Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2015

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην θερμότατη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ανατολική Αττική

Το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Ανατολική Αττική η απονομή των επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους της Ανατολικού τομέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,...

Ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός κατέληξε υπηρέτης των λαθρομεταναστών - 675.000 Ευρώ για τους λαθρομετανάστες δίνει ο υπουργοπάνος Καμμένος!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πρέπει να ιδρυθεί εκ του μηδενός ένας πραγματικά Εθνικός Στρατός στην Ελλάδα.

Σε αντιρατσιστική Μ.Κ.Ο. τείνουν να μετατρέψουν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις οι εθνομηδενιστές της Αριστεράς σε αγαστή συνεργασία με τους ελαφροδεξιούληδες του Καμμένου.

Αντί της διαφύλαξης της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και αποτροπής της οιασδήποτε επιβουλής, οι αλλεργικοί στο χακί πολιτικάντηδες της αντεθνικής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ έδωσαν στο Στράτευμα ρόλο υπηρέτη των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών! Πέραν βεβαίως της απαξίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, εγείρεται και ζήτημα...

Η αγροτιά στο πλευρό της Χρυσής Αυγής - Απόλυτη επιτυχία της ημερίδας για τον πρωτογενή τομέα στη Νάουσα


Στα πλαίσια της πανελλήνιας ενημερωτικής εκστρατείας σχετικά με τα νέα αιματηρά μέτρα, τα οποία επικυρώθηκαν από τη μνημονιακή βουλή, πραγματοποιήθηκε μια ακόμα ημερίδα παρουσία βουλευτών και στελεχών του Κινήματος. Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα, η εκδήλωση που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Νάουσας στέφθηκε επίσης με απόλυτη επιτυχία, καθώς αγρότες...

ΝεοΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ: "Καταργήστε την πρωινή προσευχή..."


Κατάργηση της πρωινής προσευχής ζητά η συριζαίικη... νεολέρα

Μετά την ενασχόλησή της με τα ναρκοφεστιβάλ και τις προτάσεις της για την απελευθέρωση της χρήσης ναρκωτικών, η νεολαία της «πρώτης φοράς αριστερά» αποφάσισε να καταθέσει και τις προτάσεις της για την εκπαίδευση.
Εκεί τιμώντας τη μαρξιστική αθεϊστική προέλευσή τους, οι συριζαίοι ζητούν την κατάργηση της πρωινής προσευχής και τη μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία, στοχεύοντας ευθέως στην ρίζα των παραδόσεων των Ελλήνων και φυσικά στη σταδιακή αποδόμησή τους. Το σύμφωνο συμβίωσης, με την άμεση συνέπειά του, της αναγραφής στα μαθητολόγια των ονομάτων πατρός και μητρός, ως γονέας Α και γονέας Β, καθώς και η αναμενόμενη πρόταση της απαγόρευσης του εκκλησιασμού και της έπαρσης της Σημαίας, εντάσσονται φυσικά στην ίδια δέσμη μέτρων της παγκοσμιοποιημένης πολυπολιτισμικότητας, η οποία και αποτελεί την....

Τρομερός Κασιδιάρης ισοπεδώνει τους συριζαιους: "Η κυβέρνηση πατάει τους Έλληνες βιοπαλαιστές και το βράδυ γλεντάει το ξεπούλημα της χώρας"

Τι λένε Μαρξ και Ένγκελς για την ομοφυλοφιλία...;! Ράπισμα στους "ανθρωπιστές" της Αριστεράς

marks
EΠEIΔΗ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ…..ΡΑΤΣΙΣΤΗ:
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Επιστολή του Friedrich Engels στον Karl Marx για την ομοφυλοφιλία…
Μάντσεστερ 22 Ιουνίου 1869 Αγαπητέ Μαυριτανέ 
(Dear Moor),

Δεν ξέρω αν ο καιρός σε εσάς είναι τόσο καλός όσο εδώ, αλλά η ημέρα έχει μικρύνει τόσο που πρέπει να ανάβουμε το γκάζι από τις 4 το απόγευμα. Και είναι εκνευριστικό να διαβάζεις και να γράφεις όταν δεν ξέρεις αν είναι μέρα ή νύχτα. Η Τάσι [Ελέανορ Ένγκελς]είναι πολύ ευδιάθετη. Σήμερα το πρωί όλη η οικογένεια πήγε για....

ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΦΙΛΗ;

filis
Όπως έγινε γνωστό, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, δύο μηνυτήριες αναφορές εις βάρος του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τις δηλώσεις του ότι η γενοκτονία των Ποντίων δεν ήταν «γενοκτονία» αλλά «εθνοκάθαρση», κατά παράβαση διατάξεων του νόμου 4285/2014 «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας».
Η πρώτη μηνυτήρια αναφορά έχει κατατεθεί από το στέλεχος της ΝΔ και δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη και η δεύτερη από....

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ;

anarxia
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως ίσως σας είναι γνωστό, αργά χθες το βράδυ συμμορία 20 αναρχοκομμουνιστών με κουκούλες και κράνη πραγματοποίησε «καταδρομικού» τύπου επίθεση σε ελεγκτές του Μετρό στην αποβάθρα της Ομόνοιας με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά τρεις εξ’ αυτών.
Κι όπως συμβαίνει πάντα, τα μέλη της συμμορίας των παρακρατικών σκουληκιών, έφυγαν σαν κύριοι…
Γιατί όμως έγινε αυτή η....

Αντιρατσιστική προπαγάνδα από 26 βουλευτές του Σύριζα - Ζητούν να απαγορευθεί ο όρος «λαθρομετανάστης» από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας!


Αντιρατσιστική προπαγάνδα από 26 βουλευτές του Σύριζα - Ζητούν να απαγορευθεί ο όρος «λαθρομετανάστης» από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας!

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται με την ψήφιση για τα προαπαιτούμενα να βυθίσει την Πατρίδα και τον Λαό ακόμη περισσότερο στην υποδούλωση και την φτωχοποίηση, υπάρχουν βουλευτές του, οι οποίοι προκαλούν την σοβαρότητα με τις ενέργειες τους. Διαβάζουμε, λοιπόν, χαρακτηριστικά ότι 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας την κατάργηση του όρου «λαθρομετανάστης» από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας!
Όπως αναφέρουν, «οι όροι "λαθρομετανάστευση" και "λαθρομετανάστης" είναι όχι μόνο...

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ»


Εκτενέστατο αφιέρωμα στην «Η άγνωστη αλλαγή ηγεσίας του ΚΚΕ», εγράφη στη φυλλάδα των Ιών, σχετικά με το παρασκήνιο της εκλογής του Χαρίλαου Φλωράκη (καπετάν-Γιώτη) στην αρχηγία του ΚΚΕ, που έγινε τέτοιες μέρες του 1972.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το αφιέρωμα κάλυπτε πολλές λεπτομέρειες, άφησε αναπάντητο ένα καθοριστικό ερώτημα: πως κατάφερε ο καπετάν-Γιώτης να φτάσει στο παραπέτασμα για να γίνει Γ.Γ. του ΚΚΕ, ενώ ήταν «εξόριστος» στην Λέρο (όπου… υπέφερε τα πάνδεινα, αψευδής δε μάρτυς των… βασάνων του είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε το «Βήμα» της προηγούμενης Κυριακής, στην οποία απεικονίζεται στην ακροθαλασσιά με… τουριστική περιβολή);

Θα σας πω, λοιπόν, μια ιστορία. Οι σοβιετικοί αποφασίζουν να αντικαταστήσουν τον τότε Γ.Γ. του ΚΚΕ με τον Φλωράκη. Αλλά, υπήρχε ένα… πρόβλημα: Ο Φλωράκης ήταν...