Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

Εθνικιστικός Άνεμος πνέει και στη Θεσσαλονίκη. Ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής εντός της Πόλης - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαζική εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ
Το πρωί του Σαββάτου κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη", με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Ματθαιόπουλο Αρτέμιο, προχώρησε σε μαζική ενημερωτική εκστρατεία στο κέντρο της πόλης, σε περιοχές που.....

Ξεδιάντροπα ο βουλευτής της ΝΔ Γιακουμάτος, υβρίζει τους Έλληνες ψηφοφόρους αποκαλώντας τους "βλαμμένους"...ΒΙΝΤΕΟ

Μνημείο αχαριστίας απέναντι στον ελληνικό λαό, αποδείχθηκε ακόμη μια τηλεοπτική εμφάνιση του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Γιακουμάτου, καθώς είχε το θράσος να υβρίσει χυδαία τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Σε συζήτηση που περιστράφηκε γύρω από τις επικείμενες Ευρωκλογές, κάλεσε τους πολίτες πριν ψηφίσουν να... "σκεφτούν" δίνοντάς τους τον προσδιορισμό.... "βλαμμένοι".

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή, σκαφατός βουλευτής, με ιδιαίτερη αγάπη για τη Μύκονο, φέρεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο απέναντι στους Έλληνες.
Παλαιότερα είχε αποκαλέσει "καραγκιόζη" έναν αγρότη - κτηνοτρόφο και την οικογένεια του, που είχε το... θράσος να αποκαλέσει, τους αποδεδειγμένα πια, βουλευτές ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο του θρασύδειλου πολιτικάντη...

Οι Σαμαροφρουροί του antinews στάζουν χολή για τον Στρατηγό Συναδινό και απαιτούν... αποχουντοποίηση του στρατεύματος!

Έτσουξε πολύ τους παπαγάλους του συστήματος Σαμαρά, η εκλεκτή υποψηφιότητα του στρατηγού Ε. Συνοδινού για τις ευρωεκλογές, με την Χρυσή Αυγή. Και μη μπορώντας να κρατήσουν τη λύσσα τους, έπεσαν απάνω του να τον φάνε! Για να δείτε τι… ταράκουλο έχουνε πάθει, θα σας παραθέσουμε παρακάτω ολόκληρο ένα χολερικό κατεβατό από την προσωπική διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη, το γνωστό antinews:.

«Πρώην διευθυντής των Ειδικών Δυνάμεων υποψήφιος με...

Ούτε δέκα άτομα δεν συγκέντρωσε ο Θεοδωράκης στην Κέρκυρα!

Έχετε αναρωτηθεί πώς βγαίνουν τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις για το ποτάμι;
Είναι πολύ απλό: Από τα εκατό άτομα που προσκαλούνται στις ομιλίες του Σταύρου Θεοδωράκη, πηγαίνουν συνήθως τα δέκα. Άρα έχουμε 10%. Ενώ αν πάνε 15, έχουμε 15%. Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή;
Κι όποιοι τολμήσουν...

Ικέτης των κομμουνιστών της ΔΗΜΑΡ ο "πατριώτης" Βορίδης: "Γυρίστε στην κυβέρνηση να έχουμε... πλειοψηφία"

Στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ fm μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Βορίδης και επιβεβαίωσε τον πλήρη ανθελληνισμό της άλλοτε "πατριωτικής" ΝΔ επιδίδοντας κάλεσμα προς τον υμνητή του αιμοσταγούς Τσαουσέσκου, Κουβέλη να επιστρέψει στην Κυβέρνηση.

«Πρέπει να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Θα ευνοηθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης κι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Απλά δεν μπορείς να βάζεις βέτο σε όλα όσα κάνει η κυβέρνηση. Είναι σημαντικό όμως να είμαστε συντονισμένοι».

Ουσιαστικά λοιπόν ο "τσεκουράτος" έγινε ......

