Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2012

Αντιποίηση αρχής από τους Τούρκους στην Ξάνθη, αλλά ο Δένδιας κοιμάται και βλέπει “ρατσισμό”

Κλείνοντας το ένα μετά το άλλο τα αστυνομικά τμήματα σε περιοχές της Θράκης με έντονο το τούρκικο στοιχείο, δήθεν λόγω «Μνημονίου», το τούρκικο προξενείο βρίσκει ευκαιρία να αναθέσει την τήρηση της τάξης σε Τούρκους πολιτοφύλακες.
Άνδρες με κίτρινες στολές και περιβραχιόνιο, όπου αναγράφεται η λέξη «GOREVLI», δηλαδή αξιωματικός στα τούρκικα, χρίστηκαν αυθαίρετα υπεύθυνοι για την επιβολή της τάξης, βάσει δημοσιεύματος στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία». Χωρίς την....

Ίων Δραγούμης: Τίποτε δεν είναι αδύνατο

 "Είναι ανοιγμένος τώρα μπροστά στα θολωμένα μάτια σας, και τα μυαλά σας τα σκοτισμένα, ένας δρόμος ζωής και πολέμου. Αν θέλετε πάρετέ τον, ειδεμή σαπίστε εκεί που είστε."

-Αδύνατα πράγματα γυρεύεις;
-Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Τα δυνατά απο τα αδύνατα τα ξεχωρίζει μια ψιλή-ψιλή γραμμή. Μα είμαστε τόσο....

Η απαξίωση του Εθνικιστή από τους "δημοκράτες" και η πραγματική μόρφωση

Ανάλυσεις, επί αναλύσεων από τους κονδυλοφόρους κάθε λογής για τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
"Ταμπέλες" που μόνος στόχος είναι η ειρωνεία και να καταδείξουν το χαμηλού επιπέδου "προσωπικό" του Εθνικιστικού Κινήματος.
"Αμόρφωτοι", "Απολίτιστοι", "Χωρίς Παιδεία", "Περιθωριοποιημένοι" και άλλα τέτοια που στα αυτιά του μέσου Έλληνα ακούγονται με αρνητική χροιά και κατατάσσουν τους Χρυσαυγίτες και τους Εθνικιστές στο επίπεδο του...νηπίου από πλευράς πολιτικής σκέψης.

Μια έρευνα βέβαια της Public Issue για τους ψηφοφόρους του κόμματος έρχεται να διαψεύσει πλήρως όλους τους "πνευματικούς ταγούς"..
Τι δείχνει..;
Ότι ο μέσος ψηφοφόρος του Εθνικιστικού Κινήματος έχει από μέση προς υψηλή μόρφωση(τελειόφοιτος δλδ πανεπιστημιακής εκπαίδευσης)
Επίπεδο μόρφωσης ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του Ιουνίου
Και πώς θα μπορούσε να γίνει άλλωστε το αντίθετο όταν η φύση του Εθνικισμού απαιτεί γνώσεις και μόρφωση που πηγάζουν από τη διαρκή ανάγνωση της Ιστορίας και των μεγάλων στοχαστών της.

Από μόνο του το παραπάνω θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις όλους αυτούς τους ιδεολογικά ασπόνδυλους κηφήνες του διεθνισμού και του μαρξιστοκαπιταλισμού.
Αλλά φευ, θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους μέσω γραπτών και γελοιογραφιών προσομοιάζοντας τον Εθνικιστή ως άνθρωπο των σπηλαίων.

Βολεύει το σύστημα να .....

Αισχρή υποκρισία: Η "Εταιρία Συγγραφέων" που δεν έχει πει ούτε μια λάξη για τους δεκάδες εμπρησμούς βιβλιοπωλείων από αναρχικούς (εμπρηστές, δολοφόνους), βγάζει ανακοίνωση για τους πάγκους των λαθρέμπορων!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εμείς απαντάμε σε αυτούς τους πνευματικούς ταγούς με την ανεξίτηλη φράση του Μεγάλου Έλληνα Περικλή Γιαννόπουλου

"Πάψτε Σαπιοδιδάσκαλοι και Σαπιορήτορες -ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε την φυλή. Πάψτε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το ΣΠΑΘΙ. Τα πάντα στη ζωή -Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το ΣΠΑΘΙ. Και έτσι είναι και μόνο έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι"

Όπως συνέβη και άλλες φορές τους προηγούμενους μήνες, η Εταιρεία Συγγραφέων έχει δηλώσει ανοιχτά την αντίθεσή της σε πράξεις βίας, οποιαδήποτε πολιτική κάλυψη και αν έχουν.

