Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2011

ΕΜΕΤΟΣ... Καρατζαφέρης: "Προέχει η ασφάλεια του Ισραήλ"

Για θαυμάστε έναν "πατριώτη" που βάζει πάνω από όλα το Έθνος του....
Για άλλη μια φορά ο Hellas-Orthodoxy αποκάλυψε τον εβραιολάγνο τηλεπρόεδρο...
Καλά όχι πως είναι κάτι το καινούργιο... Είχε δείξει δείγματα αρκετά...

 Διαβάστε και τη συνέχεια της ανάρτησης με το μοναδικό σχολιασμό του Hellas-Orthodoxy
ΕΔΩ

Ο Αλέξης Παπαχελάς, το σχέδιο Ανάν και η τιμή στον αντίπαλο (ένα άγνωστο περιστατικο σε μία ψαροταβέρνα).

   Ήρθε πάλι στην επικαιρότητα ο κύριος Παπαχελάς μετά την περιβόητη εκπομπή χθες στον ΣΚΑΙ. Αναλώθηκε σε μεγάλο μέρος της για το ποιοί κουκουλοφόροι τον διαβάλλουν μέσα στο διαδίκτυο, όπου ο κύριος Λαζαρίδης ανταπάντησε (εσφαλμένα κατά τη γνώμη μας) ότι “και εμένα με χτυπούν”. Λάθος δις, διότι το ορθό είναι ότι τον χτυπούσαν, για τελείως διαφορετικούς λόγους από ότι κάποιοι άλλοι “χτυπούν” τον κ. Παπαχελά. Οι συγκεκριμένοι που τον χτυπούσαν άλλωστε, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, δεν τον χτυπούν πλέον και τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ακόμα και εγκωμιαστικά σχόλια, όπως ακριβώς συνέβει και με τον Γιώργο Μουρούτη. Η πολιτική βλέπετε είναι μία διαδικασία τριβής και εναλλαγών ανάλογα με τις συνθήκες.



Αρκετά όμως με τους πολιτικούς συσχετισμούς. Εμείς θα αναφερθούμε σήμερα σε ένα άγνωστο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της Κύπρου, στην Λευκωσία, ένα εικοσιτετράωρο μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για το σχέδιο Ανάν.
Ήταν κοινό μυστικό πως οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι είχαν επιλέξει στρατόπεδα και είχαν …στρατοπεδεύσει στην Κύπρο για να λάβουν μαχητικό μέρος στον “αγώνα”. Τότε/....

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 16ΧΡΟΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΔΑ"!


Στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τα ανθρωπόμορφα κτήνη που βίασαν την άτυχη μητέρα στη Γλυφάδα, μπροστά στα μάτια του άντρα της και των δύο ανήλικών παιδιών της προχώρησε την Τρίτη η αστυνομία.

Πρόκειται για....

Έχει βαλθεί να καταστρέψει το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων το γραικυλοΠΑΣΟΚ. Μείον 20% επιπλέον στους μισθούς των αξιωματικών ανακοινώνει ο Μπένυ

Κανονική κοροϊδία κατάντησε η υπόθεση με το μισθολογιο των στρατιωτικών. Μετά από πολλές διαβεβαιώσεις τόσο του Ε.Βενιζέλου,όσο και του ΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη,΄τωρ γίνεται γνωστό ότι Ειδικό Μισθολόγιο,απλά δεν θα υπάρξει. Κι αυτό γιατί όπως έχει γίνει αντιληπτό τις αποφάσεις πια δεν της παίρνει η ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα λοιπόν με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών,η κυβέρνηση θα....

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Η εμμονή στο «λάθος». Ανικανότης ή δωσιλογισμός;

«Θα διαπιστώσεις ότι η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού. Είναι η επιλογή μεταξύ του δυσάρεστου και του καταστροφικού». Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ (Καναδοαμερικανός οικονομολόγος) μια συμβουλή προς τον νεοεκλεγέντα, τότε, πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Φ. Κένεντι: Του Μάκη Πατσιόγιαννη, Γεωπόνου – τ.μέλους της Κ.Ε. της Ν.Δ. epatsio@hol.gr:

Την επόμενη δόση από ότι φαίνεται θα να την πάρουμε, έτσι για να μας κρατούν στη ζωή με τη βοήθεια των μηχανημάτων της εντατικής, και να ζούμε με τον εφιάλτη, πότε η «τρόϊκα» θ’ αποφασίσει να τραβήξει το καλώδιο από την πρίζα. Όμως παρ’ όλα αυτά.....

5 μήνες φυλάκιση στην φοιτήτρια που έκανε ομελέτα Υπουργό του ΠΑΣΟΚ

  σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν νομίζετε ότι με τέτοια κατασταλτικά μέτρα θα τιθασεύσετε την οργή του κόσμου, είστε γελασμένοι... Υπάρχουν οι ντομάτες, τα μαρούλια, τα γιαούρτια και... οι κρεμάλες που περιμένουν...
 
