Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2013

Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας


Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας

Για ακόμα μια φορά έρχεται στο φως η ύπαρξη εγκληματικών ομάδων αλλοδαπών που απαγάγουν ομοεθνείς τους ζητώντας λύτρα και στην συνέχεια δολοφονούν τα θύματά τους. Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών είναι πλέον ανεξέλεγκτη, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες νέων πρωτοφανών περιστατικών. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πραγματική ζούγκλα.
Εξιχνιάστηκε ακόμη μια αποτρόπαια δολοφονία 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί από ρομά, ακρωτηριασμένο μέσα σε σακούλα, στον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων τον Φεβρουάριο του 2011.

Τον 27χρονο είχαν απαγάγει πέντε ομοεθνείς του στις 11 Φεβρουαρίου 2011 και τον.....

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ (ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο… ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…)!

images (8)σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να σπεύσει άμεσα ο Σιατίστης Παύλος και ο Ιερώνυμος να διοργανώσουν το δεύτερο συνέδριο "Εκκλησία και Αριστερά" με θέμα την... απορρόφηση της θρησκείας από τα νέα πνευματικά γκούλαγκ της πανθρησκείας και του διεθνισμού!

Γράφαμε χθες στο θέμα για την απαίτηση της Ρεπούση να καταργηθούν τα θρησκευτικά από τα σχολεία: «Και βέβαια, από τη Ρεπούση δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Αλλά, απορούμε πως δεν εκδηλώθηκαν οι υπόλοιποι χριστιανομάχοι της βουλής…».
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, εκδηλώθηκαν! Έτσι, ο… αιώνιος έφηβος (λόγω του ότι η μακριά κώμη του δεν έχει ούτε μια άσπρη τρίχα, παρότι γυροφέρνει τα 65…) Τάσος Κουράκης μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της βουλής, είπε τα εξής:

«Τη στιγμή που.....

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Ένας μασόνος εναντίον της Χρυσής Αυγής και υπέρ της Σιωνιστικής Νέας Τάξης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλαδική Εκκλησία κυριαρχείται πλήρως από τη μασονία, δηλώνοντας υποταγή στα κελεύσματα του Σιωνισμού και της Πανθρησκείας.

Έχει πανικοβληθεί τόσο πολύ με την προχωρημένη σήψη της ΝΔ και την ομαδική φυγή των τιμίων Ελλήνων και Χριστιανών πατριωτών προς την Χρυσή Αυγή ο (φον) Αντωνάκης, που έριξε στο… καναβάτσο μέχρι και τον φίλο του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο για να καταφερθεί κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών!
Ιδού τι είπε στο ραδιόφωνο του Άλφα, ο φίλος του (φον) Αντωνάκη:...

Οι κωλοτούμπες του «συνταγματικού τόξου» με φόντο την αμυντική βιομηχανία της χώρας

Μύρισε εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και φόρεσε τα χακί, καθώς το τελευταίο διάστημα, μετά την διάσταση που έλαβε το θέμα της απαξίωσης των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας, επιδεικνύει με περίσσειο θράσος -για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας- όψιμο ενδιαφέρον και «εθνικές ανησυχίες». Στο πλαίσιο αυτής της στροφής του ΣΥΡΙΖΑ προς τα εθνικά ζητήματα εντάσσονται οι ολοένα πιο συχνές αναφορές του κόμματος στις αμυντικές βιομηχανίες, αλλά και οι επισκέψεις και συναντήσεις με εργαζομένους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συμμορφωθούν με την επικαιρότητα, όσο κι αν ο χώρος αυτός δεν τους εκφράζει ούτε ιδεολογικά, ούτε πολιτικά.
Αυτό εξάλλου αποδεικνύεται και από ....

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (E-REPUBLIC)

301646_497043503688429_554207674_n

“Αν θέλουμε να κάνουμε μια ιδέα να διεισδύσει στις μάζες, πρέπει να την επαναλαμβάνουμε συνεχώς παντού και πάντα. Η προπαγάνδα δε γνωρίζει περιορισμούς στην ικανότητα προσαρμογής της”. 
Γκαίμπελς

Με τον όρο προπαγάνδα εννοούμε την με οποιονδήποτε τρόπο, ή μέσο, σκόπιμη, μεθοδική και συστηματική διάδοση ιδεών και αντιλήψεων, με σκοπό τον επηρεασμό της σκέψης και ως εκ τούτου την κατεύθυνση των πράξεων των άλλων ανθρώπων. Κάθε πράξη ή ενέργεια είναι απόρροια μιας ιδέας ή συναισθήματος, που γεννιέται αυτόματα μέσα του ή προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες. Συνήθως υπάρχει μια μονομερής αντιστοιχία ανάμεσα στις ιδέες και τα συναισθήματα και στις πράξεις προς τις οποίες αυτά ωθούν. Αν λοιπόν καταφέρει κάποιος να....

ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ»…

image
Δύο καταλήψεις έγιναν χθες, πρωί-πρωί, στα δημαρχεία Ηρακλείου Κρήτης και Ιωαννίνων, από αναρχοκομμουνιστές, σε ένδειξη… διαμαρτυρίας για την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων πριν από λίγες ημέρες σε κτίρια του νοσοκομείου “Γ. Χατζηκώστα”, που είχαν μετατραπεί σε στέκια λαθρομεταναστών, που πλήρωναν νοίκι στους αναρχοκομμουνιστές καταληψίες! Τις μεσημεριανές ώρες η… επανάσταση έληξε, τα δε ΜΑΤ που εμφανίστηκαν εκεί με πολύ μεγάλη καθυστέρηση δεν επενέβησαν. Φυσικά, δεν έγινε καμιά σύλληψη και οι…

Θίχτηκαν οι εθνομηδενιστές από την μαζική κατακραυγή στον «ουτσεκά» Κάτσε


Θίχτηκαν οι εθνομηδενιστές από την μαζική κατακραυγή στον «ουτσεκά» Κάτσε

Η απαράδεκτη ενέργεια του αλβανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε προκάλεσε την αγανακτισμένη οργή και αγανάκτηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τα αμέτρητα μηνύματα που διαβάστηκαν στο διαδίκτυο και ακούστηκαν στα ραδιόφωνα.
Επειδή, όμως, κάθε κανόνας έχει και κάποια εξαίρεση βρέθηκαν και κάποιοι οι οποίοι, με την όλη τους στάση, προκάλεσαν αηδία και αποτροπιασμό, πολύ περισσότερο από την φωτογραφία του αλβανού. Ο λόγος για κάποιον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ «Θύρα 4», ο οποίος......

ΚΑΜΙΝΗΣ: "ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"

Μετά τον Μπουτάρη που με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Μακεδονία" την προηγούμενη Κυριακή ουσιαστικά ζητούσε το χρίσμα του... Σαμαρά και του λοιπού δημοκρατικού τόξου για να κατέλθει για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σειρά πήρε ο Καμίνης για να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Με συνέντευξη στον πάντα φιλικό μαζί του ΣΚΑΪ ο αμερικανοκομμουνιστής λαθροδήμαρχος και πρωτοπόρος των απαγορεύσεων κατά της Χρυσής Αυγής, Καμίνης, … αυτοπροτάθηκε για να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, αυτή τη φορά όλου του… συνταγματικού τόξου: 

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Προασπίζομαι την.....

ΡΕΠΠΑΣ – ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: ΟΙ ΝΕΕΣ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ… ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ);

e31459ccb5687e3a447926171405697d_XL
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικάντηδες δεν είναι τίποτε άλλο παρά πιόνια στα χέρια του "αιώνιου εχθρού". Καμμια εντύπωση λοιπόν δεν προκαλεί η...μετακίνηση των "εκσυχρονιστών" προς τα αριστερά! Με την ίδια ευκολία θα γίνονταν και νεοφιλελεύθεροι ενώ ξεκίνησαν την...καριέρα τους ως κομμουνιστές!
 
Σε κλίμα επίπλαστης ενότητας (τα μαχαίρια τα είχαν στις… τσέπες) έγινε το «πολιτικό- επιστημονικό συμπόσιο» που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ για τα 39 χρόνια της ίδρυσής του, αλλά ήδη κάποιοι είναι έτοιμοι να πάνε προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά και το δήλωσαν.
Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή και υπουργό του σημητικού… εκσυγχρονισμού, Δημήτρη Ρέππα, και τον γνωστό… βιρτουόζο του σοσιαλισμού, Κ. Σκανδαλίδη. Ιδού η προαναγγελία ότι οι περί ων ο λόγος θα βρουν ασφαλές καταφύγιο στο… νέο ΠΑΣΟΚ:
Ρέππας:
“Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει μόνον ως κεντροαριστερά, αλλιώς θα.....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Προσκύνησαν τους εβραίους! Μνημόνιο Γ.Ε.Σ. - Μουσείου Ολοκαυτώματος ΗΠΑ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Προσκύνησαν τους εβραίους! Μνημόνιο Γ.Ε.Σ. - Μουσείου Ολοκαυτώματος ΗΠΑ

Τις εκλεκτές του φιλίες στο εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, αποφάσισε να προβάλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, αποκομίζοντας όποια προσωπικά πολιτικά οφέλη τα οποία βεβαίως θα είναι πολλά και ευελπιστώντας πως θα προωθήσουν σε ακόμη ψηλότερες θέσεις την πολιτική του καριέρα. Σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνεται και η υπογραφή μνημονίου συναντίληψης (MoU) μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του Μουσείου μνήμης ολοκαυτώματος ΗΠΑ(USHMM).
Το εν λόγω μουσείο, το οποίο και.....