Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

Εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, ΚΚΕ - Τα τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν αυτά τα στοιχεία αφορούν μόνο την πολιτική βία, για τα οικονομικά εγκλήματα χρειάζονται τόμοι ολόκληροι.

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Δικαιοσύνη ογκωδέστατους φακέλους με στοιχεία για την παράνομη δράση των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, της διαφθοράς και της τρομοκρατικής βίας.

Παραθέτουμε ένα ελάχιστο τμήμα του φακέλου που σχηματίζεται από το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής και θα κατατεθεί στις αρμόδιες Αρχές. Το τμήμα αυτό αφορά τις πράξεις πολιτικής βίας και όχι τα οικονομικά εγκλήματα,  όπου τα σχετικά στοιχεία είναι ακόμη περισσότερα:

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Νέα Δημοκρατία

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ...

Η τρομοκρατία ενάντια στο φρόνημα των Ελλήνων αστυνομικών δεν θα περάσει!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εφιάλτης έχει γίνει για το καθεστώς η στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου από πλήθος αστυνομικών που βλέπουν να χρησιμοποιούνται για ανθελληνικούς και πολιτικάντικους σκοπούς, αμοιβόμενοι πενιχρά και εξευτελιζόμενοι καθημερινά.

Με αφορμή το ‘’δημοκρατικό’’ πογκρόμ σε βάρος Ελλήνων Αστυνομικών που εξελίσσεται με αυξανόμενη ένταση εδώ και μία εβδομάδα, σπάω τα δεσμά του φόβου και σας αποστέλλω αυτή την επιστολή, με σκοπό να φωνάξω με όλη της δύναμης της ελεύθερης ψυχής μου πως: ΄΄Ουδέν αρ’ ην φίλτερον άλλο πατρίς΄΄( δεν υπάρχει τίποτε πιο αγαπημένο από την πατρίδα).

Μετά το γνωστό σε όλους περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τρίτη και το θάνατο ενός ανθρώπου, ξεκίνησε ένα άνευ προηγουμένου, ανελέητο κυνήγι μαγισσών και μία εκστρατεία λάσπης σε βάρος του συνόλου του Αστυνομικού προσωπικού που σε τελική ανάλυση οδηγεί μεθοδικά στην κατασυκοφάντηση και στοχοποίηση του. Έφοδοι από...

Παραφροσύνη: Έφοδος και έρευνες στην ΕΚΑΜ από το καθεστώς του μνημονίου - Γδύνουν αστυνομικούς για να ελέγξουν αν έχουν εθνικιστικά τατουάζ!

ΓΔΥΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Πριν από ελάχιστο χρόνο οι άνδρες της ΕΚΑΜ αντιμετώπισαν με επιτυχία και με τεράστιες προσωπικές θυσίες την συμμορία των αλβανών δολοφόνων με τα καλάσνικοφ. Την ώρα που η πολιτική ηγεσία του ΠΡΟ-ΠΟ έκανε τις διακοπές της και άραζε στους καναπέδες του υπουργείου, κάποιοι Έλληνες βρίσκονταν στα βουνά και έπαιζαν κορώνα-γράμματα τη ζωή τους. Σήμερα το απόγευμα η ίδια άθλια ηγεσία διέταξε τον απόλυτο εξευτελισμό των θεσμών και την ταπείνωση κάποιων εκλεκτών ανδρών.

Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το διαδίκτυο:...

Υπό διωγμό ο Ελληνισμός - Πειστήριο ενοχής η εικόνα του Αθανασίου Διάκου!

Το άσβεστο μίσος τους απέναντι στην Ελλάδα δείχνουν πλέον δίχως δισταγμό εκείνοι που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας. Το κυνήγι μαγισσών ενάντια στους Έλληνες έχει ενταθεί, ενώ υπό τα χειροκροτήματα της καθεστωτικής Αριστεράς, η συγκυβέρνηση των υπηρετών της Τρόικα επιμένει να κατασκευάζει ενόχους.

