Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2012

Πέτρος Γιάλλουρος, μαθητής του Ελληνικού Γυμνασίου Αμμοχώστου, προτού εκπνεύσει ανεφώνησε: «ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ»



Η Μ Ε Ρ Α Τρίτη ήταν το 1956 η 7η Φεβρουαρίου. Λίγο πριν από τις 9 π.μ., στη συμβολή των οδών Ερμού και Κυπριανού της Αμμοχώστου, έξω από το κατάστημα τροφίμων Καψουράχη, απέναντι από το φαρμακείο Μίκη Μιχαηλίδη, Εγγλέζος /υπαξιωματικός, μέλος εποχούμενης σε ανοικτό λαντρόβερ περιπόλου της στρατιωτικής αστυνομίας, σκόπευσε με αυτόματο Στεν, πυροβόλησε και σκότωσε τον επικεφαλής μαθητικής διαδήλωσης, άοπλο, δεκαεπτάμισι χρονών μαθητή του Ελληνικού Γυμνασίου Αμμοχώστου Πέτρο Γιάλλουρο, από το Ριζοκάρπασο.


Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 8.2.1956, η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» της Λευκωσίας έγραφε στην πρώτη σελίδα: «Ο μαθητής του Γυμνασίου Αμμοχώστου Πέτρος Γιάλλουρος εφονεύθη χθες την πρωίαν βληθείς υπό σφαίρας εις το στήθος. Κλείσιμο καταστημάτων και απεργίαι εις ένδειξιν διαμαρτυρίας διά τον φόνον του μαθητού».


Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της ίδια μέρας έγραφε:

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις... Ο "εκλεκτός" 'περιούσιων' και 'νταβατζήδων', Κουβέλης, πλάι, πλάι με την ανθελληνίδα Ρεπούση...

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Αποστόλου καηγορεί τον "Μπουμπούκο" ως νενέκο και γραικύλο


Προς κ. Άδωνη Γεωργιάδη
Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ.
Ενταύθα                                                                                             
                                                                                                06/02/2012
 
Άδωνη,

          Πριν λίγες ημέρες δέχθηκες στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας τον γνωστό, για τις ανθελληνικές θέσεις και δηλώσεις του, μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Αχμέτ Χατζηοσμάν. Ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι, ο «κύριος» αυτός είναι εκλεγμένος πρόεδρος της παράνομης (καταργημένης με ανέκκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου), «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης».
          Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί ότι ως Υφυπουργός Ναυτιλίας εκπροσωπείς το Ελληνικό Κράτος και θεωρώ απαράδεκτο, να νομιμοποιείς τις έκνομες δραστηριότητες του βουλευτή  Χατζηοσμάν, που σκοπό έχουν την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή της στην «μητέρα» Τουρκία, υποδεχόμενος αυτόν υπό την ως άνω ιδιότητά σου.
          Με την ευκαιρία αυτή σου θυμίζω.....

Έτσι θα αναταχθεί η Ελλάδα όπως έδειξε ο Κολοκοτρώνης... Έτσι θα αναταχθεί η Ελλάδα όπως έδειξε ο Κολοκοτρώνης...

Πριν από 179 χρόνια οι νενέκοι και οι λογιστές φυλάκισαν τον Γέρο του Μωριά παρότι αυτός έλεγε ότι «οι Έλληνες ακόμα και στους Θεούς όρθιοι μιλάνε».

«Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί.
Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες -ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή.
Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί.
Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί»


Περικλής Γιαννόπουλος

Μεγαλύτερη ήττα δεν είναι άλλη από την παρακμή. Η παρακμή φέρνει το προσκύνημα και την υπηρέτηση κάθε εχθρού είτε είναι αυτός εσωτερικός, είτε είναι εξωτερικός. Το προσκύνημα φέρνει ανελευθερία και συνιστά δουλία. Αυτή μπορεί να είναι η χειρότερη ατιμασία για το Ελληνικό Έθνος με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν.....

"Αντεπίθεση....Εθνική Αντίσταση"

Η επανάληψη είναι η μητήρ της μαθήσεως...

Βλέποντας την παρακάτω εικόνα ξαναρωτάμε....;

Για αυτό τον ΕΛΛΗΝΑ αξίζει να πεθάνεις...;


Τυχερός ο Χρυσανθακόπουλος του ΛΑΟΣ που βγήκε ζωντανός από εκδήλωση στην Αχαΐα..

Υπήρχε κάποτε ένα βασίλειο…

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναγνωρίστε ποιοί είστε στην ιστορία... Είναι το πρώτο βήμα για την αφύπνιση

Υπήρχε κάποτε ένα βασίλειο θαυμαστό και ένδοξο, τόσο ένδοξο που τείχη δεν το περιτριγύριζαν, γιατί μόνα τείχη του ήταν τα στήθη των οπλιτών του. Όποιος εχθρός τολμούσε να το χτυπήσει, έσβηνε βίαια κάτω από σιδηρόφρακτες φάλαγγες, κάτω από το ατσάλι που έντυνε τις λίγες, πλην όμως γενναίες ψυχές των πολεμιστών του. Σοφούς και πολεμιστές γεννούσε το βασίλειο εκείνο και όριζε τις τύχες ολόκληρου του κόσμου.  

Οι χρόνοι και οι εποχές περνούσαν, όμως η....

"Tα έδωσαν όλα" και υποδύονται τους ήρωες! - Ανακοίνωση-κόλαφος από Λ.Παπαδήμο!!Καληνύχτα Ελλάδα και καλή λευτεριά...

