Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015

Δημοσκόπηση Zougla.gr... Η Χρυσή Αυγή είναι ο γνήσιος εκφραστής του υπερήφανου Ελληνικού Λαού και διαρκώς ενισχύεται!


Δημοσκόπηση zougla.gr: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει το ελεύθερο φρόνημα του Ελληνικού Λαού και ενισχύεται συνεχώς!

Την ώρα που οι νταβατζήδες της ενημέρωσης ετοιμάζονται να εξαπολύσουν τις μαϊμούδες από το κλουβί, δηλαδή τις στημένες δημοσκοπήσεις, ήρθε στο φως της δημοσιότητα μία δημοσκόπηση του zougla.gr, προκειμένου να ρίξει φως στο πολωμένο σκηνικό των ημερών, το οποίο επιτείνει το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν τα κανάλια, με την σφραγίδα της ανικανότητας Σύριζα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας, που διεξήχθη με πολύ μεγαλύτερο δείγμα από τις «μαϊμούδες» και αφότου φυσικά σταθμίστηκε το δείγμα, το «ΟΧΙ» δείχνει να επικρατεί οριακά με 51%, έναντι 42% του «ΝΑΙ», γεγονός που φυσικά θα προσπαθήσουν (και ίσως το επιτύχουν με την συνεργασία των ανίκανων της συγκυβέρνησης) να ανατρέψουν οι.....

Διάγγελμα Αρχηγού Χρυσής Αυγής για το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα - BINTEO

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό τόνισε: ΟΧΙ στο Μνημόνιο των τοκογλύφων - ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο του Τσίπρα

Δείτε το βίντεο...

Τρέμει «το Ποντίκι» την αναπόφευκτη τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής


Τρέμει «το Ποντίκι» την αναπόφευκτη τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής

Βλέποντας από την δική του οπτική γωνία το αναπόφευκτο γεγονός της ραγδαίας πολιτικής ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» εκφράζει με έντονο τρόπο την ανησυχία του για την άμεση αυτή εξέλιξη στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας. Υπό τον τίτλο, λοιπόν, «Αναταραχή θέλει η Χρυσή Αυγή» γράφονται σε κάποιο σημείο, αφού προηγουμένως γίνεται αναφορά για «τρομολαγνικό σενάριο περί εθνικού διχασμού», τα εξής:
«Αντίθετα, από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση αυτοί που επωφελούνται δεν είναι άλλοι από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση η παθητική στάση και πλήρης απουσία των χρυσαυγιτών από το προσκήνιο, την ώρα που.....

ΠΟΣΟ ΑΘΩΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ;

StE
Γράφει ο Αντίοχος

Αύριο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα αποφασίσει εάν θα διεξαχθεί ή όχι το περιβόητο δημοψήφισμα, καθώς δύο πολίτες, ένας μηχανικός κι ένας δικηγόρος, ζητούν να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες όλες οι νομοθετικές πράξεις που σχετίζονται με την διεξαγωγή του.
Η αίτηση ακύρωσης, θα συζητηθεί αύριο το μεσημέρι, στις 12 και μετά τη συζήτηση, οι σύμβουλοι Επικρατείας θα κάνουν διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών και εντός της ημέρας θα ανακοινώσουν την απόφασή τους…
Εκείνο που δεν ξέρουμε, είναι πια θα είναι η θέση της συγκυβέρνησης στην περίπτωση που η αίτηση γίνει δεκτή. Θα προχωρήσει κανονικά στο δημοψήφισμα ή θα ανακρούσει πρύμναν, δήθεν «σεβόμενη τις δικαστικές αποφάσεις»;  
Πάντως, οι…

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… Και στα φανερά και στα κρυφά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… Και στα φανερά και στα κρυφά - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η πρόταση της κυβερνήσεως στην σύγκλιση της ολομελείας της Βουλής, του περασμένου Σαββάτου, ήταν να γίνει δημοψήφισμα, προκειμένου ο λαός να αποφανθεί με την ψήφο του εάν αποδέχεται ή όχι την πρόταση της τρόικα. Μία πρόταση, η οποία είναι κυριολεκτικά εξοντωτική για τον Ελληνικό λαό και μετατρέπει την Πατρίδα μας σε αποικία χρέους για τις επόμενες δεκαετίες. 
Παίρνοντας τον λόγο και απευθυνόμενος στο σώμα επισήμανα ότι ήδη σχηματίζονται ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών και των καταστημάτων τροφίμων και ότι από την Δευτέρα έχουν σπάσει τα τηλέφωνα όλης της χώρας με προειδοποιήσεις από γνωστούς να αποσύρουν τις καταθέσεις τους γιατί πρόκειται να κλείσουν οι τράπεζες. Καταλήγοντας μάλιστα, τους ρώτησα ευθέως εάν πραγματικά κυβερνούν αυτόν τον τόπο; Αυτό το είπα δημόσια και υπάρχει καταχωρημένο και στα πρακτικά της Βουλής. Όμως ουδείς ανησύχησε από την πλευρά της κυβερνήσεως από την...

