Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 19, 2015

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

DSCN2334
Εκατοντάδες Συναγωνιστές τιμησαν με ελληνικές σημαίες στα χέρια την ιστορική Μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού...

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ...

Το μήνυμα του Αρχηγού για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού: "Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες, υπάρχουν μόνο σκλαβωμένες πατρίδες" - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο Ελληνισμός ζητά τη δικαίωση και την επιστροφή στην πατρίδα του... Απέναντι στους εθνοπροδότες που ξεχνούν, η Χρυσή Αυγή θα θυμάται και θα αγωνίζεται πάντα για τη δικαίωση των νεκρών του Πόντου από τους τούρκους σφαγείς του Κεμάλ"

Δείτε το βίντεο με τον συγκλονιστικό - αφυπνιστικό λόγο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Αρχηγού του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα...

ΟΙ 8 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΞΥΔΑΚΙ

Γράφει ο Αντίοχος

Το μίσος τους κατά της Ορθοδοξίας βγάζουν οχτώ βουλευτές του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ (σίγουρα εκφράζοντας και τους υπολοίπους της συνομοταξίας τους…), με ερώτηση για το κόστος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας.

Τη σχετική ερώτηση κατέθεσαν οι κάτωθι: Φωτεινή Βάκη, Ιωάννα Γαϊτάνη, Αννέτα Καββαδία, Ευφροσύνη (Φρόσω) Καρασαρλίδου, Αγλαΐα Κυρίτση, Στέφανος Σαμοΐλης και Μερόπη Τζούφη με επικεφαλής τον Γεράσιμο Μπαλαούρα προς τους υπουργούς Άμυνας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, αλλά και Εξωτερικών.

Οι άθεοι-ες του συνονθυλεύματος, αφού επικαλούνται την «μακροχρόνια οικονομική κρίση» (την οποία ωστόσο ξέχασαν στην περίπτωση της προκλητικής δαπάνης των 500 εκατομμυρίων ευρώ για τη συντήρηση κάποιων σαράβαλων αεροπλάνων και σε τόσες άλλες περιπτώσεις προκλητικών δαπανών…), χαρακτηρίζουν την μεταφορά του Αγίου Φωτός...

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Θυμάστε τα προεκλογικά λόγια του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη; Λοιπόν, όπως όλα δείχνουν έφτασε η ώρα του μαζέματος του προγράμματος, που ξέρεις μπορεί να χρειαστεί και σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις. Εξάλλου ήταν πολύ καλά τα λόγια του πρωθυπουργού για να είναι αληθινά. Το ήξεραν και οι ίδιοι οι κυβερνώντες αυτό, αλλά ποιούσαν την νήσσα.

Χθες ακούσαμε από στόματος Μπαλάφα ότι ουδέποτε αναφέρθηκε σκίσιμο του μνημονίου από τα κυβερνητικά στελέχη, ίσως, πρόσθεσε, αυτό να ειπώθηκε από κάποιο απλό στέλεχος. Εξαιρετικά!!!
Επίσης προχθές, ακούσαμε και την πρόεδρο της βουλής να λέει ότι το σκίσιμο του μνημονίου...

4 φορές ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία"... "Τουμπεκί" από τον "πατριώτη του φραπέ" Καμμένο

CEA9A0158A8C95040EFFF53BA4054164
Γράφει ο Αντίοχος

Λίγες μέρες αφότου χόρεψε «αγκαζέ» με το «πατριωτάκι», τον Νίκο Κοτζιά το «We Are The World», στην Αττάλεια, και παρόντος του υπουργοπάνου Καμμένου, ο Γ.Γ. της ανθελληνικής λυκοσυμμαχίας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»!
Στην ομιλία του, λοιπόν, στην κοινή συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Ε.Ε., ο θρασύτατος Στόλτενμπεργκ, είπε ότι το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη «Μακεδονία», για να αποφευχθεί κλιμάκωση της κρίσης. Μάλιστα, στην ομιλία του, επανέλαβε προκλητικά τον όρο «Μακεδονία» τέσσερις φορές. Προφανώς για να...

