Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2013

Σαρωτικός ο Ηλίας Κασιδιάρης "καταλύει" τη Βουλή και κάνει τους βουλευτές των κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου να.... κομπιάζουν

Ένας εκπληκτικός Ηλίας Κασιδιάρης με μια ομιλία - σταθμό ΔΙΑΛΥΕΙ τα "επιχειρήματα" του συνταγματικού τόξου και..... απειλεί:

"ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και είμαστε εκατομμύρια και ότι και να κάνετε σε εμάς υπάρχουν χιλιάδες που θα μας αντικαταστήσουν με την ίδια θέληση και πίστη στον Αρχηγό και την ιδέα μας"

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και θαυμάστε τον εκπρόσωπου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου να "καταλύει" τα πάντα γύρω του...

Οι μεγαλοτραπεζίτες "συμβουλεύουν" τους πολιτικούς... "Μην τολμήσετε και κάνετε εκλογές και βγει πανίσχυρη η Χρυσή Αυγή γιατί τότε θα.... σταματήσουν τα μνημόνια"


Συμβουλές τραπεζιτών: Μην σκέφτεστε τις εκλογές, γιατί με την Χρυσή Αυγή δυνατή δεν θα περάσουν τα Μνημόνια!

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Προβόπουλος συμβούλεψε τους υποτακτικούς της τρόικας να ξεχάσουν τις εκλογές, γιατί με την Χρυσή Αυγή κυρίαρχη, δεν θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων!
Η Ενδιάμεση Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής από την Τράπεζα της Ελλάδος αποτελεί την απόπειρα δημιουργίας ενός πλασματικού θετικού οικονομικού κλίματος και συντασσόμενη με την κίβδηλη κυβερνητική θεωρία του success story, επιδιώκει ανεπιτυχώς να πείσει πως η ελληνική οικονομία πρόκειται να εισέλθει σε περίοδο ανάκαμψης από το έτος 2014.
Επί της ουσίας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος πανηγυρίζει, διότι .....

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την "εγκληματική της δράση"... Αύριο στις 15:30 διανομή τροφίμων στη Δηλιγιάννη

Όταν οι πρώην Υπουργοί της ΝΔ κυκλοφορούν με πλαστές πινακίδες - χωρίς ασφάλεια και σε μη δηλωμένα αυτοκίνητα τύπου Καγιέν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέχουν εκατομμύρια ευρώ πλουτίζοντας κατά την περίοδο της κρίσης εμείς οι Εθνικιστές - χωρίς κρατική χρηματοδότηση - επιμένουμε να.... "εγκληματούμε" και να προσφέρουμε στο λαό μας τρόφιμα....

Αύριο στις 15:30 στα κεντρικά γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών θα γίνει μαζική διανομή τροφίμων από το Εθνικιστικό Κίνημα...

Τα χρήματα του λαού, επιστρέφουν στο λαό...

Βίντεο - ξεβράκωμα των ΜΜΕ... τα τερατώδη ψέματα τους εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών σε ένα καταπληκτικό βίντεο...

Δείτε το...

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ»!


samaras-skeptikos
Γράφει ο Αντίοχος.

«Ο μεγάλος συνασπισμός», ήταν ο τίτλος του κύριου άρθρου της ναυαρχίδας του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, «Το Βήμα». Το οποίο άρθρο, υπέγραψε ο διευθυντής του ΔΟΛ, Σ. Ψυχάρης. Θέμα του, αυτό που ο κόσμος το’ χει τούμπανο και τα κόμματα της συστημικής σαπίλας… καμάρι: ο «μεγάλος συνασπισμός» (συγκυβέρνηση) ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και όσων ακόμα «δημοκρατικών δυνάμεων» κατορθώσουν να διασωθούν από τη λαϊκή οργή, στις επόμενες εκλογές! Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου-προαναγγελία:
 «Φαντασθείτε τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργόν! Πώς σας φαίνεται;
Τα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα των τελευταίων πολιτικών δημοσκοπήσεων πολλαπλασιάζουν τα σενάρια για τις πολιτικές εξελίξεις.
Πολλοί βλέπουν αμετακίνητο στη θέση του τον............

Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας κάνουν κουρέλι το Σύνταγμα κόβοντας την χρηματοδότηση προς την Χρυσή Αυγή


Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας κάνουν κουρέλι το Σύνταγμα κόβοντας την χρηματοδότηση προς την Χρυσή Αυγή

Δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή, επειδή οι βουλευτές της πατριδοκάπηλης ΝΔ, του σοσια-ληστρικού ΠΑΣΟΚ και των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου είναι πάμπλουτοι την ώρα που ο Λαός μας στερείται των βασικών αγαθών για την διαβίωσή του. Δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή επειδή οι «ποπολάροι επαναστάτες» του Σύριζα είναι εξίσου ή και περισσότερο ακόμη πλούσιοι από τους συνεταίρους τους σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Η Χρυσή Αυγή όμως ευθύνεται για τη κοινωνική της δράση και τις μεγάλες διανομές τροφίμων σε όλη την ελληνική επικράτεια, οι οποίες και ανακούφισαν χιλιάδες συμπατριωτών μας και γι' αυτό το αντεθνικό Καθεστώς της.....

Ο ξάδερφος του Καραμανλή και πρών Υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη για σωρεία ποινικών παραβάσεων από την Αστυνομίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη σύλληψη του πρώην υπουργού της ΝΔ, Μιχάλη Λιάπη προχώρησε η Τροχαία Αγίας Παρασκευής. Σε έναν από τους τυπικούς ελέγχους που πραγματοποιεί καθημερινά η Τροχαία, σταμάτησαν ένα πολυτελές τζιπ, στο οποίο επέβαινε ο πρώην υπουργός.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας, διαπίστωσαν ότι το πολυτελές τζιπ, κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, ο πρώην υπουργός δεν έφερε μαζί του δίπλωμα οδήγησης, ενώ σε όλα τα παραπάνω ήρθε να προστεθεί και......