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο (ΓΚΡΙΖΟΣ) ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ – ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ!

skoda

Τον γύρο του Ίντερνετ στην Τουρκία, κάνει δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιλντιρίμ έχει ήδη συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ακριτικής ομάδας Χρήστο Πανόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Στο σενάριο φέρεται να εμπλέκεται και ο Λουτσέσκου, ο πατέρας του οποίου έχει εργαστεί για σειρά ετών στην Φενέρμπαχτσε.
Στόχος φέρεται να είναι να γίνει η.....

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα...Η GPO διαψεύδει μόνη της... δική της δημοσκόπηση!!!

Γράφει ο Αινείας

Άρον, άρον πήρε πίσω τη φερόμενη ως δημοσκόπησή της η GPO - συνεργάτες του MEGA και του Πρετεντέρη - , όπου παρουσιαζόταν το "ΝΑΙ" στο επικείμενο δημοψήφισμα να έχει, έστω και ισχνό, προβάδισμα 3 μονάδων περίπου του "ΟΧΙ".

Με ανακοίνωσή της εταιρεία ενημερώνει το κοινό ότι τα ευρήματα είναι... κίβδηλα και ψεύτικα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγαμτικότητα.

Φυσικά τα ΜΜΕ, ακόμη δεν έχουν αναρτήσει την είδηση της,... διάψευσης από τη GPO, και αφήνουν να αιωρείται μια... ψεύτικη έρευνα, που διανθίζεται με αγγλικούς χαρακτήρες για να πάρει και το ανάλογο κύρος και να γίνει πιο πιστευτή στους... ιθαγενείς!

Βέβαια ...

Οι Αν.Ελ. τελικά τι ψηφίζουν....;!

Γράφει ο Αινείας

Τίτλοι με στόμφο: "4 βουλευτές των Αν.Ελ. διαφοροποιούνται...", "2 ΝΑΙ και 2 κατά της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος από τους Αν.Ελ.".
Τελικός αποδέκτης ο, μέχρι σήμερα, ευκολόπιστος ελληνικός λαός που ζει μέρες μαύρης προπαγάνδας και ανελέητης πλύσης εγκεφάλου.

Ωστόσο από ότι φαίνεται το καθεστώς δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να ανακοπεί η νικηφόρα πορεία του "ΟΧΙ" του ελληνικού Έθνους και εφορμά στο κόμμα - ανάχωμα των Εθνικιστών, που δείνει πόσο ασπόνδυλο πολιτικά είναι.
Από τις "κόκκινες γραμμές" και το "Κούγκι" εμφανίστηκαν λιγόψυχοι βουλευτές που ένας μετά τον άλλον ζητούν να μείνουμε στην "Ευρώπη" και το "Ευρώ", γίνοντας οι ίδιοι πιο λιγούρια και από τη μασωνοδεξία του Σαμαρά.

Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό που ξαφνικά ΟΛΕΣ οι αφίσες του "ΟΧΙ" κατέβηκαν εν μια νυκτί από....

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

oxi_sto_mnhmonio
Πολύ συζήτηση έγινε για το διάγγελμα Τσίπρα, πριν και μετά απ’ αυτό. Και δόθηκε βάση στην επιμονή του για την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος (παρ’ ότι οι πάντες στοιχημάτιζαν για το αντίθετο…) και για τις δεσμεύσεις του (π.χ. ότι «οι καταθέσεις δεν θα χαθούν» – ποιος τον πιστεύει άραγε;). Αλλά, ελάχιστοι επικεντρώθηκαν στην ουσία των λεγομένων του.
Η οποία, συνοψίζεται στο ότι «Το όχι στοχεύει σε καλύτερη συμφωνία», αφού «σε θετική κατάληξη θα διαπραγματευτούμε. Παραμένουμε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και....

Συνέντευξη Κασιδιάρη στο Crash: "Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Αντιπόλιτευση.."


Ηλίας Κασιδιάρης στο Crash: Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εθνική αντιπολίτευση στην Ελλάδα!

O εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Crash.

Παρά την πολιτική και τηλεοπτική απομόνωση του κόμματός του, ο ίδιος δεν έπαψε ποτέ να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητος. Από το χαστούκι στην Κανέλλη μέχρι το επεισόδιο με τον καμεραμάν και το βίντεο του Μπαλτάκου. Τώρα δικάζεται και είναι πίσω από τα κάγκελα. Θα λέγαμε το ίδιο εκρηκτικός και ασυγκράτητος. Το ραντεβού για αυτή τη συνέντευξη δόθηκε στο κτίριο της Βουλής που επισκέπτεται με εισαγγελική άδεια για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων. Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης κεντρικός στόχος του, ο Αντώνης Σαμαράς και ορισμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (όπως ο κ. Αθανασίου και ο κ. Βορίδης) που θεωρεί υπεύθυνους για τη σύλληψη και τον εγκλεισμό των μελών της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι.....

