Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2012

Ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική; Για ξανασκεφτείτε το

H Aμερική σύμφωνα πάντα με την επίσημη άποψη ανακαλύφθηκε το 1492 από τον Χριστόφορο Κολόμβο,φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Πολυετείς έρευνες και ανακάλυψη ευρημάτων από ερευνητές και επιστήμονες, δείχνουν ότι υπήρχε έντονη η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου, καθώς και επηρεασμού της τέχνης των κατοίκων από την Ελληνική τεχνοτροπία.


Το πλήθος Αρχαιολογικών και γλωσσολογικών ευρημάτων είχε σαν αποτέλεσμα την επίσημη αποστολή ομάδας από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο Αθηνών στο Περού , προκειμένου να μελετήσουν την ομοιότητα των ευρημάτων με τα αντίστοιχα Ελληνικά.

Οι περιοχές βρίθουν από Ελλάδα, και ευρήματα με.....

Αριστοφάνης για την απληστία

"...Εσένα όμως ποτέ κανένας δε σε χόρτασε,
μα αν αποκτήσει δεκατρία τάλαντα,
του ανάβει πιο πολύ ο καημός να έχει δεξαέξι.
Κι αν....

Στο Αιγαίο κάνουν πάρτι, στο Κουρδιστάν τους "ξεπατώνουν": Κατάρριψη τουρκικού HERON!!


Ακόμα ένα χτύπημα στην εικόνα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί η κατάρριψη ενός UAV HERON από τους μαχητές του PKK σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες που παρέχει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων FIRAT.

Διαδικτυακή συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Κούζιλου:"Ο Εθνικισμός είναι τρόπος ζωής"

Πως έγινε η πρώτη σας επαφή με τις ιδέες;
Την περίοδο των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία βρέθηκα στο μπλοκ της Χρυσής Αυγής και φώναζα και εγώ «αίμα τιμή Χρυσή Αυγή». Το 1996 κατά την κηδεία του Παναγιώτη Βλαχάκου ξαναβρέθηκα με μέλη της Χρυσής Αυγής. Το 1997 ένας πολύ καλός μου φίλος, ο οποίος ήταν μέλος, μου είπε πού ήταν τα γραφεία του Πειραιά και έτσι πέρασα το κατώφλι του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος.


Ποια πρέπει να είναι η στάση ενός συνειδητού Εθνικιστή στην σημερινή ζοφερή πραγματικότητα;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ...

Διαβάστε όπωσδήποτε και τη δημοσίευσή μας:
Μιλώντας την Κυριακή σε οπαδούς του στην Δ.Ε.Θ., ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, εδήλωσε ευτυχής διότι ευρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, «που είναι η πόλη της Φεντερασιόν». Κατ’ αρχάς, να συγχαρώ τον Τσίπρα που δεν ξεχνά τις πολιτικές του ρίζες! Πράγματι, η ρίζα και η «πρωτοπορία» του εν Ελλάδι μαρξιστικού κινήματος είναι η Φεντερασιόν και κάθε συνεπής μαρξιστής που σέβεται τις μαρξιστικές παραδόσεις και την ιστορία, οφείλει να της αποδίδει τιμές. Να πούμε και ολίγα περί της Φεντερασιόν, ώστε να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Στην αυγή του 20ου αιώνος, σχηματίσθηκαν στην Ελλάδα οι πρώτες σοσιαλιστικές ομάδες. Τέτοιες ομάδες σχηματίσθηκαν στην Αθήνα, στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι.....

Να ποια είναι η "παιδεία" και η "μόρφωση" της σημερινής νεολαίας στα νεοταξικά ιδρύματα...Εκκολαπτόμενα ζόμπι του διεθνισμού

Πρέπει να γίνουν δύο παρατηρήσεις που αφορούν το βίντεο:
Πρώτον: 
Γράφει ο uploader του βίντεο: "Το ρητό ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ είχε αρχικά καθαρά γλωσσική κι όχι πολιτιστική ή πολιτική σημασία.
Σήμαινε απλώς ότι οι μη Έλληνες μιλούσαν ακατάληπτα (βάρβαρα). Η ίδια η λέξη βάρβαρος απόχτησε τη μειωτική της σημασία πολύ αργότερα, κατά την ελληνιστική εποχή και τη ρωμαιοκρατία"


Μας συγχωρείτε για τη λέξη αλλά....Μ-Π-Ο-Υ-Ρ-Δ-Ε-Σ
Φυσικά και οι Έλληνες είχαν δώσει μειωτική αξία σε κάθε άλλο αλλόφυλο, δηλαδή κατά Ηρόδοτο όποιον δεν είχε το ίδιο αίμα, θρησκεία, γλώσσα...
Και η απόδειξη είναι πολύ απλή.
Διαβάζουμε στον Διογένη Λαέρτη μια φράση του Θαλή:
"τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ· πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή, τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος"
 Μετάφραση:
Χρωστάω χάρη στην Τύχη για τρία πράγματα:
που γεννήθηκα άνθρωπος και όχι ζώο,
άνδρας και όχι γυναίκα,
Έλληνας και όχι βάρβαρος

Ειδικά το "δε γεννήθηκα" τι υπονόει...Ότι....

Αυτή είναι η "αγάπη" που τρέφουν οι απόστρατοι για τον Καμμένο...

