Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή αντιστάθηκε στην ψήφιση του ανθελληνικού νομοσχεδίου περί απόδοσης ιθαγένειας! ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή υπερασπίστηκε το Έθνος μας..

latrometanaste__article
Υπέρ του νομοσχεδίου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες,τάχθηκαν επί της αρχής στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης όπου συζητείται, τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου.
Συγκεκριμένα, υπέρ του νομοσχεδίου τοποθετήθηκαν οι εισηγητές του Σύριζα, του Ποταμιού, του κλεφτοΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ (ξέχασε το Κούγκι ο Καμμένος), η ΝΔ επιφυλάχθηκε και...

Νέο ρεσιτάλ Παναγιώταρου στη βουλή: Όταν ο αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ Πουλικόγιαννης έγινε «μοδίστρα» - ΒΙΝΤΕΟ

Κορυφαίος ο Παναγιώταρος στη βουλή με ρεζίλεμα του αρχιτραμπούκου του ΚΚΕ στη βουλή, που έρχεται εκ των υστέρων και κάνει την... "μοδίστρα"! Και βέβαια όλοι οι καθεστωτικοί έτρεξαν να υποστηρίξουν τους κομμουνιστές.

Δείτε το βίντεο να αγαλλιάσει η ψυχή σας!

Η μπίζνα του αντιρατσισμού: Στυγνή εκμετάλλευση λαθρομεταναστών και ανεργία για τους Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ

Η «μπίζνα» του αντιρατσισμού είναι εξαιρετικά επικερδής. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους δουλεμπόρους ή τις ΜΚΟ που έχουν «μπουκωθεί» από ευρωπαϊκό χρήμα, αλλά και για «απλούς» «αντιρατσιστές» επιχειρηματίες, οι οποίοι συνεργάζονται με δουλεμπόρους, προκειμένου να εξασφαλίζουν φτηνό εργατικό δυναμικό, εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι μαστίζονται από υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Συγκλονιστικό υπήρξε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 σχετικά με την «Μανωλάδα» που έχει στηθεί στο χώρο του τουρισμού, με την μετακίνηση αλλοδαπών από την πρώην ανατολική Ευρώπη, οι οποίοι εργάζονται για μεροκάματα 10 ευρώ, ανασφάλιστοι, και δηλώνονται ως δήθεν «μαθητευόμενοι». Την ίδια ώρα χιλιάδες είναι οι άνεργοι νησιώτες, που θα μπορούσαν να απασχοληθούν στις εν λόγω εργασίες, αλλά θα απαιτούσαν ασφάλιση και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, γεγονός που δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οι «αντιρατσιστές».

Γιατί, θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να μην απαιτούν κανονική πληρωμή. Θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί να υποβαθμίζεται άλλη γειτονιά και όχι η δική τους. Θέλουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αρκεί...

Θλιβεροί... Οι Συριζαίοι θα ψηφίζουν στη βουλή τις ιδιωτικοποιήσεις και μετά... θα διαδηλώνουν εναντίον τους

Έχουμε δει στην Ελλάδα πολιτικούς απατεώνες σωρό, αλλά σαν κι αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ξαναπεράσει άλλοι! Ούτε καν η πασοκαρία της ανδρεϊκής εποχής δε συγκρίνεται μαζί τους!
Την ίδια ώρα, λοιπόν, που στην πρόταση για συμφωνία των Τσιπροκαμμένων προς τους λεγόμενους «δανειστές», υπάρχει μεταξύ άλλων και η ιδιωτικοποίηση του λιμένος Πειραιώς (η οποία, για πολλούς και διάφορους λόγους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη), τα αριστερά τσίρκουλα του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι θα οργανώσουν… διαδηλώσεις κατά της ιδιωτικοποίησης!!!

Έτσι, ο βολευτής Πειραιώς των Λαφαζανίστας, Στάθης Λεωτσάκος, εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και δήλωσε στα σοβαρά,...

Παναγιώταρος στους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ και Αν.Ελ.: "Έλληνας γεννιέσαι... Δε γίνεσαι... Θα αντισταθούμε μέχρις εσχάτων" - ΒΙΝΤΕΟ

Αποδεικνύοντας περίτρανα την ακλόνητη προσήλώσή της στο Έθνος και την προστασία του, η Χρυσή Αυγή μέσω του Ηλία Παναγιώταρου αποτέλεσε τη μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην αλλοίωση του Έθνους μας, μέσω των λαθρονόμων απόδοσης ιθαγένειας που σπέρνει η ανθελληνική Κυβέρηση της "Πρώτης φοράς Αριστεράς", με την υποστήριξη της άθλιας πατριδοκάπηλης "λαϊκής δεξιάς" του Καμμένου.

