Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2017

Βρετανία: Πήραν 5χρονο κορίτσι από τους χριστιανούς γονείς του και το έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια μουσουλμάνων!

Μια αρρωστημένη υπόθεση έχει προκύψει στο Tower Hamlets του Λονδίνου με ένα μικρό κορίτσι ηλικίας μόλις 5 που αναγκάζεται να ζήσει σε ανάδοχη οικογένεια μουσουλμάνων οι οποίοι της αφαίρεσαν το χριστιανικό σταυρό της και απαίτησαν να μαθαίνει αραβικά. Η γυναίκα φορά νικάμπ και μπούρκα.

Το Tower Hamlets έχει το υψηλότερο ποσοστό μουσουλμάνων στην Αγγλία που ξεπερνούν σε αριθμό τους χριστιανούς και έχει περισσότερα από 40 τζαμιά και ισλαμικά κέντρα.

Σε ένα άρθρο που αναφέρουν οι The Times, το κορίτσι ήταν προφανώς τόσο ανήσυχο μετά την εμπειρία αυτή που φώναξε και παρακίνησε τις αρχές να μην την πάνε πάλι πίσω καθώς το άτομο που ορίστηκε  να την φροντίζει...

Πόρτα στην «πολιτική ορθότητα» από την εταιρεία ζυμαρικών Barilla: «Δεν θα κάνουμε ποτέ διαφήμιση με μια ομοφυλοφιλική οικογένεια»

Ως εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τις μεγάλες εταιρείες να πρωτοστατούν στην διαφημιστική προώθηση θεμάτων της ατζέντας της «πολιτικής ορθότητας», όπως ο «αντιρατσισμός», η πολυπολιτισμικότητα, το άνοιγμα στις διάφορες «φυλές» των ομοφυλοφίλων κ.τ.λ.  έρχεται η εταιρεία ζυμαρικών Barilla, με θέση που σίγουρα θα προκαλέσει δυσφορία στους προαναφερθέντες κύκλους.

O Guido Barilla, ο μεγαλύτερος παρασκευαστής ζυμαρικών παγκοσμίως με το 50% της ιταλικής αγοράς και το 25% της αμερικανικής ανέφερε τα εξής σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Δεν θα έκανα ποτέ...

Χαρίζει σπίτια στους λαθρομετανάστες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 70 διαμερίσματα θα δοθούν άμεσα στην Λάρισα

Εβδομήντα διαμερίσματα στην πόλη της Λάρισας θα δοθούν στους λαθρομετανάστες, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας που αφορά 420 λαθρομετανάστες και το συνολικό κόστος ξεπερνά τα 2 εκάτ. ευρώ μόνο μέχρι το 2018.
Όπως τόνισε ο δήμος, δεν θα δοθούν καθόλου χρήματα από τους δημότες για αυτή τη δουλειά, αλλά βεβαίως αυτό θεωρείται εντελώς σίγουρο, αφού όταν η Ύπατη Αρμοστεία σταματήσει να δίνει τα λεφτά, θα πρέπει να το κάνει ο δήμος.

Τα διαμερίσματα θα ελεγχθούν πάντως από τον δήμο και θα πρέπει να είναι κατά μέσο όρο από 60 έως 90 τ.μ. σε καλή κατάσταση, με επαρκή...