Συντροφικό μαχαίρωμα: «Άδειασμα» του Σύριζα κι από τους Podemos


Συντροφικό μαχαίρωμα: «Άδειασμα» του Σύριζα κι από τους Podemos

Επιβεβαιώθηκε τελικώς η πρόβλεψη για το τέλος της αμερικανοκίνητης αριστεράς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως, μετά την επίκυψη Τσίπρα στους διεθνείς τοκογλύφους. Την ώρα που ο πρωθυπουργός ετοιμαζόταν για το διάγγελμά του περί δημοψηφίσματος, το ισπανικό κόμμα Podemos (εκ του οποίου το Syriza, Podemos, Venceremos) εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Στην ανακοίνωσή του το ισπανικό αριστερό κόμμα ουσιαστικά έθετε εαυτόν εκ προοιμίου σε στάση επικύψεως, αφού δήλωνε ξεκάθαρα προς τους Ισπανούς, αλλά και τους… «θεσμούς», ότι το ίδιο δεν πρόκειται να κάνει «τίποτε που να θέτει σε κίνδυνο τη χώρα». Κοινώς, πρόκειται για....

Ματθαιόπουλος στην ιταλική IL Giornale: "Λέμε ένα περήφανο ΟΧΙ απέναντι στους τοκογλύφους"


Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην IL Giornale: Λέμε ένα περήφανο ΟΧΙ απέναντι στους τοκογλύφους

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πώς γίνεται όλα τα διεθνή μέσα να επιδιώκουν συνεντεύξεις και να κάνουν ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή και τις πολιτικές της θέσεις, αλλά κανένα ΜΜΕ στην Ελλάδα να μην το αφορά και να μην τις προβάλλει αυτό ένας...Σαϋλόκ το γνωρίζει!

Η άκρα αριστερά και η άκρα δεξιά της Αθήνας ενωμένη απέναντι στην Τρόικα και το τελεσίγραφο των Βρυξελλών; Μέχρι πριν από λίγους μήνες κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί. Αλλά αυτό συνέβη. Στις 27 Ιουνίου, όπου με 178 ψήφους υπέρ, ο Τσίπρας έστειλε την πρόταση που εγκρίθηκε για δημοψήφισμα για να αποφασίσουν οι ίδιοι οι Έλληνες για το αν θα δεχθούν το τελεσίγραφο των διεθνών πιστωτών. Υπέρ αυτού τάσσεται σύσσωμη η Κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής εκ των οποίων και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, βουλευτής και μέλος της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής του Εθνικιστικού Κόμματος, ο οποίος δήλωσε στο Giornale.it ότι η Χρυσή Αυγή ψήφισε υπέρ της πρότασης για τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ελπίζει ότι οι Έλληνες θα καταψηφίσουν τη συμφωνία, καθώς επίσης και γιατί ότι είναι σκληροί ευρωσκεπτικιστές και τέλος ότι δεν θέλουν ένα Grexit για το άμεσο μέλλον.

Γιατί στηρίξατε στην βουλή την πρόταση του Τσίπρα για το δημοψήφισμα;
Η πρόταση του Τσίπρα για διενέργεια δημοψηφίσματος είναι κατ’ ουσίαν αποδοχή της πάγιας θέσης της Χρυσής Αυγής, η οποία αναφέρει πως....

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

images

Κάθε άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του καλείται κάποιες φορές να λάβει κρίσιμες και σοβαρές αποφάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν και θα κατευθύνουν το μέλλον του, σχεδόν πάντα χωρίς δυνατότητα πισωγυρίσματος και αναίρεσης των ακολουθούντων την απόφαση εξελίξεων και συνεπειών.
Κάθε οργανωμένη κοινωνία κατά καιρούς σε διάφορες δυσχερείς καταστάσεις και αντιξοότητες που έχουν άμεσο αντίχτυπο στην κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική ευημερία του συνόλου, καλείται να λάβει καθοριστικές αποφάσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται ως ιστορικά ορόσημα.
Το βάρος μιας τέτοιας σημαντικής απόφασης όσον αφορά το.....

ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

evros-thumb-large
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Μέσα στον καταιγισμό των ειδήσεων για το επερχόμενο δημοψήφισμα, που δεν ξέρουμε και αν τελικά γίνει, ορισμένες ειδήσεις, αρκετά σημαντικές θα έλεγα, περνούν στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων. Όταν ένα κράτος λειτουργεί όπως λειτουργούν όλα τα σοβαρά κράτη, τέτοιου είδους φαινόμενα σαν αυτό που θα σας περιγράψω δεν δύναται να συμβαίνουν.
Μεταφέρω αυτολεξεί από το  φύλλο, της «καθημερινής», και στο άρθρο του κ. Σουλιώτη: «Με κατάρρευση απειλείται η επιχείρηση «Ασπίδα» για τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης στον Έβρο, λόγω αδυναμίας της ΕΛ.ΑΣ. να καταβάλει εκτός έδρας αποζημιώσεις στους συνοριακούς φύλακες. Σύμφωνα με....

Πρώτη συνέντευξη μετά την ελευθερία του.. Ηλίας Κασιδιάρης στο Kontra: "Η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη, με τον ελληνικό λαό να πει ΟΧΙ στα μνημόνια τοκογλύφων και ΣΥΡΙΖΑ" - ΒΙΝΤΕΟ

Απλα.... Ηλίας Κασιδιάρης...