Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΡΟΣ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ MISTER TSIPRA: ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ… ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζει ο ολιγάρχης Ψυχάρης -από τις στήλες του καθεστωτικού «Βήματος»- να κάνει τον… προξενητή μεταξύ του φον Αντωνάκη και του mister Tsipra. Έτσι, μετά την ωμή «φιλική» προειδοποίηση που τους απηύθυνε την προηγούμενη Κυριακή, να τα βρουν και να συγκυβερνήσουν με δική τους πρωτοβουλία, γιατί μπορεί αργότερα να τους υποχρεώσουν να το κάνουν οι κοινοί τους αφέντες, τώρα επανέρχεται προτρέποντάς τους –με… πατρικό ύφος- να… συνομιλήσουν απευθείας, προφανώς για τα κανονίσουν τα της «μεγάλης συγκυβέρνησης»:

«Συνομιλήστε κ. Σαμαρά και κ. Τσίπρα
…Είμαστε η μοναδική χώρα από αυτές που επλήγησαν  από την κρίση, που δεν υπήρξε σε καμιά φάση η ελάχιστη δυνατή συναίνεση, τόσο στο εσωτερικό μέτωπο, όσο και στις διαπραγματεύσεις με τους συμμάχους και δανειστές μας. Με συνέπεια, αν και έχουμε υποστεί τις μεγαλύτερες ίσως θυσίες, να καθυστερούμε πολύ περισσότερο για να απαλλαγούμε  από τον ασφυκτικό κλοιό που  μας έχουν επιβάλλει. Το διαπιστώνουμε καθημερινά και από τις αντιδράσεις των ευρωπαίων, αλλά και των αγορών, που σε κάθε προσπάθεια μας, επικαλούνται την πολιτική αβεβαιότητα.
Καλές  λοιπόν οι συναντήσεις με τον Πρόεδρο, χρήσιμες για την πολιτική προπαγάνδα των κομμάτων, αλλά επί της ουσίας ούτε...

Ομιλία και μεγαλειώδης ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά για τον Γιώργο και τον Μάνο!


Την Παρασκευή 31-10-14, μια ήμερα πριν την επέτειο την θυσίας των Συναγωνιστών μας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία και έπειτα δράση στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κ.Ε. Σωτήρη Δεβελέκο με θέμα: 01-11-14, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Μέσα από μία ακόμη χειμαρρώδη ομιλία του γεμάτη οργή και συγκίνηση, κατάφερε να εκφράσει τι υπάρχει μέσα μας από την πρώτη του Νοέμβρη του '13 κι έπειτα. Χαρακτηριστικά, ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως για εμάς ο χρόνος σταμάτησε εκείνη την ημέρα. Η αισχρή και άνανδρη δολοφονία «κράτους - παρακράτους», χάρισε σε όλους εμάς δύο απόλυτα σύμβολα Αγώνα και Πίστης.

Ένα χρόνο μετά, ντυμένοι στο χρώμα του θανάτου, αποδίδουμε φόρο Τιμής σε αυτούς που φύλαξαν τις Θερμοπύλες του Εθνικισμού. 
Ακολούθησε πολιτική δράση στο κέντρο του Πειραιά, όπου οι δρόμοι...

Αρνήθηκαν ψήφισμα καταδίκης για την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη - Άρα οι "δημοκράτες" επιδοκιμάζουν

Οι εκπρόσωποι του  πολιτικού συστήματος στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής  στάθηκαν στο ύψος τους με τη «δημοκρατική ευαισθησία» που τους χαρακτηρίζει, αρνούμενοι πρόταση ψηφίσματος της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» που καταδικάζει την δολοφονία των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

H στάση των εκπροσώπων του «συνταγματικού τόξου» ανέδειξε την πολιτική υποκρισία στην υποτιθέμενη  «δημοκρατική» Ελλάδα.
Τα προσωπεία για άλλη μια φορά  έπεσαν, αναδεικνύοντας...

Αίσχος! Απέβαλλαν μαθητή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος!

Για το ανθελληνικό καθεστώς του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» το Εθνικό Φρόνημα, η Φιλοπατρία και η Τιμή των Προγόνων φαίνεται ότι αποτελούν «αναχρονιστικά» και «αντιδραστικά» φαινόμενα, τα οποία πρέπει να παταχθούν. Όποιος, μάλιστα, Έλληνας θέλει να νιώθει Υπερήφανος για την Πατρίδα του, την Καταγωγή του, την Ιστορία του και την Σημαία του, πρέπει να πάρει «ένα καλό μάθημα».