Λύσσα συριζαίων για την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής κατά των πλειστηριασμών


Λύσσα συριζαίων για την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής κατά των πλειστηριασμών

Η πολύ επιτυχημένη παρέμβαση που έκανε κλιμάκιο της Τ.Ο. Πειραιώς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ειρηνοδικείο Πειραιώς, με αφορμή τις δίκες για τους πλειστηριασμούς των κατοικιών των Ελλήνων προς όφελος των τραπεζιτών, δεν ενόχλησε μόνο τους συγκεκριμένους χρηματάνθρωπους, αλλά και εκπροσώπους της κυβέρνησης, οι οποίοι φαίνεται ότι είχαν συνηθίσει στο να παίρνουν «εργολαβικά» την προστασία των Λαϊκών συμφερόντων. Έτσι, λοιπόν, στην έντυπη κομματική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή», κάτω από τον τίτλο «πλειστηριασμοί και χρυσαυγίτες», διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Πάνω από 100 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί κάθε βδομάδα χωρίς να....

Τρομοκρατημένοι οι "δεξιοί της φάπας" από τις δημοσκοπήσεις... Καμιά πιθανότητα να επανέλθει δημοσκοπικά η ΝΔ

"Πατώνει" σε όλες τις δημοσκοπήσεις η ΝΔ και οι "δελφίνοι" της, μυστικές και φανερές, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει τρόπος επανόδου της "ψοφοδεξίας" και πώς ο πολιτικός της θάνατος είναι τετελεσμένος.

Ειδικότερα αν συνεχίσει να "ηγείται" ο Σαμαράς είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, καθώς εκτός από λαομίσητος είναι και απεχθής εντός του εσωτερικού της ΝΔ.
Τη δεδομένη χρονική συγκυρία είναι τόση η μανία του να διατηρηθεί στην εξουσία που δεν τον ενδιαφέρει ακόμη και αν κοντραριστεί με πρώην πολιτικούς του "μέντορες" και "τα βάλει" με "ιερά τέρατα" της παράταξης όπως ο Σαμαράς.

Το ρεπορτάζ της Olympia.gr είναι ενδεικτικό:

Ο Σαμαράς, τρομοκρατημένος απ’ το τέλος της «αριστερής παρένθεσης», θέλοντας απ’ την άλλη να παραμείνει… μπαστακωμένος στην καρέκλα της Συγγρού, βάζει την παράταξή του σε μεγάλο, θεοσκότεινο τούνελ! Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν, ότι....

Ο ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΣ, Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Σίγουρα θυμάστε τις σκηνές απείρου κάλους που είχαν εκτυλιχθεί στη βουλή τον Μάιο του 2013, όταν ο τότε προεδρεύων (και νυν συνεταίρος της τρόικα) Δραγασάκης, καλούσε εναγωνίως τον φρούραρχο να μας απομακρύνει από την αίθουσα. Ο Τσίπρας είχε μόλις ολοκληρώσει μία ανούσια ερώτησή του στον Στουρνάρα και ο βουλευτής μας Ηλιόπουλος είχε λάβει τον λόγο για να σχολιάσει το γεγονός. Ο ανεπανάληπτος διάλογος, στον οποίον παρενέβη και ο γνωστός κωμικός (και συριζαίος βουλευτής) Πάντζας, είχε περίπου ως εξής:

– Ηλιόπουλος: «Πρόκειται για μία ερώτηση σούπα από τον Mr. Alexis…»  (εννοώντας τον Τσίπρα)
– Δραγασάκης (διακόπτει φωνασκώντας): «Πώς είπατε; Εδώ δεν είστε σε καμία συμμορία… φωνάξτε γρήγορα τον φρούραρχο να τους απομακρύνει» (χειροκροτήματα από την πλευρά του Σύριζα)
– Ηλιόπουλος: «Χειροκροτήστε γίδια… συμμορία είστε εσείς στον Σύριζα κε. πρόεδρε»
– Πάντζας (ο γνωστός κωμικός):  «Heil Hitler! Heil Hitler!»
Θυμήθηκα αυτό το κωμικοτραγικό συμβάν, την περασμένη Τρίτη, κατά την χιλιοστή άρση της βουλευτικής μου ασυλίας. Ο εισαγγελέας φυλακών μου έδωσε άδεια να....

Ηλίας Κασιδιάρης: "Όλοι παρόντες σήμερα στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνσμού" - ΒΙΝΤΕΟ


"Εμείς δε θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ"...

Αυτό είναι το προσκλητήριο του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από την εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τη σημερινή εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό που χάθηκε από την γενοκτονία των μισελλήνων του μογγολοεβραίου Κεμάλ..

