Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 18, 2013

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΕΓΚΑΤΕΛΛΕΙΨΕ ΕΝΑ 17 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ!

atyxima_karditsa
Στην μακρά λίστα των δολοφονηθέντων Ελλήνων και Ελληνίδων από τους «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», προσθέστε ακόμα έναν!
Πιο συγκεκριμένα, στο Αρτεσιανό Καρδίτσας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 22χρονος Πακιστανός μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του συγκρούστηκε νωτομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 18χρονος Έλληνας, με συνεπιβάτη έναν 17χρονο Έλληνα επίσης.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο....

Μέχρι και ο Ζαχαράτος πήρε τον Τσίπρα στο ψιλό...

Ο Τσίπρας είναι ο Ρουβάς της πολιτικής, αλλά ο Κασιδιάρης του πήρε το κοινό

Είναι κοινή παραδοχή πια πως το συνοθύλευμα του Σύριζα είναι ένας περιφερόμενος θίασος που μόνο για νούμερα επιθεώρησης αξίζει. Κι όμως αυτό το τραγελαφικό μπουλούκι και αυτήν την καρικατούρα που υποδύεται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ετοιμάζουν κάποιοι για νέο πρωθυπουργό σε μια συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Από την στιγμή βέβαια που κατάφεραν να κάνουν τον Τζέφρυ πρωθυπουργό, όλα γίνονται!

Σχολιάσε πρόσφατα ο Τάκης Ζαχαράτος για την απόφασή του να μιμηθεί τον Τσίπρα στην παράστασή του:

Νέα πρόκληση αλβανοκατσαπλιάδων... Έκαψαν σημαία της Χρυσής Αυγής


Βίντεο:  Έκαψαν τη σημαία της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία

"ΕΤΣΟΥΞΕ" πολύ η πολυπληθής και δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, με αποτέλεσμα οι κατσαπλιάδες να προβούν σε.... αντίποινα,εν απουσία βεβαίως των Εθνικιστών.

Η οργάνωση «Νέοι της Λιαμπουριάς» (Djemtë e Labërisë) πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην γέφυρα της Κάρντικι- Urës së Kardhiqit- κοντά στο Αργυρόκαστρο, όπου έκαψαν τη σημαία της ‘Χρυσής Αυγής’, διαμαρτυρόμενοι για τις προκλητικές δηλώσεις των Ελλήνων στη Χιμάρα.

Δείτε και το βίντεο

Ο Στουρνάρας αποκάλυψε το νέο ανθελληνικό σχέδιο: "Έρχονται κατασχέσεις εντός των επόμενων μηνών...υπερ των Τραπεζών"...Και μερικά ερωτήματα από εμάς τους....μη γνωρίζοντες!

Ο υπουργός οικονομικών έδωσε συνέντευξη στην οποία ξεκαθάρισε και το τι θα γίνει και γιατί θα γίνει. 
Μιλώντας στην εφημερίδα Real News δήλωσε:
 “Δεν μπορούμε να μην κάνουμε κάτι γιατί διαφορετικά θα καταρρεύσουν οι τράπεζες. Θα τεθούν όμως κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια ώστε να προστατεύονται αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη και να μη βρίσκουν ευκαιρία να αποφύγουν την καταβολή των δόσεων οι κακοπληρωτές”.

Το ύψος του ανεξόφλητου δανείου που θα αποτελέσει το εφαλτήριο του πλειστηριασμού δεν έχει ακόμη οριστεί, ενώ το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει τη σταδιακή μείωση της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου που προστατεύεται, από τις 200.000 στις 150.000 ευρώ.

Και τώρα ας κάνουμε εμείς οι..... αδαείς κάποια απλά ερωτήματα στον Υπουργό Οικονομικών..

1ον: Συμμετέχουν οι Τράπεζες σε πλειστηριασμούς τρίτων για ποσά άνω των 200.000 ευρώ...;! Πόσο μάλλον για 150.000;! Και αν η απάντηση είναι "ναι", πόσο % συμμετέχουν για να...επωφεληθούν:!

2ον: Η κατάρρευση και ο κίνδυνος για τις τράπεζες προέρχεται από τα στεγαστικά δάνεια ή τα καταναλωτικά που....

