Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2013

Ο νέος Υπουργός της ΕΡΤ έψεγε την κυβέρνηση για το κλείσιμό της και το χαρακτήριζε ως "κοινωνική βαρβαρότητα"... Αλλά τι σημασία έχει...Είναι μέλος του "συνταγματικού τόξου"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να θυμίσουμε σε όλους ότι ο Παντελής Καψής, άνθρωπος του ΔΟΛ, ήταν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Τι έγραφε ο νέος υφυπουργός Δημόσιος Τηλεόρασης στο «Έθνος»
Θέση για το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ είχε πάρει ο νέος υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής, ως αρθρογράφος της εφημερίδας «Έθνος», επισημαίνοντας παράλληλα τις κακοδαιμονίες της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Διαβάστε παρακάτω το άρθρο της 12ης Ιουνίου:

ΈΡΤ εκ του μηδενός;

Στο πρόσφατο παρελθόν, εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού κόμματος ο οποίος διέμενε σε μακρινό προάστιο των Αθηνών, είχε την απαίτηση από την ΕΡΤ κάθε φορά που ήθελε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους πολίτες να του αποστέλλεται τηλεοπτικό συνεργείο ώστε να κάνει τις δηλώσεις του από την άνεση του σπιτιού του. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς το κόστος.
Και αυτό ήταν ένα μικρό μόνο παράδειγμα σπατάλης. Γιατί η.....

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ: OI ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΕΚΛΕΨΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μάστιγα έχουν γίνει τα Αλβανικά καθάρματα που έχουν γεμίσει τη χώρα μας. Καιρός να ξεβρωμίσει η χώρα.

Όταν ο δράστης έριχνε στη μέση του δρόμου την άτυχη γυναίκα, σίγουρα δεν έβαζε στο μυαλό του, την εφιαλτική για τον ίδιο συνέχεια…
 
Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ, στα Νέα Μουδανιά. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 27χρονος Αλβανός δράστης, με την χρήση συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) ακινητοποίησε μία 41χρονη κάνοντάς της ηλεκτροσόκ δύο φορές διαδοχικά.

Της αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή. Έγινε όμως αντιληπτός από...

Νέες πληροφορίες για τους "κεμαλιστές" (Αμερικάνους Ελληνικής;!;!;! καταγωγής) του Σύριζα!!! (και φυσικά ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ οι "φίλοι" εβραίοι)

Η είδηση που ακολουθεί τη φωτογραφία και τη σχέση των ΣΥΡΙΖΑίων με τους κεμαλιστές ΕΔΩ

Τα στοιχεία μας τα έστειλε αναγνώστης και τα δημοσιεύουμε με επιφύλαξη:  "Το άτομο που στέκεται δίπλα στην Λαλάκη κρατώντας τη σημαία είναι ο ομοφυλόφιλος Nick Levis ο οποίος είναι αριστερός ακτιβιστής (κλασικό εβραϊκό επίθετο).

Είναι μέρος του υποκαταστήματος Σύριζα της Νέας Υόρκης (Αριστερή Κίνηση). Επίσης, μέλη αυτής της ομάδας είναι ο....

ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ (καλύτερα να πούμε "εβραιομπολσεβικικής") ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ!

3534678624_4dc06c1101
Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, το μείζον θέμα ήταν το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, με εμφανή στόχο την καταπολέμηση του φαινομένου – Χρυσή Αυγή. Ήρθαν, όμως, οι εξελίξεις στην ΕΡΤ και το θέμα μπήκε προσωρινώς στο… ψυγείο. Λίαν συντόμως θα εξέλθει και θα επανέλθει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητος. Οφείλουμε, λοιπόν, να γνωρίζουμε την προέλευσή του.
Είναι πολλοί που εσφαλμένως πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο έκτρωμα έχει τις ρίζες του στον διαβόητο «Νόμο Γκαιϋσσώ», της 13ης Ιουλίου 1990, που πήρε το όνομά του από τον τότε υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας, ο οποίος ανήκε εις το συγκυβερνών με το Σοσιαλιστικό, Κ.Κ. Γαλλίας. Πράγματι, αυτός ήτο ο......

Σε πείσμα κάθε ανθέλληνα σήμερα το βράδυ στις 22:00 επιστρέφει η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη

Απόψε στις 22.00 επιστρέφει η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ από το XAgr.net
Παρά τον αποκλεισμό της εκπομπής μας από το Youtube η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης πλατφόρμας. Συντονιστείτε με την κεντρική μας ιστοσελίδα XAgr.net από στις 22.00. Για μία ώρα σχολιάζουμε ΖΩΝΤΑΝΑ τις πολιτικές εξελίξεις και ενημερώνουμε για την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος. Με τον Ηλία Κασιδιάρη και με τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ......

Οι "αγωνιστές" προλετάριοι της ΕΡΤ άφησαν τον...'αγώνα' και πήγαν...παραλία! (ε, να μην κάνουν και ένα μπανάκι τα παιδιά..;)

Με πνεύμα αγωνιστικότητας και μαχητικότητας, όπως αρμόζει σε κάθε "επαναστάτη" - προλετάριο, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ προτίμησαν αντί για τον...αγώνα τις παραλίες!

Τα κτίρια της Αγίας Παρασκευής και Μεσογείων μοιάζουν εγκαταλελειμμένα και φυσικά δεν υπάρχει ροή εκπομπών Κυριακή και Δευτέρα (παρ' όλο που υπάρχει άφθονη πολιτική επικαιρότητα)

Και εδώ μπαίνει ένα άλλο ερώτημα...Γιατί άραγε η Κυβέρνηση δεν εκμεταλλεύεται τη "χαλάρωση" των μπολσεβίκων για να θέσει υπό τον έλεγχό της την ΕΡΤ και να σπάσει την κατάληψη, όπως κατ' επανάληψη έχουν απειλήσει διάφοροι μαϊντανοί τύπου Γεωργιάδη - Στουρνάρα;!