19 Μαΐου: Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού


19 Μαΐου: Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - 19 Μαΐου, Πλατεία Ακριτών Πόντου, 19:30 - Τρίτη 19 Μαΐου, Πλατεία Ακριτών Πόντου - Αχαρνές, 19:30

Η σιγή ιχθύος χιλιάδων ψυχών
Ενός λεπτού σιγή. στην ολομέλεια της Βουλής, μία ημέρα πριν την αιματηρή επέτειο της 19ης Μαϊου, εις ένδειξη σεβασμού για τους χιλιάδες των Ποντίων που σφαγιάστηκαν από τις τουρκικές ορδές. Ενός λεπτού σιγή και κάποια ξεπουλημένα έδρανα βουλευτών άδειασαν ξαφνικά, είτε γιατί τα συμφέροντα τους με την «γείτονα» χώρα είναι μεγάλα, είτε γιατί στο ντελίριο της ανθελληνικής τους ψυχής αρνήθηκαν να αποδώσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής σ' αυτούς που αντιστάθηκαν, σ' αυτούς που κατακρεουργήθηκαν από το μίσος των τούρκων.
Αύγουστος του 1923, με την βοήθεια της Σοβιετικής Ένωσης, γερμανών συμβούλων και των δήθεν ....

"Ποταμίσια" δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η ΝΔ καταρρέει και η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη και μοναδική αντιμνημονιακή Δύναμη...!

Γράφει ο Αινείας

Δημοσκόπηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις παρουσίασε ο ΣΚΑΙ, και τα αποτελέσματα ήταν εξόχως ενδιαφέροντα.

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι η δημοσκόπηση διενεργήθηκε υπό την ευθύνη του καθηγητή Μαραντίδη και του ΠΑ.ΜΑΚ., που έχει δηλώσει την υποστήριξή του στον εκλεκτό του Μπόμπολα, Σταύρο Θεοδωράκη...
Έτσι η σημασία της ομολογίας της δημοσκόπησης ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, ξεπερνώντας τον Θεοδωράκη, παρά την ανελέητη προπαγάνδα από τις υπόλοιπες δημοσιευμένες δημοκσοπήσεις, αποδεικνύει πόσο κίβδηλες είναι και πόσο σφυρηλατημένα είναι τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Σε αντίθεση πάλι η ΝΔ φαίνεται ότι κυριολεκτικά καταρρέει και....

Μπλόκο της Χρυσής Αυγής στις ανθελληνικές διεκδικήσεις των Σκοπίων στην διακοινοβουλευτική σύσκεψη του ΝΑΤΟ


Μπλόκο της Χρυσής Αυγής στις ανθελληνικές διεκδικήσεις των Σκοπίων στην διακοινοβουλευτική σύσκεψη του ΝΑΤΟ

Ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας συμμετείχε στην εαρινή διακοινοβουλευτική σύσκεψη του ΝΑΤΟ, η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Βουδαπέστη.
Ανάμεσα σε αντί - ρωσικές κορώνες και προπαγάνδα υπέρ της επεκτατικής πολιτικής του ΝΑΤΟ, τέθηκε και το θέμα της ένταξης των Σκοπίων στην συμμαχία αλλά και το πρόβλημα στο Κουμάνοβο. Από την Ελληνική αντιπροσωπεία μόνο, από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Χατζησάββα - μετά απο συννενοηση με τον Έλληνα Πρέσβη στην Ουγγαρία κ. Δημήτρη Γιαννακάκη -  κατατέθηκε γραπτό υπόμνημα που....

Όλες οι βιομηχανίες που κλείσανε λόγω πολιτικάντηδων - Διαβάστε τη λίστα


Γράφει ο Σ. Παιδάκος


Θέλησα σήμερα να κάνω μία μικρή αναπόληση στο παρελθόν, που πιστέψτε με,  θα κάνει καλό να θυμόμαστε κάποια πράγματα, προς γνώση και συμμόρφωση.

Το 1981 οι ανίκανοι δεξιοί παρέδωσαν τη Χώρα μας στους επικίνδυνους πασόκους, μάλλον στο επικίνδυνο συνονθύλευμα αριστερών και κεντρώων. Όχι ότι οι προηγούμενοι της δεξιάς ήταν καλύτεροι, απλά ο καθένας τους είχε και την ανάλογη κλίση στις Εθνικές καταστροφές. Η παραπάνω παρέα των εθνοσωτήρων πολιτικών μας, παρέα με τους εργατοπατέρες, καθώς και ορισμένα αρπαχτικά πιστωτικά ιδρύματα, «διέπρεψαν» ώστε να μη μείνει τίποτα ορθό στο τόπο μας. Αρχίστε να μετράτε…….