Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 12, 2013

Δημοσκόπηση Pulse...Ασταμάτητη η Χρυσή Αυγή. 13,5% και χωρίς ταβάνι!

SHMAIA-XA
Ακόμα μια δημοσκόπηση, της εταιρείας Pulse για λογαριασμό της εβδομαδιαίας εφημερίδας «6 μέρες», δείχνει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ιδού τα αποτελέσματα, με την απαραίτητη αναγωγή επί των εγκύρων:

ΣΥΡΙΖΑ 23%
ΝΔ 22,5%
Χρυσή Αυγή 13,5%
ΠΑΣΟΚ....

Οδηγός έκανε τη δουλειά του και τον κυνηγάνε γιατί είναι....Εθνικιστής!!!

Δείτε το βίντεο.....

Τι ψηφίζει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος......;


http://www.tovima.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/1119756_b.jpgΤις εκλογικές του προτιμήσεις αποκάλυψε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προκαλώντας την έκπληξη όλων όσων βρίσκονταν στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής, ακόμη και του ιδίου του βουλευτή τον οποίο προτιμούσε.

Ο Αρχιεπίσκοπος, σύμφωνα με το dogma, δέχθηκε, χθες, επίσκεψη από ρωσική αντιπροσωπεία παρουσία του πρώην βουλευτή Ευβοίας με τη ΝΔ και νυν γενικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού, Τάσου Λιάσκου, και τους άφησε όλους άφωνους.
«Δεν σας κρύβω ότι.....

ΞΥΠΝΑ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ....Χίλαρυ Rodham Κλίντον: "Εμείς δημιουργήσαμε την Αλ Κάιντα"

Δείτε το βίντεο με την κυνική ομολογία της "περιούσιας" Κλίντον...

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ: "Ο θάνατος για εμάς είναι ένα τίποτα"

"Ο θάνατος είναι ζωή.."
Ιων Δραγούμης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-ZsTHEAr9zOYUCq_R6yngPtO6-gZp8ydcEp1n8_Owgfm-xTVlr6K1ZnLX0gCTIJ1QKOfkjo_ZT8GT5HtlioiFWrR-ckx3zB-CdycR7snNk4t_LM4Y3744ExdGGjK5pIc6yIY5zGY9DA/s1600/%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE+%25282%2529.JPG 

Κοίτα να συνηθίσεις την ιδέα ότι ο θάνατος είναι ένα τίποτα

Κάθε καλό και κάθε κακό βρίσκεται στην αίσθηση μας όμως θάνατος σημαίνει στέρηση της αίσθησης. Γι' αυτό η σωστή εκτίμηση ότι ο θάνατος δεν σημαίνει τίποτα για μας, μας βοηθά να χαρούμε τη θνητότητα του βίου: όχι επειδή μας φορτώνει αμέτρητα χρόνια αλλά γιατί μας απαλλάσσει από τον πόθο της αθανασίας. ...
Δεν υπάρχει, βλέπεις, τίποτα το φο­βερό στη ζωή του ανθρώπου που 'χει αληθινά συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα το φοβερό στο να μη ζεις.
Άρα είναι ανόητος αυτός που.....

“ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ”

TRAGKAS-XA
Ο απόηχος της εμφάνισης των τεσσάρων βουλευτών μας στον ΣΚΑΪ – Σφοδρές αντιδράσεις εναντίον Τράγκα από τους μεγάλους “δημοκράτες”
Το βράδυ της Κυριακής, τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής μίλησαν ζωντανά στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Γ. Τράγκα, που προβάλει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τα όσα ειπώθηκαν από τους Συναγωνιστές μας πρέπει να ενόχλησαν τρομερά το μνημονιακό τόξο της χώρας αλλά και να δημιούργησαν θετικές εντυπώσεις στους τηλεθεατές που είχαν μια (σπάνια) ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά τις θέσεις μας και τις απαντήσεις μας στη λάσπη των ΜΜΕ.

Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, από.....

Είναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ πανιηλίθιε...ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΓΡΑΣΙΔΙ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να μην ξεχνάμε πώς αυτόν τον "παράδεισο" προσφέρθηκαν κάποιοι αδερφοί τους προλετάριοι από την Ελλάδα να τον σώσουν αλλά..."κόπηκαν" λόγω εθισμού στα καπιταλιστικά ιδεώδη.

Υπάρχει και η πλευρά των ανθρώπων, των ανθρώπων που λιμοκτονούν στη Βόρεια Κορέα.
Την ώρα που η διεθνής κοινότητα περιμένει την επόμενη κίνηση της Πιόνγιανγκ, το CNN αποκαλύπτει σήμερα δηλώσεις Βορειοκορεατών που αυτομόλησαν και οι οποίοι ομολογούν ότι τρώνε γρασίδι και φύλλα για να επιβιώσουν.

Σε συνέντευξή της στο CNN, μία γυναίκα που.....

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PUBLIC ISSUE Nέα άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου - Ανέβηκε σε δημοτικότητα και ο Ν.Μιχαλολιάκος

Δέκα τοις εκατό αύξησαν την ισχύ τους οι "σκληροί της δεξιάς" μέσα σε ένα μήνα μόλις, όπως καταγράφει το Βαρόμετρο Απριλίου της εταιρίας Public Issue.
 
Συγκεκριμένα αύξησαν την δύναμή τους από το 10 στο 11% σε μία χρονική στιγμή που οι πάντες τους επιτίθενται με σφοδρότητα και έχουν καταντήσει "ο σάκκος του μποξ" για τα συστημικά ΜΜΕ.
 
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν η μόνη που δεν έδινε τον Λαϊκό Σύνδεσμο πάνω από 10% όπως άλλες εταιρείες.
 
Κατά τα λοιπά η ίδια εικόμα με.....

Έχει "χαζέψει" το παγκόσμιο καθεστώς...Η "Χρυσή Αυγή" και ο 'Μαίανδρος" θεωρούνται "ρατσιστικά σύμβολα" στη νέα δράση της UEFA "καταπολέμηση του ρατσισμού"

Η UEFA όπως διαβάζουμε ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει σκληρά μέτρα κατά του ρατσισμού που περιλαμβάνουν από μερικό κλείσιμο κερκίδων μέχρι τιμωρία δέκα αγωνιστικών.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο τα μέτρα θα ψηφιστούν μέσα στον Μάιο και θα περιλαμβάνουν

-- 10 ημέρες τιμωρίας σε παίκτες που χρησιμοποίησαν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς
-- Το λιγότερο 50.000 ευρώ σε ομάδες που οι οπαδοί της χρησιμοποιούν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς
-- Το κλείσιμο μέρους της κερκίδας αν αποδειχθεί πως αρκετοί οπαδοί χρησιμοποιούν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς

Τέλος δεν αποκλείεται, αν ....

Τσακίζοντας την προπαγάνδα του εχθρού!


Τσακίζοντας την προπαγάνδα του εχθρού!

Υπό τον τίτλο «πυκνώνουν οι ενδείξεις για συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις φοιτητικές εκλογές» και φόντο αίμα στην έδρα μιας αίθουσας διδασκαλίας, οι αργυρώνητοι χαφιέδες της καθεστωτικής ενημέρωσης έδωσαν για μια ακόμη φορά το στίγμα τους. Το κατάπτυστο και συκοφαντικό άρθρο, δικαιολογεί το μεροκάματο των καθεστωτικών δημοσιογραφικών λακέδων των «Νέων», οι οποίοι ως γνωστόν, έχουν εργολαβικά αναλάβει την σπίλωση με κάθε τρόπο και μέσο, του.....