Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2011

Ο Ίων Δραγούμης καλεί σε αφύπνιση όλους τους Έλληνες να αγαπήσουν πρώτα την ΕΛΛΑΔΑ

“...Ένα μόνο θέλω να πω γι΄ αυτούς (σ.σ. εννοεί αυτούς που δεν παλεύουν για το κοινό καλό επειδή έχουν...οικογενειακές υποχρεώσεις...).Ότι καμιά προστυχιά άλλων και καμμιά αναποδιά που συναντούμε στο δρόμο μας είτε από φίλους, είτε από εχθρούς, είτε από ξένους είτε από δικούς μας, δεν επιτρέπεται να μας κάμουν να "μουντζώσουμε πατρίδα κι εθνικές υποθέσεις" για την οικογένειά μας και τα μικροσυμφέροντάς μας. Να ξέρεις ότι πάντα καλύτερα κυτάζει κανείς την οικογένειά του και τα συμφέροντά του, άμα κάνει εκείνο που πρέπει για την πατρίδα του και τις εθνικές υποθέσεις. Γίνεται οδηγός και φωτίζει και εμπνέει όλους τους τριγυρινούς του και υποτάζει τα συμφέροντά του σ΄ ένα γενικότερον συμφέρον και βρίσκει τη χαρά του μέσα στην αποστολή του αυτή, και η χαρά είναι το ανώτερο συμφέρον του.


Με αγάπη
Ι. Δραγούμης

ΜΚΟ: Το "μακρύ χέρι" των ΗΠΑ σε Ελλάδα και Αν. Ευρώπη!!

Τελικά κάτι περισσότερο γνώριζε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας όταν πριν από τέσσερις εβδομάδες κατηγορούσε ευθέως τις ΗΠΑ ότι υποστηρίζουν στοιχεία εντός της Ρωσίας που επιθυμούν την πρόκληση ταραχών, δίνοντας έτσι ένα ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις των δύο κρατών.

Η επιβεβαίωση των καταγγελιών του Ρώσου πρωθυπουργού έρχεται από τα πλέον επίσημα χείλη της αμερικανικής κυβέρνησης και πιο συγκεκριμένα από τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Philip H. Gordon, ο οποίος μιλώντας στις 14 Δεκεμβρίου του 2011 στα μέλη της Γερουσίας Διεθνών Σχέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας (http://london.usembassy.gov/europe024.html)δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ έχουν δαπανήσει από το 2009 μέχρι και φέτος 160 εκατ. δολάρια για υποστήριξη προγραμμάτων στη Ρωσία, όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου, την καταπολέμηση της διαφθοράς, για την κοινωνία των πολιτών, των ανεξάρτητων ΜΜΕ, της χρηστής διακυβέρνησης και τις δημοκρατικές πολιτικές διαδικασίες.

Όπως δήλωσε ο Αμερικανός υφυπουργός «Πρόσφατα, η χρηματοδότηση των ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκε για.....

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ KOSHER ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ



Για τους περισσότερους Αμερικανούς καταναλωτές (μη Εβραίους), πρόκειται για ένα σοκ, όταν συνειδητοποιούν, ότι αυτοί καταβάλλουν φόρο στις Ραβινικές Οργανώσεις των Εβραίων, για όλα τα προσυσκευασμένα (τυποποιημένα) τρόφιμα που περιέχουν ένα γράμμα "U" ή "Κ" στην ετικέτα του προϊόντος, και όταν συνειδητοποιούν, ότι πιθανότατα ορισμένα από αυτά τα χρήματα, πηγαίνουν για την υποστήριξη των Σιωνιστών στο Ισραήλ. Η Ένωση των ορθόδοξων Εβραίων (που συμβολίζεται από το γράμμα "U" εντός κύκλου) και το γράμμα Κ επίσης σε κύκλο (για Kashruth ή, Kosher) είναι οι δύο κύριες οργανώσεις εντός των Ηνωμένων Πολιτειών που πιστοποιούν τα προϊόντα Κοσερ, που ....

Παρέμβαση του Πάνου Καμμένου για το θέμα Εφραίμ και την γεωπολιτική διάσταση




Ποτέ μέχρι σήμερα δεν μίλησα για το Βατοπέδι ,τον Ηγούμενο Εφραίμ παρότι ερωτήθηκα πολλές φορές αυτά τα χρόνια. Δέν το έκανα γιατί είμαι αρνητικά προκατειλημμένος εναντίον του λόγω της στάσεως του ίδιου αλλά και της Μονής Βατοπεδίου με πάθος που δεν συνάδει σε ορθοδόξους κατά των Ηρώων μοναχών της Ιεράς μονής Εσφιγμένου που αρνούνται εδώ και χρόνια να υποκύψουν στον πειρασμό των χρημάτων της ΕΕ και το μόνο που ζητούν είναι ο σεβασμός στήν Πίστη τους. Δέν θα ήμουν λοιπόν δίκαιος στην κρίση μου και παράλληλα σέβομαι την Αγιότητα της Αγίας Τιμίας Ζώνης. Βάζω μόνο μιά συνισταμένη λοιπόν στο θέμα χωρίς άλλο σχολιασμό. Η δικαιοσύνη οφείλει να αντιμετωπίζει όλους πολίτες, κληρικούς ,πολιτικούς το ίδιο όπου βέβαια της αφήνουν περιθώρια κατάπτυστοι νόμοι όπως αυτός περι ευθύνης υπουργών.
1.Πώς ΜΜΕ που υπηρετούν το μνημόνιο και τους τοκογλύφους παίρνουν επάνω τους την προπαγάνδα υπέρ μοναχού όταν η διαφήμιση μετατρέπεται σε δυσφήμηση ?
2....

