Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014

Παναγιώταρος στον Τράγκα σπέρνει εφιάλτες στο καθεστώς: "Έχουμε πολλά ακόμη να βγάλουμε για πολλούς... Σιγά, σιγά..." ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον παρ'ολίγον... αδελφοκτόνο Νίκο Μίχο στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Νίκο Μίχο θα σχολιάσουν απόψε όλα όσα συνέβησαν χθες στην Βουλή με τις συγκλονιστικές ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού για την παράνομη άρση ασυλίας τους και όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Πανικός στο «Έθνος»: Νέα λασπολογική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Ενοχλημένη σφόδρα από τις σκληρές Αλήθειες που ακούστηκαν στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης η φυλλάδα του Μπόμπολα προσπάθησε, για μια ακόμη φορά, να θάψει την πραγματικότητα κάτω από την συνεχή παραγωγή λάσπης από την έντυπη μπετονιέρα του μεγαλοεργολάβου. Το «Έθνος», κάτω από τον άκρως προκλητικό τίτλο «Λασποβροχή από τους Χρυσαυγίτες» και υπότιτλο «Αρένα η Βουλή με ύβρεις και καταγγελίες χωρίς στοιχεία», έδειξε εκτός από τον πανικό του και την απύθμενη θρασύτητα που το διέπει. Να αναφέρεται σε λασποβροχή το έντυπο ενός τύπου, ο οποίος εκτός από την λάσπη της κατασκευαστικής του εταιρείας χρησιμοποιεί και την έντυπη λάσπη για να παραπλανήσει και να συκοφαντήσει πάει πολύ.

Δίχως το παραμικρό ίχνος ντροπής η ρυπαροφυλλάδα αυτή μιλά για...

Μια ακόμη ληστεία που "βολεύει" την Κυβέρνηση... Σατανική Σύμπτωση ή άνωθεν εντολή;!


Μετά τους τρομοκράτες και οι ληστές στην υπηρεσία της συγκυβέρνησης

Γράφαμε προ μηνός για την «μυστηριώδη» διάρρηξη που σημειώθηκε στην ΥΔΑΣ του ΥΠΕΞ και συγκεκριμένα στον φωριαμό που φυλάσσονταν τα έγγραφα για την χρηματοδότηση των ΜΚΟ. Το εν λόγω βρωμερό και πολυσχιδές σκάνδαλο είχε αρχίσει να λαμβάνει «γαλάζιες» προεκτάσεις και αίφνης σημειώθηκε διάρρηξη, συνοδευόμενη από πλήρη αδιαφορία του κράτους για διαλεύκανση της υποθέσεως. Η υπόθεση, όπως σημείωναν τα ελάχιστα ρεπορτάζ που έθιξαν το ζήτημα, «έκλεισε» πριν ακόμα ανοίξει, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα δεν κλήθηκε ούτε καν η αστυνομία για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.
Τώρα διαβάζουμε μία νέα περίεργη είδηση που.....

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Άρειος Πάγος, Αύριο Παρασκευή 06/06, 9 π.μ.


Την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 9.00 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας.
Ο βουλευτής Μεσσηνίας Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης, καλείται σε απολογία για ανυπόστατες κατηγορίες, χωρίς να αναφέρεται πουθενά το όνομά του στην δικογραφία που έστησαν τα υπόγεια του Μαξίμου, όπως ομολόγησε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.
Είναι χρέος όλων μας να....

Διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ: "Οι Χρυσαυγίτες ψηφοφόροι είναι... μπετόν αρμέ και δεν μετακινούνται με τίποτα"

Καθόλου εύκολα δεν μπορεί να χωνέψει το εκλογικό αποτέλεσμα και την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής στις προηγούμενες εκλογές το καθεστώς και την κατάρρευση της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά.
Ειδικότερα στις συστημικές φυλλάδες, όπως το ΒΗΜΑ, τα άρθρα που αναφέρονται στους ψηφοφόρους του Εθνικιστικού Κινήματος και την ενδεχόμενη προσέγγισή τους από τους "δεξιούς" του Σαμαρά, οι διαπιστώσεις είναι... αποκαρδιωτικές.

Τρανό παράδειγμα ο Διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ, Α. Καρακούσης, που αναλογιζόμενος για το αν ο Σαμαράς θα πρέπει να......

Μαύρη προπαγάνδα: βαφτίζουν Ελληνικά στρατιωτικά εμβατήρια σε «εμβατήρια των SS» - 3 ΒΙΝΤΕΟ


Μαύρη προπαγάνδα: βαφτίζουν Ελληνικά στρατιωτικά εμβατήρια σε «εμβατήρια των SS» - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Όταν οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου και δη τα στελέχη της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά αδυνατούν να αντικρούσουν με πολιτικά επιχειρήματα τις βόμβες που εξαπέλυσαν χθες από την Βουλή ο παράνομα προφυλακισμένος Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος και οι επίσης παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές Χ. Παππάς και Ι. Λαγός, τότε αναλαμβάνουν δράση οι πραίτορες της Χούντας, τα τσοντοκάναλα και οι κιτρινοφυλλάδες της διαπλοκής.
Ανίκανοι όντας να......