Με  πέντε μήνες φυλακή  με τριετή αναστολή καταδίκασε δικαστήριο στο Ρέθυμνο, την 33χρονη μεταπτυχιακή φοιτήτρια, η οποία στις 25 Σεπτεμβρίου εκτόξευσε αυγό προς τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μανόλη Οθωνα.

Η δίκη επαναλήφθηκε μετά την αναβολή που είχε λάβει στις 26 Σεπτεμβρίου επειδή ο κ. Οθωνας, ως μηνυτής, δεν ήταν παρών. Ο υφυπουργός ήταν και.....

Κυρά Μαριλίζα σας προκαλούμε.. Αν έχετε κότσια ζητήστε από τον Ελληνικό λαό να συνηγορήσει στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία...

Υφυπουργός Εξωτερικών(υπάρχει και αυτή....) Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο Κοινοβούλιο:

" Η Κυβέρνηση στηρίζει τις προσπάθειες για της εξεύρεση λύσης του ονόματος στη FYROM για μια σύνθετη, με γεωγραφικό προσδιορισμό ονομασία, έναντι όλων των άλλων....η θέση υποστηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων(Ντόρα Μητσοτάκη, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Δημοκρατική Αριστερά) και πιστεύω και ευρύτερα της ελληνικής κοινωνίας".

Αφού είστε τόσο σίγουροι ότι υποστηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών γιατί δεν κάνετε ένα δημοψήφισμα;

Είστε και "προοδευτικοί" και συνάδει με τις ιδεοληψίες σας...
Αφήστε που θα νομιμοποιηθεί και επίσημα η πρόθεσή σας, "βουλώνοντας" τα στόματα όλων εμάς των...

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 459 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ


Μετά την μάχη του Σαρανταπόρου στις 9 Οκτωβρίου του 1912, που υπήρξε η πρώτη πολεμική επιχείρηση της Ελλάδας στον Α΄ Βαλκανικό Πόλεμο και θρίαμβος πραγματικός του ελληνικού στρατού, οι Τούρκοι εγκατέλειψαν το Σαραντάπορο και τα Σέρβια, αφού πρώτα τα έκαψαν.
Η Κοζάνη εγκαταλείφθηκε αμαχητί. Πανικόβλητος ο κύριος όγκος της Τούρκικης φρουράς της πόλης εγκατέλειπε τα όπλα, αρπάζοντας ψωμιά, τρόφιμα και κρέατα από φούρνους, μαγαζιά και κρεοπωλεία σπάζοντας τις πόρτες τους.

Στο μεταξύ οι Κοζανίτες έτρεξαν στους....

Συνεχίζεται η γενοκτονία των χριστιανών στην Αίγυπτο αλλά τα νεοταξικά ΜΜΕ κάνουν ... την πάπια

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν όμως ένας μουσουλμάνος είχε καταγγείλει απόπειρα ξυλοδαρμού εναντίον του θα είχε κινητοποιηθεί όλο ο κυβερνητικός μηχανισμός, ο προπαγανδιστικός(ΜΜΕ) και ο διεθνιστικός(ΜΚΟ κτλ) για να ξεσπάσουν κατά των κακών "Χριστιανών"..

Θρησκευτικές συγκρούσεις με 24 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες ξανάρχισαν στην Αίγυπτο, η οποία υποτίθεται μπήκε σε τροχιά εκδημοκρατισμού. «Η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Εσάμ Σάραφ.
Ο μεγάλος μουφτής του Αλ Άζχαρ του Καΐρου, ζήτησε την....

Υπάρχει πεπειραμένος χειρούργος για την Ελλάδα μας;;;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ :Είναι η πρώτη φορά που διαφωνούμε με κείμενο του κυρίου Αποστόλου, εντούτοις λόγω της ποιότητας των σχέσεων που έχουμε μαζί του, το αναρτούμε)

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου....


Η αλαζονεία, η παραφροσύνη και  η...

Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι(κάφροι) πάλι "ρόμπα" γίνατε... Η δημοσιογραφική αλητεία για τον μαϊμού ξυλοδαρμό της Τατιάνας Μπόλαρη συνεχίζετε...


 
 Η κυρία (με το κολάν) συνιδιοκτήτρια  του Φωτο-πρακτορείου eurokinissi  έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια απολαμβάνοντας την εφήμερη δημοσιότητα και αναμασώντας την σύγκρουσή της με τον άνδρα των ΜΑΤ, από τον οποίο  (σύμφωνα  τις μαρτυρικές καταθέσεις τις ίδιας και 3 τυχαία παρευρισκομένων ) υπέστη με γροθιές-άγριο ξυλοδαρμό  . 
Εντελώς συμπτωματικά κανένα από τα χιλιάδες καρέ  που τραβήχτηκαν δεν βρέθηκε να δείχνει το χέρι του αστυνομικού να την ακουμπά στο πρόσωπο. Οι προσεχτικά επιλεγμένες φωτό επίσης δεν δείχνουν πουθενά το χέρι του να έχει κλείσει σχηματίζοντας γροθιά.
Ο ιατροδικαστής (ο Θεός να τον κάνει) μακροσκοπικά αποφάνθηκε ότι...