Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2013

Τον αναρχοκομμουνιστή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλο διόρισε ο ΠΑΣΟΚΟΣ Πετσάλνικος στο Δημόσιο...;! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λέτε να είναι αλήθεια...;!
(ρητορικό είναι βεβαίως το ερώτημα)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Συνέλαβαν τους αλαβανοκατσαπλιάδες δολοφόνους ενός Έλληνας πέρυσι στην Καισαριανή... Στο "παλμαρέ" τους 17 ένοπλες (με καλάσνικοφ) ληστείες...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να βγει αμέσως ανακοίνωση συμπαράστασης από ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΔΗΜΑΡ και Παρακρατικούς αναρχοκουκουλοφόρους στους "προλετάριους αδερφούς" τους.

Η ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την δολοφονία και ταυτοποίησε πέντε από τα οκτώ μέλη της σπείρας των Αλβανών που ευθύνονται για τον θάνατο του 30χρονου στην Καισαριανή το 2012 που είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Να σημειωθεί ότι είχαν γαζώσει αυτόν και τον αδερφό του, που είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν την Παρασκευή συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, σε Γλυφάδα και Παγκράτι, 26 και 29 χρόνων αντίστοιχα, για μικροαδικήματα (πιστόλι και χασίς).
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Η σπείρα τον Ιούνιο γάζωσε τον άτυχο 30χρονο και είχε τραυματίσει σοβαρά τον.....

ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ – ΚΚΕ: "ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! "

kke
Επίθεση με… πατριωτικά (!!!) βέλη εξαπέλυσε στην Χρυσή Αυγή από το βήμα της βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του σφυροδρέπανου ΚΚΕ, Θανάσης Παφιλής, με αφορμή τη συμπλήρωση των 39 χρόνων από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο:

«Τον δρόμο για την εισβολή, που απ’ ότι φαίνεται ήταν σχεδιασμένη πολλά χρόνια πριν, τον άνοιξε η ΕΟΚΑ Β’. Ξέρετε ποιος ήταν αρχηγός της. Και τον άνοιξε σε συνεργασία με την ελληνική χούντα. Η επισήμανση αυτή έχει να κάνει με τη Χρυσή Αυγή που κλείνει τη λέξη “Έλληνες” σε όλες τις πτώσεις και που μας παριστάνει τον προστάτη του ελληνικού έθνους, για τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν οι πολιτικοί τους πρόγονοι, τους οποίους υπερασπίζονται και σήμερα, με πρώτο τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο να σηκώνει τη σημαία της χούντας σε συγκέντρωση».
Επαναλαμβάνει, λοιπόν, ο κουκουές το....

Η "περιούσιας" έμπνευση και σιωνιστικής χειραγώγησης της "Δημοκρατίας της Βαίμάρης"..Ένα άρθρο - τομή του φίλου και Συναγωνιστή Joachim Peiper για το ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το άρθρο αποτελεί το 1ο μέρος μιας εξαιρετικής δουλειάς του Συναγωνιστή/Φίλου και Αναγνώστη/Σχολιαστή του blog ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, Joachim Peiper, που αποκαλύπτει με στοιχεία και ντοκουμέντα την "περιούσια" χροιά της "Δημοκρατίας της Βαϊμάρης" και την καταπίεση που είχε υποστεί ο γερμανικός λαός, μέχρι την Εθνικιστική του έξαρση που έσπασε τα δεσμά της υποτέλειας του σιωνιστή Δυνάστη. 

Ευχαριστώ/ούμε προσωπικά για άλλη μια φορά τον Συναγωνιστή της Ιδέας Joachim Peiper για το χρόνο και την επιλογή του να δημοσιευτεί το έργο του στο blog ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ.
(οι υπογραμμίσεις και ο τονισμός είναι δικός μας) 

Η αναδημοσίευσή του, μερικώς ή ολικώς, γίνεται κατόπιν έγκρισης του Διαχειριστή του blog και του συγγραφέα με αναφορά στον ίδιο.




Γράφει ο Joachim Peiper

Η επισκόπηση της συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι όποιος κατανοήσει τους λογούς υπάρξεως της λεγόμενης "Δημοκρατίας της Βαιμάρης" το ιστορικό πλαίσιο επί του οποίου επιβλήθηκε όπως επίσης και τον τρόπο δια τον όποιον επιβλήθηκε θα μπορέσει να κατανοήσει εις βάθος την σημερινή πολιτικό-οικονομική πραγματικότητα και μπορέσει να δει τους λόγους για τους οποίους τόσο συχνά αναφέρεται από τα εγχώρια ανθρωποειδή και ανδρείκελα του διεθνούς καπιταλο-κομμουνιστικού καθεστώτος, ενός καθεστώτος το όποιο υπήρξε ομοούσιο και δισυπόστατο από τις απαρχές του, ενός καθεστώτος το όποιο έχει επιβληθεί δια της βίας και πολεμικά και έχει δημιουργήσει την ιερά εξέταση αλλά και τους δαίμονες του έτσι ώστε να στερεωθεί δια της ιδεολογικοπολιτικής τρομοκρατίας.


