Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

Το ψηφοδέλτιο Νίκης της Ελληνικής Αυγής για τον Δήμο της Αθήνας


Ο συνδυασμός της Νίκης στην πρωτεύουσα της Πατρίδας μας κατετέθη σήμερα Παρασκευή 25 Απριλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Οι εθνικιστές υποψήφιοι της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" δίνουν πλέον και επισήμως την μάχη για την διοίκηση του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας.

Παρά τα ύπουλα σχέδια του καθεστώτος, τις παράνομες διώξεις και τον βρώμικο πόλεμο η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα"...

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ στο οποίο ανήκει η ΝΔούλα στην Ευρωβουλή, ονομάζει τα Σκόπια "Μακεδονία"!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όχι στους εθνικούς μειοδότες της ψοφοδεξιάς - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να διατρανώσει τα εθνικά μας δίκαια και να αγωνιστεί για την Ευρώπη των Εθνών και όχι των τοκογλύφων.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ, με μήνυμά του εξέφρασε την υποστήριξη του ΕΛΚ προς το κόμμα VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υποψήφιο του κόμματος αυτού στις προεδρικές εκλογές Γκιόργκι Ιβάνοφ, ενόψει των διπλών εκλογών στην ΠΓΔΜ, στις 27 Απριλίου ονοματίζοντας τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και τα μέλη του κόμματος ως "Μακεδόνες"!

Υπενθυμίζεται ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ ανήκουν οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει, προφανώς για να...

Συνεχίζουν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής - Σημάδι ότι καταρρέει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου

Μετά την στημένη και αποπροσανατολιστική φαρσοκωμωδία της ανταλλαγής επιστολών μεταξύ ανακριτριών και του Προεδρείου της Βουλής, αναφορικά με το ζήτημα της άρσης ασυλίας των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, το αντεθνικό Καθεστώς διέπραξε μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα τα μοιραία του σφάλματα, τα οποία και θα το οδηγήσουν στην οριστική και αμετάκλητη συντριβή.

Χθες αποφασίστηκε η παράταση επί εξάμηνο της παράνομης προφυλάκισης του Αρχηγού μας ενώ σήμερα απεστάλησαν οι κλήσεις σε απολογία (στις 5 Μαΐου) των...

Τους πήρε χαμπάρι ο Λαός: Πολίτης κατήγγειλε στο ΕΣΡ τα κάναλα της διαπλοκής για τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως αποκλεισμένη από τα κανάλια της διαπολοκής, αντιθέτως τα δήθεν "αντισυστημικά" κόμματα της αριστεράς είναι πρώτη μούρη στα κανάλια του Μπόμπολα, του Αλαφούζου και του Κοντομηνά.

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προς το ΕΣΡ, αναφορικά με τον παράνομο αποκλεισμό εκπροσώπων του Κινήματος από τα κανάλια των νταβατζήδων της ενημέρωσης-εξαπάτησης, σειρά παίρνουν απλοί πολίτες στο ξεμπρόστιασμα των δήθεν «προστατών» της συνταγματικής τάξης και νομιμότητας και βεβαίως της «δημοκρατίας».

Ο νομικός Χρήστος Χριστάκος κατέθεσε στο ΕΣΡ καταγγελία κατά των τηλεοπτικών σταθμών...

Ήξερε το ΒΗΜΑ ποιοί βουλεύτές της Χρυσής Αυγής και πότε θα κληθούν από τις επίορκες δικαστικούς Κλάπα και Δημητροπούλου;

Παρατηρείται στην Ελλάδα της διαφθοράς και της διαπλοκής τα ΜΜΕ να γνωρίζουν αρκετά νωρίτερα τις αποφάσεις των δικαστικών λειτουργών σχετικά με τις κλήσεις τους σε "κατηγορούμενους".

Πόσο μάλλον στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής που οι εντολές, όπως ομολογήθηκε από τον Μπαλτάκο και τον Αθανασίου, δίνονται απευθείας από το Μαξίμου που με τη σειρά του απολογείται στην άρχουσα mediaκη τάξη της χώρας.

