Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017

Νομοθέτησαν μείωση της «εισφοράς αλληλεγγύης» μόνο για πολιτικούς! Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα φέρει το θέμα στη Βουλή



Την ώρα που ο Λαός δοκιμάζεται από την κρίση και φτωχοποιείται ραγδαία, δύο είναι οι «ευπαθείς» ομάδες του πληθυσμού που λαμβάνουν αφειδώς επιδόματα και απαλλαγές: οι λαθρομετανάστες και οι βουλευτές.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτεται σε συστημική εφημερίδα, στον νόμο που περιλαμβανόταν η περικοπή του ΕΚΑΣ, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και «μπλοκάκια», αλλά και η μείωση των αφορολόγητων ορίων, υπήρχε και μία άλλη διάταξη, κρυφή, που προέβλεπε...

Προς απαγόρευση ταινία της Disney στη Ρωσία, γιατί περιέχει ομοφυλοφιλική προπαγάνδα για παιδιά

Πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί για την ταινία της Disney «Η πεντάμορφη και το τέρας», αλλά μπορεί να μη γίνει ποτέ, καθώς ένας βουλευτής του κόμματος του προέδρου Πούτιν «Ενωμένη Ρωσία» κάλεσε τον Ρώσο υπουργό Πολιτισμού να δει την ταινία πρωτύτερα και να την απαγορεύσει εάν βρει «στοιχεία προπαγάνδας υπέρ της ομοφυλοφιλίας» – στα πλαίσια του νόμου που απαγορεύει την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα για παιδιά, που ισχύει στην χώρα από το 2013.

Στην ταινία του Μπιλ Κόντον, υπάρχει πράγματι ένας χαρακτήρας...

Η ΑΓΓΛΙΔΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΑΙ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ», ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ… ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ

Βρε πως την πάτησε μια Εγγλέζα «αλληλέγγυα»! Γερό χουνέρι!

Η Εγγλέζα, η οποία τυγχάνει μητέρα δύο παιδιών, «ειδικευόταν» στη φιλοξενία «ανήλικων προσφυγόπουλων» κι έτσι πήρε στο σπίτι της ένα 12χρονο – όπως της είπαν- από το Αφγανιστάν, αλλά…

Όπως εξιστόρησε την εμπειρία της στην εκπομπή ‘Loose Women’ του ITV, όταν είδε το «ανήλικο» της φάνηκε τουλάχιστον για 19χρονος, αλλά πίστεψε πως έχει… πρόωρη ανάπτυξη.

Ωστόσο, όταν πήγε το «ανήλικο προσφυγόπουλο» στον οδοντίατρο...

Εφημερίδα «Εστία»: Το ΚΚΕ παραδέχεται ότι η 21η Απριλίου αμφισβήτησε τις ΗΠΑ, προσεταιρίστηκε εργάτες, αγρότες - αύξησε μισθούς και μεροκάματα!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά στα πεπραγμένα του Στρατιωτικού Καθεστώτος της 21ης Απριλίου, όπως την αντιλαμβάνεται με ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, κάνει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Εστία». Ενδεικτικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την εφημερίδα:

Το ΚΚΕ σημειώνει επίσης ότι «δίχως η στρατιωτική χούντα να αμφισβητεί τη Νατοϊκή στρατηγική έκανε και ορισμένες επιλογές που διαφοροποιούνταν...