Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2010

3η "γιαφκα" στην Καλλιθέα

Το μετέδωσε πριν από λίγο ο Χίος από το Contra TV.

Η αντιτρομοκρατική με έφοδό της σε σπίτι στην Καλλιθέα ,εντόπισε προκυρήξεις, όπλα και υλικά παρασκευής βομβών.

Τουρκική ενθάρρυνση στην αλβανική αδιαλλαξία

Ιδιαίτερη δραστηριότητα για τον εντοπισμό και την αξιοποίηση ενεργειακών πόρων (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) που βρίσκονται στο υπέδαφός τους αναπτύσσουν το τελευταίο διάστημα γειτονικές προς την Ελλάδα χώρες της Βαλκανικής, η Τουρκία και η Κύπρος. Σε συνεργασία, φυσικά, με διεθνείς ομίλους και εταιρείες.
Με τον τρόπο αυτό οι γειτονικές χώρες -κι από τη στιγμή που φαίνεται οριστικά πως ναυαγεί ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που θα καθιστούσε την Ελλάδα σημαντικό ενεργειακό δίαυλο διαμετακόμισης ενεργειακών πόρων- καθίστανται σημαντικοί παίκτες στο ευρωπαϊκό αλλά στην ουσία παγκόσμιο σκάκι της διαχείρισης των πηγών.
Σε ό,τι αφορά την....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. Πρέπει να το δείτε

Βόμβα από το Κουρδιστό Πορτοκάλι

Κόρη γνωστού πολιτικού σύχναζε στη γιάφκα με διάφορα τεκνά!

Τι είναι λαϊκισμός;


Μία σειρά άρθρων «επαϊόντων» αλλά και πολλά από όσα ακούγονται σε πολιτικές συζητήσεις στην τηλεόραση επιχειρούν να δημιουργήσουν μία παραπλανητική εικόνα της Ν.Δ.
Κάποιοι, είτε σκοπίμως διαστρεβλώνουν είτε έχουν κοντή μνήμη και κρίνουν επιπόλαια την αξιωματική αντιπολίτευση, προβάλλοντας τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά απέναντι στο μνημόνιο σαν απόδειξη λαϊκισμού προς άγραν ψήφων.
Ερωτώνται λοιπόν οι κατήγοροι της Ν.Δ.:
Είναι λαϊκισμός η...

Στα χέρια της αστυνομίας οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια;

Ίσως να ήρθε η ώρα της δικαίωσης του Σωκράτη Γκιόλια

15 προσαγωγές υπόπτων μέχρι τώρα και υπόνοιες για τρομοκρατικό- δολοφονικό χτύπημα που ετοιμάζοταν τη Δευτέρα

Aπό την αντιτρομοκρατική διοχετεύεται η πληροφορία πως οι τρομοκράτες ετοίμαζαν χτύπημα τη Δευτέρα,  την ημέρα της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, κάτι που τους προκύπτει από το ότι στη γιάφκα της Ν.Σμύρνης οι συλληφθέντες πιάστηκαν με βαλίτσα που περιείχε όπλα,μεταξύ των οποίων καλάσνικοφ, αλλά και χειροβομβίδες
 
Oι αστυνομικοί ψάχνουν εαν...

Έφοδος για νέα γιάφκα στον Πειραιά

Σε λίγα λεπτά αναμένεται να γίνει έφοδος από την αντιτρομοκρατική σε σπίτι στον Πειραιά.
Θεωρούν σίγουρο ότι θα ανακαλύψουν ακόμη μια γιάφκα.
Την πληροφορία τη...

Ο Βούλγαορς με ένα χρόνο δουλειάς παίρνει σύνταξη 500 ευρω και ο Έλληνας με 35+ πασχίζει για να εξασφαλίζει λίγο πάνω από 700

Από μόνος του ο τίτλος και η είδηση θα έπρεπε, εκτός από το να μας προβληματίσει, να μας ωθήσει να επιβάλλουμε εξηγήσεις κα απαντήσεις από τα αρμόδια υπουργεία και τους φορείς.
Πως είναι δυνατόν οι...

Πλήρωνε μ@λ@κ@ μισθωτέ τα ποτά της Τρόικας στο Villa Mercedes

Δούλευε μ@λ@κ@ Έλληνα για να σου δίνουν συμβουλές και να σε κρατούν σκλάβο οι ΔυΝάσΤες σου, πίνοντας τα ποτάκι τους στο "Villa Mercedes".
Αυτό έλειπε..