Δεν ξεχνάμε ποιοί διώκουν τους Εθνικιστές
Έτσι λοιπόν οι ανακρίτριες Κλάπα, Δημητροπούλου έστειλαν τις κλήσεις τους για απολογία σε 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το ΒΗΜΑ είχε φροντίσει ήδη να ενημερώσει τους αναγνώστες τους για τα μελλούμενα...

Για να διαβάσουμε τι έγραφε ο "ΒΗΜΑτοδότης" χθες:

Την προσεχή εβδομάδα καλούνται από τις ανακρίτριες κυρίες Κλάπα καιΔημητροπούλου προς απολογία για......

Ο Τσίπρας ζήτησε να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες από την περιοχή του γιατί φοβάται για την.... εγκληματικότητα!!!! Είδες ποιοί είναι οι "αντρατσιστές" μαζάνθρωπε;! ΒΙΝΤΕΟ


Ο επαγγελματίας “αντιρατσιστής” Τσίπρας τραμπούκισε όλους τους λαθρομετανάστες από την γειτονιά του - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα του προέδρου του Σύριζα, Τσίπρα διαλύει τους αντιρατσιστικούς μύθους που διαφημίζει και προωθεί η ροζ Αριστερά, για να προβάλλει τον «ανθρωπιστικό» της χαρακτήρα.
Ο καταγγέλων δήλωσε πως στη γειτονιά όπου κατοικεί ο Τσίπρας, οι αλλοεθνείς εκτοπίστηκαν μέσα σε λίγες μόνο μέρες, ούτως ώστε ο πρόεδρος του Σύριζα και υπέρμαχος των λαθροεισβολέων να νιώθει ασφαλής!
Όπως ο ίδιος περιγράφει, ιδιοκτήτες ακινήτων ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία να διώξουν ξένους που ζούσαν σε διαμερίσματα ή υπόγεια της γειτονιάς, διότι η παρουσία τους ενοχλούσε τον νέο κάτοικο της περιοχής, Αλέξη Τσίπρα. Απομακρύνθηκαν λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας, υποχρεώνοντας τον άνθρωπο που τα καταμαρτυρά να κάνει λόγο για «άδειασμα της περιοχής από ξένους».
Καλός λοιπόν ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός και....

Οι ανακρίτριες καλούν σε απολογία 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές... Τα πολιτικά φερέφωνα του καθεστώτος θα πάρουν την απάντησή τους από το Λαό!


Σοκ και δέος στο Καθεστώς προκαλούν οι φυλακισμένοι βουλευτές μας! Άρση ασυλίας μόνο για τους υπόλοιπους...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι υποκρίτριες - ανακρίτριες έστειλαν και τις κλήσεις σοτυς 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να απολογηθούν για Διεύθυνση και Ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
 
Δεν τολμούν να φέρουν στη βουλή τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους υπόλοιπους έγκλειστους βουλευτές μας, για τους οποίους οι διεφθαρμένοι του εφετείου έχουν ανακαλύψει νέες φαιδρές και ανυπόστατες κατηγορίες.
Η παράνομη κυβέρνηση του μνημονίου, η αντισυνταγματική βουλή των 294 και οι επίορκοι δικαστές-ενεργούμενα του Σαμαρά έχουν γίνει ένα! Πήγε περίπατο η διάκριση των εξουσιών και καταλύθηκε το Σύνταγμα.
Η βουλή την επόμενη Τετάρτη 30 Απριλίου καλείται να......

Ταξιτζής ξεφτυλίζει on air τον τηλεαστέρα Ευαγγελάτο και τους νταβτζήδες των ΜΜΕ... ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο χυδαίος υβριστής της Χρυσής Αυγής, Ν. Ευαγγελάτος, καθώς κάλεσε για ζωντανή παρέμβαση στο κανάλι τον ταξιτζή που ειρωνεύτηκε τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, και τελικώς του τα έχωσε για την υμνολογία των ΜΜΕ στους πολιτκάντηδες ενώ ο λαός πεινά, εκτελώντας τις διαταγές των νταβατζήδων τους...

Φυσικά και ο Ευαγγελάτος μουγγάθηκε...

