σε πρώτη φάση και θα φανεί εάν θα λάβει μόνιμα χαρακτηριστικά, στη....

Βαρουφάκης σε ιστοσελίδα του Σόρος: Θα “εξορθολογήσουμε” το ασφαλιστικό - Έρχονται μειώσεις συντάξεων


Άρθρο στην, χρηματοδοτούμενη από τον George Soros, ιστοσελίδα Project Syndicate, έγραψε ο Γιάννης (με ένα ν) Βαρουφάκης, σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και τους στόχους που ο ίδιος θέτει για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Στο άρθρο του ο Βαρουφάκης επιχειρεί να παρουσιάσει μία εικόνα ιδεολογικής μάχης μεταξύ των νεοφιλελεύθερων δανειστών και της κυβέρνησης, η οποία όπως λέει ο τίτλος του άρθρου φιλοδοξεί σε ένα New Deal. Θα μπορούσε να γίνει μία ιστορική – οικονομική ανάλυση σχετικά με την αδυναμία του New Deal της δεκαετίας του 30’ να αντιμετωπίσει την οικονομική ύφεση που βίωναν οι ΗΠΑ και τον τρόπο που εν τέλει οδήγησε στο τέλος της ύφεσης, όμως κάτι τέτοιο κρίνεται άστοχο, άκαιρο και άκομψο, αφού θα επαναφέρει βιαίως τον Βαρουφάκη στην πραγματικότητα των συζητήσεων με την Μέρκελ.
Αυτό που χρήζει σχολιασμού στα γραφόμενα του Βαρουφάκη είναι ότι....

Κοτζιάς στο Reuters: "Βρείτε μας λύση γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή"

"Εμείς δε γονατίσαμε σκυφτοί
τα πόδια να φιλήσουμε του δυνατού
σαν τα σκουλήκια που πατεί μας"
 

Κωστής Παλαμάς

Γράφει ο Αινείας

Ο ευτραφής, δηλωσίας (κατά κάποιο τρόπο) κομμουνιστής Υπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης Τσίπρα, Ν. Κοτζιάς παραχώρησε συνέντευξη στο δίκτυο Reuters και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα για να τα γνωρίσει και ο....κάθε ανυποψίαστος, που ακούει τα εγχώρια ΜΜΕ.

Σχετικά με την "διαπραγμάτευση" ήταν σαφής...

"Είναι σαν το παιχνίδι του δειλού, αλλά όχι το είδος του παιχνιδιού που ξέρετε. Αυτό που....

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιωταρος, Γαλέος και Σβερώνη κατακεραυνώνουν την μνημονιακή Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τα βίντεο....

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: "Είμαστε έτοιμοι να συγκυβερνήσουμε αν χρειαστεί και με το ΣΥΡΙΖΑ"

Η πρώην Υπουργός Επικρατείας της ΝΔ, Μισέλ Ασημακοπούλου, παραχώρησε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπου αποκάλυψε αρκετά σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα και πώς τις αντιμετωπίζει το κόμμα της.
Αναφορικά με τα σημερινά πολιτικοοικονομικά τεκταινόμενα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μπορεί να διατήρησε μια ρητορική.... αντιπαράθεσης με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το "μίσος" να έχει... ημερομηνία λήξης "αν το επιβάλλουν οι συνθήκες".

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη "για το καλό της Χώρας" να....

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες των Αθηνών για τον κατακλεισμό από λαθρομετανάστες στην Ομόνοια...


Σφοδρές αντιδράσεις από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Ομόνοιας για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών που “λιάζονται”

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα λάθη (ψήφος σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και Καμίνη/Σακελλαρίδη) πληρώνονται. Ευλπιστούμε να είναι και τα τελευταία.

Έντονη είναι η αντίδραση των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής της Ομόνοιας, οι οποίοι είναι αντίθετοι στο ενδεχόμενο να διατεθούν ακίνητα της περιοχής προκειμένου να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες. Διαμαρτύρονται έντονα για την πιθανότητα να λειτουργήσει το ιστορικό ξενοδοχείο «La mirage» ως χώρος φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, οι οποίοι καταφθάνουν με απίστευτους ρυθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Χώρα μας. Ο Καμίνης, μάλιστα, έδωσε μια λίστα με 1.800 ακίνητα, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την στέγασή τους προκαλώντας την αρνητική αντίφαση κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής.
«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Οι άνθρωποι αυτοί, αφού φτάνουν στα νησιά στα οποία διαμένουν μόνο για ....

Αθανάσιος Διάκος: Ο Άγιος της Ελληνικής Επαναστάσεως



του Χρήστου Παππά, Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και πολιτικού κρατουμένου

Πρώιμα χρόνια - Πριν την Επανάσταση
Ο Αθανάσιος Διάκος γεννήθηκε γύρω στα 1788 στην επαρχία Παρνασσίδος, στη Ρούμελη. Τόπος καταγωγής του σύμφωνα με την παράδοση είναι το χωριό Άνω Μουσουνίτσα της Παρνασσίδος, τον διεκδικεί όμως και το χωριό Αρτοτίνα της Δωρίδος. Σύμφωνα πάλι με τις παλιές παραδόσεις της περιοχής, ο παππούς του ήταν Κλέφτης στο σώμα του οπλαρχηγού Κωνσταντάρα και το όνομά του ήταν Θανάσης Γραμματικός. Σαν παιδί ήταν όμορφος, φιλομαθής και σεμνός. Από την οικογένειά του προοριζόταν να ακολουθήσει το δρόμο της ιεροσύνης. Αρχικά έγινε καλογεροπαίδι και στα 1805, δεκαεπτά χρονών πια, χειροτονήθηκε διάκος στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου της Αρτοτίνας.
Το πώς έγινε Κλέφτης δεν είναι ξεκαθαρισμένο. Κατέληξε Κλέφτης στο....