Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2013

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤOY ZOUGLA.GR

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου για την δημοσκόπηση του zougla.gr.

Ο Κασιδιάρης ακμαίος, ενώ οι υπόλοιποι ήταν σαν σε κηδεία, καθώς μόλις είχαν δει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δίνει πρωτιά στη Χρυσή Αυγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Kontra news: Σε απόγνωση το καθεστώς μετά την αποτυχία των παράνομων διώξεων - Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η ΧA... ή μήπως πρώτο;

Η καθημερινή εφημερίδα Kontra news σε σημερινή της ανάλυση για τις πολιτικές εξελίξεις αποκαλύπτει τον πανικό, στον οποίο βρίσκονται οι σκευωροί και τα παπαγαλάκια του Μαξίμου μετά και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι οι αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποτελούν το κύκνειο άσμα της Νέας Δημοκρατίας.

Όλος αυτός ο επικοινωνιακός ορυμαγδός αλλά και οι δικαστικές μεθοδεύσεις έχουν γυρίσει μπούμερανγκ στους μηχανορράφους, καθώς ο ελληνικός λαός γρήγορα αντιλήφθηκε τα πολιτικά κίνητρα πίσω από την σκευωρία.

Μεταφέρουμε αυτούσιο το άρθρο της εφημερίδας με μία νύξη: Η Χρυσή Αυγή δεν θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, αλλά πρώτο!

"Το κόλπο με την Χρυσή Αυγή - Στο Μαξίμου...

Αναγγελία συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας ενάντια στο τζαμί από τη Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συντάσσεται με τη Χρυσή Αυγή ενάντια στο τζαμί που θέλουν να φτιάξουν οι εθνοπροδότες του αντισυνταγματικού τόξου.

Η αντεθνική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Σαμαράς - κατόπιν εντολής του Ερντογάν - διαγράφουν δίχως αιδώ, τους μεγαλειώδεις και ματωμένους Εθνικούς Αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό. Η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα της χώρας συνιστά εθνική προδοσία. Δεν είναι τυχαίο πως την εγκληματική αυτή πράξη στηρίζουν τα μεγάλα κεφάλια της πλουτοκρατίας (Κόκκαλης και Μπόμπολας).

Η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα απαντήσει στην πρωτοφανή αυτή πρόκληση με κάθε νόμιμο μέσο: μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως με μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Διαλύεται η ΝΔ με ανύπαρκτη συσπείρωση - 1 στους 4 πάει στη Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Έλληνες αφήνουν τα κόμματα της κλεψιάς και της λαμογιάς και συντάσσονται με τους Εθνικιστές, για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Για πρώτη φορά φανερή δημοσκόπηση έδωσε τη Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα. Η δημοσκόπηση του zougla.gr έδωσε 26,6% και 135 έδρες στη Χρυσή Αυγή, με τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της ξενοδουλείας να καταρρέουν.

Καθίσταται σαφές προς πάσα κατεύθυνση, οτι ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκε από τις άθλιες, αντισυνταγματικές και παράνομες πολιτικές διώξεις της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής και κυρίως από τις πολιτικές δολοφονίες των συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη από θρασύδειλους ακροαριστερούς τρομοκράτες, αλλά αντίθετα, αγκαλιάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη και το πλέον σημαντικό και ουσιώδες, αναγνωρίζει τη Χρυσή Αυγή ως την πολιτική δύναμη Τιμωρίας ενός σαθρού, δειφθαρμένου και ξενόδουλου Καθεστώτος!

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης αποδεικνύουν πως υφίσταται μια συνεχής...

Η Κυβέρνηση έκανε Διοικητή Νοσοκομείου έναν.... δημοσιογράφο!!! Ποιός μίλησε για...διαπλοκή;!;!

αρχείο λήψης
Όταν είδαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την απόφαση τοποθέτησης του ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗ, στην θέση του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου “Aσκληπιείου Βούλας” αναρωτηθήκαμε…. του δημοσιογράφου; Πρόκειται όντως για τον δημοσιογράφο – Οικονομολόγο ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗ; Αν ναι, τι δουλειά έχει ένας δημοσιογράφος στην θέση του αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας;
Ιδού η απόφαση τοποθέτησης και περιμένουμε να δούμε για ποιον ακριβώς πρόκειται:
μονεμβ0
Ακόμη και αν δεν.....

Γιάννης Λαγός στον “Στόχο”: "Θα αγωνιστώ μέχρι τελικής πτώσεως!"

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός έδωσε στην εφημερίδα "Στόχος" μια αποκαλυπτική συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
 - Με το αίμα των συναγωνιστών από την άνανδρη δολοφονική ενέργεια ακόμη νωπό και χωρίς να γνωρίζουμε την εξέλιξη των γεγονότων, ποιο μήνυμα έχει να στείλει ο Γιάννης Λαγός μέσα από τα κελιά της τιμής στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναγωνιστές των δύο νέων Εθνομαρτύρων που ξεπήδησαν μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής;
Όσον αφορά στις οικογένειες των ηρώων, ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των παιδιών τους και να τους δίνει δύναμη. Να τους θυμούνται πάντα όπως ήταν, δυο παλικάρια, Αγωνιστές, Πιστοί στις ιδέες τους. Εμείς δεν πρόκειται να...............