Επειδή και η προπαγάνδα έχει τα όριά της παρακολουθήστε το τρόπο με τον οποίο υποδέχονται σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα οι απόστρατοι αξιωματικοί/στελέχοι του Ελληνικού Στρατού τον Καμμένο..


apodokimasies kammenou από Enikos_gr

Τρελό Γέλιο: Μουσουλμάνοι επιτίθενται σε αριστερή λεσβία ομιλήτρια σε κομμουνιστικό(όλα τα "καλά" είχε η 'κοπέλα') φεστιβάλ στη Γαλλία!!! (Απολαυστικό βίντεο)



Η Caroline Fourest είναι μια Γαλλίδα λεσβία αριστερή δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότρια του....

Μνήμη Μικρασιατική Καταστροφής: Όλα τα κόμματα απών στην κατάθεση στεφανιού πλην ΕΝΟΣ...Δεν χρειάζεται να σας πούμε ποιό!

Μόνο η Χρυσή Αυγή κατέθεσε στεφάνι στην Καρδίτσα ! Την Πατρίδα του  Μαύρου Καβαλάρη
 
Μνήμη Μικρασιατικής Καταστροφής, Σεπτέμβριος 1922: Ενενήντα χρόνια μετά η Βουλή των Ελλήνων καθιέρωσε την 14η Σεπτεμβρίου ως ημέρα Εθνικής Μνήμης
αλλά οι εκπρόσωποι  των Πολιτικών των κομμάτων  ήταν απόντες  από την κατάθεση Στεφάνων στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν ! 
Στην Πατρίδα του Μαύρου Καβαλάρη την Καρδίτσα  και στη μνήμη του ήρωα  της Ελλάδος της μαύρης περιόδου Στρατηγού Πλαστήρα που πέθανε πάμφτωχος ...Ούτε ένα στεφάνι δεν κατέθεσαν οι Πολιτικοί ,απλά ντροπή σας !
Παρόντες   μόνο....

Ν.Πλαστήρας: Πόσο μας λείπεις... (διαβάστε οπωσδήποτε)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Επειδή πολλοί πατριώτες και εθνικιστές θα παρασυρθούν από το κείμενο και θα αναγάγουν τον Πλαστήρα σε 'ύψιστο εθνάρχη' ζητάμε να μην σταθούν σε αυτό το άρθρο και να αναζητήσουν και άλλες πληροφορίες για τη ζωή αυτού του μεγάλου στρατηγού και Έλληνα. Αγαπούσε την πατρίδα του, αλλά οι "παρέες" του σίγουρα δεν συμμερίζονταν τις ανησυχίες και την αγάπη του..Παρέες "Αγγλόφωνες" και "περιούσιες" που είναι βέβαιο πως σκοπό δεν είχαν το καλό της Ελλάδας..Επαναλαμβάνουμε για μην υπάρξη η παραμικρή παρανόηση.Δεν αμφισβητούμε τον πατριωτισμό του Στρατηγού..Αλλά το περιβάλλον του.


Ο Νικόλαος Πλαστήρας (4 Νοεμβρίου 1883 - 26 Ιουλίου 1953) ήταν o στρατιωτικός και o πολιτικός από αυτούς που σήμερα λείπουν από την Ελλάδα. Έγινε γνωστός για την στρατιωτική του δράση κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους (Μαύρος Καβαλάρης) και την Μικρασιατική Εκστρατεία (οργάνωσε μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες την Στρατιά του Έβρου μετά την καταστροφή του 1922 και κατάφερε να κρατήσει τα νησιά του Α.Αιγαίου κατά τις διαπραγματεύσεις για την συνθήκη της Ζυρίχης, απειλώντας με προέλαση στην Κωνσταντινούπολη).
Πολλές φορές ενεπλάκη με.....

Προκαλούν και πάλι οι αλβανοί στη Χιμάρα..

Στο νοσοκομείο της Αυλώνας βρέθηκε ο Χιμαραίος Νέστωρ Βάρφης ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από ομάδα Αλβανών. Σύμφωνα με το ιστολόγιο του δημοσιογράφου Σταύρου Μάρκου από τους Δρυμάδες, ομάδα μπράβων ενός καλοκαιρινού κέντρου διασκέδασης στην παραλία Γυαλί πήγαν με ταχύπλοο σκάφος στο λιμάνι της Χιμάρας και κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο του Νέστορα Βάρφη που βρίσκεται πλησίον.
Εκεί οι μπράβοι, οι οποίοι φορούσαν τις στολές της εταιρείας σεκιούριτι που εργάζονται, ύστερα από λεκτική διαμάχη επιτέθηκαν στον.....

Ἀπαγορεύεται ἡ Ἑλληνική Σημαία στην Ακρόπολη, ἐπιτρέπεται οἱ μαῦροι νά «ἁπλώνουν» μπουγάδα!!!



Ναί. Μή σᾶς κάνει καθόλου ἐντύπωσι ὁ τίτλος τοῦ ἄρθρου. Ἡ Ἑλληνική Σημαία, καθώς καί ὁποιοδήποτε Ἑλληνικό σύμβολο ἀπαγορεύεται νά ἀναρτᾶται, σέ μνημεῖα, ἀγάλματα καί ἀρχαιολογικούς χώρους κλπ. !! Ἡ ἀπαγόρευσις τῆς ἀναρτήσεως τοῦ ἐθνικοῦ μας συμβόλου σέ ἀρχαιολογικούς χώρους (ἔβαλαν καί μερικές ἄλλες περιπτώσεις, ἔτσι γιά νά μᾶς χρυσώσουν τό χάπι) ἔγινε νόμος τοῦ κράτους τό 1981. Ποιός...