Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014

Απτόητος ο Χρήστος Παππάς μέσα από τα κελιά της Τιμής συνεχίζει να είναι στο πλευρό του Βορειοηπειρώτικου Ελληνισμού...


Στο πλευρό του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς μέσα από τα κελιά της Τιμής αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την αγωνία του για τις μεθοδεύσεις της αλβανικής κυβέρνησης, η οποία με τη νέα διοικητική διαίρεση που προωθεί, επιδιώκει τον αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.
Ακολουθεί η ερώτηση του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά προς το υπουργείο Εξωτερικών:

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «Καταστρεπτική για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου η νέα διοικητική διαίρεση που προωθεί η Αλβανική Κυβέρνηση»
Για ακόμα μία φορά η αδράνεια (για την ακρίβεια η ανυπαρξία) της Κυβέρνησης στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, έχει καταστρεπτικά αποτελέσματα για τον Ελληνισμό εκτός συνόρων. Πριν από λίγες εβδομάδες επισημαίναμε τους κινδύνους που απορρέουν από το γεγονός ότι....

Είχες καμια αμφιβολία ραγιά;! ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΦΕΘΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΨΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

kapsis_tilefwno

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνο με έναν τρόπο θα αποδοθεί αιωνίως Δικαιοσύνη στην Ελλάδα.. Με την έλευση της Χρυσής Αυγής και με τη δημιουργία ενός Εθνικού Κράτους.
 
Στα μαλακά η κόρη του μεγαλοδημοσιογράφου. Της ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και χρήση ναρκωτικών παρά τα δεκάδες ευρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της και στοιχειοθετούν την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών.
Σημειώνουμε πως ο πατέρας της μετέβη άμεσα στο νησί από την Αθήνα και ήταν συνέχεια με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι.
Αξιοσημείωτο είναι πως η κατηγορούμενη μεταφέρθηκε στην εισαγγελία Μυτιλήνης χωρίς χειροπέδες (!) ενώ μεγάλα ερωτήματα εγείρει και η ευνοϊκή αντιμετώπιση που είχε από την Δικαιοσύνη.
Πάντως, το ότι η κατηγορούμενη είναι κόρη μεγαλοδημοσιογράφου του Mega, ανιψιά πρώην υπουργού του Πασόκ, συνελήφθη στον τόπο καταγωγής του.....

ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ…

panygir_(3)
Γράφει ο Αντίοχος.

Λένε, πως μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις. Νάτοι, λοιπόν, καμαρωτοί-καμαρωτοί στη φωτογραφία από τη χτεσινή γιορτή τους, όλοι οι… αστέρες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, επί σκηνής (εκτός του προέδρου Καρόλου, που λόγω ηλικίας έπιασε καρέκλα…). Διαλεχτοί, ένας κι ένας! Όλα τα… μπουμπούκια του κόμματος του «συνταγματικού τόξου»! Και ο απερχόμενος πρόεδρος των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου… Και ο κατοχικός ψευτοπρωθυπουργός φον Αντωνάκης… Και ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος… Αλλά και ο… αντισυστημικός (εδώ γελάνε…) mister Tsipras, με σακάκι και προσήλωση και χωρίς… παλαιστινιακή μαντίλα. Και ο «πολύς» Κουτσούμπας, ο «επαναστάτης» (εδώ πια κι αν γελάνε…), που θα…

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (MEGA)... Καλά στερνά να έχει!

samaras-mega-mou13
Αρχισε η αποψίλωση του πορνοκάναλου της Παιανίας – 150 απολύσεις ζήτησε ο Μπόμπολας από το MEGA στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρίας την περασμένη Πέμπτη…
Η έντονη πίεση που ασκήθηκε από τον Φώτη Μπόμπολα για να γίνουν άμεσα και επιτακτικά – όπως χαρακτηριστικά μάς μεταφέρουν, περί τις 150 απολύσεις στο μεγάλο κανάλι το φέρνουν στα όρια του να αποψιλωθεί… Πλέον ελάχιστα περιθώρια υπάρχουν για απολύσεις που δεν θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού.
Σύμφωνα με πηγές που......