Κάτι τέτοιο έγινε και στην Κατερίνη, συγκεκριμένα στο 2ο ΕΠΑΛ, όπου η ενέργεια ενός μαθητή, προέδρου του 15μελούς συμβουλίου, να ζητήσει από τον διευθυντή του σχολείου να υψώνεται η Ελληνική Σημαία μια φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος (κάτι που άλλωστε προβλέπεται από τον νόμο) όχι μόνο δεν έγινε δεκτή, αλλά οδήγησε στην αποβολή του! Απτόητος ο μαθητής αυτός ζήτησε από τους 560 συνολικά μαθητές που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο (το μεγαλύτερο της Κατερίνης) να υπογράψουν εάν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, καθώς επίσης και να υψώνεται η Σημαία. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν...

Μεγάλος μάγκας ο Ματθαιόπουλος, ξεφτυλίζει Μπουτάρη και αριστερούληδες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο: "Είστε ανθέλληνες και παραχαράκτες" - ΒΙΝΤΕΟ

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο υπογράφων το παρόν κείμενο, έχοντας την τιμή ως επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής να εκπροσωπώ τη μοναδική εθνικιστική παράταξη, έλαβα το λόγο για να τοποθετηθώ πάνω σε ένα θέμα για το οποίο γνώριζα πως οι ασχήμιες, οι ύβρεις και οι λεκτικές επιθέσεις εις βάρος μου θα είναι η απάντηση της αριστεράς στα λεγόμενα μου. Το γνώριζα εκ των προτέρων γιατί γνωρίζω πολύ καλά σε ποιο χώρο βρίσκομαι και ποιοι είναι αυτοί που εκπροσωπούν τον λαό της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, η......

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟ 1946-1949 ΤΟ «ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ» ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ: ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

peina3_0
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να μην κατάφεραν οι εαμοβούλγαροι κομμουνιστοσυμμορίτες να μας κάνουν… Βουλγαρία το 1946-1949, το κατόρθωσαν όμως οι συνοδοιπόροι τους, Σαμαροβενιζέλοι, έξι δεκαετίες  αργότερα!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα στοιχεία της Eurostat, πάνω από ένας στους τρεις Έλληνες – και πιο συγκεκριμένα το 35,7%- ζουν κοντά στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αφορούν το έτος 2013 και φέρνουν την Ελλάδα στην τρίτη θέση με το....

Ξεφτίλα...Η Κεφαλογιάννη "μάχεται" για τον Ελληνικό πολιτισμό, αλλά ταυτόχρονα συναντιέται με αρνητές της επιστροφής των κλεμμένων γλυπτών του Παρθενώνα

Ο Ελληνικός Λαός πληρώνει αδρά τα στελέχη της Χούντας Σαμαρά για να κάνουν εκδρομές στο εξωτερικό, προωθώντας τις προσωπικές τους επαφές και εμπαίζοντας τους Έλληνες που δοκιμάζονται σκληρά από τα εθνοκτόνα μνημόνια.
Με selfies λοιπόν, αγκαλιά με τον δήμαρχο Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, τις οποίες ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «προωθεί» τον ελληνικό τουρισμό η υπουργός Τουρισμού. Τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης παρουσιάζουν μάλιστα την φωτογραφία ως μέρος της επιτυχημένης εκστρατείας της υπουργού, μόνο που σκοπίμως αποφεύγουν να αναφερθούν σε όσα ο δήμαρχος του Λονδίνου δήλωσε κατά το παρελθόν:
«Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ. Συνδέει μία ταινία για.....

Οι Τούρκοι σχεδιάζουν επαναχάραξη των συνόρων με την Ελλάδα


Οι Τούρκοι σχεδιάζουν επαναχάραξη των συνόρων με την Ελλάδα

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι οι Τούρκοι επαφιόμενοι στην ανατροπή της στρατιωτικής ισχύος υπέρ αυτών, ανατροπή που προήλθε από την προδοτική πολιτική των τελευταίων δεκαετιών στον χώρο της Εθνικής Άμυνας και της Αμυντικής Βιομηχανίας, ετοιμάζονται να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ή την Κύπρο ώστε να εξαργυρώσουν την άνευ αμφιβολίας στρατιωτική τους υπεροχή. Όποιος δεν βλέπει αυτή την σκληρή πραγματικότητα ή είναι τυφλός, ή εθελοτυφλεί ή είναι ραγιάς που υποτάσσεται στην μοίρα του.
Οι Αμερικανοσιωνιστές έχουν ήδη επεξεργασμένο σχέδιο συρρίκνωσης της Ελλάδας, εννοείται με.....