Όλα τα παραπάνω βέβαια γίνονται καθ' υπόδειξη του παγκόσμιου εξουσιαστή που θέλει τα Έθνη, φυλετικώς νόθα για να τα διοικεί κατά το δοκούν.

Η Χρυσή Αυγή και ο Παναγιώταρος τα κατήγγειλαν όλα τα παραπάνω μέσα στη Βουλή και υποσχέθηκαν αντίσταση μέχρις εσχάτων..

Δείτε τα βίντεο...

Να ποιοί γεμίζουν την Ελλάδα λαθρομετανάστες... Τούρκοι σε συνεργασία με παρακρατικούς "αντιφασίστες" δίνουν οδηγίες...μετανάστευσης στην Ελλάδα!!!




Ιδού η συμμορία: Τούρκοι λαθροδιακινητές σε αγαστή συνεργασία με “αντιρατσιστές” γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστεςΣύμφωνα με το ρεπορτάζ του lesvosnews.gr, το οποίο βιώνει την γιγάντωση των λαθρομεταναστευτικών ροών από πρώτο χέρι, όσοι εκ των λαθρομεταναστών διαθέτουν αρκετά χρήματα, παίρνουν «δώρο» από τους δουλεμπόρους ένα εγχειρίδιο – τουριστικό οδηγό, σχεδιασμένο ακριβώς για τις ανάγκες τους.
Το βιβλιαράκι αυτό έχει τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS». Στις εσωτερικές του σελίδες έχεις δεκάδες πληροφορίες, για το πώς θα κινηθούν και τι θα κάνουν μόλις φτάσουν στην Ελλάδα. Στις σελίδες αυτού του εντύπου, του οποίου σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για έναν λαθρομετανάστη, από το που βρίσκονται τα κέντρα κράτησης, μέχρι.....

ΣΤΑ… ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΝΕΛ

Kammenos_ithageneia

Γράφει ο Αντίοχος

Ξεκίνησε χθες στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, η επί της αρχής συζήτηση του νέου λαθρονόμου, για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λεγόμενων «μεταναστών δεύτερης γενιάς» κι έπεσαν οι μάσκες του «πατριωτικού» μορφώματος του προέδρου Πάνου!
Όπως, λοιπόν, είπε στην ομιλία του ο ειδικός αγορητής του πανοκαμμενικού μορφώματος, Νικόλαος Μαυραγάνης, το κόμμα του συμφωνεί επί της αρχής με το νομοσχέδιο, το οποίο «έρχεται να καλύψει την ανάγκη του ανθρωπισμού και του πολιτισμού σε ένα γεωπολιτικό πλαίσιο που βιώνει η Ελλάδα που δεν μπορεί να μας βρίσκει αδιάφορους. Όσοι έχουν την....

Χρήστος Παππάς στον Γιάννη Παπαγιάννη: "Ο Τσίπρας, στα χνάρια του Σαμαρά, υπογράφει τον αφανισμό του Έθνους" - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα ο Χρήστος Παππάς - live - στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων και αύριο στην Τ.Ο. της Αρτέμιδος θα μιλήσει στον ελληνικό λαό και τους Εθνικιστές...

Τώρα ακούστε τον στην εκπομπή του Γ. Παπαγιάννη να δίνει το έναυσμα για την αντίσταση του ελληνικού λαού...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΑΓΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ.... ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ

perama_prosklhsh
Την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 19:30 ,θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων του «Σωματείου Ελλήνων Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ναυπηγοεπισκευαστικών Ζωνών (Πειραιά, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Νίκαιας & Νήσων) – Άγιος Νικόλαος» που θα στεγάζονται εφεξής στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 4 στην περιοχή του Περάματος (πλησίον του Δημαρχείου)

Πάκης Παυλόπουλος (ΠτΔ): "Ξεχάστε Έλληνες BRICS και Ρωσία... Ανήκομεν - με αλυσίδες - εις τη Δύσην"!!

pavlopoulos-prokop-708

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκεκριμένος κύριος είναι Πρόεδρος "όλων των Ελλήνων" ή των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" και των μεγαλοεργολάβων και νταβατζήδων που θέλουν με κάθε τρόπο τη συνέχιση της εθνικής ταπείνωσης, μέσω των μνημονίων της... Δύσης;!
Γράφει ο Αντίοχος