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

images_nypl_org
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, απέστειλε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, με αφορμή τα όσα θρασύτατα υποστηρίζουν τώρα κάποιοι εβραιοσιωνιστές, ότι τάχα δεν εσταύρωσαν αυτοί τον Χριστό. Χωρίς πολλά λόγια, παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο. Αφού, όμως, υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση που ίσχυε αυτή τη στιγμή ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος, ο θαρραλέος Μητροπολίτης θα εδιώκετο (για… εχθροπάθεια), τα δε ιστολόγια που θα δημοσίευαν το κείμενό του θα εδιώκοντο επίσης, για… διασπορά ρατσιστικού μίσους…
Ιδού:
Του Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμία

Αδελφοί χριστιανοί, Χριστός Ανέστη!

1. Χθες, προχθές, μου είπαν για ένα ραββίνο Εβραίο που λέει και πολυ-λέει ότι δεν ευθύνονται οι Εβραίοι για την Σταύρωση του Ιησού Χριστού και ρίχνει την όλη ευθύνη για την πράξη αυτή στους Ρωμαίους. Για την  βεβαιότητα του πράγματος ζήτησα ν......

Η «δημοκρατία» των απαγορεύσεων: επικίνδυνο να δοθεί τηλεοπτικός χρόνος στη Χρυσή Αυγή!


Η «δημοκρατία» των απαγορεύσεων: επικίνδυνο να δοθεί τηλεοπτικός χρόνος στη Χρυσή Αυγή!

Διακομματική επιτροπή του αντισυνταγματικού τόξου συστάθηκε και συνεδρίασε προκειμένου οι απατεώνες των κομματικών συμμοριών που απομυζούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού να αποφασίσουν πώς θα κατανείμουν το κρατικό χρήμα για τις ευρωεκλογές και τον τηλεοπτικό χρόνο στα κανάλια των νταβατζήδων της καθεστωτικής ενημέρωσης.
Πέραν των 7 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία θα μοιραστούν μεταξύ των χρεοκοπημένων αποκομμάτων (πλην βεβαίως Χρυσής Αυγής), οι κατ' επίφαση «υπερασπιστές» της δημοκρατίας είχαν πολύωρες συζητήσεις ούτως ώστε να αποφασίσουν πώς θα κατανεμηθεί ο τηλεοπτικός χρόνος κατά την προεκλογική περίοδο.
Σύμφωνα λοιπόν με......

"Bρώμικη" έκθεση της Διεθνούς Αμνηστείας ζητεί επιτάχυνση του εξισλαμισμού της Ελλάδας!

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στην Ελλάδα για την παράλειψή της να εξαλείψει την τακτική και διαδεδομένη πρακτική της απώθησης προσφύγων και μεταναστών που φτάνουν στα σύνορά της αναζητώντας προστασία, ασφάλεια και καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη» αναφέρει έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας που ως γνωστόν χρηματοδοτείται από ισλαμιστικές οργανώσεις και το κράτος του Κατάρ και προωθεί τον εξισλαμισμό των χωρών της Ευρώπης.

Η έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας, με τίτλο «Ελλάδα: Σύνορο ελπίδας και φόβου» περιέχει τις γνωστές συκοφαντίες για τη μεταχείριση από τα ελληνικά σώματα ασφαλείας "ανθρώπων που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να βρουν καταφύγιο στην Ευρώπη" και νομιμοποιεί κατ'αυτό τον τρόπο την βίαιη μαζική δημογραφική σύνθεση της Ελλάδας.

Μάλιστα η έκθεση καλεί την ΕΕ να....

Ηλίας Κασιδιάρης σε μια κατάθεση ψυχής στο "Αγιορείτικο Βήμα": "Το τάμα μου για τον Χριστόδουλο...και η Ορθοδοξία ως συστατικό στοιχείο του Ελληνισμού"



Κατάθεση ψυχής από τον Ηλία Κασιδιάρη στο ''Αγιορείτικο Βήμα'' - Του Γιώργου Θεοχάρη