Το ίδιο δηλώνει και τώρα, έχοντας παρακολουθήσει τις καταφανώς παράνομες ενέργειες των στελεχών της Χρυσής Αυγής εις βάρος μικροπωλητών, με μοναδικό στην ουσία κριτήριο την εθνοτική τους καταγωγή. Οι ενέργειες αυτές είναι....

Χρήστος Παππάς για ΑΟΖ, Θράκη και Βόρεια Ήπειρο...

Ανεπιθύμητος από τους Σπαρτιάτες ο Τσίπρας...

Οι αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον βομβιστή της Σπάρτης, δεν άρεσαν στους Λάκωνες!

Οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ για τον βομβιστή τηε Σπάρτης δεν φαίνεται να άρεσαν καθόλου στην πρωτεύουσα της Λακωνίας και γενικότερα στον νομό, που έτσι και αλλιώς δεν έχει μεγάλες συμπάθειες ο Τσίπρας. Η Λακωνία δεν έχει καλές σχέσεις με την τρομοκρατία, αφού η άκρα αριστερά είναι ανύπαρκτη στο νομό και η αναφορά αυτή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε δυσφήμιση στα αυτιά των ..περίεργων Λακεδαιμονίων.
Μάλιστα η....

Thierry Meyssan: ''Προβοκάτσια του Ισραήλ η ταινία που ξεσήκωσε τους μουσουλμάνους''...!!

O Thierry Meyssan γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος καθότι πάντοτε τολμούσε να γράφει αυτά που οι άλλοι "κρύβουν" ξαναχτυπά με ένα άκρως αποκαλυπτικό άρθρο στο οποίο υποστηρίζει ότι πίσω από την ταινία βρίσκεται το Ισραήλ

Θα πούμε μόνο ότι πολλές από τις έρευνες του Γάλλου συγγραφέα αποτελούν αντικείμενο κοινοβουλευτικής έρευνας στην Γαλλία. Συγγραφέας πολλών βιβλίων που προκάλεσαν θόρυβο με γνωστότερο το 9/11: The Big Lie.

«Αυτή τη φορά, η....

Φωτογραφία που προκαλεί συναισθήματα αηδίας και οργής..Αλλοδαπά κτήνη σφάζουν γάτες και τις τρώνε στην περιοχή της Άρτας..

Αυτή η φωτό που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι τραβηγμένη από την περιοχή της Ηπείρου και συγκεκριμένα της Άρτας...
Για αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη - λαθρο-ΟΡΚΣ είμαστε βέβαιοι ότι θα έρθει η Νέμεσις..

Εντούτοις όσο....

Θρίαμβος Μιχαλολιάκου και Χρυσής Αυγής σε Δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα μας πείτε εκεί στο SKAI και την Public Issue γιατί δεν δημοσιεύσατε την πρόθεση ψήφου...; Ή μήπως την σταματήσατε στη...μέση;

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της public issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ, η Χρυσή Αυγή έχει εκτοξευτεί δέκα μονάδες στη δημοτικότητα των κομμάτων, όταν όλα τ’ άλλα (πλην της ΝΔ που έχει ανέβει μόλις 1 μονάδα) έχουν πέσει έως και 15 μονάδες (ΔΗΜ. ΑΡ).

Φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά οι "ακροδεξιοί βομβιστές" του Α.Τσίπρα ήταν... ακροαριστεροί τρομοκράτες!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περιμένουμε από όλα τα ΜΜΕ να απολογηθούν για την προπαγάνδα τους....ή θα πράξουν όπως και στην περίπτωση των "γερμανών ναζί που χτύπησαν Έλληνες";Ψέμα και αυτό φυσικά!