Πού θα πήγαιναν οι τροικανοί;
Σε κανένα κουτούκι ή στα εξάρχεια για να πιούν το κοκτέιλ τους;
Φυσικά στο high class club-restaurant της πόλης θα διασκέδαζαν.
Μετά τα μπουζούκια στο Νότη ήρθε και το clubακι.
Σε λίγο καιρό θα...

"Πυρήνες της Φωτιάς" ή κάτι παραπάνω...;

 Οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για ' πυρήνες της φωτιάς'
Τώρα μιλάνε για...

Σταματήστε τον βομβαρδισμό...

Γράφει ο Κλεισθένης.

Επί πολλούς μήνες η Ελληνική κοινωνία δέχεται καταιγιστικό βομβαρδισμό πληροφοριών σχετικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Οι αναλύσεις των οικονομολόγων και των διεθνών μέσων ενημέρωσης δημιουργούν σύγχυση στους πολίτες με αποτέλεσμα την αδράνεια, την απαισιοδοξία και την κατάθλιψη.
Άλλοι μιλούν για...

Η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δημοκρατίας

Οφείλω να ομολογήσω ότι η βασική μου αντίθεση στο Μνημόνιο ήταν:

α) Για λόγους οικονομικούς. Πίστευα ότι η χώρα μπορούσε να ανταποκριθεί στην κρίση με ένα  συγκροτημένο πρόγραμμα περιορισμού των δαπανών και ενίσχυσης της ανάπτυξης. Δεύτερον γιατί έχοντας μια προηγούμενη εμπειρία από τα πεπραγμένα του ΔΝΤ στην Αργεντινή, θεωρούσα ότι αυτό ενδιαφέρεται περισσότερο για τη διασφάλιση των πιστωτών μιας χώρας, παρά για  τη σωτηρία της.
Μη υπάρχουσας της δυνατότητας υποτίμησης του νομίσματος, (λόγω ευρώ) που πάντα ήταν το πρώτο μέτρο που εισηγείτο το ΔΝΤ, η ελληνική οικονομία θα ....

Βίντεο φρίκης με τον Καραταφέρη...



Εδώ και ένας ενδιαφέρον σχολιασμός

Στην Παλαιστίνη κάτι άσχημο ετοιμάζεται....

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα αναγνώρισε την ύπαρξη Παλαιστινιακού κράτους με δημόσια επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς. Ο Λούλα προέβη στην κίνηση αυτή κατόπιν προσωπικού αιτήματος που του υπέβαλε ο Αμπάς την 24η Νοεμβρίου.

H επιστολή η οποία δημοσιεύθηκε στον ιστοχώρο του υπουργείου Εξωτερικών της Βραζιλίας ανέφερε:
"Θεωρώντας ότι....

Τα νησιά μας πωλούνται με εντολή τρόικας

Πωλούνται τα πάντα...
Η Ελληνική γη, τα νησιά, τα αεροδρόμια υποθηκεύτηκαν στην Τρόικα με το μνημόνιο και τώρα έρχονται οι ΔυΝάσΤες μας να τα μετοχοποιήσουν.

Δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε αυτά που νοιώθουμε όταν διαβάζουμε τέτοια ρεπορτάζ.
Την επόμενη εβδομάδα όμως...

Ο ιδρυτής των wikileaks απαντά: "Με τις αποκαλύψεις θα γίνει καλύτερος ο κόσμος"

Σήμερα το μεσημέρι ο Julian Assange συνδέθηκε στο διαδίκτυο και απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσαν χρήστες του διαδικτύου μέσω της ιστοσελίδας της Guardian. Διαβάστε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις εδώ. Το αρχικό κείμενο (στα αγγλικά) υπάρχει εδώ.
Fwoggie
Αρχίζω με αυτή την ερώτηση. Είστε κάτοχος αυστραλιανού διαβατηρίου - θα θέλατε να επιστρέψετε στη χώρα σας ή αυτό είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή, λόγω του ότι κινδυνεύετε να συλληφθείτε κατά την άφιξή σας εξ' αιτίας των διαρροών που σχετίζονται με Αυστραλούς διπλωμάτες και αρχές;
Julian Assange:
Julian Assange small
Είμαι Αυστραλός πολίτης και μου λείπει πολύ η χώρα μου. Παρόλα αυτά, κατά τις τελευταίες εβδομάδες η Αυστραλή πρωθυπουργός, Julia Gillard, και ο γενικός πληρεξούσιος, Robert McClelland, κατέστησαν σαφές πως όχι μόνο η επιστροφή μου είναι αδύνατη αλλά και ότι έχουν ενεργή συμμετοχή στις επιθέσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ εναντίον μου και των ατόμων του wikileaks. Αυτό εγείρει το ερώτημα, τι σημαίνει να είναι κανείς Αυστραλός πολίτης - σημαίνει κάτι, τελικά; Ή μήπως τελικά....