Τον συνάντησα στο γραφείο του στη Βουλή, μόλις λίγα μέτρα από το το γραφείο του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, κ.Τάκη Μπαλτάκου. Σε ένα λιτό γραφείο εκείνος και ο γραμματέας του. Ο χρόνος του πιο πολυσυζητημένου πολιτικού προσώπου της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια είναι πάντα πιεσμένος και χρήσιμος. Μόλις είχε αποχωρήσει από το γραφείο του ένα ξένο τηλεοπτικό συνεργείο. Χαμογελαστός με υποδέχτηκε και ξεκινήσαμε την συνέντευξη-ποταμός που μιλά για όλους και όλα.
"Το Άγιο Όρος σημαίνει Ελλάδα για εμάς. Θα θεσπίσουμε ειδικά κονδύλια για το Άγιο Όρος διότι χωρίς παράδοση δεν μπορεί να υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα", σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, κ. Ηλίας Κασιδιάρης στο Αγιορείτικο Βήμα. Ταυτόχρονα κάνει λόγο για ......

Τι έχει στο συρτάρι του ο Σαμαράς; Φάρμακα… Πολλά φάρμακα!


Τι έχει στο συρτάρι του ο Σαμαράς; Φάρμακα… Πολλά φάρμακα!

Πραγματικό ξεμπρόστιασμα του Σαμαρά από τον Βηματοδότη

Δεν έχει στεγνώσει το μελάνι της εφημερίδος Εμπρός και της ανοιχτής επιστολής του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά προς τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υφυπουργό των Εξωτερικών κο Κωνσταντίνο Τσιάρα, ο οποίος στην ερώτηση «Μα τρελός είναι;», αναφορικά με τον Σαμαρά, απάντησε «Το ξέρεις και συ;» και ο Βημαδότης κάνει τα «αποκαλυπτήρια» του πρωθυπουργού.
Παραθέτουμε το δημοσίευμα:
«Φαρυγγίτιδα ταλαιπωρεί εδώ και δέκα ημέρες τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα. Την Παρασκευή, όταν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου για να.....

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο δίνει το σύνθημα: "Έφτασε η στιγμή... Όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι"

Μετά από 7 μήνες πολιτικής δίωξης, την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας, των βουλευτών και πολλών μελών μας, μετά από τις δύο άνανδρες δολοφονίες Συναγωνιστών μας, νόμιζαν πως τελείωσαν με τη Χρυσή Αυγή. Είναι όμως βαθιά γελασμένοι.
Ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του θα τους δείξει ότι δεν μασάει τα παραμύθια και τα ψεύδη με τα οποία τον βομβαρδίζουν καθημερινά τα φερέφωνα της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις της 18ης Μαΐου και 25ης Μαΐου, καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος να.....

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ! ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, 11:00

protomagia6__article

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή διοργανώνει την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 11:00 ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών για την Εθνικιστική Πρωτομαγιά.
Δουλειά στον Έλληνα και την Ελληνίδα! Έξω οι ξένοι τοκογλύφοι και οι προδότες του μνημονίου!
Πέμπτη 1 Μαΐου, Σταθμός Λαρίσης, 11:00 

Τελετή και πορεία Μνήμης για τους Ήρωες Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Πέμπτη 1 Μαΐου, Λ. Ηρακλείου 420, 20:00

Τελετή και πορεία Μνήμης για τους Ήρωες Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Πέμπτη 1 Μαΐου, Λ. Ηρακλείου 420, 20:00
Την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 20:00 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων θα πραγματοποιηθεί τελετή και πορεία Μνήμης για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Θα ακολουθήσει λαμπαδηφορία προς το Κοιμητήριο Νέου Ηρακλείου.
Έξι μήνες μετά την.....

Στοίχημα των ευρωεκλογών η απαλλαγή μας από τους ξενόδουλους



του Κώστα Αλεξανδράκη, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Η Ελλάδα οφείλει να κυβερνάται από ανθρώπους που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας και του Ελληνικού Λαού. Οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό αποτελεί ύβρη έναντι της τρισχιλιόχρονης ιστορίας του Έθνους μας. Είτε το δει κάποιος πραγματιστικά, ιστορικά, ιδεολογικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι μία προφανής πολιτική πραγματικότητα με την ισχύ αξιώματος.
Στο ευρωστίβο κατέρχονται πολιτικές δυνάμεις πολλές και,......