Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 18, 2016

ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΗΣ ΚΝΕ: Ο ΦΟΝ ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ


Έχουμε γράψει επανειλημμένως, ότι από την… λεβεντογέννα ΚΝΕ βγαίνουν τα… καλύτερα παιδιά. Άλλος γίνεται μεγαλοδημοσιογράφος, άλλος ολιγάρχης του πλούτου, άλλος αρχιτραπεζίτης, κι άλλος πρωθυπουργός!

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πρώην Γενικός Γραμματέας της ΚΝΕ, έγινε ιδιοκτήτης εταίρας δημοσκοπήσεων (GPO), πολιτικός αναλυτής στο κανάλι της διαπλοκής (mega) και τώρα είναι...

Γιατί συνελήφθη ο καθηγητής Αλεξάντερ Ντούγκιν; Διαβάστε τον πραγματικό λόγο

Ο καθηγητής που συνελήφθη από την κυβέρνηση Σύριζα κατόπιν εντολών των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών

«Γνωρίζω πως η πολιτική κατάσταση στη χώρα σας είναι πολύ ασταθής και εύθραυστη. Η πολιτική ελίτ δε θα επιβιώσει σε μια κρίση τέτοιας έκτασης και θεωρώ απολύτως βέβαιο πως αυτή θα αντικατασταθεί από μια ανερχόμενη πολιτική δύναμη που προτείνει τη ρήξη με το παλαιό. Είμαι το ίδιο βέβαιος ότι αυτή η δύναμη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το υπάρχον πολιτικό σύστημα γιατί βασίζεται στις παραδόσεις, τις οποίες εκλαμβάνει ως τη μοναδική σταθερά που ασπάζεται και κατανοεί η πλειοψηφία του λαού σας.

Θα επαναλάβω κάτι που είπε ο πρόεδρος Πούτιν, ότι φυσικός σύμμαχος της Ρωσίας θα είναι εκείνος που αντιτίθεται στην παγκοσμιοποίηση, τον φιλελευθερισμό και κάθε τι που συνιστά την πραγμάτωση της αμερικανικής ηγεμονίας. Εάν λοιπόν αυτή η δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή,...

Ενάντια στη νεοφιλελεύθερη ΝΔ: Ο Μητσοτάκης βλέπει τους μαθητές ως «πελάτες»!

Ένα νέο ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει τον επιζήμιο για την Πατρίδα και τον Λαό τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την Πολιτική ο νυν αρχηγός της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής σε πρόσφατη ομιλία του: «Μια παιδεία βασισμένη στον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ πολλαπλών επιλογών, με γνώμονα πάντα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σκεπτόμενοι πρώτα απ΄όλα τους μαθητές, τους πραγματικούς ΠΕΛΑΤΕΣ της παιδείας». Βάλαμε με κεφαλαία γράμματα την λέξη «πελάτες» για να...

Η ανθελληνική κυβέρνηση συνέλαβε και απαγόρευσε τη μετάβαση του Ρώσου καθηγητή Dugin στο Άγιο Όρος!


Η ανθελληνική κυβέρνηση συνέλαβε και απαγόρευσε τη μετάβαση του Ρώσου καθηγητή Dugin στο Άγιο Όρος!

Συνειδητό σαμποτάζ των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας από τους υποτακτικούς του ΝΑΤΟ και των διεθνών τοκογλύφων

Δραματικές κι επικίνδυνες διαστάσεις για τα εθνικά μας συμφέροντα φαίνεται να παίρνει η πλήρης υποταγή της συγκυβέρνησης στους διεθνείς τοκογλύφους και τον αμερικανικό παράγοντα, αφού πλέον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ανίκανοι να κρατήσουν έστω και τα προσχήματα ως προς την άσκηση εξωτερικής και διπλωματικής πολιτικής.
Νέο δείγμα της υποτέλειας τους αποτελεί η είδηση για την σύλληψη του Ρώσου πανεπιστημιακού και συμβούλου του Πούτιν, Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο οποίος χθες το απόγευμα κατά τη μετάβαση του από τη Μόσχα στη Θεσσαλονίκη...

ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ, ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;

590_dbf37b05af42c565902cd5af233ca75d (1)

 
«Η Βενεζουέλα αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να αφήσουμε πίσω το καπιταλιστικό μοντέλο που κυριαρχεί σήμερα στην Ευρώπη. Ο Ούγκο Τσάβες πέτυχε σημαντικά πράγματα για τη χώρα του με ειρηνικό τρόπο. Προχώρησε στην εθνικοποίηση των φυσικών παραγωγικών πόρων. Και το έκανε ενώ δεχόταν διαρκώς επιθέσεις από το μεγάλο κεφάλαιο». (Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο λατινοαμερικάνικο κανάλι Telesur)
Χαιρετίσματα Alexis! Ιδού ποια είναι η κατάσταση στα Νοσοκομεία της Βενεζουέλα. Ελάχιστα καλύτερα από τα δικά μας. Με τις περικοπές βέβαια στην υγεία που επιδιώκει η κυβέρνηση του Τσίπρα, θα την φτάσουμε και θα την ξεπεράσουμε. Είναι ιδίωμα των χωρών που αγγίζει το λεπρό χέρι των κομμουνιστών να πισωγυρίζουν χρόνια πίσω, ενώ οι λαοί να ζουν εξαθλιωμένοι….
Δείτε και φρίξτε:
Πραγματικά συγκλονιστικές είναι οι...

Απόλυτο χάος: Λαθραία τσιγάρα, ναρκωτικά και οίκος ανοχής από τους λαθρομετανάστες σε Ελληνικό και Ειδομένη - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Το απόλυτο χάος επικρατεί στον πρόχειρο καταυλισμό των χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ειδομένη. Διακίνηση ανθρώπων, λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών ήταν μέχρι πρόσφατα τα πιο διαδεδομένα αδικήματα, στα οποία προστέθηκε και η πορνεία!

Στην πώληση ναρκωτικών το πάνω χέρι έχουν ομάδες Μαροκινών και Τυνήσιων, στο παρεμπόριο Σύρiοι και στη διακίνηση ατόμων Αφγανοί και Πακιστανοί.
Όσον αφορά στην πορνεία, πρωταγωνιστές είναι Μαροκινοί και Ιρακινοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονται γυναίκες που ζουν μόνες τους.
Μάλιστα έχουν μετατρέψει δύο χώρους στην Ειδομένη σε.....

ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ;

ka-1_73
Γράφει ο Αντίοχος

Σίγουρα δεν τον γνωρίζετε, τον πιτσιρικά της φωτογραφίας. Καιρός να τον μάθετε, γιατί είναι από… σόι. Και μάλιστα κομμουνιστικό!
Είναι ο 19χρονος εγγονός του...

Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ... Χρήστος Παππάς στη Βουλή: "Αμνησία των πολιτικάντηδων για την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ: ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΣΟΜΑΛΗ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ

viasths1
Μετά από τις «ρατσιστικές» επιθέσεις, τις «ρατσιστικές» ληστείες και τα «ρατσιστικά» μαχαιρώματα, φτάσαμε κιαι στους «ρατσιστικούς» βιασμούς!
Έτσι, δύο «προσφυγάκια» απ’ τ’ Αλγέρι (αλήθεια ρε συντρόφια, άρχισε εμφύλιος πόλεμος και στην Αλγερία και δεν το ξέρουμε;), 19 και 22 ετών, βίασαν μια 32χρονη Σομαλή, στο Βαθύ της Σάμου.
Η Σομαλή τους κατήγγειλε στην Αστυνομία κι έτσι οι....

Εθνικός και κοινωνικός όλεθρος του Σύριζα: Μαζικές απολύσεις, μισθός των 500 ευρώ και παντού «κόφτες»!


Εθνικός και κοινωνικός όλεθρος του Σύριζα: Μαζικές απολύσεις, μισθός των 500 ευρώ και παντού «κόφτες»!

Συνεχίζοντας επάξια την παράδοση  των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει στο προσκήνιο ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις του Μνημονίου, το οποίο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, φροντίζοντας να το επεκτείνει με νέες επαίσχυντες συμφωνίες.
Έτσι, λοιπόν, σκληρές αποφάσεις για ομαδικές απολύσεις, μείωση του κατωτάτου μισθού στα 500-550 ευρώ και νέο «τσαλάκωμα» των εργαζομένων στην  Χώρα μας, αντί για αυξήσεις στα 751 ευρώ που υποσχόταν κάποτε, είναι ο επόμενος εφιάλτης που έχει μπροστά της η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με....

Αποκαλύπτοντας την απάτη της αριστεράς


Αποκαλύπτοντας την απάτη της αριστεράς

Η αναρρίχηση  της “πρώτη φορά Αριστερά” κομματικής οντότητας του ΣΥΡΙΖΑ στον εξουσιαστικό θώκο έφερε στην επιφάνεια την λέξη και την έννοια “Αριστερά”, όχι μόνο ως συγκεκριμένη κομματική παράταξη, αλλά ως γενικότερος πολιτικός όρος.
“Πρώτη φορά Αριστερά”, “αριστερή κυβέρνηση”, “αριστερή παρένθεση”, “γνήσια αριστερά”, “μεταλλαγμένη αριστερά”, “αριστερά μέτρα”, “αριστερό μνημόνιο” και άλλες συναφείς εκφράσεις έγιναν αντικείμενο χαρακτηρισμών και συζητήσεων. Μέσα από....