Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

Μέγιστη ανθελληνική πρόκληση από τον Μπουτάρη...Ετοιμάζεται να στήσει άγαλμα του Κεμάλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εμείς βροντοφωνάζουμε...ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
 
Αγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour»
 
Ο κ. Μπουτάρης σχεδιάζει επίσης,

Η κοινωνία όπως την οραματίστηκε ο Κορνήλιος Κοντρέανου

"Θα δημιουργήσουμε μια πνευματική κοινωνία, μια....

Αιφνιδιαστικά Ρώσοι πεζοναύτες στην Λήμνο - Παρέλασαν σήμερα - Μήνυμα στην Άγκυρα


Η Μόσχα προχώρησε και σε δεύτερη κίνηση στήριξης της ελληνικής πλευράς και έμμεσης "απόρριψης" των τουρκικών ΝΟΤΑΜ και NAVTEX: Το μεγάλο ρωσικό αποβατικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας NOVOCHERKASSK, έμφορτο με πεζοναύτες και τροχοφόρα ΤΟΜΠ, ΤΟΜΑ, βγήκε χθες από τα Στενά των Δαρδανελίων και υπό τα όμματα των τουρκικών ναυτικών παρατηρητηρίων "έδεσε" στο λιμάνι της Λήμνου, οι αξιωματικοί του πλοίου κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο των ναυτών Α. Ορλώφ και Ντ. Σενιάβιν και εν συνεχεία δεξιώθηκαν τους Έλληνες αξιωματικούς.
Το Μνημείο κατασκευάστηκε στη μνήμη των 72 Ρώσων ναυτών του ρωσικού στόλου που απελευθέρωσε το νησί το 1770 από την τουρκική κατοχή.
Ως αποκορύφωμα οι.....

Ανελέητος πόλεμος από τα ορφανά του διεθνισμού εναντίον της Χρυσής Αυγής...Σειρά της Ρέπουση να εκφράσει τις "προοδευτικές" της αντιλήψεις!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Εθνικιστές ΔΕΝ ερχόμαστε.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΔΩ..
Για αυτό και το ξέσπασμα των μπολσεβίκων, των προοδευτικών και των φιλελεύθερων τις τελευταίες ημέρες..

Το εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται...Νέα γραφεία σε όλη την Ελλλάδα

 Όσο για τον Μπρέχτ που τον επικαλούνται συνεχώς οι "προοδευτικοί" γιατί δεν διαβάζουν και λίγο τον "μέγα διαφωτιστή" Βολταίρο να μάθουν τi έλεγε για τους...."προστατευόμενούς" τους ΕΔΩ ή έστω τον EZRA POUND (εδώ)

"Απολαύστε" το άρθρο της "συνωστιμένης" Ρεπούσης...

"Το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή», εκτός από.....

Νέο προβοκατόρικο δημοσίευμα για τις ένοπλες δυνάμεις.....με προεκτάσεις!

Ας δούμε τι έγραψε το (παρα)στρατιωτικό site του ευαγγελάτου (onalert) για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι συνέβη;! στο κέντρο εκπαίδευσης του στρατοπέδου της Θήβας...

Νέο παραλήρημα από την κομμουνίστρια της Εκάλης...από την Ευρώπη αυτή τη φορά

Αυτή τη φορά η κομμουνίστρια της Εκάλης, κολλητή του "προλεταριάτου" όπως ο Βαρδινογιάννης και η Αγγελοπούλου, έβγαλε "διάγγελμα" στις Βρυξέλλες και προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ότι το "φίδι της ακροδεξίας" θα τους καταπιεί όλους...

Ζήτησε μάλιστα η οπαδός του "να βγούμε από την Ε.Ε." την αλληλεγγύη των υπολοίπων "ιμπεριαλιστών" εναντίον του φασισμού(sic..)

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το in.gr

Ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως οι αναρχικοί του INDYMEDIA..

