Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2014

Έλληνας περιγράφει την αθλιότητα στο κέντρο της Αθήνας και ο Δένδιας τον ακούει σαν εξωγήινος! - ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνας περιγράφει την αθλιότητα της καθημερινής ζωής στο κέντρο της Αθήνας. Ναρκωτικά έξω από σχολεία, μαχαιρώματα, αλλοδαποί να μεθούν και να ουρούν στους δρόμους, συνεχείς ληστείες... Καταγγέλει ότι τηλεφωνεί στην αστυνομία και αυτή τον γράφει κανονικά, με εντολές ανωτέρων.

Ο Δένδιας τον ακούει έχοντας ένα βλέμμα σαν εξωγήινος και όταν πάει να απαντήσει το πρώτο πράγμα που λέει είναι ότι υπάρχουν προβλήματα... υπεραστυνόμευσης και τελικά ότι φταίει το... μοντέλο αστυνόμευσης! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Και ο ανεκδιήγητος φίλος των μασόνων στο τέλος λέει "Την Αθήνα κάθε βράδυ την περπατάω"! Πιο ψεύτης πεθαίνεις!

Οι καθεστωτικοί ζουν στον κόσμο τους, εμπαίζουν τον Ελληνικό λαό, αφήνοντάς τον έρμαιο της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει την κοροϊδία και την ανικανότητα των καθεστωτικών και προσβλέπουν στη Χρυσή Αυγή για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει η Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Εκβιάζει με απεργία πείνας ο ψευδομάρτυρας Στ΄: Δεν του έδωσαν αυτά που του τάξανε;

Άλλη μία ένδειξη πως καταρρέει η στημένη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αποτελεί η... έκρηξη του ψευδομάρτυρα Στ΄, ο οποίος ξεκινά απεργία πείνας, αφού οι Αρχές του Δένδια δεν τήρησαν την συμφωνία για την "κατάθεσή" του.
Όπως είπε ο ίδιος στο protothema.gr οι δικαστικές Αρχές δεν δέχτηκαν το αίτημα του για δοσοποίηση της ποινής του και γι΄ αυτό ξεκινά απεργία πείνας.

Ο ψευδομάρτυρας που φωτογραφιζόταν με τον υπουργό του Σαμαρά, Βαρβιτσιώτη, εκτίει ποινή φυλάκισης για χρέη και τώρα δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα ωσότου ικανοποιηθεί το αίτημα του. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, είναι διατεθειμένος να...

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ! ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ!

Γράφει ο Αντίοχος

Έγινε, λοιπόν, εχθές τη νύχτα η πολυδιαφημισμένη συζήτηση για την Χρυσή Αυγή (χωρίς την Χρυσή Αυγή, φυσικά) στο λημέρι του Πρετεντέρη, με την παρουσία εκπροσώπων όλου του… συνταγματικού τόξου και κομμουνιστών καθηγητάδων (καθηγητές τρεις, κι εχάθη η πατρίς…). Μεταξύ των «εκλεκτών» καλεσμένων, έγινε ένας άτυπος διαγωνισμός, ποιος-α θα δείξει τη μεγαλύτερη εμπάθεια και θα ρίξει τη μεγαλύτερη χολή στον… κοινό εχθρό. Νικήτρια ανεδείχθη η Κανέλλα της Εκάλης, με δεύτερον νικητή τον Τσατσόπουλο και Τρίτη τη Ρεπούση.

Όμως, η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς, ήταν όταν ο Ντερμπεντέρης ανακοίνωσε...

Royal Bank of Scotland: «Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήπως οι "δημοσκοπήσεις" που παρουσιάζουν οι εγχώριοι νταβατζήδες είναι ψεύτικες; Μπα... αποκλείεται!

Μπορεί οι στημένες δημοσκοπήσεις που διατάσσει το Μέγαρο Μαξίμου να δείχνουν την γνωστή διπολική εικόνα με τρίτη δύναμη την Χρυσή Αυγή, όμως όλοι γνωρίζουν όλοι η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από αυτό. Έχουμε δει, άλλωστε, το πόσο απέχει η καθεστωτική αρθρογραφία από την εικόνα των δημοσκοπήσεων, αφού όλοι οι εγκάθετοι του καθεστώτος ανησυχούν στα άρθρα τους για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μια εντελώς άλλη εικόνα. Η πραγματικότητα, το έχουμε ξαναπεί, είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει ήδη ξεπεράσει τη Νέα Δημοκρατία και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος των πολιτικών διώξεων εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών.

Αυτή την πραγματικότητα, την δεινή για τη Νέα Δημοκρατία, αποτυπώνει στην έκθεση της και η Royal Bank of Scotland, μιλώντας για την πραγματικότητα στην Ελλάδα. Όπως γράφτηκε επακριβώς: «δύο είναι τα ερωτήματα των οποίων οι απαντήσεις θα καθορίσουν τις μετέπειτα εξελίξεις: Πρώτον, πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά...

