Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

Τρώνε καλά οι κομμουνιστές! GUARDIAN: Σε κάθε 100 ευρώ που παίρνει η Ελλάδα για τα «προσφυγάκια», οι «αλληλέγγυοι» τρώνε τα 70!

Μπορεί να μη βγάζουν άχνα τα ντόπια διαπλεκόμενα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών (όταν τρώνε δε μιλάνε…) για το μεγάλο φαγοπότι που έχουν στήσει στις πλάτες των λεγόμενων «προσφύγων» καθαρματικά λαμόγια της «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» (κυβερνητικά και… μη κυβερνητικά – των λεγομένων ΜΚΟ…), αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τα ξένα μέσα.
 
Έτσι, με άρθρο του ο βρετανικός Guardian αποκαλύπτει τη μεγάλη μπίζνα! Ιδού πως τρώει το καταπέτασμα το συριζοψεκασμένο λεχριταριό: 

«Πριν από δύο χρόνια, 57.000 πρόσφυγες εγκλωβίστηκαν, όταν έκλεισαν τα νότια σύνορα της Ευρώπης. Αυτό που ακολούθησε...

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Δύο κόμματα, μια πολιτική! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Απέναντί τους είναι μόνο η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται με συνέπεια για ένα εθνικό κράτος χωρίς Μνημόνια

“Εσείς πιστεύετε ότι έχει διαφορά η πολιτική Τσίπρα από την πολιτική Σαμαρά ή την πολιτική Μητσοτάκη αν έρθει;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με κάθε τρόπο τονίζει στην Βουλή, στην εφημερίδα της, στο διαδίκτυο ότι δεν υπάρχει διαφορά πολιτικής μεταξύ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ. Την θέση αυτή του Κινήματός μας επιβεβαιώνει απόλυτα η παρακάτω δήλωση του πρώην προέδρου της Ν.Δ. κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος δήλωσε:

«Είναι τζάμπα μαγκιά να λες ότι δεν ψηφίζω τα μέτρα, όταν ξέρεις ότι η κυβέρνηση έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και όταν...

Το σπίτι του Παλαμά καταρρέει: Δυστυχώς γι΄ αυτόν δεν λέγεται Μπελογιάννης για να σπεύσει το ανθελληνικό κράτος

Ένα Έθνος το οποίο δεν τιμά το παρελθόν του όπως του αρμόζει δεν μπορεί να έχει μέλλον. Τα όσα θλιβερά συμβαίνουν με το σπίτι στο οποίο «έφυγε» από την ζωή ο Κωστής Παλαμάς μόνο θλίψη προκαλούν  σε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της «Εστίας» με τίτλο «Καταρρέει το σπίτι του Παλαμά», όπου ανάμεσα σ΄άλλα ενδιαφέροντα διαβάζουμε και τα εξής:

«Πριν από δύο χρόνια, το σπίτι όπου γεννήθηκε το 1859 στην Πάτρα ο Κωστής Παλαμάς, αγοράσθηκε από τον Αθανάσιο Στεφανόπουλο και μετετράπη σε «Στέγη Γραμμάτων Κ. Παλαμά», τα εγκαίνια της οποίας έχουν προγραμματισθεί να γίνουν στο τέλος του 2017 ή στις αρχές του 2018. Αντιθέτως, το σπίτι στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο μεγάλος ποιητής...

Ακόμα και οι απόδημοι Τούρκοι έχουν δικαίωμα ψήφου, οι απόδημοι Έλληνες ΟΧΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα που θα γίνει στην Τουρκία, στις ευρωπαϊκές χώρες – και κυρίως στην Γερμανία, όπου έχουν δικαίωμα ψήφου περίπου 1,4 εκατομμύρια Τούρκοι – η ψήφος των οποίων μπορεί να είναι καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα.

Όμως, κανένας από τους «έγκριτους» δημοσιογράφους των «ελληνικών» ΜΜΕ, δεν επισημαίνει το αυτονόητο: ότι ακόμα και οι Τούρκοι απόδημοι έχουν δικαίωμα ψήφου, ενώ τα εκατομμύρια των αποδήμων Ελλήνων...