Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 08, 2014

Απίστευτη αποθέωση στο Μεσολόγγι στην παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής! - ΒΙΝΤΕΟ


Πανζουρλισμός πραγματικά στην εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιοτήτων της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Μεσολογγίου! Στο βίντεο θα δείτε μια κατάμεστη αίθουσα να πάλλεται από ενθουσιασμό και ασταμάτητα αυθόρμητα εθνικιστικά συνθήματα!

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι ήταν εξαιρετική και δείχνει την διείσδυση της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό λαό. Πλέον η Χρυσή Αυγή χτυπάει στα ίσια τις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους της χώρας, φέρνοντας τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου σε απόγνωση. Μετά την θερμή υποδοχή των Εθνικιστών στην Κεφαλονιά, όπου δόθηκε νερό και είδη πρώτης ανάγκης, δηλαδή έργα και όχι λόγια, η αποθέωση συνεχίστηκε στο Μεσολόγγι. Η Χρυσή Αυγή ισχυροποιείται καθημερινά γινόμενη έναν με τον Ελληνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΑΡΩΝΕΙ Ο Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ!

Γράφει ο Αντίοχος. 

Εκτός από τον δήμο της Αθήνας, όπου η ΝΔ αδυνατεί να βρει μια υποψηφιότητα της προκοπής –κι όπου μόνο αν ο ήλιος αρχίσει να βγαίνει από τη… δύση μπορεί να χάσει τη νίκη ο Η. Κασιδιάρης- παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει το -ελέω διεθνών τοκογλύφων- κυβερνών κόμμα και στην περιφέρεια Αττικής.

Ο ένας μετά τον άλλον, που γίνεται δέκτης πρότασης καθόδου από τον φον Αντωνάκη, αρνείται! Όπως πληροφορούμαστε από σχετικό ρεπορτάζ του καθεστωτικού «Βήματος»...

Financial Times: “Δεύτερη με 20% η Χρυσή Αυγή - Kαταρρέει στην τρίτη θέση η Νέα Δημοκρατία”

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι πρεσβείες προφανώς γνωρίζουν την αλήθεια για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, την οποία αποκρύπτουν με νύχια και με δόντια οι καθεστωτικές εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Μπορεί στο προτεκτοράτο των Αθηνών οι γραικύλοι που κυβερνούνε να διατάζουνε δημοσκοπήσεις ψεύτικες και κάλπικες, όμως εκεί στο Αμέρικα, οι διεθνείς επικυρίαρχοι κοιτάνε τις δημοσκοπήσεις τις πραγματικές, που τους παρέχει η πρεσβεία τους. Θυμίζουμε ότι στην δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας που διέρρευσε προ διμήνου η Χρυσή Αυγή είχε υποσκελίσει την ΝΔ αποσπώντας το 17,5% των ψήφων, έναντι μόλις 13,5% που έπαιρνε η Νέο Πασοκοκρατία.

Σε άρθρο τους περί των εκλογών και της Χρυσής Αυγής οι Financial Times παραδέχονται του λόγου το αληθές , λέγοντας ότι «αναλυτές προβλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει...

Εκεί που γιουχάρονται οι πολιτικάντηδες, καταχειροκροτούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έργα και όχι λόγια από τη Χρυσή Αυγή. Οι Εθνικιστές στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων ακόμα και με παράνομα κομμένη την κρατική χρημοτοδότηση.

Θερμότατη υποδοχή επεφύλαξαν δτην Χρυσή Αυγή οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς που δοκιμάζονται σκληρά από τον Εγκέλαδο, αλλά και από την αδιαφορία της μνημονιακής κυβέρνησης που αρκείται σε επικοινωνιακά σόου.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών προσέφερε 40 τόνους εμφιαλωμένο νερό και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής τόνισε σε δηλώσεις του πως θα έπρεπε τα χρήματα που κόπηκαν αντισυνταγματικά από την χρηματοδότηση του κόμματος, να δίνονταν για παροχή βοήθειας στους δοκιμαζόμενους κατοίκους.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτήθηκαν κατά την διάρκεια της περιοδείας στο νησί, την ίδια ώρα που οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες δεν μπορούν να σταθούν εκεί ούτε για δευτερόλεπτο εξαιτίας της οργής των κατοίκων.