20 λεπτά - τραγωδίας γα το "συνταγματικό τόξο"... Ο Μ. Αρβανίτης συντρίβει συθέμελα το καθεστώς της μεταπολίτευσης μέσα στο άνδρο του (Βουλή) - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο με την εκπληκτική ομιλία του Αρβανίτη...

Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή: Χιλιάδες Έλληνες σε όλη την επικράτεια καταδίκασαν τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά



Βούλιαξαν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου από κόσμο όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη και την σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Ο συναγωνιστής Παναγιώτης Παναγόπουλος συντάκτης της εφημερίδος ''ΕΜΠΡΟΣ'' αναφέρθηκε στις άδικες  προφυλακίσεις του Αρχηγού, βουλευτών και μελών του Κινήματος μας .
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τόνισε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Παναγόπουλος  θα συνεχίσει τον αγώνα για......

Τιμή στους μεγαλύτερους Ήρωες της Ιστορίας μας.... Τελετή Μνήμης Θερμοπυλών: Σάββατο 26 Ιουλίου, Μνημείο Λεωνίδα, 20:00

Τελετή Μνήμης Θερμοπυλών: Σάββατο 26 Ιουλίου, Μνημείο Λεωνίδα, 20:00
Εκεί όπου η Εθνική Πίστη έγινε συνώνυμη της Θυσίας υπέρ της Πατρίδος,
Εκεί όπου η Θυσία μετατρέπεται σε Αιώνια Προσταγή Αγώνα για Ελευθερία,
Εκεί όπου η Ελευθερία αναδύεται ως Ιδανικό ελληνικό, άφθαρτο και καθάριο στο πέρασμα των αιώνων,
Εκεί όπου οι ορδές των βαρβάρων γονάτισαν μπρος στην Ελληνική Ανδρεία,
Εκεί οι Χρυσαυγίτες θα υψώσουν ξανά τις Γαλανόλευκες και τις Σημαίες με τον Μαίανδρο, για να καταδείξουν στους δειλούς και στους προσκυνημένους του σύγχρονου κόσμου, πως το Θάρρος μένει Άπαρτο και Φρούριο η Τιμή!

Ιερό Πεδίο Θερμοπυλών - Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 - Ώρα 20:00

40 χρόνια κλεπτοκρατίας με πρώτο κλέφτη το ΠΑΣΟΚ!


40 χρόνια κλεπτοκρατίας με πρώτο κλέφτη το ΠΑΣΟΚ!

Εάν το θράσος ήταν Ολυμπιακό άθλημα, τότε δίχως την παραμικρή αμφιβολία, οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ θα ήταν ολυμπιονίκες.
Με περισσή αλαζονεία και χωρίς καμία αιδώ, οι ληστοσυμμορίτες της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την σημερινή αποκατάσταση της Κλεπτοκρατίας. Ενθαρρυμένο από το επαίσχυντο χθεσινοβραδυνό μήνυμα του πρώτου πολίτη του καθεστώτος της Κλεπτοκρατίας Παπούλια και βεβαίως από την ασυλία που τους παρέχει αφειδώς και ποικιλοτρόπως η έτερη εγκληματική συμμορία της ΝΔ του Σαμαρά, το κλεφτοΠΑΣΟΚ συμπεραίνει:
«Σαράντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, μας επιτρέπουν πλέον να.....

Την κόρη πολιτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφου συνέλαβαν οι αρχές στη Μυτιλήνη για εμπορία;!;! Ναρκωτικών.... Αυτό είναι το "συνταγματικό τόξο" που διώκει τους Εθνικιστές!

Τυχαία εικόνα..
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα σύνεργα που βρέθηκαν μαζί της είναι πειστήρια εμπορίας ναρκωτικών.. Για να δούμε όμως... Θα της ασκηθεί αυτή η κατηγορία ή... θα πάρει απαλλαγή σαν.. χρήστης;!
 
Πριν από λίγη ώρα το λιμενικό συνέλαβε στο λιμάνι της Μυτιλήνης σε καράβι που ερχόταν από τον Πειραιά την κόρη γνωστού πολιτικού και δημοσιογράφου για κατοχή ναρκωτικών.
 
