Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2013

Αποκαλύφθηκαν τα ψέματα της «ελληνοφρένειας» για δήθεν επιθέσεις της Χρυσής Αυγής(ΒΙΝΤΕΟ)

"Ρόμπα" έκανε τους σταλινοτσολιάδες της "Ελληνοφρένειας" ο αντιδήμαρχος Δάφνης, Ζήσης, για τις πληροφορίες - καταγγελία που μετέδωσαν στον real fm περί ξυλοδαρμού μαθητή από 35 μαυροφορεμένους, με μπλούζες της Χρυσής Αυγής..

Όπως αποδείχθηκε από τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου, το θύμα ήταν ένας Έλληνας μαθητής και οι θύτες 10, μπορεί και περισσότεροι, άνανδροι Αλβανοί...

Ακούστε το ξεμπρόστιασμα των ρυπαρών αποβλήτων του Περισσού..

Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στα μαθήματα ιστορίας της Χρυσής Αυγής στο President

Πάνω από 3000 κόσμου παρευρίσκονται,  μέχρι και αυτή την ώρα στην εκδήλωση! 
 
Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς, ο οποίος παρουσίασε τους σκοπούς και τις δράσεις του......

Σε εντεταλμένη υπηρεσία λασπολόγησης της Χρυσής Αυγής και η ΕΡΤ


Σε εντεταλμένη υπηρεσία λασπολόγησης της Χρυσής Αυγής και η ΕΡΤ

Η σημερινή εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο ξενοδοχείο ‘‘President’’ με κεντρικό θέμα ‘‘ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 21’’ ενόχλησε –συν τοις άλλοις- και την κρατική τηλεόραση. Συγκεκριμένα, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης, εξαπολύθηκε ένας οχετός παραπληροφόρησης εναντίον μας. Θυμίζουμε ότι η κρατική τηλεόραση στηρίζεται στην υποχρεωτική οικονομική συνδρομή όλων των Ελλήνων και επομένως θα έπρεπε να μην κρατά, σε καμία περίπτωση, μονόπλευρη πολιτική στάση. Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, είδαμε μια ανήθικη παρουσίαση του ζητήματος της εκδήλωσης, με την εκφωνήτρια του δελτίου ειδήσεων να ισχυρίζεται ότι αυτή η ημερίδα αποτελεί παραχάραξη της ιστορίας!
Ακούστηκε κάθε......

Συνεχίστε ορισμένοι μαζάνθρωποι να λέτε ότι τη Μέρκελ "ναζί"...Για δείτε σε ποιό ίδρυμα θα μιλήσει σήμερα..

Η "ναζί" Μέρκελ
Η είδηση αφιερώνεται σε ορισμένους λοβοτομημένους που θεωρούν τη Μέρκελ, "Χίτλερ", "Ναζί" και ότι μας φέρνει το "Δ' Ράιχ"...

Η πρώην πασονάρια της Αν. Γερμανίας δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα υπάκουο γκόιμ της "περιούσιας' μήτρας που γέννησε τον καπιταλιστομπολσεβικισμό..

Δείτε λοιπόν που μιλά σήμερα:

Αυτά παθαίνει κανείς αν από την Κόκα το γυρίζει στην Πρέζα..Στοχοποίηση ελληνίδας από τα αναρχομιάσματα και "κλάμα" που τα ΜΜε δεν τους συμπεριφέρονται σωστά!!!

Σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:
"Κόκα" το αγαπημένο ναρκωτικό των πλουσίων Β.Π. - Ν.Π.
"Πρέζα":Η "εξέλιξη" του σπορ για τα πλουσιόπαιδα που κάνουν την επανάστασή τους στα Εξάρχεια.

Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης έστειλαν, όπως πάντα άλλωστε, τα γνωστά αναρχοβοθρολύματα, στη "¨γιάφκα" τους, για την έκρηξη σε μεταφορική εταιρεία courier στο Παγκράτι, στην οποία, επηρεασμένοι προφανώς από την επήρεια διάφορων ουσιών, απειλούν με "σφαίρες" όποιον τολμήσει να καταθέσει εναντίον των "συντρόφων" τους..

Ενώ σε μια παράφραση, που λογικά δεν πρόσεξαν, καθώς θα βιάζονταν να γυρίσουν σπίτι (η μαμά σερβίριζε γκουρμέ δείπνο), "κλαίγονται" που δεν τους συμπεριφέρονται καλά τα ΜΜΕ και οι Αστυνομικοί. Και με ύφος "θα τα πω όλα στα μαμά μου", απειλούν ότι...."θα τους δείξουν".

Πέρα από το αστείο του πράγματος, με τους φλώρους από τα Β.Π. που είναι μάγκες μόνο με τα καλάσνικοφ, η στοχοποίηση μέσα από site δεν θα έπρεπε να προκαλέσει την άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα, κύριε Δένδια..;

Διαβάστε όλη την προκήρυξη:

Στις 10 Μαρτίου πράξαμε το αυτονόητο. Μετουσιώσαμε τις....

Σκοπιανά ΜΜΕ: «Ο Νίμιτς θα προτείνει «Άνω Μακεδονία» ή «Βόρεια Μακεδονία» ...Το Υπ.Εξ. κοιμάται

«Ο μεσολαβητής  για τις συνομιλίες για το όνομα, Μάθιου Νίμιτς, δεν έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους διαπραγματευτές, Ζόραν Γιολέφσκι και Αδαμάντιο Βασιλάκη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι συνομιλίες για το όνομα δεν θα συνεχισθούν πριν από τις τοπικές εκλογές, λένε ανώτερες διπλωματικές πηγές», γράφει η σκοπιανή Dnevnik.