Νέο δάνειο ύψους 50δις και νέο μνηνμόνιο..

Νέος οικονομικός ζυγός μέσω νέου δανείου ανακάλυψε η Real News.
Αυτό που φωνάζουμε όλοι μας, εδώ και μήνες, ήρθε να το κάνει πρωτοσέλιδο ο Χατζηνικολάου.
Κάπως αργά βέβαια, αλλά ας είναι...
Η υποτέλεια της Ελλάδας θα συνεχιστεί εκτός και αν οι 'ραγιάδες' θυμηθούν ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

Οµαδική επίθεση στο Wikileaks...Επιχείρηση- φίμωσης του Ασσανζ

Ο ιστότοπος Wikileaks εξαφανίσθηκε από το ∆ιαδίκτυο εξαιτίας επιθέσεων χάκερ, ωστόσο οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν καθώς δεν σταµάτησε η δηµοσιοποίηση των διαβαθµισµένων διπλωµατικών τηλεγραφηµάτων που έχουν διαρρεύσει από το Στέιτ Ντιπάρτµεντ. Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο κλοιός γύρω από τον οποίο φαίνεται ότι σφίγγει, µίλησε για «ιδιωτικοποίηση της κρατικής λογοκρισίας» στις ΗΠΑ.
Συντονισµένη επίθεση από....

Σεραφείμ: “Γραικύλος διατάκτης ο Πανάρετος!”

Για κυβερνητικό αιφνιδιασμό, τον οποίο δέχθηκε η Εκκλησία της Ελλάδος, μιλάνε σημαίνοντα  εκκλησιαστικά στελέχη, με βασικό στόχο τον σταδιακό χωρισμό κράτους -εκκλησίας. Αφορμή για την νέα παρασκηνιακή σύγκρουση των δύο κορυφαίων θεσμών στάθηκε η κίνηση από την πλευρά του κ. Πανάρετου να ανασύρει μια υπόθεση -όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι κύκλοι-ακραίων φαινόμενων οικογενειοκρατίας στο τμήμα της Κοινωνικής Θεολογίας.
Μάλιστα οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι...

Καταθλιπτικές εορτές

TΡΙΤΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ. Το 2008 ήταν οι φωτιές στο κέντρο της Αθήνας, το 2009 είχαμε αρχίσει ήδη να ζούμε με την οικονομική κρίση, φέτος, το 2010, η κρίση έχει φθάσει στον πυρήνα της. Η αγορά έχει νεκρώσει. Στη γενικότερη φετινή κατάθλιψη συντείνει και το γεγονός -το μόνο που ατυχώς για την κυβέρνηση δεν αλλάζει- ότι τα Χριστούγεννα πέφτουν ημέρα Σάββατο. Ούτε μια επιπλέον μέρα αργίας για ψυχολογική έστω ξεκούραση.


ΔΩΡΟ ΕΟΡΤΩΝ ουσιαστικά δεν υπάρχει πλέον ή έχει ήδη εξανεμιστεί προτού παραληφθεί. Αποταμίευση είναι αδύνατον να γίνει. Ολα είναι ...

Προβοκάτσια;! made in USA για τον Παπανδρέου...

Το τελευταίο δίμηνο – κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς η ελληνική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου δίνει ένα σκληρό αγώνα για την εθνική μας επιβίωση- κυκλοφορεί από άγνωστη πηγή, σε επιλεγμένα κέντρα, ένα κείμενο που εμφανίζεται να το έχει υπογράψει ο Ανδρέας Παπανδρέου, τον Αύγουστο του 1974 και να είναι μια μυστική συμφωνία Ανδρέα με τη CIA, η οποία ορίζει τα εξής απίστευτα:

Για τη δημιουργία και στήριξη του κινήματος Παπανδρέου στην Ελλάδα (το ΠΑΣΟΚ δηλαδή) οι εταιρείες που θα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ!
Η ελεεινή μεθόδευση του “καλύτερου φίλου” του ΓΑΠ!
Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, ο Τριανταφυλόπουλος είναι ο καλύτερος φίλος του ΓΑΠ. Το πιο δημιουργικό δεκανίκι, το εργαλείο αντιπολιτευτικής προβοκάτσιας.
Όταν ο ΓΑΠ θέλει να...