Υπάρχουν στην Ελλάδα ουκ ολίγα κοροϊδάκια, που έχουν φάει το παραμύθι των «εθνικοφρόνων» και… πολεμοχαρών παπαγάλων των Τσιπροκαμμένων, καθώς επίσης και των κλόουν Λαφαζανίστας, ότι από ώρα σε ώρα έρχεται η… ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους, και μετά απ’ αυτήν θα αλλάξει ο προσανατολισμός της χώρας, θα προσχωρήσουμε στην Ευρασιατική Ένωση και στους BRICS, θα κατέβει ο ρωσσικός στόλος στο Αιγαίο και τα λοιπά και τα λοιπά…
Προς όλα αυτά τα κοροϊδάκια, απήντησε ο Πάκης Παυλόπουλος –προφανέστατα σε συνεννόηση με τους Τσιπροκαμμένους, που τον έκαναν πρόεδρο- για να τα προσγειώσει στην πραγματικότητα και ....

Ο Μητσοτάκης δίνει όρκο... δίωξης της Χρυσής Αυγής στους Σιωνιστές, υμνώντας το Σαμαρά! Είπατε κάτι "δεξιούληδες";!


Με αφορμή τα 25 -τουλάχιστον- έτη στην υπηρεσία του διεθνούς σιωνισμού, οι εν Ελλάδι εβραίοι φιλοξενούν σε περιοδική έκδοση της κοινότητάς τους, συνέντευξη του μεγάλου τους «ευεργέτη», επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Έλληνα πρωθυπουργού που αναγνώρισε το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.
Με την γνωστή έπαρση μάλιστα, επισημαίνεται στη συνέντευξη πως η αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ ήταν η πρώτη απόφαση του Κων. Μητσοτάκη σχετική με την εξωτερική πολιτική της χώρας, ευθύς μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία το 1990.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο επίτιμος της μασονοδεξιάς ΝΔ ερωτήθηκε από τους σιωνιστές για τη Χρυσή Αυγή: «Το νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα (σ.σ. ο σιωνιστικός τρόπος για να πει κανείς «Χρυσή Αυγή») για τέταρτη φορά κερδίζει το 6,5% των ψηφοφόρων, ενώ και....

ΑΛΩΣΗ: 4.000 λαθροεισβολείς μπούκαραν σε ένα τριήμερο - Έξι φορές περισσότεροι από πέρυσι!


ΑΛΩΣΗ: 4.000 λαθροεισβολείς μπούκαραν σε ένα τριήμερο - Έξι φορές περισσότεροι από πέρυσι!

Το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης καθημερινά γίνεται ολοένα και πιο έντονο. Έξι φορές μεγαλύτερος σε σχέση με πέρυσι είναι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν στη χώρα το διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου.
Σύμφωνα με επικαιροποιημένα στατιστικά στοιχεία, από την αρχή του έτους και μέχρι την 31η Μαΐου, το Λιμενικό είχε περισυλλέξει, κυρίως από το Ανατολικό Αιγαίο, 40.297 παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες αντί «μόλις» 6.500 πέρυσι.
Στη διάρκεια του τριημέρου (5-7/6/2015) συνελήφθησαν από Αστυνομία και Λιμενικό για παράνομη είσοδο στη χώρα 4.046 άτομα. Το φαινόμενο είναι εντονότερο στη Μυτιλήνη, όπου....

ΕΥΡΩ Ή ΕΛΛΑΔΑ;

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 60
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες όλες οι μνημονιακές εφημερίδες, δεν υπάρχει μέρα που να μην προβάλλουν ως την καλύτερη λύση για τη Χώρα μας , την υπογραφή μέτρων που ζητούν οι εταίροι, ώστε να ξεμπλοκάρει η χρηματοδότησή μας. Εμμένουν μάλιστα στα λεγόμενά τους λέγοντας πως πέρα απ΄την Ευρώπη και το ευρώ, υπάρχει μόνο η καταστροφή. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Είμαστε εκατό και πλέον  έτη μετά το «δυστυχώς επτωχεύσαμε», ρήση που είπε ο Σ. Τρικούπης εν έτη 1896. Η Ελλάδα συνέχισε να υπάρχει και μετά από εκείνη την πτώχευση. Μάλιστα το επόμενο έτος διοργάνωσε και τους πρώτους ολυμπιακούς αγώνες.
Τον περασμένο Νοέμβριο η τρόϊκα είχε ζητήσει μία σειρά επώδυνων μέτρων από την....