Σε πολιτικό φιάσκο μεγάλων διαστάσεων εξελίσσεται για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση των δήθεν "ακροδεξιών τρομοκρατιών" από το Γύθειο Λακωνίας, καθώς όχι μόνο κανένα στοιχείο, όπως διαρρέει η αστυνομία, δεν υπάρχει που να συνδέει τον βομβιστή του Γυθείου που βρήκε το θάνατο προσπαθώντας να κατασκευάσει μια βόμβα με ακροδεξιές οργανώσεις, αλλά όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι ήταν μέλη της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς"!
Υπενθυμίζεται ότι....

Ιδού τι απέγιναν όσοι "βοηθήθηκαν" από το ΔΝΤ

Πριν από την Ελλάδα 6 χώρες δέχθηκαν τη βοήθεια του ΔΝΤ αλλά και τις συνέπειές της.
Πόσο ακριβά κοστίζει τελικά η οικονομική βοήθεια;


1.Λετονία

Τρομονομός διώξης των εθνικιστών ιδεολόγων με πρόφαση τον...."ρατσισμό"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στις διώξεις θα απαντήσουμε με αγώνα και θα χρησιμοποιήσουμε τα "όπλα" του καθεστώτος εναντίον του..

Από τις 6 Σεπτεμβρίου γράφαμε:

" Το τελευταίο;! όπλο του καθεστώτος..."Εχθροπάθεια" και φίμωση των εθνικιστών του διαδικτύου "

Μερικές ημέρες μετά έρχεται η πλήρης επιβεβαίωση μέσα από ρεπορτάζ του pheme.gr που γράφει τα εξής:

Την ειδική ρύθμιση που συνέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών επιθέσεων αποκαλύπτει σήμερα το Pheme.gr .Όπως αναφέρεται στη σχετική διάταξη του νομοσχεδίου-σκούπα που αναμένεται εντός των ημερών να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, "η τέλεση της πράξης από μίσος εθνικό, εθνοτικό, φυλετικό, θρησκευτικό ή μίσος λόγω διαφορετικού γενετήσιου προσανατολισμού κατά του παθόντος συνιστά επιβαρυντική περίσταση και σε περίπτωση πλημμελήματος, η ποινή είναι.....

Νταβούτογλου:"Οι Έλληνες αποσχίστηκαν από την Τουρκία"...Και οι Τ(Σ)ατσόπουλος, Βερέμης το ίδιο πιστεύουν...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τώρα τι σχέση έχουν φυλετικά οι απόγονοι μογγόλων από τις στέπες, που τους πέρασαν και ένα "χέρι" οι Ούννοι, με τους Άραβες και τους Μεσογειακούς λαούς(και οι Έλληνες σε αυτή την κατηγορία) είναι κάτι που μόνο το μόγγολο(γνήσιο φυλετικό δείγμα) ο Νταβούτογλου θα μπορούσε να μας πει..

Μαθήματα πολιτικής… φιλοσοφίας παρέδωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου με αφορμή τις συγκρούσεις στη Συρία και το Κουρδιστάν, διαχωρίζοντας τον ανατολικό από τον δυτικό εθνικισμό. «Σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου προκάλεσε την ένωση διαλυμένων συνόλων, ο εθνικισμός ευνόησε στην Ανατολή τη διάσπαση και γέννησε τα έθνη κράτη, δημιουργώντας τεχνητές αντιθέσεις και ταυτότητες», σημείωσε ο κ. Νταβούτογλου μιλώντας στην εφημερίδα Hurriyet.
Μάλιστα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στάθηκε στη ....

Σκηνικό κρίσης Γ'Π.Π. - Πρωτοφανείς προειδοποιήσεις ΗΠΑ προς Κίνα (vid)


Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ προειδοποίησαν την Κίνα - έστω μέσω του Ιάπωνα υπουργού Εξωτερικών - ότι "Θα έχουν να κάνουν μαζί τους αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν με ενεργό τρόπο την ιαπωνικής κυριαρχία στα νησιά Senkaku"! Έτσι λοιπόν "Σε περίπτωση επίθεσης της Κινας στα νησιά Senkaku, οι ΗΠΑ θα την θεωρήσουν ως απειλή για τη δική τους εθνική ασφάλεια, όπως προβλέπει το Σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας και εγγυήσεων ασφαλείας μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνία, που υπεγράφη το 1960".

Η δήλωση ανήκει στο....