Η είδηση ΕΔΩ
Δένδια αυτά δεν είναι "τάγματα εφόδου";
Δεν δημιουργούν αξιόποινες πράξεις και πρέπει να συλληφθούν;
Δεν οφείλει η πολιτεία και το κράτος να κλείσει επιτέλους αυτόν τον ανθελληνικό βόθρο; Να σας δώσουμε και συντεταγμένες να τον εντοπίσετε θέλετε ή μήπως δεν γνωρίζετε ότι τα ερπετά αυτά εδρεύουν στο τμήμα Χημικών του ΕΜΠ;
Εσύ Ρουπακιώτη τι λες;

Ακολουθεί η ασύντακτη προκήρυξη - ανάληψης ευθύνης..

To βράδυ του Σαββάτου στις....

Ο Ελληνισμός ήταν εκεί "οπλισμένος και έτοιμος" - Εντυπωσιακή η Εθνοφρουρά (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με εθνικό παλμό η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία για την επέτειο της Ανεξαρτησίας του δεύτερου ελληνικού κράτους, ενώπιον του Κύπριου προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Την παρέλαση παρακολούθησε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Η παρέλαση, λόγω της γενικότερης κατάστασης με την ένταση που επικρατεί με τους Τουρκοκύπριους μετά την απαγωγή των τριών αστυνομικών, αλλά και τις πιέσεις των δυτικών για να ξεπουληθεί η χώρα και τα πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου για "ένα κομμάτι ψωμί" είχε ιδιαίτερο παλμό και πάθος.
Στην παρέλαση επιδείχθηκε μέρος του......

Με παιδικό παζλ θίχθηκαν οι εβραίοι και οι δημοσιογράφοι..Να βγουν οι θολοκουλτουριάρηδες να υποστηρίξουν την "ελευθερία γνώμης"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και να φανταστεί κανείς ότι το παζλ από μια ματιά που ρίξαμε όχι μόνο προωθεί την προπαγάνδα του "ολοκαυτώματος";! αλλά τη..δικαιώνει!!!
Και κάτι ακόμη..Στη Γαλλία για όσους δεν το γνωρίζεται είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ η "αρνηση του ολοκαυτώματος"...
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η ισραηλιτική κοινότητα της Γαλλίας αλλά και η "Διεθνής Επιτροπή για το Νταχάου" καταδίκασαν από κοινού, σήμερα, την δυνατότητα να αγοράζεται από την εταιρεία του διαδίκτυου Amazon ενός πάζλ από 252 κομμάτια, "για χρήση από παιδιά οκτώ ετών και άνω", στοιχείο του οποίου είναι...δύο φούρνοι στα κρεματόρια στο ναζιστικό κολαστήριο στο Νταχάου της Βαυαρίας.
"Με τρόμο πληροφορηθήκαμε τα.....

Το σκάνδαλο με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Μία ακόμη ευγενική προσφορά των γαλαντόμων κυβερνήσεών μας...
Πόσοι εξ’ ημών γνώριζαν πως το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων είχε «τιτλοποιήσει» το έτος 2006 (δηλαδή πακετάρει σε μία μάζα και μεταπουλήσει) τα στεγαστικά δάνεια 28 000 συμπολιτών μας και τούτο αφαιρώντας τους μάλιστα πλήρως τη δυνατότητα υπό οιεσδήποτε μελλοντικές συνθήκες, ακόμα και υπό τις παρούσες της δραματικής περικοπής μισθών και εισοδημάτων, να προβούν στην παραμικρή ρύθμιση μείωσης της μηνιαίας δόσης του δανείου τους;
Έχουμε όλοι ακούσει τις .....

Το σχέδιο αφελληνισμού των Ελλήνων συνεχίζεται...ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


politekni

Ενώ η Ελλάδα μειώνεται, ενώ η υπογεννητικότητα καλπάζει, η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να αρχίσει να τιμωρεί τους πολύτεκνους με τον πιο ύπουλο τρόπο.
Να τους επιβάλει επιπλέον φόρο εξαιτίας των παιδιών τους! Δηλαδή εάν είχαμε τουρκική κυβέρνηση... πόσο διαφορετικό μέτρο θα επέβαλλε;
Ζητήσαμε την άποψη του Μανώλη Χρυσόγελου Γενικού Γραμματέα ΑΣΠΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος). «Δυστυχώς.....