Πιο συγκεκριμένα η 22χρονη που φέρεται σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του Makeleio.gr , να είναι κόρη γνωστού πολιτικού του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφου, είχε στην κατοχή της 20-40 γραμμάρια “φούντας”.
Ο πατέρας της βρίσκεται ήδη στο νησί και η νεαρή κρατείται στο τμήμα Μυτιλήνης.
Επειδή το θέμα είναι......

Success Story και στη Συγγρού... 60 απολύσεις στη ΝΔ - χωρίς να έχουν πληρωθεί οι μισθοί των εργαζομένων εδώ και μήνες!

Η κοινωνική αναλγησία των κυβερνώντων αποτυπώνεται ακόμη και στους πιο.... πιστούς τους υπαλλήλους με τον πλέον σκληρό τρόπο.
Η ΝΔ λοιπόν στα πλαίσια του... success story φρόντισε να απολύσει λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές 10 εργαζόμενους από τα κεντρικά γραφεία της στη Συγγρού και ετοιμάζεται να προβεί σε άλλες 50 απολύσεις εντός των προσεχών ημερών.

Φυσικά κανένας ενδοιασμός δεν υπήρξε στην απόλυση μιας μητέρας, ανύπαντρης με μικρό παιδί, δείχνοντας το ιταμό πρόσωπο των ανθρώπων που καλούνται να πάρουν μέτρα για να βοηθήσουν το.. λαό!

Διαβάζουμε σε φιλικό προς την Κυβέρνηση site(matrix24) τα εξής:

Αναβρασμός επικρατεί τις......

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ… ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

kommoynistiko_komma_oykranias
Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα είναι φυλακισμένος ο Αρχηγός και η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και λυσσομανάνε οι κάργιες για να τεθεί εκτός εκλογών και εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, βουλευτάδες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΡΗΜΑΔ αλλά και κάποιοι «ανεξάρτητοι», συνυπέγραψαν «έκκληση» προς τον πρόεδρο της Ουκρανίας Ποροσένκο, να αποτρέψει την απαγόρευση του Κ.Κ. Ουκρανίας (την οποία ψήφισε –με συντριπτική πλειοψηφία- η ουκρανική βουλή, επικαλούμενη τις θέσεις του κόμματος αυτού υπέρ του διαμελισμού της χώρας…). Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι οι βουλευτάδες της αριστεράς (και της… προόδου), επικαλούνται το.....

Σοφοκλής: Ο κύριος εκφραστής της «Αττικής Ψυχής»

Κατά τον γραμματικό Αριστοφάνη, ο Σοφοκλής συνέγραψε 123 δράματα, από τα οποία γνωστά κατ’ όνομα είναι τα 114, ενώ ταυτόχρονα μας παραδίδει ελεγείες και παιάνες. Ωστόσο, από το έργο του διασώθηκαν ολόκληρες μονάχα οι ακόλουθες επτά τραγωδίες: η «Αντιγόνη», ο «Οιδίπους Τύραννος», ο«Οιδίπους επί Κολωνώ», η «Ηλέκτρα», ο «Φιλοκτήτης», ο «Αίας» και οι «Τραχίνιαι». Επιπλέον, από τα διασωθέντα αποσπάσματα, θεωρείται σημαντικός ένας πάπυρος στον οποίο διασώζεται μεγάλο τμήμα από το σατυρικό δράμα «Ιχνευταί», το οποίο αναφέρεται στην ιστορία της κλοπής των βοδιών του Απόλλωνα από τον Ερμή. Άλλα διασωθέντα αποσπάσματα από τραγωδίες που συνέγραψε ο ποιητής είναι ο «Ευρύπυλος», η «Νιόβη», οι «Σκύριοι», η «Πολυξένη», ο «Θησέας», η «Φαίδρα», οι «Λήμνιαι» και ο «Τηρεύς». Αξιοσημείωτο δε είναι ότι στους δραματικούς αγώνες κατάφερε να κερδίσει περισσότερες νίκες από τον Αισχύλο και τον Ευριπίδη. Ως ποιητής ήταν ο......