Η εφημερίδα αναφέρεται στις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Κ. Τσιάρα στις οποίες προέβη κατά την επίσκεψή του στην Αυστραλία. Ο Έλληνας πολιτικός αναφέρθηκε στις «πρόσφατες πρωτοβουλίες» όπως ήταν το.....

Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο! - Πωλούν και αρχαίο ναό του Απόλλωνα!

Θα πουληθεί μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και αρχαίος ναός και συγκεκριμένα ο αρχαίος Ναός του Απόλλωνα, που βρίσκεται μέσα στην πλαζ του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για τον ναό του Απόλλωνα ΖωστΘήρα, το σημαντικότερο ιερό του Αρχαίου Δήμου των Αλών Αιξωνιδών (Βούλας-Βουλιαγμένης).

Και αυτό το σημαντικότατο μνημείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς – που για να το επισκεφθεί κάποιος πρέπει να πάρει άδεια από τον ιδιοκτήτη του Αστέρα – έχει ενταχθεί μαζί με το ξενοδοχειακό συγκρότημα στο ΤΑΙΠΕΔ για εκποίηση και μπορεί να βρεθεί σε χέρια ιδιωτών!
Κάτοικοι και φορείς της περιοχής με.....

Εμετικό γλύψιμο του υφυπορυγού Δικαιοσύνης στους εβραίους..."Είστε φορέας πολιτισμού/δημοκρατίας"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ας μα πει ο υφυπουργός της κυβέρνησης του πρώτου Πρωθυπουργού που δήλωσε συμμετοχή στο παγκόσμιο Ιουδαϊκό Συνέδριο για το 2013 ένα στοιχείο "πολιτισμού" πριν από το 19ο αιώνα του "περιούσιου" λαού..Εκτός αν ο νομαδισμός, το άρμεγμα της κατσίκας και η τοκογλυφία θεωρούνται..."πολιτιστικά επιτεύγματα"

Ισχυρό μήνυμα, στη χτεσινοβραδινή εκδήλωση, που οργάνωσε η ισραηλινή πρεσβεία και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), κατά της μισαλλοδοξίας έστειλε ο υφυπουργός κ. Καραγκούνης, υπογραμμίζοντας: 
«Να ξέρουν τα τοξικά απόβλητα του ρατσισμού ότι το 2013 δεν είναι 1930, ούτε θα επιτρέψουμε να ξαναγίνει». 
Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης πρόσθεσε ότι...

ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ” ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

PINOKIO
Μας πρήζουν επί καθημερινής βάσεως οι καθεστωτικοί και οι μαρξιστές (στις περισσότερες περιπτώσεις οι δύο έννοιες ταυτίζονται…) με τις «ρατσιστικές επιθέσεις» που πραγματοποιούν τα «Τάγματα Εφόδου» της Χρυσής Αυγής κατά των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών». Αλλά, για «ρατσιστικές επιθέσεις» ακούμε και «ρατσιστικές επιθέσεις» δε βλέπουμε. Αφού, λοιπόν, «ρατσιστικές επιθέσεις» δεν υπάρχουν, εμείς θα τις ανακαλύψουμε, σκέφτηκαν προφανώς στα λασπολογικά χαλκεία του Περισσού (στον ελεύθερο χρόνο τους, γιατί τελευταία είναι… απασχολημένοι με τις απολύσεις που κάνουν στα ΜΜΕ του ΚΚΕ…).
Κι αμ’ έπος, αμ’ έργον! Προχώρησαν, λοιπόν, τα......

Αυτό μας έλειπε: Ήταν δυνατόν ο νέος Πάπας να μην ήταν φίλος των "περιούσιων"...;!

Δείτε τη φωτογραφία - ντοκουμέντο από παρουσία του νέου Πάπα μέσα σε συναγωγή της Αργεντινής

DVD IMIA 1996 - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Προσφορά στο επόμενο φύλλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!

Το ανανεωμένο τεύχος (24 σελίδες) της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" (Α.Φ. 817) κυκλοφορεί με δώρο DVD αφιέρωμα στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης (2/2/2013) για τους τρεις Έλληνες Αξιωματικούς που έπεσαν ηρωικά στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996. Η μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση όλων των εποχών στην Ελλάδα σε ένα ντοκυμαντέρ που.....

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ… CIPRALEX ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Cipralex
Λοιπόν, το ξέρατε ότι υπάρχει φάρμακο που λέγεται «Cipralex» («Τσιπραλέξ»), το οποίο βρίσκεται σε… έλλειψη, καθότι είναι ένα από τα φάρμακα που όπως κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μ. Σαλμάς, κύκλωμα πωλούσε στη Γερμανία.  

Πρόκειται για.....

Προπαγάνδα για ΗΛΙΘΙΟΥΣ.."Πειραγμένες" δημοσκοπήσεις και τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Public Issue είναι η εταιρεία που έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εκλογές του Ιονίου 31% και στη Χρυσή Αυγή 4,5%..

Γράφαμε πριν λίγο για την "περίεργη" δημοσκόπηση που παρουσίασε η Public Issue στον ΣΚΑΙ σήμερα..

Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά ελάχιστα λεπτά και έρχεται μια ανάρτηση στο προσωπικό ιστολόγιο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα...!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΟΙ ''ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ'' ΤΗΣ PUBLIC ISSUE

Μπορεί οι ημερομηνίες να μην ταιριάζουν αλλά είναι εμφανές ότι τα αποτελέσματα έχουν "πειραχθεί"...
Δεν βάζουν μυαλό πάντως οι εταιρείες δημοσκοπήσεων με τίποτα. Και ευτυχώς ο κόσμος δεν τρώει "κουτόχορτο"

ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ όποτε και αν γίνουν εκλογές