Βάρεσε διάλυση και η Βουλή:Νεκρές κατσαρίδες και πλημμυρισμένες αίθουσες

Η καλοκαιρινή ραστώνη συνδυασμένη με την πάγια νοοτροπία του βραδυκίνητου και ανίκανου ελληνικού δημοσίου (το οποίο έφεραν σε αυτήν την κατάσταση οι πολιτικάντηδες) έχει μετατρέψει τον "ναό της Δημοκρατίας" σε μια έρημη και εγκαταλελειμμένη πολιτεία. Τρεις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο και οι μόνοι που.....

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, ΟΝΝΕΔ, Πρόεδρος 10 ΜΚΟ και νυν γραμματέας της ΝΔ, αποκαλεί τη Χρυσή Αυγή "συστημική".... "Και που να σφίξουν οι ζέστες, πατριώτη"!!!

"Ξαναχτύπησε" ο "μπούλης της ΟΝΝΕΔ" και νυν Γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος με νέα λάσπη και συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής.

Αυτή τη φορά φέρεται να δήλωσε, ενώ αναπαυτικά απολάμβανε το κοκτέιλ του στη Μύκονο, στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"τα εξής:

"Η Χρυσή Αυγή είναι ένα άκρως συστημικό κόμμα γιατί συμμετέχει στις εκλογές από το 1994 μέχρι και το 2012"

"Η Χρυσή Αυγή στήνει μόνη της προβοκάτσιες όπως.....

Τσίπρας στην κηδεία αρχιχαφιέ της Στάζι: Υπηρέτησε την ελευθερία και την δημοκρατία!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνο αδαείς ή διεστραμένοι πιστεύουν ότι η σιωνιστικές κομμουνιστικές δικτατορίες έχουν σχέση με την ελευθερία και τη δημοκρατία.

Μία ημέρα μετά την επέτειο της ανέγερσης του «Τείχους του Αίσχους» στο Βερολίνο, ψόφησε ο Λόταρ Μπίσκι, πρώην αρχηγός και νυν ηγετικό στέλεχος και ευρωβουλευτής του κόμματος Die Linke των ορφανών του Τείχους και του Χόνεκερ. Ιδού ο επικήδειος του mister Tsipra:

«Χθες χάσαμε έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν οραματιστή ηγέτη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, τον Λόταρ Μπίσκι. Ο Λόταρ Μπίσκι στη ζωή του υπηρέτησε με πάθος τις...

Λάσπη, προβοκάτσιες και εμφυλιοπολεμικό κλίμα από τα παπαγαλάκια του Σαμαρά

Ο πανικός του Μαξίμου από την αδιάκοπη ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και την συνεχή φυγή οπαδών της Νέας Δημοκρατίας προς την Χρυσή Αυγή έχει οδηγήσει τα παπαγαλάκια του Σαμαρά σε παραλήρημα. Με αφορμή οποιοδήποτε πραγματικό ή κυρίως φανταστικό γεγονός οι εξωνημένοι δημοσιογράφοι προχωρούν σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ λάσπης που τελικά επιστρέφει στους ίδιους.

Τελευταίο παράδειγμα το ρυπαρογράφημα του Πάρι Καρβουνόπουλου, ο οποίος αφού λιβάνισε τον yes man Σαμαρά και τον Αβραμόπουλο για την...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ.Κ. ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ; – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΡΙ ΚΟΥΡΙΕΛ.

Μια αμήχανη ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για τα γεγονότα της Αιγύπτου, στην οποία καλεί τον λαό της Αιγύπτου «να παλέψει για τα δικαιώματά του, χαράσσοντας το δικό του αυτοτελή δρόμο, σε αντίθεση με τα συμφέροντα των διαφόρων μερίδων της αιγυπτιακής αστικής τάξης που χρόνια τώρα τον καταδυναστεύουν, να παλέψει για τη δική του εξουσία». Αισθάνεται αμηχανία το ΚΚΕ διότι ΚΚ δεν υπάρχει στην Αίγυπτο

 Γιατί δεν υπάρχει; Διότι το Κ.Κ. Αιγύπτου το ίδρυσε ένας… εβραίος! 

 Επρόκειτο για.....

Ο σίριζα κε ι σταλινικί ορτογραφία (Ο Σύριζα κι η σταλινική ορθογραφία)

Τον τελευταίο καιρό, στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή γράφεται ως «Χρυσή Αβγή» και οι χρυσαυγίτες» ως «χρυσαβγίτες». Προφανώς, οι κομμουνιστές θυμήθηκαν την… σταλινική ορθογραφία!
Τι ήταν, λοιπόν, η «σταλινική ορθογραφία»; Η εφαρμογή της....