"Τα έδωσαν όλα", στην τρόϊκα σήμερα οι τρεις αρχηγοί και η εικόνα της δήθεν "αντίστασης" που θέλησαν να περάσουν κατά την έξοδό τους από το Μέγαρο Μαξίμου οι Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης, αλλά και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π.Μπεγλίτης δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό γεγονός της συμφωνίας την οποία αποκάλυψε ο Λ.Παπαδήμος με μία ανακοίνωσή του που πραγματικά τους εξέθεσε.
Ενωρίτερα κατά την έξοδό τους οι Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης, προέβησαν σε δηλώσεις ... ηρωικές, όπως γράφουμε σε άλλο σημείο, οι οποίες όμως πολύ σύντομα αποδείχθηκαν και ... πένθιμες!

Η δήλωση του Λ.Παπαδήμου (υπάρχει πληροφορία για συνάντησή του με τον Άκερμαν απόψε, αλλά το βέβαιο είναι ότι η τρόϊκα πάει στο γραφείο του απόψε) πραγματικά τους εξέθεσε.

Πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι κατθ'όλη την διάρκεια της σύσκεψης το πρόβλημα του Α.Σαμαρά ήταν το πως θα "πλασσάρει" την συμφωνία, δηλαδή τι είδους περιτύλιγμα θα βάλει και από κοντά τον σιγοντάριζε και ο Γ.Καρατζαφέρης. Απόψε καλεί τα στελέχη του σε σύσκεψη ο αρχηγός του ΛΑΟΣ.

Ο Γ.Παπανδρέου στο γνωστό μήκος του "Ναι σε όλα", με εξαίρεση τις τράπεζες που θεωρεί ότι τον έριξαν από την εξουσία και θέλει να πάρει την εκδίκησή σου, ξεχνώντας προφανώς ότι ο Λ.Παπαδήμος τοποθετήθηκε στην θέση του πρωθυπουργού, ακριβώς για να αποτρέψει την κρατικοποίηση των τραπεζών...

Iδού ολόκληρη η δήλωση της ανακοίνωσης της συμφωνίας:

Κόβει την «χακί» – πεζοπόρα -παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο Αβραμόπουλος!! Ελπιζουμε να ειναι μια κακογουστη φαρσα!!

Θα μας τρελάνει ο κ. Αβραμόπουλος! Από την μία βάζει- λέει- καινούργια πατώματα στον υπουργικό διάδρομο για να βαράνε πιο ηχηρά …προσοχή οι Στρατονόμοι! Και από την άλλη θέλει να καταργήσει την ήδη κουτσουρεμένη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που ελέω λιτότητας έχει μείνει μόνο με τα πεζοπόρα τμήματα- και ορθώς!

Ερχεται τώρα, την ώρα που όπως είπαμε αλλάζει τα καινούργια πατώματα μέσα σε 48 ώρες για …φιγούρα, και λέει να κοπεί η παρέλαση-τιμή για την Θεσσαλονίκη! Βέβαια για να μην τον …αρχίσουν στην κριτική κάνει έναν ελιγμό και προτείνει -από την Ισοτιμία- να γίνεται μόνο η παρέλαση της 25ης Μαρτίου μία φορά στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη…
Ιδού όλο το απόσπασμα της συνέντευξης-«νεκροθάφτη» της 28ης Οκτωβρίου:

«Οι Τελώνες και οι Φαρισαίοι του ραγιάδικου προτεκτοράτου»

Μας τρέμουν οι ελεεινοί σύγχρονοι Τελώνες, οι λάτρεις και απολογητές της πλουτοθηρίας του Φιλελευθερισμού (οικουμενικού ή «εθνικού», ριζοσπαστικού ή «κοινωνικού»), Χορτάτα ανδρείκελα των διεθνών Επικυρίαρχων και λεβίτες του νεοεποχίτικου Μαμμωνά. Πνευματικοί επίγονοι των παλαιοδιαθηκικών Αδωράμ και Αδωνιράμ. Φοροεισπράκτορες των κατακτητών, μίσθαρνα όργανα της αντεθνικής πλουτοκρατίας των Σιωνιστών τοκογλύφων. Ακιζόμενοι «μνημονιακοί» τελώνες που περιφέρουν το προκλητικό τους θράσος στα τηλεπαράθυρα, ισχυριζόμενοι πως έσωσαν τον Λαό μας. Τελώνες που δεν αναγνωρίζουν την αμαρτωλότητά τους, που αποκαλούν την μειοδοσία τους «πατριωτισμό» και την δειλία τους «υπευθυνότητα». Από τη γένεση του νεότερου κράτους, πρόθυμοι θαλαμηπόλοι των φεουδαρχών της ξενοκρατίας, πρωταθλητές του παράνομου πλουτισμού, επιλήσμονες της Πατρίδας και συνοδοιπόροι ή ευεργέτες των εκάστοτε προδοτών. Οι νεόπλουτες εθνοαποδομητικές νομενκλατούρες των τρωκτικών της ολιγαρχίας, οι σπείρες των σαλονάτων εκσυγχρονιστών της σοσιαλφιλελεύθερης αστικής ολιγαρχίας. Απόγονοι των ξενόδουλων εμπόρων και γραφιάδων που σαν σήμερα πριν 187 χρόνια, μεσούσης της Εθνεγερσίας, φυλάκισαν τον μόνο Εθνάρχη της νεώτερης Ελλάδας, τον Αρχικαπετάνιο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη … ως «ηγέτη της αντικυβερνητικής παρατάξεως», την ώρα που οι Μογγόλοι κι οι Αραπάδες μακελάρηδες του σουλτάνου ξεκλήριζαν τον Ελληνισμό.

Μας τρέμουν οι.....