Δείτε το βίντεο..

Υποψήφιος Περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη: "Είμαστε η Πρώτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας" - ΒΙΝΤΕΟ


Συνέντευξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη με την “Ελληνική για την Κρήτη”, Γιώργου Σπυρόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με την "Ελληνική Αυγή", Γιώργος Σπυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο prisma news.

Αρχικά, έδωσε την αρμόζουσα απάντηση στον υβριστή Πάγκαλο και στην συνέχεια ανέλυσε το πρόγραμμα και τις θέσεις της "Ελληνικής Αυγής" για την Περιφέρεια Κρήτης, ενώ τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη της χώρας και στις εκλογές θα καταγραφεί ότι είναι Πρώτη στη συνείδηση των Ελλήνων..

Δείτε το βίντεο...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ» – ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Φερδινάνδος ζει...!

513B8CABA7B97E613A566903C12E03FA 
Η είδηση που σας μεταφέρουμε παρακάτω, δεν είναι… πρωταπριλιάτικη. Στην Ισπανία, λοιπόν, υπάρχει χωριό με την ονομασία Castrillo Matajudios, όπου η δεύτερη λέξη σημαίνει «Σκοτώστε τους Εβραίους»!

Μάλιστα, αποφασίστηκε να γίνει δημοψήφισμα για την μετονομασία του ή μη, στις 25 Μαΐου, μεταξύ των μόλις 56 κατοίκων του. Η αρχική ονομασία του χωριού ήταν Castrillo Motajudios, όπου η δεύτερη λέξη σημαίνει «Λόφος των Εβραίων», καθότι το 1035 66 Εβραίοι σφαγιάστηκαν σε μία γειτονική πόλη, ενώ όσοι επέζησαν και απελάθηκαν εγκαταστάθηκαν στην περιοχή.
Το «ο» έγινε «α» και άλλαξε η ονομασία του χωριού στα 1627, μετά το διάταγμα του ισπανικού στέμματος του 1492, με το οποίο καταδιώκονταν οι εβραίοι…
Απορία: πως δεν το....

Ο τέλειος υποψήφιος για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ... Ανθέλληνας και Υβριστής του Χριστιανισμού!


Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χριστόπουλος, άνδρας της σφοδρής πολέμιας της Χρυσής Αυγής και κρατικοδίαιτης δημοσιογράφου Κατσίμη, προκύπτει ότι είναι το τέλειο δείγμα ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ και ΑΘΕΟΥ που θα μπορούσε να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ για το Ευρωψηφοδέλτιό του.

Είναι το πρότυπο του σημερινού μέσου συριζαίου με τρομακτικές, κυριολεκτικά και μεταφορικά, θέσεις και δράσεις που ξεκινούν από την υπεράσπιση και την αναγνώριση "μακεδονικής μειονότητας", μέχρι την διατύπωση θεμάτων εξετάσεων (μιας και είναι πανεπιστημιακός) που βεβηλώνουν το θρησκευτικό συναίσθημα και υβρίζουν χυδαία το πρόσωπο του Ιησού Χριστού.

Φυσικά και είναι πρόεδρος ΜΚΟ - κάθε......

Κρατώντας τη Φλόγα της Πίστης άσβεστη

Απευθύνομαι σε εσένα που γεννήθηκες ελεύθερος και είσαι αποφασισμένος να διατηρήσεις αυτό το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας μέχρι το τέλος. Σε εσένα, με το αδούλωτο πνεύμα και την φλογερή καρδιά. Σε εσένα που βιώνεις, πολύ καιρό τώρα, ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών. Σε εσένα που βρίσκεσαι στην δίνη ενός ανίερου πολέμου, μα που συνεχίζεις να μάχεσαι για τα ιδανικά και τις αξίες σου. Σε εσένα που δεν διαπραγματεύεσαι τα όσα σου ανήκουν και αγωνίζεσαι σκληρά, κάθε στιγμή, για την επικράτηση του δίκαιου και του ηθικού.

Ο αγώνας μας κοινός και δύσκολος. Μοιραζόμαστε τις....