Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2013

Εκτός από τον Σουλεϊμάν…(που μας έκανε ΔΟΥΛΟΥΣ για 400 χρόνια) υπάρχει και αυτή η τούρκικη ταινία!

Και μάλιστα είναι πολύ καλή..


Πρόκειται γι ταινία το 2010 μ τίτλο "Ρώτα τν καρδιά σου" (Yuregine Sor ) πού πραγματεύεται να θέμα ταμπο γι τν Τουρκία: τος κρυπτοχριστιανος κα πι συγκεκριμένα ατος το Πόντου! Φυσικ ατν τν ταινία, ναμένουμε μ περιέργεια ν θ τν "παίξουν" ο δικοί μας τηλεοπτικο σταθμο μιάς κα χουν βαλθε ν πιλέγουν νά προβάλουν μόνο τούρκικα προγράμματα. Γι τ θέμα τν κρυπτοχριστιανν χουν γραφτε κα χουν κουστε πολλά. Πρώτη φορ ατ τ θέμα γινε ταινία, π τν σκηνοθέτη Υusuf Kurcenli.  σκηνοθέτης γεννήθηκε τ 1947 στΜαύπαρη τς Ριζούντας το Πόντου (κα μλλον ατ λέει κάτι) κα πέθανε τν Φεβρουάριο τρέχοντος τους.

ΥΠΟΘΕΣΗ: 

Ξεφτίλισε τους ψεύτες,προπαγανδιστές των καθεστωτικών ΜΜΕ η Χρυσή Αυγή...


ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
Σχετική ανάρτηση και εμάς ΕΔΩ

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής

Σαπίλα και "δημοκρατία": Το Καθεστώς της Προδοσίας ετοιμάζει Νόμο κατά της Χρυσής Αυγής και κατά κάθε....αντι-νεοταξική φωνή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει ήδη συντάξει πρόταση αντιρατσιστικού νόμου, με τον οποίο επιδιώκει να θέσει εμμέσως εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή. Την πρόταση Βενιζέλου, στηρίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, Νέα Δημοκρατία και ΔΗΜΑΡ, σε μια προσπάθεια να απαλλαχθεί το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, από την απειλή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο όπως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, ανεβαίνει αλματωδώς.

Η πρόταση νόμου, η οποία ενδέχεται σοβαρά να μετατραπεί σε σχέδιο νόμου, έχει ήδη την συγκατάθεση των Σαμαρά και Κουβέλη, ενώ καθίσταται βέβαιο ότι θα στηριχθεί και από τα κόμματα της Αριστεράς. Οι εισηγήσεις οι οποίες έχουν γίνει, συνοψίζονται στις παρακάτω έξι εισηγήσεις:
  1. Μετατρέπει κάθε ρατσιστικό έγκλημα σε ιδιώνυμο.
  2. Θεσπίζει.......

ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ Ο "περιούσιος" ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

TSIP32405
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από το Μάρξ τον Λένιν, τη Ρόζα Λουξεμπουργκ, τη Φεντερασιόν, τον Μπεναρόγια και τη "σχολή της Φρανκφούρτης".......στον Τσίπρα! Η "μήτρα" όλων...κοινή

Από το φιλικό ETHNIKISMOS

Όταν σχετικά πρόσφατα (και όχι μόνο μία φορά, αλλά τρεις συνεχόμενες…) συναντήθηκε ο Τσίπρας με τον αρχηγό του γερμανικού κόμματος Die Linke (Η Αριστερά), Γκρέγκορ Γκίζι, τον αποκαλέσαμε –διόλου τυχαία- «ορφανό της Στάζι». Όπως φαίνεται από την παρακάτω είδηση, δικαιωνόμαστε απολύτως:
«Γερμανοί εισαγγελείς διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνα κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς της Γερμανίας (Die Linke) Gregor Gysi για τις ενδεχόμενες σχέσεις που φέρεται να είχε με την διαβόητη αστυνομία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας Στάζι. Ο Gregor Gysi κατηγορείται πως......

Μετά την απόπειρα δολοφονίας ήρθε η ληστεία! Το δράμα του Στρατούλη συγκλονίζει το πανελλήνιο...

Θύμα πορτοφολά έπεσε ο βουλευτής του Σύριζα Στρατούλης διερχόμενος το Σάββατο από τη Φθιώτιδα. Ας σημειωθεί ότι μεγάλη συμμορία ρομά εξ Αλβανίας, που διαπράττει ανάλογες αγαθοεργίες, δρα στην περιοχή. Ο σύντροφος Στρατούλης είχε σταματήσει για καφέ στα Καμένα Βούρλα και σύμφωνα με πληροφορίες οι αχάριστοι αλβανοί ρομά - ενώ γνώριζαν ότι αυτός ο άνθρωπος αγωνίζεται νυχθημερόν για τα δικαιώματά τους - του έκλεψαν το πορτοφόλι.
Ο Στρατούλης, καθώς απολάμβανε το καφεδάκι του έβγαλε το παλτό και το ακούμπησε στην πλάτη της καρέκλας. Δυστυχώς όμως όταν.....