Στην διαδρομή μας στην πόλη που υπερήφανα παλεύει να ξανασταθεί στα πόδια της, συναντήσαμε δεκάδες ανθρώπους και όλοι έλεγαν τα ίδια λόγια. “Είστε η τελευταία μας ελπίδα. Πιστεύουμε σε εσάς γιατί δεν έχει σαπίλα αυτό το κομμα”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

N.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑ… «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ… ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΑΥΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ»

Ο ένας, ο ΚΑΝΤΑΣ, φυλακισμένος για εγκλήματα κατά των Ελλήνων, ένας από τους υπεύθυνους της δυστυχίας τους, ένας από τους συμμετέχοντες στο μεγάλο σκάνδαλο με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα. (Οι υπόλοιποι είναι, ακόμη, ελεύθεροι).

Ο Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένος, πολιτικός κρατούμενος ενός σάπιου καθεστώτος, (των υπολοίπων κλεφτών και υπευθύνων για την κατάντια του Ελληνικού λαού).

Δυστυχώς και οι δυο στις ίδιες φυλακές, στην ίδια πτέρυγα.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, οι υπεύθυνοι οι της φυλακής...

Η γνωστή τραγουδίστρια Τσαλιγοπούλου δηλώνει: 'Όλοι στα καφενεία και στα χωριά για τη Χρυσή Αυγή μιλούν...Έχει δίκιο ο Νότης"

Σε εκπομπή του ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος ρωτά τη γνωστή ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και η ερμηνεύτρια απαντά ως εξής:

«Είναι κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να έχουν πολιτικό λόγο. Δεν είναι όμως. όλοι έτσι. Κάποιοι μπορούν να το κάνουν, αλλά δεν είναι ικανοί όλοι. Θα δώσουν λάθος κατεύθυνση στον κόσμο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε αυτό ο Νότης, αλλά νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι του καφενείου αυτό λένε. Αν πας στις επαρχίες ή στο κέντρο της πόλης, πολλοί μεγάλοι άνθρωποι είναι......

Γερμανική εφημερίδα: Ανεβαίνουν συνεχώς οι ακροδεξιοί στην Ελλάδα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε ανησυχούν τόσο πολύ οι γερμανόφωνες εφημερίδες για τη Χρυσή Αυγή; Ρητορικό το ερώτημα...

Εκτενές ρεπορτάζ για την ίδρυση της «Εθνικής Αυγής», αλλά και την απήχηση της Χρυσής Αυγής, έκανε η μεγάλη γερμανική καθεστωτική εφημερίδα «Neue Zurcher Zeitung», με τίτλο «Οι ακροδεξιοί οπλίζονται για την απαγόρευση του κόμματος». Και βέβαια, η γερμανική εφημερίδα διαπίστωσε αυτό που γνωρίζουν καλά όλοι στην Ελλάδα αλλά δεν τολμούν να το ομολογήσουν, γιατί είναι μεγάλες… κομπλεξάρες: την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ιδού: «Οι ακροδεξιοί ανεβαίνουν. Η δολοφονία του Φύσσα και οι...

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!
Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.
Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!

Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η.....

Για ποια πατρίδα μιλάνε οι μαρξιστές;


Για ποια πατρίδα μιλάνε οι μαρξιστές;

«Εξάλλου κατηγορούν τους κομμουνιστές πως θέλουν να καταργήσουν την πατρίδα, την εθνικότητα. Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα. Δεν μπορείς να τους πάρεις αυτό που δεν έχουν».
Κομμουνιστικό Μανιφέστο, Κάρλ Μάρξ και Φρίντριχ Ένγκελς.
Σαν το πιο σύγχρονο υπόδειγμα «μαρξιστικού πατριωτισμού» θα μπορούσε  να θεωρηθεί η περίπτωση της καστρικής Κούβας αλλά και γενικότερα η επιρροή που άσκησε αυτή μεταγενέστερα και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής με τις σημερινές αριστερές τους κυβερνήσεις, όπως στην Βενεζουέλα (Ούγκο Τσάβες) και την Βολιβία (Έβο Μοράλες). Ίσως μάλιστα μια εικόνα να είναι αρκετή, όπως αυτή του....