"Τελειώνουν" τον Βενιζέλο οι δελφίνοι... της ελιάς-ΠΑΣΟΚ

benizelos

Μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να επιχαίρει για το εκλογικό αποτέλεσμα, εκτιμώντας ότι το ΠΑΣΟΚ, με το 8% που πήρε η Ελιά, «άντεξε», στη Χαριλάου Τρικούπη όμως η εσωστρέφεια έχει εγκατασταθεί για τα καλά.
 Μετά τις δημόσιες παρεμβάσεις ιστορικών στελεχών του κόμματος, από …
τον Κώστα Σκανδαλίδη ως τον Δημήτρη Ρέππα κ.α. υπέρ της ανασυγκρότησης πρωτίστως του ΠΑΣΟΚ και μετά της Κεντροαριστεράς, προκειμένου να παραμείνει ζωντανό το ιστορικό κόμμα, αλλά και υπέρ του «ανοίγματος» προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησαν οι ηχηρές ή σιωπηλές παρεμβάσεις «παπανδρεϊκών» στελεχών, με κορυφαία αυτή του Παύλου Γερουλάνου υπέρ της σοσιαλιστικής ιδεολογίας. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, τις .....

Σα κλαμμμένο - ξέρετε τι - βγήκε στα κανάλια ο Τ(Σ)ατσόπουλος για να τον παρηγορήσουν που -δεν - τις έφαγε από Νίκο Μίχο. ΒΙΝΤΕΟ

"Πιάτσα" σε όλα τα κανάλια έκανε ο Π. Τ(Σ)ατσόπουλος με αφορμή το χθεσινό, παρ' ολίγον, ξυλοδαρμό του από τον Ν. Μίχο, βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Από το MEGA, όπου η συμπάσχουσα μαζί του Όλγα Τρέμη τον ρωτούσε "θα μπορούσες να έτρωγες ξύλο. Σωστά Πέτρο;", μέχρι το ΣΚΑΙ, όπου ο "πολύς" Πετράν είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ πώς αν δεν ήταν ο Πύρρος Δήμας θα τις είχε φάει, ο βουλευτής που διατείνεται ότι.....

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 
Έληξε η φετινή ετήσια συνεδρίαση της σατανικής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, στην Κοπεγχάγη. Τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν δεν ανακοινώθηκαν βεβαίως, ωστόσο ο δημοσιογράφος του Russia Today, Ντάνιελ Εστούλιν, ο οποίος ασχολείται αρκετά χρόνια με τις συνεδριάσεις της συγκεκριμένης λέσχης, αποκάλυψε την ατζέντα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο στο επίκεντρο βρέθηκαν η άνοδος του εθνικισμού στην Ευρώπη (προφανέστατα και η νίκη της Χρυσής Αυγής…), το ουκρανικό ζήτημα, το ......

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΚΟΚΑΛΑΚΙ

Koutsoumpas  Perissos Dog Club
Μετά τα κόκκινα σκυλιά του συστήματος που έκαναν διαδηλώσεις σ’ ολόκληρη τη Γαλλία κατά της λαϊκής ετυμηγορίας υπέρ του κόμματος της Μ. Λεπέν (μπας και τρομάξουν τους Γάλλους…), ζήλεψαν τη… δόξα τους και τα εγχώρια κόκκινα σκυλιά του συστήματος (και του Σαμαρά…) και αύριο θα πράξουν το ίδιο έξω από τη γαλλική πρεσβεία, σύμφωνα με κάλεσμα που δημοσιεύει η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:
«Αντιφασιστική διαμαρτυρία την Πέμπτη στην πρεσβεία της Γαλλίας
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αντιφασιστικής αλληλεγγύης μπροστά στην είσοδο των γραφείων της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα την Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 17.00 το απόγευμα καλεί ο.....

Η επόμενη μέρα για το Εθνικιστικό Κίνημα


Η επόμενη μέρα για το Εθνικιστικό Κίνημα

Η μάχη των εκλογών έλαβε τέλος και κατά γενική ομολογία μας ανέδειξε ως τους μόνους νικητές! Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αύξησε το ποσοστό του, όντας ο μόνος συνδυασμός που κατάφερε να το κάνει αυτό, κατά τρις περίπου μονάδες. 536,442 υπερήφανοι Έλληνες επέλεξαν να μας στηρίξουν. Επέλεξαν να δώσουν ένα γερό χαστούκι στο σύστημα και να βροντοφωνάξουν ότι η προδοσία, το ξεπούλημα της Πατρίδος και οι παράνομες μεθοδεύσεις κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, δεν θα περάσουν. Τι κι αν μας φίμωσαν, τι κι αν μας συκοφάντησαν, όσο κανέναν, τι κι αν κυριολεκτικά μας εξαφάνισαν. Κάποιοι δεν πείστηκαν!Κάποιοι δεν φοβήθηκαν!Κάποιοι τόλμησαν!
Είμαστε το μόνο υγιές Κίνημα της χώρας καθώς......