Μη βιαστείτε να απαντήσετε...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΤΕ ΘΑ… ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ!

Τα… τροπάρια του συστήματος, που τους γυρίζουν μπούμερανγκ.

Σε μεγάλη σύγχυση βρίσκεται το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή και δεν ξέρει τι να κάνει για να το εξουδετερώσει. Δοκιμάζει το ένα κόλπο, αποτυγχάνει και στο τέλος τους γυρίζει και μπούμερανγκ. Δοκιμάζει, το δεύτερο, το τρίτο, το δέκατο, η ίδια πάντα κατάληξη! Άρχισαν (όλοι μαζί, με μια φωνή…) με το γνωστό τροπάριο: «είναι ναζί, θαυμαστές του Χίτλερ» κ.τ.λ. Πάπαλα! Συνέχισαν με το «είναι κακοποιοί, συμμορία, άνθρωποι της νύχτας» κ.τ.λ. Ξανά μανά πάπαλα! Δοκίμασαν το «είναι τραμπούκοι, αγράμματοι, ανορθόγραφοι, απολίτιστοι» κ.τ.λ. Τζίφος! Μετά μας είπαν «αντίχριστους», «ειδωλολάτρες», «τέρατα» κ.τ.λ. Τσίου-τσίου το πουλάκι! Πήγαν παρακάτω με… αποκαλυπτικά δημοσιεύματα ξεπουλημένων φυλλάδων: «σφάζονται στη Χρυσή Αυγή», «ο Κασιδιάρης κάνει κόμμα», «ο.....

Αντωνάκης Σαμαράς: O διαχρονικός σωτήρας του Πασόκ! - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το διαλυμένο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ με επιρροή 3-4% στο λαό, έχει τη μισή κυβέρνηση! 

Βρισκόμαστε μια ανάσα εν όψει της ολικής επιστροφής του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, μιας και αύριο-μεθαύριο ορκίζονται οι νέοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Η νεκρανάσταση του πεθαμένου αυτού κόμματος είναι βεβαίως έργο του (φον) Αντωνάκη Σαμαρά. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο (φον) Αντωνάκης φορτώνει στην πλάτη των Ελλήνων το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Το’ χει ξανακάνει!

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω κι ερχόμαστε στο 1995. Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου είναι...

Ξαναπροκαλούν οι κομμουνιστές...Στήνουν συναυλίες πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας (Δημαρχείο Αχαρνών)

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι πληροφορίες που θέλουν οι πακιστανοί να κλέβουν τα i-phone των παιδιών του "προλεταριάτου" ελέγχονται ως απόλυτα ακριβείς!

Δεν μας φτάνει που ντρεπόμαστε να λέμε πού ζούμε, μιας και η περιοχή μας κατακλύζεται από εμπόρους ναρκωτικών, πρεζάκια, σωματέμπορους, νονούς, μαφιόζους, φονιάδες, μαχαιροβγάλτες και λοιπούς εγκληματίες Τώρα έχουμε και τους Πακιστανούς να τραγουδάνε για την τιμημένη "Πακιστανία" τους μέσα, στην πλατεία δημαρχείου του Μενιδίου!

Καλοκαιριάτικα με όλο το σπίτι ανοιχτό για πάνω από μία ώρα ακούμε Πακιστανοτράγουδα με τουμπερλέκια μιας και η εν λόγω φυλή είναι....

Εξόρμηση και δράση των "καμμένων νεολαίων" στα διόδια...Ήταν δεν ήταν 4 με 5 άτομα...

Για τη νεολαία των Αν.Ελ. έχουν γραφτεί αρκετά...(π.χ. ΕΔΩ)

Τώρα όμως είχαμε την ευκαιρία να δούμε και μια "δυναμική" δράση τους.
Μαζευτήκαν, ή για να το πούμε καλύτερα κανόνισαν για καφέ 2-3 "καμμένα" άτομα, μεσήλικες φαντάζουν οι περισσότεροι και σίγουρα όχι "νεολαία", να πάνε για καφέ στα διόδια των Μεγάρων, να κουβαλήσουν και 3-4 σημαίες και να διανέμουν υλικό των Αν.Ελ..

Αν δεν μας πιστεύετε δείτε το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί και το έχουμε πάρει από το επίσημο site των "καμμένων"..
Που δίκην αστεϊσμού, γιατί αν το εννοούν πρέπει να επέμβει κάποιος ψυχίατρος, ομιλούν περί "εκατοντάδων νεαρών" που συμμετείχαν στη δράση...

Αλβανικές εκλογές 2013 με δολοφονίες και βίαιες συγκρούσεις


Αλβανικές εκλογές 2013 με δολοφονίες και βίαιες συγκρούσεις

Σήμερα διεξάγονται στην Αλβανία οι βουλευτικές εκλογές, 7.000 υποψήφιοι 66 κομμάτων διεκδικούν 140 βουλευτικές έδρες και όπως σε κάθε αναμέτρηση εκλογική δεν έλειψαν και αυτή την φορά οι δολοφονίες και οι τραυματισμοί κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας!

Ένας 52χρονος, μέλος της επιτροπής εκλογικού κέντρου στην πόλη Λάτς στην βόρεια Αλβανία δολοφονήθηκε με πυροβόλο όπλο μετά από λογομαχία με δύο άτομα για τα πολιτικά. Στο ίδιο συμβάν ακόμα δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που....