Η φωτογραφία που προβάλλουμε αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στόχος του πολιτικού, οικονομικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου είναι να αφανιστεί ο Ελληνισμός. Αστυνομικά όργανα τα οποία παραβαίνουν το Σύνταγμα και τους Νόμους κατ' εντολή του πολιτικού τους προϊσταμένου Δένδια, φωτογραφίζουν ως τεκμήριο ενοχής από την έρευνα σε Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, την εικόνα του Αθανασίου Διάκου!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

Ε, το μάθαμε και αυτό...Τη Χρυσή Αυγή χρηματοδοτεί η ομάδα Ε και ο Βαρδινογιάννης!

Δεν τους έφτανε που ξεφτυλίστηκαν με τον λογιστικό έλεγχο που έκαναν, αιφνιδίως,στα οικονομικά του κόμματος χωρίς να βρουν ούτε μια παρατυπία έστω και του ενός ευρώ τώρα ξεκίνησαν ένα καινούριο παραμύθι, έστω και λίγο μπαγιάτικο οι καθεστωτικοί κονδυλοφόροι.

Υποστηρίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ πως τη Χρυσή Αυγή τη χρηματοδοτεί ο Βαρδινογιάννης, μπορεί ο Ψυχάρης αλλά με βεβαιότητα η ομάδα ομάδα Ε και ο Ωνάσης.

Αυτά περίπου υποστηρίζει το βαρυσήμαντο άρθρο - ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sofokleousin.gr που αναπαράγουν διάφορα καθεστωτικά site.

Διαβάστε το και εσείς κρίνετε:

"Στοιχεία που προκαλούν αναταράξεις στην

Η καπιταλιστική Guardian προαναγγέλει ψεύτικες δημοσκοπήσεις και αποθεώνει την παρακρατική αριστερά

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι καπιταλιστές του Λονδίνου χέρι-χέρι με τους αναρχοαριστερούς. Κοινός τους αντίπαλος η Χρυσή Αυγή.

Ένα δημοσίευμα, ενδεικτικό του παρακρατικού μηχανισμού που κινείται τις τελευταίες ημέρες εναντίον της Χρυσής Αυγής, αναπαράγεται συνεχώς από τις ιστοσελίδες των καθεστωτικών φυλλάδων και καναλιών, δείχνοντας ξεκάθαρα στον υποψιασμένο τι ακριβώς γίνεται. Το αρχικό δημοσίευμα προέρχεται από την εφημερίδα των καπιταλιστών του Σίτυ, "Guardian", και δείχνει επακριβώς τον ρόλο συγκεκριμένων πρεσβειών στην όλη επιχείρηση "αποδόμησης" της Χρυσής Αυγής. Αξίζει να σημειώσουμε πριν το οτιδήποτε άλλο ότι το εν λόγω δημοσίευμα του μαρξιστή δημοσιογράφου - ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας «Ο Τάφος του Λένιν» - είδε το φως της δημοσιότητας χθες, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως θα διαπιστώσετε.

Σας παραθέτουμε αρχικώς τα δύο επίμαχα αποσπάσματα πριν προχωρήσουμε σε ανάλυση των λεγομένων του: «αν και η κύρια βάση υποστήριξής της...

Το καθεστώς έχει αποθρασυνθεί τελείως...Παρακολουθήσεις τηλεφώνων σε μέλη και στελέχη..

Διαβάζοντας κανείς το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ για το πως συνεχίζεται η έρευνα - παρωδία των εισαγγελικών αρχών για το θέμα της Χρυσής Αυγής αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι το κατεστημένο παίζει τα 'ρέστα' του εναντίον των Εθνικιστών προσπαθώντας να μας τρομοκρατήσει.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της εισαγγελίας μπαίνουν όλα τα κινητά των στελεχών - μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής με στόχο να βρεθούν συνομιλίες που να τους συνδέουν με εγκληματικές πράξεις..

Μάλιστα ο αρθρογράφος γνωστός για τις.....σχέσεις του με την ΕΛ.ΑΣ. δε διστάζει να θέσει και χρονικό ορίζοντα που οριοθετούνται οι διώξεις και οι...φυλακίσεις των Εθνικιστών επειδή τόλμησαν να έρθουν σε ρήξη με το σύστημα.