Φιάσκο Δένδια στον Χατζηνικολάου: Διασυρμός από πολίτες - Παραδέχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει οπλοστάσιο! 3 ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απόλυτος εξευτελισμός από τους πολίτες, ενώ μπροστά στην κατακραυγή πήρε πίσω τα περί "όπλων". Δείτε τα βίντεο, μιλάμε για κολοσσιαίο φιάσκο!

Έκανε το λάθος να έλθει σε απευθείας επαφή με πολίτες, χωρίς στημένες ερωτήσεις, σε ζωντανή εκπομπή.

Στην «γωνία» βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Δένδιας αναφορικά με το φιάσκο που έστησε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του υπουργού να κοιτάει με αχανές βλέμμα, μην έχοντας επιχειρήματα να απαντήσει στις δίκαιες επιθέσεις των πολιτών. Σας παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά ερωτήματα:

«Αισθάνεστε υπερήφανος κ. Υπουργέ που πήγε το ελικόπτερο και πάρκαρε στον Κορυδαλλό και φύγανε; Με την Χρυσή Αυγή θα είμαστε πιο ασφαλείς»

«Ποιος έφερε την Χρυσή Αυγή κ. Υπουργέ; Δεν την έφεραν οι λαμογιές σας και οι πολιτικές σας;»

«Με τι κριτήρια έγινε το ξεφτίλισμα των αστυνομικών με την έωλη κατηγορία πως “έχουν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή”; Γιατί ξεφτιλίστηκε με τέτοιο τρόπο το σώμα, χωρίς ουσιαστικό λόγο;»

"Είπατε ότι καθαρίσατε το κέντρο. Εμείς που ζούμε στο κέντρο, ξέρουμε ότι απλά μεταφέρατε τους εμπόρους ναρκωτικών λίγο πιο πέρα"

«Καλά, εσείς δεν λέγατε ότι η Χρυσή Αυγή είχε όπλα; Που είναι τα οπλοστάσια;»


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...


Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Ο Γ. ΡΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… «ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ».

tanea_503_611
Γράφει ο Αντίοχος. 

Τις παραμονές των εκλογών της 18ης Οκτωβρίου του 1981, κι ενώ η συντριβή της ΝΔ ήταν βεβαία, μέσα στην απελπισία του ο τότε πρωθυπουργός Γ. Ράλλης (ο «δε θέλω ου») μοίραζε λεφτά –υπό μορφήν εκτάκτου βοηθήματος της τότε ΕΟΚ- στους αγρότες, πιστεύοντας ότι θα εξαγοράσει την ψήφο τους. Αλλά, ούτε αυτό τον έσωσε από τη συντριβή. Την εποχή εκείνη, ο Αντωνάκης (ο οποίος δεν είχε γίνει ακόμα φον…) ήταν νεαρός και πολλά υποσχόμενος (λόγω των διασυνδέσεών του…) βουλευτής Μεσσηνίας. Φαίνεται όμως πως δεν το πήρε το μάθημά του.
Σήμερα, λοιπόν, κι ενόψει της.....

Ξεφτιλισμός του Πρετεντέρη και των ομοίων του... σύσσωμη η ελληνική κοινωνία υπέρ της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Το παραδέχθηκε μέχρι και ο Πρετεντέρης: "Το μέλλον της Ελλάδος ψηφίζει Χρυσή Αυγή"


Παραδοχή από GPO: Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι το μέλλον της Ελλάδας

Πολλά συκοφαντικά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τους υποστηρικτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Από τότε που το σύστημα αντιλήφθηκε ότι κάτι καινούριο και ελπιδοφόρο γεννιέται στην ελληνική κοινωνία, τις αρχές του 2012, εκτοξεύθηκαν τόνοι λάσπης σχετικά με τα πρόσωπα και γενικότερα το προφίλ του Χρυσαυγίτη. Οι άνθρωποι μας χαρακτηρίστηκαν λίγο ως πολύ ως... τέρατα, τάγματα εφόδου και υπόκοσμος της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτό όμως ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελείται από πολίτες που ανήκουν σε όλο το φάσμα της κοινωνίας, επαγγελματίες, άνεργους, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχους κτλ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο πυρήνας των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής εκφράζει το ελπιδοφόρο μέλλον της Πατρίδας, δηλαδή τους νέους.
Όπως κατέγραψε η έρευνα της GPO για το Mega και την "Ανατροπή" του Πρετεντέρη, σε μια εκπομπή που.....

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ... Αποχαιρέτησε και το μνημονιακό (από)κομμα και η ευρωβουλευτής Μ. Κοππα. ΒΙΝΤΕΟ


Διαλύεται το παραμάγαζο του Πασόκ - Αποχαιρέτησε και η ευρωβουλευτής Κόππα

Την ώρα που τα συστημικά ΜΜΕ εξευτελίζονται σε καθημερινή βάση με τις φαιδρές ιστορίες για «εσωτερικά προβλήματα», «υπόγειες συγκρούσεις» και «πισώπλατα μαχαιρώματα» στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η πραγματική εσωκομματική κατάρρευση αφορά το ΠΑΣΟΚ του νυν αρχικαρεκλάρχη του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Η ευρωβουλευτής του πράσινου (από)κόμματος Μαριλένα Κοππά προανήγγειλε την συνεργασία της με την ΔΗΜΑΡ, «αδειάζοντας» τον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βλέπει συνεχώς τα στελέχη του να.....