Τι ήταν η "Δημοκρατία της Βαιμαρης", το ερώτημα δεν μπορεί ούτε δύναται να......

Τα "επιτεύγματα" και η προσφορά του (Κ)Αφρο-"Έλληνα" Αντεκουτούμπου (ή όπως λέγεται) στην Εθνική Νέων...

Πριν από περίπου 20 ημέρες, κυριολεκτικά, ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ όλα τα "ελληνόφωνα" ΜΜΕ για τον 'έλληνα' εξ Κ-Αφρικής, Γιάννη Αντεκουμπάμπουε ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, και πόσο υπερήφανη έκανε την Ελλάδα που επιλέχθηκε στο νο.15 του Ντράφτ του NBA για να παίξει σε μια αμερικάνικη ομάδα μπάσκετ....(τρομακτικό 'επίτευγμα'...)

Μέσα στην "αντιρατσιστική" υστερία των νοσηρών φυλλάδων και των εκπορευνόμενων τηλεοράσεων βρήκε την ευκαιρία και ο Σαμαράς και κάλεσε τον μαυρούλη στο Μέγαρο Μαξίμου με την οικογένεια του για να του δείξει την ευγνωμοσύνη του....(όχι που θα καλούσε ας πούμε τον πατέρα του Ισαάκ Σολωμού, τους γονείς του Ιωαννίδη ή ακόμη και τα παιδιά θαύματα που διέπρεψαν στις μαθηματικές Ολυμπιάδες).

Εντέχνως και σκόπιμα λοιπόν ο νεαρός από τη Νιγήρια (κάπου εκεί τέλος πάντων...) έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης παντού...Μέχρι και η ανάγκη να επανέλθει το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο προπαγανδίστηκε από όλους τους ανθέλληνες δημοσιολόγους.

Και τώρα αρχίζουν τα.....ωραία για το 'τρομερό παιδί' του "ελληνικού" μπάσκετ.

Η Εθνική νέων κάτω των 20 ετών συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ και όπως αναμενόταν αυτό το 'ταλέντο', που οι "ειδικοί" βεβαιώνουν ότι θα διαπρέψει στο NBA, δε θα μπορούσε να λείψει από......

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ: Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ που υμνεί η Αριστερά στην Ελλάδα...(και όχι μόνο)

10
«Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο ‘17 και μετά στα ‘20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους, ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο».
(Από λόγο του στη Δεσφίνα τον Σεπτέμβριο του 1943).

Τις τελευταίες ημέρες, ήλθε στο προσκήνιο ο περιβόητος Άρης Βελουχιώτης, μετά από σχετική αναφορά σε ρήση του, από καρνάβαλο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλουμε, λοιπόν, να αναφέρουμε κάποια στοιχεία περί αυτού του ανθρωπομόρφου τέρατος, για να μάθει η νεολαία μας. Ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Άρης Βελουχιώτης; Το πραγματικό του όνομα ήταν Αθανάσιος Κλάρας. Το κομματικό ψευδώνυμο που του......

Οι τρομοκράτες στη Λάρισα ανατίναξαν ολόκληρη γειτονιά (50 σπίτια)...Αλβανοί και αναρχικοί πίσω από τη νέα υπόθεση τρομοκρατίας;!;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Δένδιας παραμένει στη θέση του...;! ή μήπως έχει φύγει για την Κέρκυρα να κάνει και καμμια βουτιά ο άνθρωπος...;!

Σε βομβιστική ενέργεια οφείλεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο της Λάρισας, στην οποία διαμένει εισαγγελέας που είχε χειριστεί την υπόθεση γνωστού κακοποιού Παναγιώτη Βλαστού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελέας, που.....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟ 1974 - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟ 1974 - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1974

"Ενώπιον πάσης αρμοδίας Αρχής
ΕΞΩΔΙΚΟΣ Αναγγελία αξιοποίνων πράξεων Του κ. Γεωργίου Αλφαντάκη, Δικηγόρου Αθηνών, υπερασπιστού κατηγορούμενων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συνεπεία των τελευταίων καταμηνύσεων και διώξεων αυτών, συμφώνως Τω άρθρ.40 Του Κωδ. Ποιν. Δικονομίας.
ΠΡΟΣ Τον Αξιότιμον κ. Προϊστάμενον Της Εισαγγελίας Πλημμ/κών Αθηνών.
Κατ' εντολήν πελατών μου, ανωτέρων και ανωτάτων αξιωματικών, κατηγορουμένων και συκοφαντουμένων εσχάτως εν χορώ, εκ διαφόρων κατευθύνσεων και συνεπεία Της αδυναμίας αυτών όπως προβώ σε νέες δημοσίας δηλώσεις, αναγγέλλω Υμίν Τα κάτωθι:
1) Εις προγενεστέρας δηλώσεις μου, δημοσιευθείσας μόνον από μίαν πρωϊνήν εφημερίδα των Αθηνών "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" Της 27/10 αφορώσας το.....