Εξυπηρετήσεις στην Άγκυρα κάνει ο Δημαρίτης Ρουπακιώτης;

Εξυπηρετήσεις στην Άγκυρα κάνει ο Δημαρίτης Ρουπακιώτης;
Του Μενέλαου Τασσιόπουλου
Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Είναι μια πολύ αναγνωρισμένη φυσιογνωμία στον νομικό κόσμο της χώρας μας. Τόσο λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στη μάχιμη δικηγορία όσο και από τη θητεία του ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα. Πέραν της ιδιότητάς του αυτής του νομικού, ο κ. Ρουπακιώτης είναι αριστερός με την ευρεία έννοια. Πολύ κοντά πάντα στον κύκλο της αναθεωρητικής Αριστεράς σε σχέση με τον σταλινισμό, πολύ στενός συνεργάτης του επίσης πολύ σημαντικού νομικού κ. Φ. Κουβέλη, επικεφαλής της ΔΗ.ΜΑΡ.
Ο κ. Ρουπακιώτης, όπως και ο βασικός πυρήνας της ΔΗ.ΜΑΡ., πρώην ΚΚΕ Εσωτερικού, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και η .....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΑΓΚΑΡΝΤ "Άρωμα" Κ.Χατζηδάκη και οικογένειας Μητσοτάκη

Στην λίστα των καταθετών στην τράπεζα HSBC πιο γνωστή ως λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνεται και η σύζυγος του Ευθύμιου Βιδάλη στενού φίλου του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και συνεργάτη του στο υπουργείο.

Ο λόγος για την Μαρία Βιδάλη περιλαμβάνεται στην επίμαχη λίστα γεγονός το οποίο είχε περάσει απαρατήρητο από τα έντυπα, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα ενδεχομένως να είχαν οδηγηθεί εντέχνως να πιστέψουν ότι το όνομα της Μ. Βιδάλη αφορούσε την γνωστή ηθοποιό.
Ο κ. Βιδάλης, κατέχει την......

Ανακοίνωση τραγέλαφος - στήριξης των αλλοδαπών του ΚΚΕ για τα γεγονότα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο

Έχοντας διαπιστώσει οι κομμουνιστές ότι από Έλληνες ψηφοφόρους....ΔΕΝ προκειται να πάρουν καμμια ψήφο, εκτός από τους απευθείας απογόνους των κομμουνιστοσυμμοριτών - εαμοβούλγαρων, δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον...εισαγώμενο "έλληνα".

"Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη ρατσιστική δράση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες έφτασαν στο σημείο να εισβάλλουν μεσάνυχτα στους θαλάμους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης και να ζητούν στοιχεία από συνοδούς ασθενών, για να εντοπίσουν μετανάστες! Ευθύνες έχει η.....

Αυτοί θα μας σώσουν;!;!...7εκ ευρώ σε καφέδες και αναψυκτικά δαπανώνται ετησίως στο Ευρωκοινοβούλιο...!!

Διαβάστε και φρίξτε για το τι έξοδα προβλέπει ο προϋπολογισμός του Ευρωκοινοβουλίου:

  • 3,96 εκατ. ευρώ για τα εστιατόρια και τις καφετιέρες (αύξηση από τα 2,6 εκατ. του 2012)
  • 2,7 εκατ. ευρώ για.....

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΜΑΜΑ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

NASIOYTZIK
«Μ’ όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέει η σοφή λαϊκή παροιμία, που επιβεβαιώνεται πλήρως στην περίπτωση των αναρχοκομμουνιστών ληστοτρομοκρατών με τα καλάσνικοφ!
Η «μαμά Βορείων Προαστίων» (τίτλος βιβλίου της…) Παυλίνα Νάσιουτζικ, λοιπόν, του… σκληρού (ήταν σκληρός και τον έλεγαν… Βιτάμ) Ν. Ρωμανού, έδινε ανενόχλητη μέσα από τη βιλάρα της μαθήματα αναρχοκομμουνιστικής τρομοκρατίας όχι μόνο στο… τρυφερούδι της, αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου, με το βιβλίο της «Ο τρελός δρόμος του έρωτα» (των εκδόσεων Λιβάνη)!
Ιδού ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Τέσσερις ώρες όρθια στην πορεία, έγινα ράκος. Γύρισα σπίτι κι......

Ωμή παραδοχή της "περιούσιας" του ΠΑΣΟΚ Χριστοφιλοπούλου: "Μπορεί να συνασπιστούμε με τη ΝΔ στις εκλογές"!


Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου δεν απέκλεισε, μιλώντας στον Βήμα 99,5, ακόμη και προεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, υπό προϋποθέσεις, στα πρότυπα του μεγάλου συνασπισμού της Γερμανίας.
Είναι η πρώτη φορά που στέλεχος του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται δημοσίως ότι υπάρχει περίπτωση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κατέλθουν με κοινά ψηφοδέλτια (αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο) ή να .....

Δένδιας: Ψάχνουμε τρόπο να αποκλείσουμε την Χρυσή Αυγή από τις επόμενες εκλογές...

Ο διασκεδαστής, ο οποίος παριστάνει τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, φαίνεται πως έχει χάσει τον ύπνο του από την ραγδαίως αυξανόμενη απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής, στον πολλάκις εξαπατημένο από τα κόμματα της Προδοσίας και της διαφθοράς, Ελληνικό Λαό. Δεν δύναται να εξηγηθεί αλλιώς, η εμμονή του με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο έπιασε ξανά στο στόμα του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Ημερησία" του Σαββάτου.
Ο «δημοκράτης» υπουργός λοιπόν, αψηφώντας την πολιτική βούληση πεντακοσίων -σχεδόν- χιλιάδων Ελλήνων, οι οποίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, χαρακτήρισε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα «αντιδημοκρατικό», προτείνοντας να τεθεί εκτός νόμου. Καθότι όμως, η......