20 με 30 ημέρες είναι το περιθώριο που

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! – ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!


Ζήσαμε και την εβδομάδα που πέρασε σε όλο της το μεγαλείο την «δημοκρατία» της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πράγματι επικίνδυνο σε μία πολιτεία, ένα κόμμα κυβερνητικό να χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς του κράτους για μικροπολιτικά συμφέροντα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον σκληρό πόλεμο που έχει κηρύξει παραβιάζοντας νόμο και Σύνταγμα η μνημονιακή συγκυβέρνηση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Βεβαίως, στις ενέργειές της αυτές έχει την πλήρη συναίνεση εάν όχι και τις ευλογίες της λεγόμενης αριστεράς αντιπολιτεύσεως. Η οποία «αριστερά» με τον τρόπο της δείχνει πόσο και αυτή πιστεύει στην ισονομία και τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Την άθλια αυτή και αντιδημοκρατική από υποτίθεται δημοκράτες συμπεριφορά την έχουμε ζήσει και μέσα στο κοινοβούλιο με παρεμβάσεις του προεδρείου καθαρά πολιτικές, χωρίς να έχουν γι’ αυτό δικαίωμα και με την πλήρη στις παράνομες ενέργειές τους κάλυψη της νεοδημοκρατικής πλειοψηφίας. Την έχουμε ζήσει με τις άρσεις ασυλίας σε χρόνο μηδέν των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την ίδια ώρα που παρέχουν την ασυλία στα δικά τους παιδιά.

ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Μιλάμε για θράσος... Μηταράκης (ΝΔ): "Η Χρυσή Αυγή αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία μας"

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI έδωσε ο Νότης Μηταράκης, υπουργός της κυβέρνησης του εθνοκτόνου μνημονίου, και φυσικά ρωτήθηκε για το "αγαπημένο" θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Αυγή.

Ανέφερε λοιπόν τα εξής:
Όλοι κατάλαβαν τι σημαίνει ναζιστική οργάνωση, εγκληματική οργάνωση που αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία μας, κινούμαστε γρήγορα για να μην υπάρχουν σταγονίδια αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς

Εκτός από την

Όλη η Αλήθεια για τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες που μιλάνε σε κανάλια και εφημερίδες


Όλη η Αλήθεια για τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες που μιλάνε σε κανάλια και εφημερίδες

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απλώς διασκεδαστικό. Τώρα, όμως, έχει μετατραπεί σε μια απίστευτου μήκους αηδία, που δεν ξέρουμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Μιλάμε φυσικά για τα περιβόητα «πρώην» και «νυν» «μέλη» και «στελέχη» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα βγαίνουν όπως τα σαλιγκάρια μετά την βροχή και δίνουν «αποκαλυπτικές» και «αποκλειστικές»  συνεντεύξεις σε εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια. Η γελοιότητα στο όλο σκηνικό είναι προφανής, καθώς από το πουθενά προκύπτουν διάφοροι.....

Οι εβραίοι της Ελλάδος (ΚΙΣ) δίνουν την γραμμή στην κυβέρνηση για την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής


Το ΚΙΣ δίνει την γραμμή στην κυβέρνηση για την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Από το ανθελληνικό παραλήρημα της καθεστηκυίας τάξης -που έχει εξαθλιώσει τον Ελληνικό Λαό και ξεπουλά την Πατρίδα- κατά της Χρυσής Αυγής, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο ενορχηστρωτής της όλης αντιεθνικιστικής υστερίας: το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Οι εβραίοι που διαβιούν υπό προνομιακό καθεστώς στην Πατρίδα μας εξέδωσαν ανακοίνωση, η οποία αποτελεί επί της ουσίας την έμμεση συγκατάθεση σε όσα έκνομα και κωμικοτραγικά λαμβάνουν χώρα την τελευταία εβδομάδα, εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το ανθελληνικό ύφος της ανακοίνωσης, καταδεικνύει και.....