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ «20.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!

varvitsiotis_474_355
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δε ρίχνουν τώρα και "κανένα βλέφαρο" στις αποθήκες ερίεργων σπιτιών στα Εξάρχεια και τα Βόρεια Προάστια μήπως βρουν τίποτα και εκεί...;! Ή τα "παιδιά" τα προμηθεύονται απευθείας από τα..."κεντρικά";!

Σίγουρα, όλοι έτυχε να ακούσουμε αυτές τις ημέρες κάπου κάτι για το πλοίο «Nour-M», σημαίας Σιέρα Λεόνε, που πιάστηκε στη Ρόδο με «20.000 καλασνίκοφ». Ε, λοιπόν, δε βρέθηκε ούτε ένα όπλο, παρά μόνον σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, σύμφωνα με το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου! Το φορτίο έχει δεσμευθεί υπέρ του ελληνικού δημοσίου από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, σφραγίστηκε και..........

Έρχεται συντριβή του καθεστώτος...Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με πάνω από 25% και 135 έδρες στη δημοσκόπηση του zougla.gr

Το πόσο έχει ενισχύσει την Χρυσή Αυγή η αδικία των παράνομων πολιτικών διώξεων και το γεγονός πως η ελληνική κοινωνία στρέφεται μαζικά προς τους Έλληνες Εθνικιστές για Εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη και Λαϊκή κυριαρχία το κατάλαβαν καλά όλοι σήμερα και πολύ περισσότερο οι "κύριοι" του αντισυνταγματικού τόξου.
Στην έγκυρη (καθώς οι μετρήσεις του zougla.gr προσεγγίζουν περισσότερο από κάθε άλλη την πραγματικότητα) δημοσκόπηση που παρουσίασε πριν λίγο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και εμφανίστηκε ζωντανά για να σχολιάσει και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο σταθμισμένο δείγμα στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:
Χρυσή Αυγή 22,6%
Σύριζα 19,2%
ΝΔ 16,7%
ΑΝΕΛ 4,9%

Ο Καμίνης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Δήμο της Αθήνας....Ο Ηλίας Κασιδιάρης ένα βήμα πιο κοντά στη Δημαρχία..

Διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του "ΒΗΜΑΤΟΣ"

«Σας πληροφορώ ότι πρώτος απ’ όλους ο κΓ. Καμίνης ανακοινώνει επισήμως σε λίγες ημέρες την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας: «Το πότε και το πού θα το επιλέξει ο ίδιος» μου έλεγαν οι συνεργάτες του. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα συνοδευτεί από τα έργα που έκανε (τις περισσότερες φορές αθορύβως) σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, με επίκεντρο την κοινωνική πολιτική που ακολούθησε προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες. Την υποψηφιότητά του ήδη στηρίζουν το ΠαΣοΚ, η ΔΗΜΑΡ, ανεξάρτητοι βουλευτές και πολλοί άλλοι».

Ευχόμαστε λίαν συντόμως να ανακοινωθεί και η.....

Θλιβερό βίαιο εμετικό θέαμα με μουσουλμάνους να αυτομαστιγώνονται στο.....κέντρο του Πειραιά!! Σε αυτούς θα δώσει ψήφο ο Σαμαράς και θα νομιμοποιήσει ο Τσίπρας!!!!

Καμπούλ ο Πειραιάς! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυτομαστιγώθηκαν μέρα μεσημέρι!
Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε Αφγανιστάν.  Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος εκατοντάδες Σιίτες μουσουλμάνοι από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν ston Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον.....

Έτσι όπως θα έπρεπε να "υποδεχόμαστε" κάθε τούρκο στην Κύπρο.... Οι οπαδοί της Ανόρθωσης μας δείχνουν το δρόμο..Εκπληκτικό βίντεο!

Ένα απολαυστικό βίντεο απ' τους πατριώτες φιλάθλους της Ανόρθωσης στον αγώνα βόλεϊ ενάντια στην τουρκική Φενέρμπαχτσε. Οι εξέδρες γεμάτες γαλανόλευκες σημαίες και πανό με την λέξη "Ελευθερία", οι φίλαθλοι να τραγουδούν ασταμάτητα "Η Κύπρος είναι Ελληνική", τον Εθνικό μας ύμνο και το σύνθημα "Τούρκοι θα πεθάνετε σε χώμα ελληνικό" να δονεί την ατμόσφαιρα..

Δείτε το....

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στους νεκρούς Ήρωες Εθνικιστές Γιώργο και Μανώλη....

Ακούστε το....