Καλαντζής (ΝΔ) για Χρυσή Αυγή: «Αυτοί δεν είναι σαν εμάς… μπορεί να φάμε και μπουνιές»!

Πέραν της οργής της κομματικής συμμορίας των αμερικανομαρξιστών της Κουμουνδούρου η οποία χθες έλαβε από τη Χρυσή Αυγή την απάντηση που της άρμοζε για την υπεράσπιση των «δημοκρατών»-τρομοκρατών του Indymedia και τα αντεθνικά συνθήματα υπανθρωπισμού, περί των μπολσεβίκικων «κατορθωμάτων» της σφαγής αμάχων Ελλήνων στο Μελιγαλά, ήρθε σήμερα η σειρά της ψοφοδεούς Νέας Δημοκρατίας, να αποδείξει περίτρανα, πως ο ψευδεπίγραφος πατριωτισμός της αναλώνεται σε προεκλογικές φανφάρες και δηλώσεις-πυροτεχνήματα, προς εξαπάτηση των Ελλήνων πατριωτών.

Από το καθεστωτικό ραδιόφωνο του Βήματος, ο νεοδημοκράτης αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής, έσπευσε να......

Όταν οι "ρομά" ή γύφτοι όπως τους αποκαλούν ορισμένοι αποδεικνύουν ότι έχουν στο DNA τους την κλεψιά και την εγκληματικότητα..(το παράδειγμα της Γαλλίας) - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δ. Κουκούτσης είχε πει πως η παραβατικότητα, η κλεψιά και η εγκληματικότητα των "ρομά" είναι στο DNA τους τον είπαν...."ρατσιστή"!!!!
Τι να κάνουμε που τα μάτια και η Ιστορία έχουν άλλη άποψη από τη ρυπαρή ρητορεία των....διεθνιστών;!
 Φωτο: Μια γυναίκα Ρομά ζητά από αυτόν τον άνθρωπο να υπογράψει μια αίτηση, ενώ μια άλλη… ασχολείται με την τσέπη του (σε κύκλο)
Καταδιώκοντας τη λεία τους γύρω από μερικά από τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο, δεν σταματάνε σε τίποτα προκειμένου να εκφοβίσουν και να κλέψουν.


Αυτές οι εικόνες που δείχνουν συμμορίες από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία σε επιχειρήσεις τους στο Παρίσι δημοσιεύθηκαν στο έγκυρο περιοδικό Paris Match, το οποίο αφιέρωσε οκτώ σελίδες του, υπό τον τίτλο «Τα αυτόφωρα των πορτοφολάδων».


Ασύστολα στοχεύοντας τα θύματά τους στο φως της ημέρας σε....

Κυκλοφορεί σήμερα το 5ο φύλλο της πατριωτικής εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ" δυναμώνοντας τη φωνή του Έθνους


Διαβάστε στο πέμπτο φύλλο της εφημερίδας Εμπρός
  • Επίσκεψη Σόιμπλε - Το μεγάλο ξεπούλημα
    Τα έδωσε όλα ο Σαμαράς
  • Η Ελλάδα μίλησε - SCHAUBLE RAUS
  • Κύπρος 1974 -Το χρονικό της προδοσίας
    Αποκλειστικό: Οι πολιτικοί θυσίασαν την Κύπρο για να μας οδηγήσουν στην σημερινή υποτέλεια
  • Ρεπορτάζ: Οι ξενοδόχοι της Αθήνας
Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι.....

ΓΥΦΤΟΙ;!;; ή ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ;;;; (κάτι τέτοιοι......"ευπαθείς" ήταν) προσπάθησαν να απαγάγουν παιδάκι στα καλύβια της Αττικής.....

Στις 8 παρά δέκα το βράδυ της Παρασκευής, ένα ζευγάρι Πακιστανών, που επέβαινε σε πράσινο όχημα, μάρκας Audi (παλιό μοντέλο) και με το γραμματικό μέρος της πινακίδας, να έχει 3 κόκκινα Ε (έψιλον), επιχείρησε να απαγάγει από παιδική χαρά στα Καλύβια Αττικής, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. 

Ευτυχώς οι παρευρισκόμενοι τους κατάλαβαν και τους πήραν στο κυνήγι. Μεγάλη προσοχή σε......