10 λεπτά του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων, Κασιδιάρη αρκούσαν για να συντρίψουν κάθε καθεστωτική κριτική.... ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Η Δούρου δεν παίρνει θέση για τα διόδια, για να μην στεναχωρήσει τον Μπόμπολα


Η Δούρου δεν παίρνει θέση για τα διόδια, για να μην στεναχωρήσει τον Μπόμπολα

Παρά τον «αντιμνημονιακό» και «αντισυστημικό» προφίλ του ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει καθημερινά να δείχνει ότι δεν αποτελεί τίποτα άλλο από μια ακόμη εναλλακτική πρόταση του ανθελληνικού καθεστώτος. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε οι επιλογές του για την κεντρική πολιτική σκηνή να τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί (και) η περίπτωση της υποψήφιας περιφερειάρχη για την Αττική Ρένας Δούρου, η οποία δίνοντας συνέντευξη στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο», κατάπινε τα λόγια της στην επανειλημμένη ερώτηση «τι θα κάνεις με τα διόδια;». Αντί μιας ξεκάθαρης απάντησης η Δούρου άρχιζε τις.....

SPIEGEL: Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ

1898037_274036629418541_316822325_n
Είναι κοινό μυστικό, ότι ο φον Αντωνάκης ελπίζει σε βοήθεια από τας Ευρώπας, προκειμένου να αποφύγει τη συντριβή στις επικείμενες εκλογές και να συνεχίσει να υπηρετεί πιστά τους διεθνείς τοκογλύφους.
Θα έρθει όμως η ευρωπαϊκή βοήθεια; Όχι, λέει το γνωστό γερμανικό πολιτικό περιοδικό “Der Spiegel”. Διότι, παρά τη συμφωνία φον Αντωνάκη-Σόιμπλε η Καγκελάριος (φράου) Μέρκελ διαφωνεί με νέο πακέτο βοήθειας πριν από τις Ευρωεκλογές, φοβούμενη τις αντιδράσεις των Γερμανών ψηφοφόρων και τη στροφή τους προς το ευρωσκεπτικιστικό AfD.
Μάλιστα –σύμφωνα πάντα με το περιοδικό- η φράου έχει ήδη ενημερώσει το.....

Ο διαχρονικός προδοτικός ρόλος της Αριστεράς (και) στο ΒορειοΗπειρωτικό ζήτημα..


Εθνικό έγκλημα οι θέσεις της αριστεράς στο Βορειοηπειρωτικό

Η αριστερά υπό τον μανδύα του ΚΚΕ που την ένωνε τότε, από την ημέρα που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, προδίδει το Έθνος, αντιστρατεύεται με όλα τα μέσα τα συμφέροντα της Ελλάδος, εκμεταλλεύεται και υπονομεύει τα πραγματικά συμφέροντα της εργατικής τάξης της χώρας μας και ολόκληρου του ελληνικού λαού. Οι εθνοπροδοσίες του ΚΚΕ είναι αναρίθμητες.  Μικρασιατική Καταστροφή, Μακεδονία και Θράκη, η κραυγαλέα προδοσία του το ΄40, Μέση Ανατολή 1944, η μέγιστη προδοσία του στο Κυπριακό (ΚΚΕ - ΑΚΕΛ)...και η εσχάτη προδοσία στο Βορειοηπειρωτικό.
Ας αποκαλύψουμε λοιπόν τον.....

“ΥΠΟΠΤΗ” ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΔΩΣΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ. ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΓΚΑΛΟΠ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ- ΠΟΙΑ Η ΤΑΡΙΦΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ;


maimou


Ενορχηστρωμένη “αβάντα” στον πρώην Συνήγορο του Πολίτη, εκφραστή των απόψεων και των δημοσίων σχέσεων των “νταβατζήδων” της χώρας και ενδεδυμένες με την κελεμπία των διαπλεκομένων συμφερόντων,  θεωρούνται οι πρόχειρες και βιαστικές δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, στα εξαρτημένα από τραπεζίτες και καθεστωτικούς Κυριακάτικα φύλλα. Σύμφωνα με ανεξάρτητους δημοσκόπους με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή, οι συγκεκριμένες “μετρήσεις” αποτελούν αστείες επιστημονικές εκφάνσεις και δουλειές του ποδαριού, βιαστικές αναλύσεις και πολύ μέτριες και καθόλου δουλεμένες έρευνες με άδηλους και πονηρούς σκοπούς. Μάλιστα οι ίδιοι ανεξάρτητοι παρατηρητές αναφέρουν ότι .....