Μαντέψτε...Ποιά μυστική υπηρεσία έχεις σαν moto "Μέσω της εξαπάτησης κυριαρχούμε";

Μα φυσικά η......

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ... Η Ιστορική ανατομία ενός ισχυρού Γεωπολιτικού δεσμού


Η Ιστορική ανατομία ενός ισχυρού Γεωπολιτικού δεσμού

Τα τελευταία κυρίως χρόνια, μετά την πρόταση κοινής κατασκευής ενός δικτύου παροχής ενέργειας (ο περίφημος αγωγός φυσικού αερίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης) εκ μέρους της μετα-σοβιετικής Ρωσίας, παρατηρείται ένας έντονος προβληματισμός που ξαναφέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις των δυο Εθνοτήτων (Ελλάς-Ρωσία). Η ζοφερή μάλιστα πραγματικότητα της νεοελληνικής κοινωνίας, έχει κυριολεκτικά ξεβράσει κάθε είδους «άποψη», ξεκινώντας από την μοιρολατρία, την φαντασιολογική ανοησία και την ανυπόστατη κινδυνολογία των διαφόρων αποχρώσεων των άκρων του πολιτικού φάσματος, φθάνοντας μέχρι και την δουλοπρεπή συμπεριφορά των κυβερνήσεων του νεοελληνικού προτεκτοράτου έναντι του....

Ποιό είναι το μυστικό επιτυχίας του Hollywood;

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 
Π Ρ Ε Π Ε Ι    Ν Α    Ε Ι Σ Α Ι     Ε Β Ρ Α Ι Ο Σ

154 εκ. σε 40.000 αντιστασιακούς/ανάπηρους πολέμου σχεδόν 70 χρόνια μετά την κατοχή...(πίνακες με ανήλικους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης)


70 χρόνια μετά την λήξη της Εθνικής Αντίστασης εξακολουθούμε να πληρώνουμε την « βιομηχανία παραγωγής αντιστασιακών» του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας ΄80 (επί Παπανδρέου) και ΄90 (επί Σημίτη).Φέτος οι συντάξεις των «αντιστασιακών» είναι μόνο …
154.000.000 ευρώ.


Τον Αύγουστο, στη Βουλή, ο Σαχινίδης είχε πει ότι....

Μέχρι και σε αυτό έχει ανάμιξη το ερπετό της μεταπολίτευσης(βλέπε Σημίτης);ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ π. ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ: «Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ»

Ο π. Μουλατσιώτης έδωσε συνέντευξη στο «newsbomb.gr», όπου καταγγέλλει φοβερό παρασκήνιο: «Ο κ. Σημίτης, επί πρωθυπουργίας του, είχε καλέσει στο γραφείο του τον ηγούμενο Εφραίμ, όπου τον εκβίασε να συνηγορήσει και κατά συνέπεια να υπογράψει την μεταβίβαση οικοπέδων που ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου. Όλα άρχισαν από ρουσφέτια βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ!»
O π. Μουλατσιώτης χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό ως τον «μοναδικό ιθύνοντα νου της πολύκροτης υπόθεσης», ενώ αποκάλυψε πως: «Όλα ξεκίνησαν από ρουσφέτια που έταξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης και Γιώργος Πεταλωτής σε ιδιοκτήτες σπιτιών, που είχαν χτίσει σε οικόπεδα που ανήκαν στη Μονή Βατοπεδίου».
«Οι περισσότεροι εκ των....

MΕ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ξεκινάει την νέα χρόνια δυναμικά, διοργανώνοντας μια μεγάλη πορεία στο κέντρο της ΛΕΜΕΣΟΥ, κατά της αυξανόμενης λαθρομετανάστευσης αλλά και της ανεργίας, δύο ζητήματα αλληλένδετα αλλά και επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε, αφού οι συμπατριώτες μας θυσιάζονται στο βωμό του οικονομικού συμφέροντος, ειδικά τώρα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, και με την λαθρομετανάστευση να έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, απειλώντας έτσι και τα δύο μαζί την κοινωνική συνοχή, την οικονομική μας ευημερία ακόμα και το μέλλον και την ύπαρξη μας σαν Κυπριακός Ελληνισμός.

Για τα προβλήματα αυτά το κίνημα μας, έχει άπειρες φορές αναφερθεί στο παρελθόν, προτείνοντας διάφορα μέτρα. Από την ημέρα της ίδρυσης μας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά οι βολεμένοι πολιτικάντηδες μας αρνούνται κατηγορηματικά να μας ακούσουν, παίρνοντας μας καθημερινά από το κακό στο χειρότερο.

Έφτασε η στιγμή όλοι μαζί να αντιδράσουμε.

Η πορεία θα γίνει την....