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ένα χρόνο (κατά την κρίση) έβγαλε 1.000.000 ευρώ!!!!! και διαθέτει 17 ακίνητα.... Ε, ρε γλέντια...στα αριστερά!!!

Πλουσιότερος κατά ένα εκατομμύριο ευρώ έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς την περίοδο 2011-2012, αφού όπως φαίνεται από το πόθεν έσχες που κατέθεσε ο ίδιος στη Βουλή έλαβε το εν λόγω ποσό ως αποζημίωση συνταξιοδότησης (εφάπαξ), πιθανώς από κάποια ασφαλιστική εταιρία.
Στο πόθεν έσχες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται στις 10 -11 πως έλαβε 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ αντίστοιχα, ως εφάπαξ από την εποχή που ήταν συνδικαλιστής και πρόεδρος της ΟΤΟΕ.
Στην προσωπική δήλωση του κ. Τσουκαλά εμφανίζονται επίσης......

Συνέντευξη - δυναμίτης του Αρτέμη Ματαθαίπουλου σε ΜΜΕ... "Η Χρυσή Αυγή και η Ελλάδα θα νικήσει..."

Ο βουλευτής Σερρών, συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε στο «Εγνατία Τηλεόραση» απαντώντας στα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης που παρουσιάζουν φωτογραφίες διαδικτύου ως επιβαρυντικά στοιχεία στην σκευωρία που έχει στηθεί κατά της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο....

Κωμικοτραγική προσπάθεια του Ντερμπεντέρη να ταυτίσει τη Χρυσή Αυγή με τους κομμουνιστομπολσεβίκους δολοφόνους της 17Ν

Εμπαθής, ανιστόρητος και άσχετος με κάθε στοιχειώδη πολιτική εκτίμηση αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, ο διακεκριμένος τηλεχούλιγκαν Γιάννης Πρετεντέρης. Με κείμενο του στα «Νέα» της Δευτέρας ο Πρετεντέρης επιχειρεί μια εντελώς αποτυχημένη σύνδεση της «Θεωρίας των δύο άκρων». Το ένα «άκρο» είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το άλλο «άκρο» δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ή έστω το ΚΚΕ, στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης Ιδεών και απόψεων μεταξύ κομμάτων, τα οποία έχουν μια δεδομένη Λαϊκή υποστήριξη και εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους. Το «αντίπαλο» δέος είναι ο Κουφοντίνας και η παρέα του.
Ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα δηλαδή, με την ανάλογη πολιτική δράση, με συμμετοχή στις εκλογές και το οποίο αυτή την στιγμή αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερο από ένα εκατομμύριο συμπατριώτες μας, τίθεται από τον Πρετεντέρη στην ίδια μοίρα με μια οργάνωση δολοφόνων! Η λογική του αμετανόητου «φαν» του εκσυγχρονισμού είναι ότι.....

Ιούλιος 1998: Όταν ο Γιακουμάτος απειλούσε με το κουμπούρι στο ζωνάρι μέσα στη Βουλή


Ιούλιος 1998: Όταν ο Γιακουμάτος απειλούσε με το κουμπούρι στο ζωνάρι μέσα στη Βουλή

Έχουν λυσσάξει τα παπαγαλάκια του συστήματος να προβάλλουν βίντεο και φωτογραφίες που ουδέν το ποινικά μεμπτό έχουν, προκειμένου να δημιουργήσουν  κλίμα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει επειδή τόσο το ποινικό μέρος της υποθέσεως, όσο και το επικοινωνιακό δεν αποδίδει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά μάλλον τα αντίθετα.
Σε νομικό επίπεδο, γελάνε και οι πέτρες με το κατηγορητήριο της Χρυσής Αυγής, ενώ ο νομικός κόσμος έχει αρχίσει και εξεγείρεται εναντίον των μεθοδεύσεων, που ρεζιλεύουν το σύνολο του κλάδου. Αυτό παρά την αισχρή επίσκεψη Αθανασίου στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, όπου εμμέσως πλην σαφώς έταξε χρήματα σε αντάλλαγμα για την χάλκευση στοιχείων και αποφάσεως. Σε επικοινωνιακό επίπεδο, οι .....

Ακάθεκτοι

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:

"Πρέπει να ζητάτε τον εχθρό σας, και πρέπει να αρχίσετε τον πόλεμό σας και τον πόλεμο για τις ιδέες σας! Κι αν νικηθεί η ιδέα σας, η τιμιότητά σας πρέπει να καλεί ακόμα το θρίαμβο!"

Νίτσε

Κατ' αρχάς θα έπρεπε να δώσουμε πολλές ευχαριστίες στα υπέρλαμπρα μυαλά της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για το άφθονο γέλιο που μας προσέφερε όταν, μη έχοντας σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί, φέρνει στη δημοσιότητα συγκλονιστικά ντοκουμέντα με φωτογραφίες όπου διακρίνονται νόμιμες καραμπίνες που τις παρουσιάζει ως καλάσνικωφ, αποκριάτικες στολές, ασκήσεις εκγύμνασης και ένα σωρό παρόμοιες καταστάσεις και πράγματα που προκαλούν την χλεύη και τον γέλωτα στους συνειδητοποιημένους Έλληνες πολίτες που έχουν καταλάβει πλέον τα βρώμικα παιχνίδια της παραπαίουσας κυβέρνησης.
Πίσω όμως από όλες αυτές τις τραγελαφικές κινήσεις φαίνεται ξεκάθαρα ο....